Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anliyorum ablacim.yazdiklarini hep takip ediyorum cok sicak birisisin bunu hissetirdin gercekten cok sevdim seni insallah hep birlikte kurtulalim kilolardanopuyorumnanaktan

canim ya gecmis olsun!dis agrisi hele kanal tedavisi berbat bilirim dolgusuz disim yok yaridan fazlasida kanal tedavisi oldum neler cektigini anliyorum allahim yardimcin olsunopuyorumnanaktan

Sağol canım benim

daha kanal tedavisi yapılmadı sadece ilaç koydu haftaya kanal tedavisi bilmiyorumkismile

Hoşgeldin canım aramıza...

aaa. ben de başlaycam yaw. herkes fosur fosur...

ayyyyy ne kaddan özentisin..:))))))

zehra hoşgeldin canım. doktorlar sana çare bulamadılar mı? sorun neymiş peki?

hap verdiler kullandim oda fayda etmedi.. fayda etmedigini söyleyince baska yapabilecek birseyleri olmadigini söylediler tekrar ayni hapi verdiler.. anlamiyorum bu isin icinden cikamadim bi türlü

Amin Sagolasin Ablacim.. insallah ablacim bakalim hayirlisiyla ramazandan sonra baslicam diyete.. ramazandada dikkat ediyorum. insallah bundan sonra hep burdayim :)

anliyorum ablacim.yazdiklarini hep takip ediyorum cok sicak birisisin bunu hissetirdin gercekten cok sevdim seni insallah hep birlikte kurtulalim kilolardanopuyorumnanaktan
Sağol canım.....Bende seni çok sevdim.opuyorumnanaktanTopiğimizin tamamını seviyorum.Hepiniz çok sıcak ve içtensiniz.Karşılık bulamasak hiçbirimiz yeteri kadar sıcak olamayız.
Sanada iyi gecelerrrr

uyurkende kilo verirsin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Ayyy ne güzel bir dilek.
Ne dilersen Allah sana kat kat fazlasını versin...

YENACIĞIM....

Nasılsın canım......

İyiyim tatlım sen nasılsın...

Midemin yanması dışında,içimde ateş var sanki..Akşam yemekte farklı bir baharat denedim sanırım o dokundu...
Süt içiyorum şimdi umarım düzelir...

zeynep vardı, ama okuyup çıktı..İnşallah morali daha iyidir....

BEYZUSÇUM tursari'yle facede falan karşılaşıyormusunuz hiç...Epeyidir yok kendisi..

kim olduğumu bildirmeden seni ekledim , tahmin etmen zaten zor olurdu...

Ama şunu söylemeliyim çok hoş bir bayansın bayanssulusmile

Sende çok harikasın canım......
Yavruna bayıldım özellikle...Maaşallah....
Gerçekten çok şımardım bu gece sayenizde sağolun.....Hepiniz çok tatlısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…