gecmis olsun sana canim su ramazan gununde kim kaldirabiliyorki biyerlerini:uhm:
ben :sm_cool: güzel spor yapıyorum umarım faydasını göreceğim:teytey:
iyiyim meruseCAN,teyzeoğlu geldi askerden onun yanındaydıkk turkbayragiSen nassın?? olumunekankayizsmilehosgeldiniz badem hanimcim nasilsiiz?bayanssulusmile
iyiyim meruseCAN,teyzeoğlu geldi askerden onun yanındaydıkk turkbayragiSen nassın?? olumunekankayizsmile
ben :sm_cool: güzel spor yapıyorum umarım faydasını göreceğim:teytey:
Akşam yemeğinde bir kase salata ve 6-7 bamya yedim..İki saat sonra azcık pide yedim,sonra bir şeftali;ama ama eve gelince bi çokanat yidim :sinifsinif: onu yemesem iyiydik de bilmiyorumkismile Geçmiş olsun sana da meruseCAN!!!!!!!!!hosgelmis askerimizturkbayragi.iyim be guzel iyi olmaya calisiyorum iste biraz sIkintili geciyor bi kac gundur migren falan cektim derken bugun biraz toparladim sukur sen naptin istahin gittimi biraz?
Akşam yemeğinde bir kase salata ve 6-7 bamya yedim..İki saat sonra azcık pide yedim,sonra bir şeftali;ama ama eve gelince bi çokanat yidim :sinifsinif: onu yemesem iyiydik de bilmiyorumkismile Geçmiş olsun sana da meruseCAN!!!!!!!!!
Bitti bitti,istanbul'da yaptı askerlik rahattı da uzman astsb. olacak şimdi benneyaptımki O konuda tedirginiz :çok üzgünüm: Doğu görevi falan.. Allah kavuştursun sizi de :Saruboceq:okadarciktan bisi olmaz istiyor insan tatli biseyler yemesem bende duramam gerci tatli pek oyle aramamda ah su cikolata varya hic dayanamam.gecmis olsun dileklerin icin sagol canim.asker izinlimi bittimi askerlik nerde yapiyor benimde kaynim askerde izmir eski focada subatta bitecek onun askerligi kismetse insallahturkbayragi
Bitti bitti,istanbul'da yaptı askerlik rahattı da uzman astsb. olacak şimdi benneyaptımki O konuda tedirginiz :çok üzgünüm: Doğu görevi falan.. Allah kavuştursun sizi de :Saruboceq:
canim oyle bir tatli istiytorki soyle bi cikolata olsa hic affetmem direk mideye indiririm ama allahtan evde yok cok sukur yoksa elimden bir kaza cikabilirdi yani:)
aman iyike yokmus...
maralcaaa bu sefer duy beniaman iyike yokmus...
resim yüklemeyi unutmuşum kusura bakmayın biraz büyük oldu heralde
yenacım kızçemin resimlerini istemişsin akşam bende hemen ekliyeyim dedim
maşallah naz yyaaw,aha sana çikolata meruseCAN!!
:lepi:dimi yoksa sonuc coooooook kotu olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?