Sende çok harikasın canım......
Yavruna bayıldım özellikle...Maaşallah....
Gerçekten çok şımardım bu gece sayenizde sağolun.....Hepiniz çok tatlısınız...
Teşekkür ederim,
Ama dikkat edersen benim boydan fotoğrafım yoktur mafoldumben
Az kaldı boydan fotoları koymama zemuszemus
Arada bir şımarmak lazım , motivasyonumuz yükselsin dimi ama bayanssulusmile
Boy fotoğrafı koymayışını tamamen tercih meselesi olarak gördüm.Hatta bakarken aklıma bile gelmedi..Şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti...
En kısa zamanda koyarsın inşallah.
Ben bu aralar bırak boydan olanı hiç fotoğraf çektirmiyorum.Ablamın gelini habersizce çekmiş geçenlerde ,kendimi görünce korktum.Ne yaptım ben kendime diye...Allah yardımcımız olsun..
İyi geceler güzeller...
Hayırlı sahurlar,afiyet olsun...
Oooooo cimcime hoşgeldinn..Nasılsın.??ben hala burdayım ve hala şişkoyum..:roflol:.
)
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Kızlar bana da yer var mı burada?
Daha önce de uğramıştım ama çok düzenli olamamıştı.Uuzun zamandır sizleri uzaktan takip ediyorum.Hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ve beni gaza getirdiniz!
33 yaşındayım,21 aylık bi oğlum var,95 kilo ile hamile kaldım şu an 107 yim sanırım.15 gündür tartılmıyorum çünkü.Çok büyük hedeflerım yok şu an ilk hedefim 95 kiloyu görmek.
Ben geldimmm =))
Kursa gittim uzun bir aradan sonra hava sıcak dersler sıkıcı...
Eczanece gittim bugün bioxcin almaya saçlarımın dökülmesi için eczacı bana VICHY Dercos diye bir şampuan önerdi ve bioxcinden çok daha iyi olduğunu söyledi. Hemde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı 2sini 32 TL ye aldım umarım memnun kalırım Allahın izniyle.
AntiparantezAşkım Urfaya gitti iş için eğer ayarlayabilirse 1 günlükte olsa yanıma gelecek inşallllaaaahhh gelir çok özledimmmm
İnşallah kavuşursun bacım, sen o şampuanı dene bakalım sana iyi gelirse sonucu bekliyoruz. Bi de face de profil resmin yeni saç rengin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?