Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam nasılsınız benim listede başlangıç kilom yazılmamış 117 kilo ile başladım şuan 113.7 kiloyum düzeltebilirseniz sevinirim

Listede bizimde başlangıç kilomuz yok..

Baharcım Allah dert vermesin...Bunlar dert değil çok şükür...Sende benim gibi kilo veremeyince melankoliye sarıyorsun...

senin bir an önce iş veya bir hobi-uğraş edinmen gerekk...sıkıntıdan,amaçsızlıktan kendinle ve sevgilinle uğraşıyorsun..Bu arada adamlar fazla vıdı vıdıdan hiiç hoşlanmazlar..
Sana bir şişmandaş tavsiyesi..İlginç yaratıklardır erkek kişiler...Çözdükten sonra iş kolayda önemli olan çözünceye kadar..yerimseniben

Sevgiler..opuyorumnanaktan

resim yüklemeyi unutmuşum kusura bakmayın biraz büyük oldu heralde

yenacım kızçemin resimlerini istemişsin akşam bende hemen ekliyeyim dedim

Derincim yerim ben bu kızı ya resmen çirkin surat...kurban olurum gözlerinin güzelliğine maşallah...
Allah bağışlasın,güzel yazılar yazsın inşallah...Çok sağol resim için..opuyorumnanaktan.

canim oyle bir tatli istiytorki soyle bi cikolata olsa hic affetmem direk mideye indiririm ama allahtan evde yok cok sukur yoksa elimden bir kaza cikabilirdi yani:)

nasıl yiyorsunuz şu çikolatalrı?ben sadece bitter ,o da küçük bir parça.böyl zamanlarda kuru üzüm ye.bastırır

aaaa inanmıyorum ya. ben de çocukken devamlı penisilin yerdim. ameliyat oldum da kurtuldum. hoş, bademcik vücudun sigortası diyorlar ama. oğlumuyn aynı şeyleri yaşamasını istemem ya. işallah bidaa hasta olmas.

inşallah canım.benim oğlumda çok çekmişti.en son haftada bir olmaya başlayınca ameliyat oldu..

BEYZUSSSSS Hoşgeldin canım...

Dün yoktun özledim seni...:)

bEYZUS.YENA iyi geceler kızlar.tam geçmişi okurken misafir geldi.2 ye doğru gittiler.zaten yarın bir kısmı ist.gidecek..o zaman daha rahat girerim.

ne olur beni de özleyin .bu aralar bende birşeyler var.çözemedim.herhalde birikimlerin taşması.keşke eşim biraz daha iyi olup benimle normal olarak konuşşa.
seni özledim dese,kiloları dert etme böylede güzelsin dese..bu rası da olmazsa kafayı yiyeceğim..

Platesle ilgili,özellikle :Ebru Şallının yaptığı egsersizle bayağı sıkılaşanlar varmış...Bende onları okuyordum netden...
Biri 6 ayda boyunun 2cm uzadığını ve acaip inceldiğini yazmış..:))) doğruluk payını bileemiicem,hatunn yaşı 18 in altındaysa muhtemelen uzamıştır..

Bende plates yapsam diyorum en azından 165 yapsam boyumu hiç yoktan iyidir..:roflol: :roflol:.Madem zayıflayamıyorum bari boyum uzasında aradaki fark kapansın biraz...:)))

Son düzenleme:

Dün seni çok bekledim..Pastalar,mumlar,şiirler eşliğinde ama sen gelmedin...:dilcikar:

Tamam işte o benim .üstelik makyajsın en sade halim...onayladım baharım..kapım açık.gelenler varsaopuyorumnanaktan
Tatlım beni de onaylasana.Bekler dururum burda...
Aaaaa yapma güzelim.Anacığın yaşlı unutmuştur kadıncağız.Gel ben ananın yerine şöyle bir sömüre sömüre öpeyim seni.MUUUUUCCCCCK Derinciğim merhaba......Face de aratınca bir sürü Gül Apaydın çıktı cesaret edemedim.Birinin profilinde Naz kızımıza benzeyen bir güzellik ve kırmızı bluzlu bir sarışın afet var .O senmisin.Emin olmak istedim canım.... Umutlarını taze tut ve hiç kaybetme.Gel beraber zayıflayalım.Bizimde verecek çoooook kilomuz var....

Derinciğim MAAŞALLAH....Naz kızımız çok tatlı ve çok güzel..Allah iyi günlerini ve mürvetlerini göstersin inşallah...

Hoşbuldum canım.
Bende özledim.Muuucccck
Dün oruç oruç sporu abarttım galiba.Çok yorgundum.Yatacak yer aradım hep ..Tadım yoktu.Erken yattım canım.
bEYZUS.YENA iyi geceler kızlar.tam geçmişi okurken misafir geldi.2 ye doğru gittiler.zaten yarın bir kısmı ist.gidecek..o zaman daha rahat girerim.

İyi geceler Zeynepciğim....

toplu alıntı aptığımda seni kaçırmışım..neyse bugün sırayla arayıp birbirlerini suçladılar.dün kardeşlerime msn ve skyptan sitemm göderdim.hemen telofona sarıldılar..bende hep cepi kapattım hem sabit telofonu biraz da onlar kıvransın.beni sadece maddiyatla ilgili aramasınlarr.off ne çok taktım yaaa

Oy oy oy ...Yerim ben seni tatlımmmmmm.....
Seni de özlüyoruz birtanem.Sen bizim için çok değerlisin.....
Eşinde bu istediklerini yakında yapacak bak gör.İyi işaretler vermeye başladı ya .Devamı da gelecektir.Umutlarını yitirme lütfen.
Kıyamam ben sana yaaa.Şimdi atlayıp yanına gelmek ve sana sıkı sıkı sarılıp şap şap öpmek istiyorum......

He uzar uzar.....
Bizim bundan sonra ancak açlıktan kulaklarımız uzar......
Çok tatlısın Yenacığım...

BEYZUS cuğum ohh çok rahtladım.anneminkini bilmem ama sen iyi geldin.onun hiç öyle adetleri yokturk.ben birilerini onaylıyorum.ama gerçek adınızı bilmediğimden kim kimdir karıştırdım.bugün gül apaydın ve bahar ataman vardı.birde meral akman.yoksa başka zeynep barutçuoğlu mu var?

Tek Zeynep Barutçuoğlu çıkıyor aratınca ama bilemem........

Sen beni ekle istersen ve isteyen diğer arkadaşlar....Bende çoğu kişinin gerçek adını bilmiyorum......

Beni face de büyük harfle arat canım.Yanlışlıkla büyük harf girmişim adımı soyadımı.

BEYZA OLGAÇ

He uzar uzar.....
Bizim bundan sonra ancak açlıktan kulaklarımız uzar......
Çok tatlısın Yenacığım...

Yine dikkat edemiyorum,yine spor yapamıyorum..Kutup ayusu gibi yiyorum yine..senağlama.senin adına sevindim bak spora başlamışsın...alkisalkisalkis

inşallah BEYZUSUMM.seni ve burdakileri görmedim ama hepiniz çok özel ve güzel insanlarsınız..dedim ya ben bu aralar çok duygusalım..ama çok şanslıyım..seni ve diğer kızları buldum..iyiki varsınız.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMolumunekankayizsmile

Yine dikkat edemiyorum,yine spor yapamıyorum..Kutup ayusu gibi yiyorum yine..senağlama.senin adına sevindim bak spora başlamışsın...alkisalkisalkis

KENDİNE NE KADAR ÇOK HAKSIZLIK YAPIYORSUN..burdan bakıyorum da.öncelikle çok mükemmel bie annesin.ve çok ilgili sevecen bir eşsin..burda herkese çok samimi ve ince cevaplar gömderen mükemmel bir insansın.
LÜTFEN,bundan sonra bizim YENA'mız hakkında bu tür benzetmeler istemiyorum..sevgili bayan ,arkadaşımız hakkında yazarke biraz dikkatli olun..lütfen ammalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…