selam nasılsınız benim listede başlangıç kilom yazılmamış 117 kilo ile başladım şuan 113.7 kiloyum düzeltebilirseniz sevinirim
Nasılım bilmiyorum Yenacım :sinifsinif: iyi de değil kötü de değil :sinifsinif:
Sevgilim gönlümü alacağına daha çok kırdı beni ama gerçekler acı adam çalışmak zorunda ve bugün bana çalışmak zorunda olduğunu çok sert şekilde resmen kafama vura vura anlattı 3-5 saat surat astım ama onu o kadar çok seviyorum ki çok şirin ya şebeklik yaptı yine güldürdü beni aramız iyi şimdi. Ama nedense iyiyim diyemiyorum açlıktan belki de oruç tuttu beni galiba :sinifsinif: bugün karbonhidrat diyetiyle alakalı selintepeyli çok detaylı konuştum ve o kadar ilgili ki kendi sıkıntısı gibi dinleyip bıkmadan usanmadan satırlarca cevap yazıyor karbonhidrat diyetine başlayacağım ama ramazandan sonra şimdi başlarsam sıkılıp bırakmaktan korkuyorum boshayallersmile
Çok acıktım bugün dün gece sahurda sadece içine şeftali doğradığım 1 kase k-flex yemiştim ondan çok acıktım galiba :sinifsinif:
Regl olacakmıyım olmayacakmıyım onu da net bilemiyorum arada bir ağırıyor kasıklarım sonra geçiyor birde benimki hiç günü gününe olmaz 3-5 gün oynuyor umarım olurum.
Bir de kilo almışım galiba çok canım sıkkın en az 1 kg almışımdır yüzüm şişti sanki gıdığım büyüdü gibi geliyor bana kilo alıyorum galiba of !!! dertler derya olmuş ben de bir sandal yani Yenacım :sinifsinif:
Ne dertliymişim ben ya bilmiyorumkismile akşam akşam kafanı şişirdim sempatiksalakcinni
resim yüklemeyi unutmuşum kusura bakmayın biraz büyük oldu heralde
yenacım kızçemin resimlerini istemişsin akşam bende hemen ekliyeyim dedim
canim oyle bir tatli istiytorki soyle bi cikolata olsa hic affetmem direk mideye indiririm ama allahtan evde yok cok sukur yoksa elimden bir kaza cikabilirdi yani:)
aaaa inanmıyorum ya. ben de çocukken devamlı penisilin yerdim. ameliyat oldum da kurtuldum. hoş, bademcik vücudun sigortası diyorlar ama. oğlumuyn aynı şeyleri yaşamasını istemem ya. işallah bidaa hasta olmas.
BEYZUSSSSS Hoşgeldin canım...
Dün yoktun özledim seni...:)
ne olur beni de özleyin .bu aralar bende birşeyler var.çözemedim.herhalde birikimlerin taşması.keşke eşim biraz daha iyi olup benimle normal olarak konuşşa.
seni özledim dese,kiloları dert etme böylede güzelsin dese..bu rası da olmazsa kafayı yiyeceğim..
Tatlım beni de onaylasana.Bekler dururum burda...Tamam işte o benim .üstelik makyajsın en sade halim...onayladım baharım..kapım açık.gelenler varsaopuyorumnanaktan
Aaaaa yapma güzelim.Anacığın yaşlı unutmuştur kadıncağız.Gel ben ananın yerine şöyle bir sömüre sömüre öpeyim seni.MUUUUUCCCCCKiyi geceler çıtırlar.bu gün pek keyfim yok..içm bir hüzün dolu..
ne annem nede kardeşlerim.doğum günümü kutladı senağlam
insan evladının doğum gününü unuturmu??????
üstelik ilk çocuğuyum ve de tek kızım,çok mu duygusalımmm
Derinciğim merhaba......Face de aratınca bir sürü Gül Apaydın çıktı cesaret edemedim.Birinin profilinde Naz kızımıza benzeyen bir güzellik ve kırmızı bluzlu bir sarışın afet var .O senmisin.Emin olmak istedim canım....iyi akşamlar herkeze bende faceten bir kaç arkadaşı ekledim çiğdemden aldım baharı zalimiyi sutemi zeynep abla sanada arkadaşlık isteği yolladım kabul edersen sevinirim bu arada ben gül apaydın eklemek isteyen olursa .......
yena canım geçmiş olsun kızına kıyamam aman kuzucuklar hasta olmasında..
bademcik olayı hakikattende ırsi heralde bende senin gibi bir çocukluğumdan bütün kışı iğne yiyerek geçiriyordum bademciklerim berbattı drlar kesinlikle ameliyat diyorlardı ben hastaneyi ayağa kaldırıyordum çok çektim çok şimdi kızımda çok sık bademciklerinden hastalanıyor
Umutlarını taze tut ve hiç kaybetme.Gel beraber zayıflayalım.Bizimde verecek çoooook kilomuz var....selam kızlar ben buranın çok eski ve değişmez üyesiyim malesef her çabam sonuçsuz kalıyor ve her dönüşümde daha kilolu oluyorum yani yoruldum ve yoruldukça bırakıp daha geriden başlıyorum bu sene tatilde oğlum için şu kaydıraklı otellerden birine gittik kaydıraklar için merdiven çıkmam lazım malum ölüyorum sandım e 40 kilo fazlayı yukarı çıkart (4-5 kat gibi) bir çırpıda aşağı in ve başa dön tam bir kabustu yani ben bir kere çıkana kadar insanlar 3-4 kez çıkıp indiler anlayacağınız ne moral kaldı ne nefes tabiki böyle durumlarda herzaman olduğu gibi bu sefer kesin zayıflamalı ve seneye buraya en az 20 kilo az gelmeliyim dedim fazlam 40 kiloda o kadar vafimki durumum 20 kiloyada çoktan razıyım şimdi ne yapacağım nasıl yapacağım diye düşünüyorum öyle olsunki bu sefer kesin olsun bıkmayayım yarıda bırakmayayım neyse başınızı şişirdim bazen şu haplardan felan mı alsam diyorum offf kötüyüm çok kötüyümm ne yapacağım ben
Hoşbuldum canım.
Derinciğim MAAŞALLAH....Naz kızımız çok tatlı ve çok güzel..Allah iyi günlerini ve mürvetlerini göstersin inşallah...
BEYZUSSSSS Hoşgeldin canım...
Dün yoktun özledim seni...:)
bEYZUS.YENA iyi geceler kızlar.tam geçmişi okurken misafir geldi.2 ye doğru gittiler.zaten yarın bir kısmı ist.gidecek..o zaman daha rahat girerim.
Doğum günün kutlu ve de mutlu olsun yine yeniden!!opuyorumnanaktan a.s.
Annem de bizimkini unuttu yalnız değilsin,hem de iki taneyiz yani birimizinkini unutsa öbürümüzünkü hatırla da kutla değil mi cıks :umursamaz:
ne olur beni de özleyin .bu aralar bende birşeyler var.çözemedim.herhalde birikimlerin taşması.keşke eşim biraz daha iyi olup benimle normal olarak konuşşa.
seni özledim dese,kiloları dert etme böylede güzelsin dese..bu rası da olmazsa kafayı yiyeceğim..
Platesle ilgili,özellikle :Ebru Şallının yaptığı egsersizle bayağı sıkılaşanlar varmış...Bende onları okuyordum netden...
Biri 6 ayda boyunun 2cm uzadığını ve acaip inceldiğini yazmış..:))) doğruluk payını bileemiicem,hatunn yaşı 18 in altındaysa muhtemelen uzamıştır..
Bende plates yapsam diyorum en azından 165 yapsam boyumu hiç yoktan iyidir..:roflol: :roflol:.Madem zayıflayamıyorum bari boyum uzasında aradaki fark kapansın biraz...:)))
BEYZUS cuğum ohh çok rahtladım.anneminkini bilmem ama sen iyi geldin.onun hiç öyle adetleri yokturk.ben birilerini onaylıyorum.ama gerçek adınızı bilmediğimden kim kimdir karıştırdım.bugün gül apaydın ve bahar ataman vardı.birde meral akman.yoksa başka zeynep barutçuoğlu mu var?
He uzar uzar.....
Bizim bundan sonra ancak açlıktan kulaklarımız uzar......
Çok tatlısın Yenacığım...
Oy oy oy ...Yerim ben seni tatlımmmmmm.....
Seni de özlüyoruz birtanem.Sen bizim için çok değerlisin.....
Eşinde bu istediklerini yakında yapacak bak gör.İyi işaretler vermeye başladı ya .Devamı da gelecektir.Umutlarını yitirme lütfen.
Kıyamam ben sana yaaa.Şimdi atlayıp yanına gelmek ve sana sıkı sıkı sarılıp şap şap öpmek istiyorum......
Yine dikkat edemiyorum,yine spor yapamıyorum..Kutup ayusu gibi yiyorum yine..senağlama.senin adına sevindim bak spora başlamışsın...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?