Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS'um demin YURDUSUM'la konuştuk tel'den,
Selam söyledi..Bayılıyorum onun enerjisine yaa...UZaktan bile hissediyorum o elektiriği..:))) Bıcır bıcır maşallah..

foto çektim kızlar ama faceye koycam derya zalimi adım ekli olmayanlar ekleyebilir ve bana facede rumuzunuzuda söylerseniz sevinirim arkadaşlar meselabeyzus ekle bende geçen gün buraya yazmış adını oradan öğrendim

Kızlar Yenacığımız da kendine bir facebook hesabı açsa ve topicimizin olmazsa olmazı Yenamızı dünya gözüyle bir görsek diyen var mı benden başka =))

Baharcım önce uzat elini tebrik edicem seni..Uzat uzat..:))))

Diyeceksinki niye,annenin getirdiği tazecik fındıklardan sadece 5-10 tane yediğin için.. O lezzette bir nimet o kadarla bırakılırmı...

Faceye iki yıl sonra hesap açtırırım sanırım.. Kızımında bir çok arkadaşının feysi var...Muhtemelen oda çok istiyor fakat dile getirmiyor eminim...

Benim açtırmam kızıma haksızlık olur,çünkü sadece nasihatle etkili olamayız,model olmamız önemli...

Her toplantıda öğretmenleri söylüyor,face,popüler diziler çok faydasız diye...

Bir çoğumuz on lıne olduğumzda yüklerim resimlerimi...

Son düzenleme:

Canım çok sevindim senin adına..Maşallah çok güzel yol almışsın...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Tekrar hoşgeldin...

Tebrik aldım opuyorumnanaktan tebrik aldım opuyorumnanaktan

Valla canım ben fındığı sevmem öyyylleee 40 yıldabir eserse belki 5-10 tane boshayallersmile
artık kendimiz yetiştirdiğimiz için evde bol bol olduğu içinmi bilmiyorum gözüm doymuş fındıktan yana galiba kaydirigubbakcemile3 ama fındığı çocukluktan bu yana sevmem bana ceviz verin fıstık verin yeter kaydirigubbakcemile3

Anlıyorummm facebook olayını keşke bu internet denen şey hiç çıkmasaydı yada farklı boyutlarda olsaydı insanlar robotlaştı bizim çocukluğumuz gece 1lere kadar dışarda saklambaç oynamakla geçti şimdi ki çocuklar pc başından kalkmıyor bile lmaz:

Umarım en kısa sürede görebiliriz seni çok merak ediyorum bilmiyorumkismile aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

BEYZUS'um demin YURDUSUM'la konuştuk tel'den,
Selam söyledi..Bayılıyorum onun enerjisine yaa...UZaktan bile hissediyorum o elektiriği..:))) Bıcır bıcır maşallah..

Canım benim o senin kendi enerjinden de kaynaklanıyor, iyi ki sizleri tanımışım, iyi ki varsınız. opuyorumnanaktan

BEYZUS'um facebooktan bana msj yazmışsın, bende özledim sıcak sohbetleri, inşallah yakında bende katılırım sizlere, çok çok opuyorumnanaktan

kızlar selamlarŞeniz
napıyosunuz? nasılsınız?

hemen akşam menümü yazıyım, sonrada vaktim olarsa geçmişi okumaya başlicama.s

AKŞAM ÖĞÜNÜ:
6yemek kaşığı bamya yemeği (susuz)
1su bardağı süt
1salatalık
2dilim ekmek

ARA ÖĞÜN(GECE):
1armut
4yemek kaşığı süzme yoğurt

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim diyet fena değil, orta gidiyokafamçokkarıştı
sizinkiler nasıl gidiyiii?? iyi gidiyordur inşaallah.

kızlar ne zamandır giremiyorum.. internetimde bi sorun vardı kilo bildirisini bende yapayım biraz geç oldu ama
83.7 kiloya dusmusum.. bugun tartıldımzemuszemus

almazmıyız canım, hoşgeldin sende aramızaŞenizopuyorumnanaktan

hoşgeldin meyracım nasılsın?

hoşbuldum canım, saol..
iyiyim Allah a şükür, bugün öğleden sonra hep çarşıdaydım akşama kadar koşturdum, halledilecekler, alınacaklar falan vardı canım.

sen nasılsın canım?
rahatsızdın dişinden, daha iyimisin canımcım??

çok geçmiş olsun canım:teselli:Şeniz

çok sağol bitanem şimdi daha iyiyim iftarda dün dolgu olan 3 dişim de çok sızladı üzerinde birşeyler yiyemedim çok kötüydü mafoldumben ama çok şükür şimdi antibiyotiğimi ve ağrı kesicimi içince birşeyim yok..sen de bugün yorulmuşsundur canım işlerin çokmuş..ramazan geçince tam gaz spora başlayacağım ve ben pilates yapıyordum ya..kilo verirken kardiyo sporları yapmalıyız yani tempolu yürüyüş,koşu,yüzme vs.. pilates ise kilo verdikten sonra sıkılaşmak için en etkili şiddetle tavsiye ediyorum biraz kilo veren arkadaşlara :lepi:

canım benim yaaa çok geçmiş olsun mafoldumben kıyamam ben sanaa yeni okudum daha aaaah ahhhh nedir bu dişlerden çektiklerimiz canım yaa mafoldumben ben de kaç gündür ağrı dişçi çemberinden çıkamadım ki

saol canım benimŞeniz
evet pilates iyiymiş hep duyuyorum çevremdende canım.

ayrıca tekrar çok geçmiş olsun canım, çok sevindim eskiye göre daha iyi olduğunaa.s

lunaazulcum canim blackim bugun disciye gidecekti nasil bir bilgin varmi yarin gorursen cok slmi soyle

meruseciğim seni çoook özledim bennn..tatlım dişçiye gittim ve 3 dolgu yapıldı ama diş eti problemim çözülmemiş ( orucumu bırakmamaya çalıştım ilaçları düzenli kullanmayınca dolgu yaparken diş eti kanamam oldu ve çok zor geçti maalesef mafoldumben perşembe günü sabah yine randevum var 3 dişimin de eski kaplamaları sökülecek (çok korkuyorum.!) daha sonra da tekrar kaplama yapılacak tabii..oooof offff Allah hasta olan herkesin yardımcısı olsun.. diyeti düşünecek bile zamanım kalmadı..

ayy kızz senin şu avatarı görünce sinilerim çok bozuluyosempatiksalakcinni
en çok çıplak kadın olduğundan....
sonrada kilolu kadın olduğundanakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…