Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynepçim çok teşekkür ederim,ne güzel sözler böyle,duygulandım inan...
senin güzel yüreğinden kaynaklanıyor beni böyle tanımlaman...

İki gündür feci yiyorum,yedikten sonra yaşadığım pişmanlık çok kötü,o yüzden böyle konuşuyorum işte....Mucukssssss

Ama sen hala yazdığımız şiiri okumadın heralde..bademde yazmıştı..:))))

Dün seni çok bekledim..Pastalar,mumlar,şiirler eşliğinde ama sen gelmedin...:dilcikar:

canım YENA'M NE KADARDA İNCESİN..dün ben hepsine kızıp msn de sitem ettim.sonra telofonları ve bilgisayarı kapattım..amma bozum oldular..bütün gün bana ulaşmaya çalışmışlr.ohh olsun..ne kaa gaddarım değil mi?

Ben bir balkon yapıp geliyorum, anladınız siz onu..Efkarlandımda...

Yine dikkat edemiyorum,yine spor yapamıyorum..Kutup ayusu gibi yiyorum yine..senağlama.senin adına sevindim bak spora başlamışsın...alkisalkisalkis

Aşkım katiyyen kutup ayusu lafını kabul etmiyorum...
Valla arada bir isyana girip şuursuzca yiyoruz....Bu da uzun zaman diyet yapmamız gerektiğini bilmemizden geliyor galiba.....

Spor işine bende seviniyorum.İnşallah bırakmam.Aslında sitemiz çok müsait yüreme yolları ve spor aletleri var bahçemizde.Hemde çam korusunun içinde spor aletleri.Valla emekli olmak güzelmiş.İstediğim zaman bahçeye inip yürüyorum.Spor aletlerinde belimi inceltiyorum.:roflol::roflol:İşi mişide özlediğim yok şimdilik.....

Senide anlıyorum çoluk çocuk,sorumluluk bütün bunlar diyete engel değil ama bazen sorumluluklar taşınca insanda diyetten çıkıveriyor.

Bizde seni bulduğumuz için şanslıyız bir tanem.Sen çok özel bir insansın......

Face den ekledin teşekkürler.Bende kabul ettim.Birazdan resimlerin varmı bakacağım....

Sevgin karşılıklı canım.....SENİ SEVİYORUM.....

Son düzenleme:

nerde bulamıyorum.zalimi de şarkı paylaştım dedi.onuda bulamadım.ben geçmişe dönerken çok zorlanıyorum.bilgisayar çok kasılıyor..inan bazan bir sayfa geriye gidene kadar gidip kahve yapıp geliorum..

Hah te işte bu kadar.....

Zeynepçim 4131.sayfaya bakarmısın orda mesajım...

nihayet buldum..YENA. vesevgili BADEM.ve sevgili ZAİLİMİ
ve dünden beri devam eden kendimi sıkmayı bırakıp koyverdim..çok teşekkür ederim.en sevdiğim şiirler ve şairleri seçmişsiniz..nasıl da bildiniz..keşke dün aranızda olsaydım..bana izin verirmisiniz...söz size yarın tüm bu olanları unutturup eski neşeli halime döneceğim..verdiğim üzüntüden özür dlerim..
ben devam edemiyeceğim iyi gecelerii..

ve yinede iyi geceler sevgili annem sadece parasız kaldığında hatırladığın kızın
ve iyi geceler sevgili babam.en son 26 sene evvel 5.ci karınlayken gördüğüm babam.
ve iyi geceler sevgili eşim...
çok kilolu ve yaşlı bulduğun için boşanmak için giderken hastalanıp yanımda kalmak zorunda kalaan sevgili eşim...
hepinizi çok seviyorum.sizler sevmek zorunda değilsiniz..

zeyneeeeeppp,canım benim..Kendine lütfen haksızlık etme...Eskiler bu tür şeyleri pek önemsemezler,benim annem babam yaşıyor olsaydı muhtemelen onlarda hatırlamazdı..

Eşinde seni çok seviyordur ve hep şükrediyordur senin gibi biriyle beraber olduğu için...

LÜtfen eşinide suçlama,şimdi oda çok pişmandır inanıyorumki seni çok seviyordur..

Ne diicemi blilemiyorum sadece çok üzüldüm keşke yanında olsaydım,çünkü seni çok iyi anlıyorum,çünkü kendini çok yanlız hissediyorsun..:teselli:

Hiç kimse için değil kendin için mutlu ol,çünkü sen özelsin,çünkü sen zeynepsin...Şeniz

canım arkadaşım şimdi seni daha çok peeeek çok seviyorum......

Son düzenleme:
benim doğumgünümü sürekli hatırlatan bir gucığım var zaten bende bakıyom unuulsada tirip yapsam diye ama kardeşim benden 6 gün önce doğunca hiç şansım kalmıyor 1 ay önce başlıyor döğumgünü nasihatlerine kıyamam ama ya hep işeyler yapcam diyo denk gelmiyor yıllardır görmediğim istediği olsun ama olsun konuşmak bile yetiyor seneye onu harika bir doğumgünü yapmak istiyorum toka kutusu yapacağı kalp kutuyuda alcam kıyamam ya oda bnm gibi hep içine atıyor herhalde hiç vişey demiyor yok deyince hepte denk geliyor sanki ya ne istesek hep yok oluyor başka zaman var aman be kızdım yine bak görüyonmu sahur sahur sanada kıyamam ben zeynep abla üzülme nolur kendine güvenin olduktan sonra hiç birşey sorun olmaz ama kızına çok kızdım kusura bakma atm anne olarakmı görüyormuş seni eşine zaten üzülüyordum ama hakmı bu zeynep abla şişmanmıştı boşanacakmış bununla mutlu olduğumuzumu zannediyorlar acaba bu bir hastalık olmuşla ölmüşe çare var sanki şişman lafı geçriği ve kırıcı laflar söz konusu olunca o kadar sinirleniyorumki ooof kuzenim topluydu ama 5 senedir eskiden zayıf güzel bir çocuktu en şişman dönemlerimde ona 12 yaşında bir çocuğa öyle bir laf ettiki dayım gidip içeride ben ağladım o kadar dokundu yani off açtıracaklar şimdi benim bayramlık ağzımı sinir oldum ya ooooof

işte bu güzelmi

evet çok güzel..
kızlar ÖZÜR DİLERİM::bana ne oldu bilmiyorum..
bir duygu patlaması yaşadım..şimdi rahatladım..sayenizde..
YArın yeni bir gün..biraz sonra ezan okunacak..hepinizin o altın kalbindeki hayırlı dikekler gerçek olsunn.ve bu yıl hepimiz incecik hayat dolu çıtırlar olalım,herkese inat..sevdiklerimizle birikte sağlıkla..

zeynep abla duanı okuyunca hafif bir tebessüm belirdi yüzümde gerçek olacağına adım gibi eminim çünkü haberimiz yokken yaptın sen bu duayı allah hepimizin gönlündeki hayırlı dilekleri versin

Günaydın Kızllaaarrr

Geçmişi okurken hem güldüm Yenacığıma hem de hüzünlendim zeynep ablama mafoldumben

Bugün bir dönüm noktası benim için çünkü annem ve erkek kardeşim bugün geri dönüyorlar tatilden. Bakalım annem verdiğim kiloları farkedecek mi ne diyecek çok merak ediyorum opuyorumnanaktan
Sonunda dün gece regl oldum benim adet dönemim hep ağrılı geçer ve yine çok ağırıyor :gitme: baskülün beni 1.5 kg fazla göstermesi bundandır zannımca bilmiyorumkismile
Hazır regl olmuşken karbonhidrat diyetine başlayayım diyorum günde 1 kg verdikleri bile oluyormuş bu diyetle sevgilime de okuttum mantıklı dedi çünkü gerçekten vucut mekanizmasına göre yiyip içiyorsun ve zayıflıyorsun başlayacağım umarım etkili olur kısa sürede zemuszemus

Baharcım bana neden güldün..:))))

Ben o diyettden bişey anlamadım sen bana anlatırsın,veya ne yediğini yazarsın belki bende uygularım...

ÇÜnkü bende 3-5 kilo fazlayım..:)))

GünaydınlaRR!! geçmişi okuyamadım;ama baktığım kadarından anladım ki zeynep abla ,BEYZUS ve YENA ne gece kuşu çıktınız siz yahuu zemuszemus Ben şimdi gider kapılar silinceemişş,ppüüff..Benm ramazana dair hayyelerim vardı;yarasa olceedim,gece yaşayıp gündüz uyuceedimm boshayallersmile Ama nerdeeeeeeeeeee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…