Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sende çok harikasın canım......
Yavruna bayıldım özellikle...Maaşallah....
Gerçekten çok şımardım bu gece sayenizde sağolun.....Hepiniz çok tatlısınız...

Teşekkür ederim,

Ama dikkat edersen benim boydan fotoğrafım yoktur mafoldumben

Az kaldı boydan fotoları koymama zemuszemus

Arada bir şımarmak lazım , motivasyonumuz yükselsin dimi ama bayanssulusmile

Teşekkür ederim,

Ama dikkat edersen benim boydan fotoğrafım yoktur mafoldumben

Az kaldı boydan fotoları koymama zemuszemus

Arada bir şımarmak lazım , motivasyonumuz yükselsin dimi ama bayanssulusmile

Boy fotoğrafı koymayışını tamamen tercih meselesi olarak gördüm.Hatta bakarken aklıma bile gelmedi..Şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti...
En kısa zamanda koyarsın inşallah.
Ben bu aralar bırak boydan olanı hiç fotoğraf çektirmiyorum.Ablamın gelini habersizce çekmiş geçenlerde ,kendimi görünce korktum.Ne yaptım ben kendime diye...Allah yardımcımız olsun..

geçecek bunların hepsi biliyorum...

hepimizi birbirimize destek olarak atlatıcaz bunları eminim....

burası olmamış olsa ben çoktan salmıştım kendimi ( gerçi pekte uslu durmuyorum ama olsun eskiye nazaran çok iyiyim )

Eminimi o kadar da kötü bir durumda değilsindir tamamen evham yapıyorsundur....

Kızlar Yenacığımız da kendine bir facebook hesabı açsa ve topicimizin olmazsa olmazı Yenamızı dünya gözüyle bir görsek diyen var mı benden başka =))

Günaydın Kızlar Gününüz aydın olsun

Ben birazdan yine uyuyacağım da işte 5 gibi uyandım aşkım havaalanına yetişecekti onu uyandırdım bende uyanmışken sizleri bir okuyayım dedim. Yaaaa bende gecekuşu olmak istiyorummmmm ama saat 11 olunca gözlerim kapanmaya başlıyor ( Sizin gece muhabbetlerinizi çok kıskanıyorum valla...
Bir akşam da olsa katılmaya çalışacağım muhabbete.
Ayh gidip uyuyayım 2 saat sonra tekrar kalkıcam herkese güzel bir gün diliyorum.

Oooooo cimcime hoşgeldinn..Nasılsın.??ben hala burdayım ve hala şişkoyum..:roflol:.

)

canım çok sağol...çok bunalmıştım sürekli kiloma takılı yaşamaktan...bi süre kiloyla ilgili hiçbişey yapmadım..düşünmedimde...sonra bir tanıdık vasıtasıyla bir dr buldum..1,5 aydır gidiyorum..11 kilo verdim..52 beden dar olıuyodu şimdi 46 bedene rahat rahat giriyorum.çok şükür Rabbime...ramazan yüzündenşu an durdu ama en azından almıyorum o da bişeydir dimi...sen ve bütün topik hatunları umarım en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı..

merhabalar bayanlar....
bugün çok mutluyum...3 kilo daha gitmiş...105 ile başladım ramazana gecen pazartesi 103 idi bu pazartesi yani dün tekrar tartıldım....100...toplam 13 günde 5 kilo verdim...bu tamamen sizlerin sayesinde oldu...hergün sizi okuyorum...ve bu yolda yalnız olmadığımı hissediyorum....bana çok destek oluyosunuz...sizleri seviyorum....

Kızlar bana da yer var mı burada?

Daha önce de uğramıştım ama çok düzenli olamamıştı.Uuzun zamandır sizleri uzaktan takip ediyorum.Hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ve beni gaza getirdiniz!

33 yaşındayım,21 aylık bi oğlum var,95 kilo ile hamile kaldım şu an 107 yim sanırım.15 gündür tartılmıyorum çünkü.Çok büyük hedeflerım yok şu an ilk hedefim 95 kiloyu görmek.

Ben geldimmm =))
Kursa gittim uzun bir aradan sonra hava sıcak dersler sıkıcı...
Eczanece gittim bugün bioxcin almaya saçlarımın dökülmesi için eczacı bana VICHY Dercos diye bir şampuan önerdi ve bioxcinden çok daha iyi olduğunu söyledi. Hemde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı 2sini 32 TL ye aldım umarım memnun kalırım Allahın izniyle.
Antiparantez Aşkım Urfaya gitti iş için eğer ayarlayabilirse 1 günlükte olsa yanıma gelecek inşallllaaaahhh gelir çok özledimmmm

baharcım bioxin kardeşimde kullanıyordu bıraktı hiç iyi gelmedi ona memnun deildi kendisi ve 2 arkadaşı

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Tünaydın canım, ancak gelebildim ben :)

Hoşgeldin canım buyur gel tabii neden olmasın. Sen de bizler gibi paylaşımda bulun hem sıkıntından hem kilolarından kurtul!

İnşallah kavuşursun bacım, sen o şampuanı dene bakalım sana iyi gelirse sonucu bekliyoruz. Bi de face de profil resmin yeni saç rengin mi?

Greendreams hoşbuldum!zemuszemus

Paylaşım için buradayım,İnşallah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan!

şuan o kilolardan kurtulmak için öyle hırsıyımki anlatamam ama ramazanın çıkmasını bekliyorum

5ay uğraştım bademcik ameliyatında hepsini aldım sonra haziran sonu tekrar en baştan başladım şu an bu kilodayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…