Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neşeli ve hafif bir hafta diliyorum fistuklar....

Karadenizlilikle hiiç alakamız yok ama oğlum bu tarz konuşuyor..finduk,fistuk,aldum,verdum..:roflol: :roflol:

Derincim yerim ben bu kızı ya resmen çirkin surat...kurban olurum gözlerinin güzelliğine maşallah...
Allah bağışlasın,güzel yazılar yazsın inşallah...Çok sağol resim için..opuyorumnanaktan.

çok sağol canım hepimizin yavrularına inşallah .yemek serbest yiyebilirsin canım ama hiçbirşey yemiyor yenacım ya sıcaklardan yada diş tek yediği meyva ve çubuk kraker 14 aylık daha 8 kilo herkez anneye bak kızına bak diyor ama daha anne karnında dr söylemişti narin çıtı pıtı bir kızın olacak diye boyu uzun ama çok zayıf neyse sağlıklı ama diyorum bazenŞeniz

Bademcim yazık sana..Olsun bitince missler gibi oturucak annen..sen keyfini bile çıkaramıyacaksın...:roflol:

Biz herkesi uyuttuktan sonra üçümüz alemlere akıyoruz çaktırma.aklinialirimsmile.Onlar uyuyorlardırda ben yine sabahın köründe kalkıyorum..Benimkide delilik..Oğluşu öğlen uyutunca işim yoksa uyuyorum iyi oluyor....

canım zeynep ablacığım üzme kendini ne olur..okurken çok duygulandım

Neşeli ve hafif bir hafta diliyorum fistuklar....

Karadenizlilikle hiiç alakamız yok ama oğlum bu tarz konuşuyor..finduk,fistuk,aldum,verdum..:roflol: :roflol:

güldürdün beni yenakaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini

vallahi haftaya hiç iyi başlamadım ben çok moralim bozuk bugün çünki tam tartıda 2 kilo fazlayım ya alt tarafı akşm pide yaptırmıştık iki tane pide yedim ayranlasempatiksalakcinni daha ne yiyicektin desene ..canım sıkıldı yaaaaa yerken düşünmüyorumda yedikten sonra pişman oluyorum

Derincim sağlıklı olsun diyoruz ama dayanamayıp üzülüyoruz..barışta öyle bu sıralar kesin sıcaklardan..delirtiyor beni anlatamam...

KEşke benimde sıcaklardan iştahım kapansa..:))) Hiiç birşey midemin gücünü etkilemiyor walla..:))))))))

Derincim bence iki tane pide çok değil..:))

Derincim bence iki tane pide çok değil..:))

çok üzülüyorum canım yaa 3 ay önce ilk yememeye başladığında 15 gün ağladım ama şimdi alıştım sayılır ama tabii yine üzülüyorum ben yemek yiyorum kızım aç diye üzülüyorum az önce mkarna pişirdim belki yer diye 3 tatlı kaşığı aldı .vallahi benim iştahımıda bişey kapatamaz

yani sadece iki pide yedim ama tartıda çok görünüyor..alsanaalsanasmile

Ama ama bu çok acı bir gerçek olmuş böyle,suratıma suratıma çarptı sempatiksalakcinni

BIZDE SENI COOOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUZ ZEYNEP ABLACIMolumunekankayizsmile:asigim:a.s.

canim ablacim ya uzme kendini okadar senin yuregin okadar buyukki herkesi affedip sevmeye devam edersin biliyorum.bizde seni cok seviyoruz sende bunu opuyorumnanaktanbilopuyorumnanaktan

iyim canimcim gecmisi okuyordum zeynep ablaya baya uzuldum insallah cabuk toparlanir sen nasilsin?
İnşallah yavriim,Allah sabrını versin :Saruboceq: Ben facede aradım;ama bulamadım Zeynep ablayı :uhm: Onun dışında iyiyim çok şşükürr!! Haftasonuna doğru da süper olcam inşallahh bayanssulusmile

kızlar annanem çamaşır suyuyla temizlik yaparken kokusundan zehirlenmiş telefon konuşamıyordu nefes darlığı varmış sadece dışarı çıkarttırdım cam kapı aç her yeri dedim sarmısaklı yoğurt yidirdim iyileşmeye başlamış şükürki

Geçmiş olsun zalimi zalimi a.s.

Arkadaşlarrr, ekstra tünaydın hepinize, moraller nasıl...

Arkadaşım geçmiş olsun...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…