Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım.

Annemler geldiiii =)))

Taze fındık getirmişler 5-10 tane yedim =))) annem 2 ayda 7 kilo vermiş sıcaklardan ben 2.5 ayda 8 kilo ancak verebildim

herkese slmlarrr beni 3 arkadaşımız facede eklemiş sadece 1 ini tanıyorum ama resimlere baktım bu çıtır hatunlarda kilo göremedim dedim harikasınız beni ekleyenler özelden yazabilirmi isimlerinizi bilmiyorum ben :):)

güllaç var akşamaaa güllaç gelde yeme çok severim yaaa

canım ben eklerken özel mesaj yazmıştım zaten ben blackandwhite diye..benim kim olduğumu yazmama gerek yok herhalde dimi

Ablacım yazdıklarından sonra sana hayran oldum...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Büyüğüm olarak zaten saygı duyuyordum ama bir kez daha arttı bu saygım...

Kendimi senin yerine koymaya çalıştım ancak o kadar zor geldi ki...

Bu kadar ağır yükü kaldırabileceğimi sanmıyorum...

Sen kalbinin güzelliğinin karşılığını bu dünyada alamasan bile öbür dünyada eminim Allah'ım verir...

Ramazanda bende rejim falan kalmadı maalesef !!! Ama nedense ramazanın arkasına saklamış durumdayım ve yemek yerken yada yedikten sonra pişman olmuyorum daha yarısı ramazanın diğer yarısında da böyle yersem verdiğim 8 kiloyu fazlasıyla geri alırım. Beynim mallaştı yine algılamıyor.

Annem 2 aydır görmüyordu beni geldiğinde kendiliğinden zayıflamışsın demedi ben sordum zayıflamamışmıyım diye zayıflamışsınnnn dedi devam devam dedi geçti gitti bana gaz vermedi yani ona da sıkıldım biraz açıkçası...

Neyse benim uyku geldi yarında kurs olaylarına tekrar dalacağım hadi görüşürüz sizlere hoş muhabbetler... iyi geceler.

tombulkelebegim bende aynen senin gibi,,ramazanda rejim biraktim ,yigiyorum valla ,hemde baya...cikolata da götürüyorum ,insallah kilo almam:2:

yalniz kizlar,gecenlerde yengemle alisverise gittik,orda tanidik bir kadin yengeme :yanindaki görümcenmi? görümcen daha kiloluydu zayiflamis demis,,sevindim ben tabikii bu duruma,gecen yine arkadas gördüm oda dedi,,zayiflamisin diye,annemde diyor,,mutluluktan ucuyorumzemuszemus,ama ah bir on kilo daha verebilsem ekime kadar...kizlar nasil bir ayda hizli kilo verebilirim bilen tavsiyesi olan varmi?

canım şöyle bir göz gezdirdim konuya. ben beslenme konusunda, bir beslenme uzmanı kadar bir bilgiye sahip olmadığım için bişey diyemicem ama bence uzman bir diyetisyenin bu konudaki fikrini almak gerekli diye düşünüyorum.
bana pek sağlıklı gelmedi, sağlıksız olabilir belki canım.

ama yinede çoook teşekkür ederim canım benim merakımı giderdiğin içinŞeniz çünkü çok merak etmiştim.bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan

merhabaalarrrr ben henüz forumda yeniyim araniza benide alirsaniz sevinirim.. cogunuz ablalarim oluyorsunuz :) ben henüz 18 yasindayim 110 kiloyum 1,73 - 1,75 boyundayim.. kücüklügümden beri tombis biriyim ama bu son 4-5 senedir kardesimi kaybettim bir cok ailevi sorunlar yasadim.. stresti falan birde üstüne hormon sorunu cikti kilo aldikca aldim 4 ayin icinde birden 30 kilo aldim..
her seyi denedim veremiyorum kilo falan artik iyice pskolojim bozuldu gitmedigim doktor kalmadi ne yapacam bilmiyorum.. nerdeyse 1000e yakin sayfa okudum bu baslikta, demekki basaran basariyor.. :) basaranlari tebrik ederim. insallah en kisa zamanda bende verebilirim kilo

elma diyetini onerim ben tabiki uzun sureli yapabilecen bir diyet degil ben 1 haftada 5,5 6 kilo vermistim

sabahlari 1 tost domates salatalik yiyordum sonra her iki saatte bir yesil elma bol su ve yesil cay 2-3 bardak iciyordum.yani sirf tatil oncesi hizli kilo verim diyorsan bunu yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…