KENDİNE NE KADAR ÇOK HAKSIZLIK YAPIYORSUN..burdan bakıyorum da.öncelikle çok mükemmel bie annesin.ve çok ilgili sevecen bir eşsin..burda herkese çok samimi ve ince cevaplar gömderen mükemmel bir insansın.
LÜTFEN,bundan sonra bizim YENA'mız hakkında bu tür benzetmeler istemiyorum..sevgili bayan ,arkadaşımız hakkında yazarke biraz dikkatli olun..lütfen ammalmaz:
Dün seni çok bekledim..Pastalar,mumlar,şiirler eşliğinde ama sen gelmedin...:dilcikar:
Aşkım katiyyen kutup ayusu lafını kabul etmiyorum...
Yine dikkat edemiyorum,yine spor yapamıyorum..Kutup ayusu gibi yiyorum yine..senağlama.senin adına sevindim bak spora başlamışsın...alkisalkisalkis
inşallah BEYZUSUMM.seni ve burdakileri görmedim ama hepiniz çok özel ve güzel insanlarsınız..dedim ya ben bu aralar çok duygusalım..ama çok şanslıyım..seni ve diğer kızları buldum..iyiki varsınız.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMolumunekankayizsmile
Zeynepçim çok teşekkür ederim,ne güzel sözler böyle,duygulandım inan...
senin güzel yüreğinden kaynaklanıyor beni böyle tanımlaman...
İki gündür feci yiyorum,yedikten sonra yaşadığım pişmanlık çok kötü,o yüzden böyle konuşuyorum işte....Mucukssssss
Ama sen hala yazdığımız şiiri okumadın heralde..bademde yazmıştı..:))))
KENDİNE NE KADAR ÇOK HAKSIZLIK YAPIYORSUN..burdan bakıyorum da.öncelikle çok mükemmel bie annesin.ve çok ilgili sevecen bir eşsin..burda herkese çok samimi ve ince cevaplar gömderen mükemmel bir insansın.
LÜTFEN,bundan sonra bizim YENA'mız hakkında bu tür benzetmeler istemiyorum..sevgili bayan ,arkadaşımız hakkında yazarke biraz dikkatli olun..lütfen ammalmaz:
nerde bulamıyorum.zalimi de şarkı paylaştım dedi.onuda bulamadım.ben geçmişe dönerken çok zorlanıyorum.bilgisayar çok kasılıyor..inan bazan bir sayfa geriye gidene kadar gidip kahve yapıp geliorum..
Hah te işte bu kadar.....
Bende sahur yapayım;birde Yena gibi balkona çıkayım geliyorum...
Olurda gelemezsem iyi geceler.....
nihayet buldum..YENA. vesevgili BADEM.ve sevgili ZAİLİMİ
ve dünden beri devam eden kendimi sıkmayı bırakıp koyverdim..çok teşekkür ederim.en sevdiğim şiirler ve şairleri seçmişsiniz..nasıl da bildiniz..keşke dün aranızda olsaydım..bana izin verirmisiniz...söz size yarın tüm bu olanları unutturup eski neşeli halime döneceğim..verdiğim üzüntüden özür dlerim..
ben devam edemiyeceğim iyi gecelerii..
ve yinede iyi geceler sevgili annem sadece parasız kaldığında hatırladığın kızın
ve iyi geceler sevgili babam.en son 26 sene evvel 5.ci karınlayken gördüğüm babam.
ve iyi geceler sevgili eşim...
çok kilolu ve yaşlı bulduğun için boşanmak için giderken hastalanıp yanımda kalmak zorunda kalaan sevgili eşim...
hepinizi çok seviyorum.sizler sevmek zorunda değilsiniz..
nihayet buldum..yena. Vesevgili badem.ve sevgili zailimi
ve dünden beri devam eden kendimi sıkmayı bırakıp koyverdim..çok teşekkür ederim.en sevdiğim şiirler ve şairleri seçmişsiniz..nasıl da bildiniz..keşke dün aranızda olsaydım..bana izin verirmisiniz...söz size yarın tüm bu olanları unutturup eski neşeli halime döneceğim..verdiğim üzüntüden özür dlerim..
Ben devam edemiyeceğim iyi gecelerii..
Ve yinede iyi geceler sevgili annem sadece parasız kaldığında hatırladığın kızın
ve iyi geceler sevgili babam.en son 26 sene evvel 5.ci karınlayken gördüğüm babam.
Ve iyi geceler sevgili eşim...
çok kilolu ve yaşlı bulduğun için boşanmak için giderken hastalanıp yanımda kalmak zorunda kalaan sevgili eşim...
Hepinizi çok seviyorum.sizler sevmek zorunda değilsiniz..
işte bu güzelmi
işte bu güzelmi
Günaydın Kızllaaarrr
Geçmişi okurken hem güldüm Yenacığıma hem de hüzünlendim zeynep ablama mafoldumben
Bugün bir dönüm noktası benim için çünkü annem ve erkek kardeşim bugün geri dönüyorlar tatilden. Bakalım annem verdiğim kiloları farkedecek mi ne diyecek çok merak ediyorum opuyorumnanaktan
Sonunda dün gece regl oldum benim adet dönemim hep ağrılı geçer ve yine çok ağırıyor :gitme: baskülün beni 1.5 kg fazla göstermesi bundandır zannımca bilmiyorumkismile
Hazır regl olmuşken karbonhidrat diyetine başlayayım diyorum günde 1 kg verdikleri bile oluyormuş bu diyetle sevgilime de okuttum mantıklı dedi çünkü gerçekten vucut mekanizmasına göre yiyip içiyorsun ve zayıflıyorsun başlayacağım umarım etkili olur kısa sürede zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?