kızlar annanem çamaşır suyuyla temizlik yaparken kokusundan zehirlenmiş telefon konuşamıyordu nefes darlığı varmış sadece dışarı çıkarttırdım cam kapı aç her yeri dedim sarmısaklı yoğurt yidirdim iyileşmeye başlamış şükürki
Annemler geldiiii =)))
Taze fındık getirmişler 5-10 tane yedim =))) annem 2 ayda 7 kilo vermiş sıcaklardan ben 2.5 ayda 8 kilo ancak verebildim
Ohh afiyet olsun yavrum, Karadeniz'den geldiler herhalde.
herkese slmlarrr beni 3 arkadaşımız facede eklemiş sadece 1 ini tanıyorum ama resimlere baktım bu çıtır hatunlarda kilo göremedim dedim harikasınız beni ekleyenler özelden yazabilirmi isimlerinizi bilmiyorum ben :):)
güllaç var akşamaaa güllaç gelde yeme çok severim yaaa
Neşeli ve hafif bir hafta diliyorum fistuklar....
Karadenizlilikle hiiç alakamız yok ama oğlum bu tarz konuşuyor..finduk,fistuk,aldum,verdum..:roflol: :roflol:
kızlar annanem çamaşır suyuyla temizlik yaparken kokusundan zehirlenmiş telefon konuşamıyordu nefes darlığı varmış sadece dışarı çıkarttırdım cam kapı aç her yeri dedim sarmısaklı yoğurt yidirdim iyileşmeye başlamış şükürki
nihayet buldum..YENA. vesevgili BADEM.ve sevgili ZAİLİMİ
ve dünden beri devam eden kendimi sıkmayı bırakıp koyverdim..çok teşekkür ederim.en sevdiğim şiirler ve şairleri seçmişsiniz..nasıl da bildiniz..keşke dün aranızda olsaydım..bana izin verirmisiniz...söz size yarın tüm bu olanları unutturup eski neşeli halime döneceğim..verdiğim üzüntüden özür dlerim..
ben devam edemiyeceğim iyi gecelerii..
ve yinede iyi geceler sevgili annem sadece parasız kaldığında hatırladığın kızın
ve iyi geceler sevgili babam.en son 26 sene evvel 5.ci karınlayken gördüğüm babam.
ve iyi geceler sevgili eşim...
çok kilolu ve yaşlı bulduğun için boşanmak için giderken hastalanıp yanımda kalmak zorunda kalaan sevgili eşim...
hepinizi çok seviyorum.sizler sevmek zorunda değilsiniz..
Ramazanda bende rejim falan kalmadı maalesef !!! Ama nedense ramazanın arkasına saklamış durumdayım ve yemek yerken yada yedikten sonra pişman olmuyorum daha yarısı ramazanın diğer yarısında da böyle yersem verdiğim 8 kiloyu fazlasıyla geri alırım. Beynim mallaştı yine algılamıyor.
Annem 2 aydır görmüyordu beni geldiğinde kendiliğinden zayıflamışsın demedi ben sordum zayıflamamışmıyım diye zayıflamışsınnnn dedi devam devam dedi geçti gitti bana gaz vermedi yaniona da sıkıldım biraz açıkçası...
Neyse benim uyku geldi yarında kurs olaylarına tekrar dalacağım hadi görüşürüz sizlere hoş muhabbetler... iyi geceler.
baharcim sen hemen basla kb ye valla bak pisman olmucaksin
canım kb nedir birde bana anlatırmısın zahmet olmazsa??
kaç gündür okuyorum kbyi ama anlayamadım, merak ettim.
nasıl bişeydir? nedir? nerden ulaşabilirim??
meyracim al hayatim oku :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-4-ayda-26-kilo-verdim.html
sonra bana fikrini yaz tmmmi :)
meyracim al hayatim oku :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-4-ayda-26-kilo-verdim.html
sonra bana fikrini yaz tmmmi :)
yalniz kizlar,gecenlerde yengemle alisverise gittik,orda tanidik bir kadin yengeme :yanindaki görümcenmi? görümcen daha kiloluydu zayiflamis demis,,sevindim ben tabikii bu duruma,gecen yine arkadas gördüm oda dedi,,zayiflamisin diye,annemde diyor,,mutluluktan ucuyorumzemuszemus,ama ah bir on kilo daha verebilsem ekime kadar...kizlar nasil bir ayda hizli kilo verebilirim bilen tavsiyesi olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?