Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 2008de hem pilatese gittim hem de stepe. pilatesi hiç sevmiyorum çok uyuz bir spor. canını yakıyor, eğlenceli değil, hareketler zor, onun yerine daha hareketli olan stepi tercih ederim. ya da koşu, hatta yürüyüş bile daha güzel bence pilatesten

Neşeli ve hafif bir hafta diliyorum fistuklar....

Karadenizlilikle hiiç alakamız yok ama oğlum bu tarz konuşuyor..finduk,fistuk,aldum,verdum..:roflol: :roflol:
Sağol canım sanada iyi ve verimli bir hafta diliyorum sana ve hepimize....
Ne tatlıdır şimdi konuşmaları Barışcığın.Tatlı bücürler....
Ablamın 6,5 yaşındaki torunu (benim aşkım biliyorsun) hala L harfinin yerine R koyarak konuşuyor.Babası arada ona Alaaddin,lolipop,Lüleburgaz dedirtip hepimizi güldürüyor.Zorlandığı için daha şirin bir konuşma şekli oluyor.Düşünsene Araaddin abi diyor.
Tüm anneler üzülüyor yavruları yemeyince haklısınız.Kötü bir duygu eminim;ama sağlıklı olsun da gerisi boş.Boylu poslu manken gibi bir kız olur inşallah....

Sagolasin Ablacim Amin..
hosbulduk :))

acaba tavsiye edebileceginiz diyet listesi varmi?? sitedeki bir cok yazili diyetleri yaptim ama veremedim kilo

canım ya kıyamam. :teselli:

zehra hoşgeldin canım. doktorlar sana çare bulamadılar mı? sorun neymiş peki?

Evet bende pilatesi sevmiyorum, yerde yatıp yuvarlanmaktan hoşlanmıyorum:umursamaz:

Ayakta olacağım daha aksiyonu bol sporları daha eğlenceli kaydirigubbakcemile3

Sagolasin Ablacim Amin..
hosbulduk :))

acaba tavsiye edebileceginiz diyet listesi varmi?? sitedeki bir cok yazili diyetleri yaptim ama veremedim kilo

valla guzelim benim sana tavsiye edebilecem bir diyet yok ama burda dah guzel verenler hep ayni seyi soyluyorlar 3 ana 3 ara ogun yemek gerekiyor diyeopuyorumnanaktan

Hoş geldin canım.....
Başınızsağolsun.Rabbim sabırlar versin.....
Çok gençsin canım eminim çok başarıyla kilo verebilirsin.Hormon dengesizliğini ihmal etme...Tedavini yaptır ki daha rahat kilo verebilesin....
Diyet listelerinden 1400-1200 kalorilik olanlarla başlayıp kilo verdikçe azaltarak ve yürüyüşle takviye ederek başarırsın diye düşünüyorum.Her gün topiğe gel.Konuşa konuşa bir şeyler yaparız hep birlikte....a.s.

Evet bende pilatesi sevmiyorum, yerde yatıp yuvarlanmaktan hoşlanmıyorum:umursamaz:

Ayakta olacağım daha aksiyonu bol sporları daha eğlenceli kaydirigubbakcemile3

hic denemedim su meshur ebru sporunu basit gibi duruyor ama sizlerin yazdiklarina bakarsam hicte gorundugu gibi degil yanibilmiyorumkismile

beyzus/beyzus ablacim nasil istersen oyle yazarim.fotolarina baktimda turkiyede baya erkenmi ayriliyor emeklilige masallah gorunce sasirdim.sen doktordun galiba mi?

hic denemedim su meshur ebru sporunu basit gibi duruyor ama sizlerin yazdiklarina bakarsam hicte gorundugu gibi degil yanibilmiyorumkismile

Black bayılır ona hergün, işte değilse mutlaka yapar,

ben bir defa denedim hem çok can yakıcı hemde sıkıcı bana kalırsa....

Ben leslie'yi sevdim ama şu ara yapamıyorum ( ramazan bahane , tembellik şahane klava: buda bana )

bir oklavada banaklava:hic farkim yok senden biryerlerimi kaldiramiyorum iftardan sonra oncesi zati ruh gibiyim:1closedeyes:

lunaazulcum canim blackim bugun disciye gidecekti nasil bir bilgin varmi yarin gorursen cok slmi soyle

bu ara onunla nöbetlerimiz denk gelmiyor ama telefon açıp selamını söylerim

Bugün bende dişçiye gitmek zorunda kaldım...

akşam 19:30 gibi işten çıkıyoruz, akşam 17:00 gibi bir diş ağrısı tuttu beni ama dayanamıyorum ağrrısına...

çok sıkıcanlı biri olarak dayanamadım ağladım hatta, eşimi aradım beni alıp dişçiye götürdü...

ve beklenen son kanal tedavisi yapılacak ve 1 hafta sonra yine bende dişçide olucam...

Bulaşıcımıdır nedir bu diş ağrısı....( ama berbattı, suni sancı çekerken bile ağlamamıştım...)

beyzus/beyzus ablacim nasil istersen oyle yazarim.fotolarina baktimda turkiyede baya erkenmi ayriliyor emeklilige masallah gorunce sasirdim.sen doktordun galiba mi?

Abla demen beni çok mutlu eder canım...Sağol....
Biolog um canım.Biokimya laboratuvarında görev yaptım.....
Ben eski sigorta kanununa göre emekli oldum.Kazanılmış haktan dolayı yeni kanun beni etkilemedi.1984 yılından beri çalışıyorum,artık 50 lili yaşlarda emeklilik yok..Yeni kanun yaşı ileri çekti..

canim ya gecmis olsun!dis agrisi hele kanal tedavisi berbat bilirim dolgusuz disim yok yaridan fazlasida kanal tedavisi oldum neler cektigini anliyorum allahim yardimcin olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…