Greendreams hoşbuldum!zemuszemus
Paylaşım için buradayım,İnşallah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan!
Kızlar Yenacığımız da kendine bir facebook hesabı açsa ve topicimizin olmazsa olmazı Yenamızı dünya gözüyle bir görsek diyen var mı benden başka =))
canım çok sağol...çok bunalmıştım sürekli kiloma takılı yaşamaktan...bi süre kiloyla ilgili hiçbişey yapmadım..düşünmedimde...sonra bir tanıdık vasıtasıyla bir dr buldum..1,5 aydır gidiyorum..11 kilo verdim..52 beden dar olıuyodu şimdi 46 bedene rahat rahat giriyorum.çok şükür Rabbime...ramazan yüzündenşu an durdu ama en azından almıyorum o da bişeydir dimi...sen ve bütün topik hatunları umarım en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı..
merhabalar bayanlar....
bugün çok mutluyum...3 kilo daha gitmiş...105 ile başladım ramazana gecen pazartesi 103 idi bu pazartesi yani dün tekrar tartıldım....100...toplam 13 günde 5 kilo verdim...bu tamamen sizlerin sayesinde oldu...hergün sizi okuyorum...ve bu yolda yalnız olmadığımı hissediyorum....bana çok destek oluyosunuz...sizleri seviyorum....
Kızlar bana da yer var mı burada?
Daha önce de uğramıştım ama çok düzenli olamamıştı.Uuzun zamandır sizleri uzaktan takip ediyorum.Hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ve beni gaza getirdiniz!
33 yaşındayım,21 aylık bi oğlum var,95 kilo ile hamile kaldım şu an 107 yim sanırım.15 gündür tartılmıyorum çünkü.Çok büyük hedeflerım yok şu an ilk hedefim 95 kiloyu görmek.
Baharcım önce uzat elini tebrik edicem seni..Uzat uzat..:))))
Diyeceksinki niye,annenin getirdiği tazecik fındıklardan sadece 5-10 tane yediğin için.. O lezzette bir nimet o kadarla bırakılırmı...
Faceye iki yıl sonra hesap açtırırım sanırım.. Kızımında bir çok arkadaşının feysi var...Muhtemelen oda çok istiyor fakat dile getirmiyor eminim...
Benim açtırmam kızıma haksızlık olur,çünkü sadece nasihatle etkili olamayız,model olmamız önemli...
Her toplantıda öğretmenleri söylüyor,face,popüler diziler çok faydasız diye...
Bir çoğumuz on lıne olduğumzda yüklerim resimlerimi...
BEYZUS'um demin YURDUSUM'la konuştuk tel'den,
Selam söyledi..Bayılıyorum onun enerjisine yaa...UZaktan bile hissediyorum o elektiriği..:))) Bıcır bıcır maşallah..
merhabaalarrrr ben henüz forumda yeniyim araniza benide alirsaniz sevinirim.. cogunuz ablalarim oluyorsunuz :) ben henüz 18 yasindayim 110 kiloyum 1,73 - 1,75 boyundayim..kücüklügümden beri tombis biriyim ama bu son 4-5 senedir kardesimi kaybettim bir cok ailevi sorunlar yasadim.. stresti falan birde üstüne hormon sorunu cikti kilo aldikca aldim 4 ayin icinde birden 30 kilo aldim..
her seyi denedim veremiyorum kilo falan artik iyice pskolojim bozuldu gitmedigim doktor kalmadine yapacam bilmiyorum.. nerdeyse 1000e yakin sayfa okudum bu baslikta, demekki basaran basariyor.. :) basaranlari tebrik ederim. insallah en kisa zamanda bende verebilirim kilo
aaa. ben de başlaycam yaw. herkes fosur fosur...
hoşgeldin meyracım nasılsın?
bu ara onunla nöbetlerimiz denk gelmiyor ama telefon açıp selamını söylerim
Bugün bende dişçiye gitmek zorunda kaldım...
akşam 19:30 gibi işten çıkıyoruz, akşam 17:00 gibi bir diş ağrısı tuttu beni ama dayanamıyorum ağrrısına...
çok sıkıcanlı biri olarak dayanamadım ağladım hatta, eşimi aradım beni alıp dişçiye götürdü...
ve beklenen son kanal tedavisi yapılacak ve 1 hafta sonra yine bende dişçide olucam...
Bulaşıcımıdır nedir bu diş ağrısı....( ama berbattı, suni sancı çekerken bile ağlamamıştım...)
hoşbuldum canım, saol..
iyiyim Allah a şükür, bugün öğleden sonra hep çarşıdaydım akşama kadar koşturdum, halledilecekler, alınacaklar falan vardı canım.
sen nasılsın canım?
rahatsızdın dişinden, daha iyimisin canımcım??
bu ara onunla nöbetlerimiz denk gelmiyor ama telefon açıp selamını söylerim
Bugün bende dişçiye gitmek zorunda kaldım...
akşam 19:30 gibi işten çıkıyoruz, akşam 17:00 gibi bir diş ağrısı tuttu beni ama dayanamıyorum ağrrısına...
çok sıkıcanlı biri olarak dayanamadım ağladım hatta, eşimi aradım beni alıp dişçiye götürdü...
ve beklenen son kanal tedavisi yapılacak ve 1 hafta sonra yine bende dişçide olucam...
Bulaşıcımıdır nedir bu diş ağrısı....( ama berbattı, suni sancı çekerken bile ağlamamıştım...)
çok sağol bitanem şimdi daha iyiyim iftarda dün dolgu olan 3 dişim de çok sızladı üzerinde birşeyler yiyemedim çok kötüydü mafoldumben ama çok şükür şimdi antibiyotiğimi ve ağrı kesicimi içince birşeyim yok..sen de bugün yorulmuşsundur canım işlerin çokmuş..ramazan geçince tam gaz spora başlayacağım ve ben pilates yapıyordum ya..kilo verirken kardiyo sporları yapmalıyız yani tempolu yürüyüş,koşu,yüzme vs.. pilates ise kilo verdikten sonra sıkılaşmak için en etkili şiddetle tavsiye ediyorum biraz kilo veren arkadaşlara :lepi:
lunaazulcum canim blackim bugun disciye gidecekti nasil bir bilgin varmi yarin gorursen cok slmi soyle
Günaydın Kızlar Gününüz aydın olsun
Ben birazdan yine uyuyacağım da işte 5 gibi uyandım aşkım havaalanına yetişecekti onu uyandırdım bende uyanmışken sizleri bir okuyayım dedim. Yaaaa bende gecekuşu olmak istiyorummmmm ama saat 11 olunca gözlerim kapanmaya başlıyor( Sizin gece muhabbetlerinizi çok kıskanıyorum valla...
Bir akşam da olsa katılmaya çalışacağım muhabbete.
Ayh gidip uyuyayım 2 saat sonra tekrar kalkıcam herkese güzel bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?