Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh ahh o dert ben de var,iştahım açıldı yyaaw :sinifsinif: Onun haricinde eehhh iyiyim bayanssulusmile Kilolar ne alemde?? yerimseniben

biliyorsun misafirlerimvardi bir ayligina,,yemekler tatlilar felan yapildi simdide ramazan geldi off acayip istahliyim,cikolata felan yigiyorum,,amayok birkac günekadar baslicagim diyete insallah...suan 92.5 dum.allahtankiloalmadim,verdim hatta ikikilofelan...ekimde de izine gidicegim daha bir ay var sayilir,ne yapicagimbilmiyorum yaa..söyle 85 bari olaydim..

badem meruse çok sağolun kızlar yaramaz ve tatlı kızçem

yaramaz cocuklar akili olur canim hic uzulme yaramaz diye uyumuyor diye nasil geciyor zaman anlayamiyorum benim ilk cocugum oglum 4-5 yasina kadar hic uyumadi ama masallah simdi 8 yasina geldi zaman oyle cabuk geciyorki bugunlerin tadini cikar

Biliyorum a.s onun için sordumm Misafire yapılanlardan ne kaa kaçtı acaba dşye;ama maşallah iki kilo bile gitmiş

Ben giderr
Yarın yine şıp derimm damlarımm yerimseniben
şimdilik İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

yaramaz cocuklar akili olur canim hic uzulme yaramaz diye uyumuyor diye nasil geciyor zaman anlayamiyorum benim ilk cocugum oglum 4-5 yasina kadar hic uyumadi ama masallah simdi 8 yasina geldi zaman oyle cabuk geciyorki bugunlerin tadini cikar
yaramazlığı uykuya uykuyu alamıyor ağlayıp duruyor çok hareketli ama yinede allah sağlık versinde ne acılar çektim onu kucağıma alabilmek için herşeyine razıyım ama uykuya dalamama problemi bazen çileden çıkarıyor işte beni
Amaan benm bir yeğenbalım pire gibi,durduğu yerde durmazz ama şipşirin Kanımca senin kız da bizim oğlan gibi oohhh ne de ii..Öyle sus pus oturasıya böylesi bin kat iyi.. :lepi:
öyle bademcim sus pus oturan bende istemezdim zaten bu çok dilli bütün gün bacağımda dolaşıyor anni anni diye yavrum zaten eskiye oranla azaldı huysuzlukları yoksa 1 yaşına kadar eve çingene beşiği kurmuştuk

su sozume inan gececek kendisinin uykuya isteyerek daldigi gunlerde gelecej canlari sagolsun kuzularimizinopuyorumnanaktan

vay canına ceza da mı veriliyor??kks *-?bu sendrom burayada srada bir sirayet eder.demekki sizin toppiktennnsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…