Abla demen beni çok mutlu eder canım...Sağol....
Biolog um canım.Biokimya laboratuvarında görev yaptım.....
Ben eski sigorta kanununa göre emekli oldum.Kazanılmış haktan dolayı yeni kanun beni etkilemedi.1984 yılından beri çalışıyorum,artık 50 lili yaşlarda emeklilik yok..Yeni kanun yaşı ileri çekti..
canim ya gecmis olsun!dis agrisi hele kanal tedavisi berbat bilirim dolgusuz disim yok yaridan fazlasida kanal tedavisi oldum neler cektigini anliyorum allahim yardimcin olsunopuyorumnanaktan
citirlar ben kacar gozlerim kapaniyor ayaklarim zonkluyor beni ancak yatak paklar hepinize iyi geceler tatli ruyalar
Sağol canım benim
daha kanal tedavisi yapılmadı sadece ilaç koydu haftaya kanal tedavisi bilmiyorumkismile
Sanada iyi gecelerrrr
uyurkende kilo verirsin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
allah yardimcin olsun ama agri cekmekten daha iyidir canim benim yapildiktan sonra rahatlarsin insallahopuyorumnanaktan
hepimiz verelim insallah agzindan bal damliiyor canim arkadasim iyi geceler
merhabaalarrrr ben henüz forumda yeniyim araniza benide alirsaniz sevinirim.. cogunuz ablalarim oluyorsunuz :) ben henüz 18 yasindayim 110 kiloyum 1,73 - 1,75 boyundayim..kücüklügümden beri tombis biriyim ama bu son 4-5 senedir kardesimi kaybettim bir cok ailevi sorunlar yasadim.. stresti falan birde üstüne hormon sorunu cikti kilo aldikca aldim 4 ayin icinde birden 30 kilo aldim..
her seyi denedim veremiyorum kilo falan artik iyice pskolojim bozuldu gitmedigim doktor kalmadine yapacam bilmiyorum.. nerdeyse 1000e yakin sayfa okudum bu baslikta, demekki basaran basariyor.. :) basaranlari tebrik ederim. insallah en kisa zamanda bende verebilirim kilo
aaa. ben de başlaycam yaw. herkes fosur fosur...
zehra hoşgeldin canım. doktorlar sana çare bulamadılar mı? sorun neymiş peki?
Hoş geldin canım.....
Başınızsağolsun.Rabbim sabırlar versin.....
Çok gençsin canım eminim çok başarıyla kilo verebilirsin.Hormon dengesizliğini ihmal etme...Tedavini yaptır ki daha rahat kilo verebilesin....
Diyet listelerinden 1400-1200 kalorilik olanlarla başlayıp kilo verdikçe azaltarak ve yürüyüşle takviye ederek başarırsın diye düşünüyorum.Her gün topiğe gel.Konuşa konuşa bir şeyler yaparız hep birlikte....a.s.
Sağol canım.....Bende seni çok sevdim.opuyorumnanaktanTopiğimizin tamamını seviyorum.Hepiniz çok sıcak ve içtensiniz.Karşılık bulamasak hiçbirimiz yeteri kadar sıcak olamayız.anliyorum ablacim.yazdiklarini hep takip ediyorum cok sicak birisisin bunu hissetirdin gercekten cok sevdim seni insallah hep birlikte kurtulalim kilolardanopuyorumnanaktan
Sanada iyi gecelerrrr
uyurkende kilo verirsin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
YENACIĞIM....
Nasılsın canım......
BEYZUSÇUM tursari'yle facede falan karşılaşıyormusunuz hiç...Epeyidir yok kendisi..
Beyzuşum fotolarını beğendiğin kişi benim zemuszemus
Kim olduğumu bilmen açışından yazıyorum opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım...
Tahmin etmeye çalıştım ama doğrusu bilememiştim....
kim olduğumu bildirmeden seni ekledim , tahmin etmen zaten zor olurdu...
Ama şunu söylemeliyim çok hoş bir bayansın bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?