merhabaalarrrr ben henüz forumda yeniyim araniza benide alirsaniz sevinirim.. cogunuz ablalarim oluyorsunuz :) ben henüz 18 yasindayim 110 kiloyum 1,73 - 1,75 boyundayim..kücüklügümden beri tombis biriyim ama bu son 4-5 senedir kardesimi kaybettim bir cok ailevi sorunlar yasadim.. stresti falan birde üstüne hormon sorunu cikti kilo aldikca aldim 4 ayin icinde birden 30 kilo aldim..
her seyi denedim veremiyorum kilo falan artik iyice pskolojim bozuldu gitmedigim doktor kalmadine yapacam bilmiyorum.. nerdeyse 1000e yakin sayfa okudum bu baslikta, demekki basaran basariyor.. :) basaranlari tebrik ederim. insallah en kisa zamanda bende verebilirim kilo [/QU
oncelikle basinsagolsun cok uzuldum kardesini kaybetmene allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
almazmiyiz hosgeldin canim insallah gidecek kilolar!!
Platesle ilgili,özellikle :Ebru Şallının yaptığı egsersizle bayağı sıkılaşanlar varmış...Bende onları okuyordum netden...
Biri 6 ayda boyunun 2cm uzadığını ve acaip inceldiğini yazmış..:))) doğruluk payını bileemiicem,hatunn yaşı 18 in altındaysa muhtemelen uzamıştır..
Bende plates yapsam diyorum en azından 165 yapsam boyumu hiç yoktan iyidir..:roflol: :roflol:.Madem zayıflayamıyorum bari boyum uzasında aradaki fark kapansın biraz...:)))
Sağol canım sanada iyi ve verimli bir hafta diliyorum sana ve hepimize....Neşeli ve hafif bir hafta diliyorum fistuklar....
Karadenizlilikle hiiç alakamız yok ama oğlum bu tarz konuşuyor..finduk,fistuk,aldum,verdum..:roflol: :roflol:
Tüm anneler üzülüyor yavruları yemeyince haklısınız.Kötü bir duygu eminim;ama sağlıklı olsun da gerisi boş.Boylu poslu manken gibi bir kız olur inşallah....çok sağol canım hepimizin yavrularına inşallah .yemek serbest yiyebilirsin canım ama hiçbirşey yemiyor yenacım ya sıcaklardan yada diş tek yediği meyva ve çubuk kraker 14 aylık daha 8 kilo herkez anneye bak kızına bak diyor ama daha anne karnında dr söylemişti narin çıtı pıtı bir kızın olacak diye boyu uzun ama çok zayıf neyse sağlıklı ama diyorum bazenŞeniz
Teşekkürler canım....Sende harikasın..Yalnız o resmimde 12 kilo eksiğim....Tek Zeynep Barutçuoğlu çıkıyor aratınca ama bilemem........
Sen beni ekle istersen ve isteyen diğer arkadaşlar....Bende çoğu kişinin gerçek adını bilmiyorum......
Beni face de büyük harfle arat canım.Yanlışlıkla büyük harf girmişim adımı soyadımı.
BEYZA OLGAÇ[/QU
slm beyzuscum ben ekledim seni face resmin cok guzel hicte oyle cok kilolu durmuyorsunÇok geçmiş olsun canım...Bu tür kazalar hanımların sıkça başına geliyor.Ben çamaşır suyundan korkar oldum.Kullanınca öksürük nöbeti geçiriyorum.Çok yoğunlaştırdılar çamaşır sularını.İşlevi arttı ama çok tehlikeli oldu.kızlar annanem çamaşır suyuyla temizlik yaparken kokusundan zehirlenmiş telefon konuşamıyordu nefes darlığı varmış sadece dışarı çıkarttırdım cam kapı aç her yeri dedim sarmısaklı yoğurt yidirdim iyileşmeye başlamış şükürkiGözünaydın canım.....Annemler geldiiii =)))
Taze fındık getirmişler 5-10 tane yedim =))) annem 2 ayda 7 kilo vermiş sıcaklardan ben 2.5 ayda 8 kilo ancak verebildim
8 Kiloya gelince ;üzülme bence az kilo değil ki verdiğin.Ya veremeseydin.Buna da şükür.
Ne güzel memleketiniz var Hep görmek istemişimdir.İnşallah gidebilirim.Evet canım Artvin - Arhavi bizim memleket Karadenizin Parisi :lepi:
Arhavili bir arkadaşım var, '''Arhaviyi görmeden yeşil gördüm demeyin'''der.Merhaba tatlım.herkese slmlarrr beni 3 arkadaşımız facede eklemiş sadece 1 ini tanıyorum ama resimlere baktım bu çıtır hatunlarda kilo göremedim dedim harikasınız beni ekleyenler özelden yazabilirmi isimlerinizi bilmiyorum ben :):)
güllaç var akşamaaa güllaç gelde yeme çok severim yaaa
Güllaç hafif tatlı diye çok yemeyesin sakın....Bana kalmaz sonra...Uzat bakayım bir tabak...Kallavi olsun;doldur doldur.....Benim babamda öyledir canım.'''iyi olmuş devam devam''der hiç yüreklendirmez.Neden böyle söylüyorsun dediğimde de gevşeme;bırakırsın diyeti diye '' cevap verir.Muhtemelen annende bu düşünceyle davrandı......Üzülme sakın...İyi uykular..Ramazanda bende rejim falan kalmadı maalesef !!! Ama nedense ramazanın arkasına saklamış durumdayım ve yemek yerken yada yedikten sonra pişman olmuyorum daha yarısı ramazanın diğer yarısında da böyle yersem verdiğim 8 kiloyu fazlasıyla geri alırım. Beynim mallaştı yine algılamıyor.
Annem 2 aydır görmüyordu beni geldiğinde kendiliğinden zayıflamışsın demedi ben sordum zayıflamamışmıyım diye zayıflamışsınnnn dedi devam devam dedi geçti gitti bana gaz vermedi yaniona da sıkıldım biraz açıkçası...
Neyse benim uyku geldi yarında kurs olaylarına tekrar dalacağım hadi görüşürüz sizlere hoş muhabbetler... iyi geceler.yalniz kizlar,gecenlerde yengemle alisverise gittik,orda tanidik bir kadin yengeme :yanindaki görümcenmi? görümcen daha kiloluydu zayiflamis demis,,sevindim ben tabikii bu duruma,gecen yine arkadas gördüm oda dedi,,zayiflamisin diye,annemde diyor,,mutluluktan ucuyorumzemuszemus,ama ah bir on kilo daha verebilsem ekime kadar...kizlar nasil bir ayda hizli kilo verebilirim bilen tavsiyesi olan varmi?
Başkasından duymak ve fark edilmesi çok mutlu ediyor insanı.Ne güzel sende bu mutluluğu yaşıyorsun.Devamı gelir;telaş edip şok diyetler falan yapma sakın.Gerçekten insanı yormaktan başka faydası olmuyor.Verdiklerini kısa sürede geri alıyorsun.Hızla giden hızla geliyor.Bence bu güne kadar ne yaptıysan devam et.İnşallah emeline ulaşacaksın.
merhabaalarrrr ben henüz forumda yeniyim araniza benide alirsaniz sevinirim.. cogunuz ablalarim oluyorsunuz :) ben henüz 18 yasindayim 110 kiloyum 1,73 - 1,75 boyundayim..kücüklügümden beri tombis biriyim ama bu son 4-5 senedir kardesimi kaybettim bir cok ailevi sorunlar yasadim.. stresti falan birde üstüne hormon sorunu cikti kilo aldikca aldim 4 ayin icinde birden 30 kilo aldim..
her seyi denedim veremiyorum kilo falan artik iyice pskolojim bozuldu gitmedigim doktor kalmadine yapacam bilmiyorum.. nerdeyse 1000e yakin sayfa okudum bu baslikta, demekki basaran basariyor.. :) basaranlari tebrik ederim. insallah en kisa zamanda bende verebilirim kilo
oncelikle basinsagolsun cok uzuldum kardesini kaybetmene allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
almazmiyiz hosgeldin canim insallah gidecek kilolar!!
Ben bir balkon yapıp geliyorum, anladınız siz onu..Efkarlandımda...
nihayet buldum..YENA. vesevgili BADEM.ve sevgili ZAİLİMİ
ve dünden beri devam eden kendimi sıkmayı bırakıp koyverdim..çok teşekkür ederim.en sevdiğim şiirler ve şairleri seçmişsiniz..nasıl da bildiniz..keşke dün aranızda olsaydım..bana izin verirmisiniz...söz size yarın tüm bu olanları unutturup eski neşeli halime döneceğim..verdiğim üzüntüden özür dlerim..
ben devam edemiyeceğim iyi gecelerii..
ve yinede iyi geceler sevgili annem sadece parasız kaldığında hatırladığın kızın
ve iyi geceler sevgili babam.en son 26 sene evvel 5.ci karınlayken gördüğüm babam.
ve iyi geceler sevgili eşim...
çok kilolu ve yaşlı bulduğun için boşanmak için giderken hastalanıp yanımda kalmak zorunda kalaan sevgili eşim...
hepinizi çok seviyorum.sizler sevmek zorunda değilsiniz..
meyracim al hayatim oku :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-4-ayda-26-kilo-verdim.html
sonra bana fikrini yaz tmmmi :)
ben 2008de hem pilatese gittim hem de stepe. pilatesi hiç sevmiyorum çok uyuz bir spor. canını yakıyor, eğlenceli değil, hareketler zor, onun yerine daha hareketli olan stepi tercih ederim. ya da koşu, hatta yürüyüş bile daha güzel bence pilatesten
Sagolasin Ablacim Amin..
hosbulduk :))
acaba tavsiye edebileceginiz diyet listesi varmi?? sitedeki bir cok yazili diyetleri yaptim ama veremedim kilo
her seyi denedim veremiyorum kilo falan artik iyice pskolojim bozuldu gitmedigim doktor kalmadine yapacam bilmiyorum.. nerdeyse 1000e yakin sayfa okudum bu baslikta, demekki basaran basariyor.. :) basaranlari tebrik ederim. insallah en kisa zamanda bende verebilirim kilo
Evet bende pilatesi sevmiyorum, yerde yatıp yuvarlanmaktan hoşlanmıyorum:umursamaz:
Ayakta olacağım daha aksiyonu bol sporları daha eğlenceli kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin canım.....
Başınızsağolsun.Rabbim sabırlar versin.....
Çok gençsin canım eminim çok başarıyla kilo verebilirsin.Hormon dengesizliğini ihmal etme...Tedavini yaptır ki daha rahat kilo verebilesin....
Diyet listelerinden 1400-1200 kalorilik olanlarla başlayıp kilo verdikçe azaltarak ve yürüyüşle takviye ederek başarırsın diye düşünüyorum.Her gün topiğe gel.Konuşa konuşa bir şeyler yaparız hep birlikte....a.s.
hic denemedim su meshur ebru sporunu basit gibi duruyor ama sizlerin yazdiklarina bakarsam hicte gorundugu gibi degil yanibilmiyorumkismile
Black bayılır ona hergün, işte değilse mutlaka yapar,
ben bir defa denedim hem çok can yakıcı hemde sıkıcı bana kalırsa....
Ben leslie'yi sevdim ama şu ara yapamıyorum ( ramazan bahane , tembellik şahaneklava: buda bana )
lunaazulcum canim blackim bugun disciye gidecekti nasil bir bilgin varmi yarin gorursen cok slmi soyle
beyzus/beyzus ablacim nasil istersen oyle yazarim.fotolarina baktimda turkiyede baya erkenmi ayriliyor emeklilige masallah gorunce sasirdim.sen doktordun galiba mi?
bu ara onunla nöbetlerimiz denk gelmiyor ama telefon açıp selamını söylerim
Bugün bende dişçiye gitmek zorunda kaldım...
akşam 19:30 gibi işten çıkıyoruz, akşam 17:00 gibi bir diş ağrısı tuttu beni ama dayanamıyorum ağrrısına...
çok sıkıcanlı biri olarak dayanamadım ağladım hatta, eşimi aradım beni alıp dişçiye götürdü...
ve beklenen son kanal tedavisi yapılacak ve 1 hafta sonra yine bende dişçide olucam...
Bulaşıcımıdır nedir bu diş ağrısı....( ama berbattı, suni sancı çekerken bile ağlamamıştım...)
Evet bende pilatesi sevmiyorum, yerde yatıp yuvarlanmaktan hoşlanmıyorum:umursamaz:
Ayakta olacağım daha aksiyonu bol sporları daha eğlenceli kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?