maralcaaa bu sefer duy beniHoşgeldin,nassın??
:lepi:
Ahh ahh o dert ben de var,iştahım açıldı yyaaw :sinifsinif: Onun haricinde eehhh iyiyim bayanssulusmile Kilolar ne alemde?? yerimsenibenhosbuldukkkkk canim,,iyiyim de cok yemek yigiyorum bu aralar..sen nasilsin tatlim?
Ben de,ben de a.s Büyü var bu sitede anladım ben :jeyyar:bildigin bagimli oldum kiz sizlere yazmadan gecmisi okumadan duramiyorum ne is yahihoyyyt
Ahh ahh o dert ben de var,iştahım açıldı yyaaw :sinifsinif: Onun haricinde eehhh iyiyim bayanssulusmile Kilolar ne alemde?? yerimseniben
badem meruse çok sağolun kızlar yaramaz ve tatlı kızçem
Amaan benm bir yeğenbalım pire gibi,durduğu yerde durmazz ama şipşirinbadem meruse çok sağolun kızlar yaramaz ve tatlı kızçem
Biliyorum a.s onun için sordumm Misafire yapılanlardan ne kaa kaçtı acaba dşye;ama maşallah iki kilo bile gitmişbiliyorsun misafirlerimvardi bir ayligina,,yemekler tatlilar felan yapildi simdide ramazan geldi off acayip istahliyim,cikolata felan yigiyorum,,amayok birkac günekadar baslicagim diyete insallah...suan 92.5 dum.allahtankiloalmadim,verdim hatta ikikilofelan...ekimde de izine gidicegim daha bir ay var sayilir,ne yapicagimbilmiyorum yaa..söyle 85 bari olaydim..
Biliyorum a.s onun için sordumm Misafire yapılanlardan ne kaa kaçtı acaba dşye;ama maşallah iki kilo bile gitmiş
Allah'ın izni ve azminle olursun inşallah yavriimm :Saruboceq:off canim aklimheptürkiyede bakalim neolucakbukiloyla nasil gidicem bukiloyla ahh 85 olaydimm offf
yaramazlığı uykuya uykuyu alamıyor ağlayıp duruyor çok hareketli ama yinede allah sağlık versinde ne acılar çektim onu kucağıma alabilmek için herşeyine razıyım ama uykuya dalamama problemi bazen çileden çıkarıyor işte beniyaramaz cocuklar akili olur canim hic uzulme yaramaz diye uyumuyor diye nasil geciyor zaman anlayamiyorum benim ilk cocugum oglum 4-5 yasina kadar hic uyumadi ama masallah simdi 8 yasina geldi zaman oyle cabuk geciyorki bugunlerin tadini cikar
öyle bademcim sus pus oturan bende istemezdim zaten bu çok dilli bütün gün bacağımda dolaşıyor anni anni diye yavrum zaten eskiye oranla azaldı huysuzlukları yoksa 1 yaşına kadar eve çingene beşiği kurmuştukAmaan benm bir yeğenbalım pire gibi,durduğu yerde durmazz ama şipşirinKanımca senin kız da bizim oğlan gibi oohhh ne de ii..Öyle sus pus oturasıya böylesi bin kat iyi.. :lepi:
yaramazlığı uykuya uykuyu alamıyor ağlayıp duruyor çok hareketli ama yinede allah sağlık versinde ne acılar çektim onu kucağıma alabilmek için herşeyine razıyım ama uykuya dalamama problemi bazen çileden çıkarıyor işte beni
öyle bademcim sus pus oturan bende istemezdim zaten bu çok dilli bütün gün bacağımda dolaşıyor anni anni diye yavrum zaten eskiye oranla azaldı huysuzlukları yoksa 1 yaşına kadar eve çingene beşiği kurmuştuk
Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
merhaba kizlar nasilsiniz bakayim görüsmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?