Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

var tabiki canıma.s sende hoşgeldin aramıza canımcımŞenizopuyorumnanaktan

evet tombulkelebekim avatar seçimlerim hiç olmazsa giyinik olsa tatlım?? :1rolleyes:

The Gossip o bilmiyorumkismile ama ama ama ben bu kadına hayranım kilolarına rağmen madonna gibi giyiniyor şişman kadınlarında gayet rahat olabileceğini gösteriyor kendisiyle ve kilolarıyla barışık ben kadını sevdiğim için ekledim sempatiksalakcinni daha giyinik bir resmini bulmaya çalışırım :sinifsinif:

rahatlık çok güzel bir şey kendi ile barışık olmak da öyle..benim şahsi fikrim giyiniklerden yana idi sen yine istediğin avatarı kullan bitanem..

tombulkelebekimm hoşgeldin canım nasılsın?

İyiyim canım sen nasılsınnnnn ??? opuyorumnanaktan
aşkımdan haber bekliyorum birazdan belli olacak Erzuruma gelip gelmeyeceği umarım gelebilir opuyorumnanaktan onu düşünüyorum. +90 topicinde kilodan başka herşeyi konuşuyorum bende yahu kaydirigubbakcemile3

Karbinhidrat diyetine adapte oluyorum ramazaandan sonra tüm hızımla ona başlayacağım inşallah bana mantıklı geldi sevgilime de mantıklı geldi 1 günde 1 kilo veren bile oluyormuş başlayabilirim inşallaaahhhh guclubacismile

sevgilin nereli canım? tabi bi sakıncası yoksa.

aaayy inşallah gelebilir canım yaa :)) haber alınca da paylaşırsın ve inşallah güzel haberlerini alırız :Saruboceq: ramazan dolayısı ile diyetler gitti sanırım tombulkelebekim (

sevgilin nereli canım? tabi bi sakıncası yoksa.

Canım sevgilimin babası kayserili annesi ordulu ama kendisi manisada doğmuş büyümüş manisada yaşıyor bugün urfada işlerini halledebilirse yarın sabah burda olacak yani inşallahhh ondan haber bekliyorum aklinialirimsmile

siyahbeyazcım ramazanda rejim yalan oldu valla bilmiyorumkismile

sen de beşiktaşlımısın bu nick onun için mi ??? opuyorumnanaktan

hıımm tamam canım.a.s

ayy canım benim bizide düşünerek avaratarını değiştirmişsin, çok teşekkürler canım bu inceliğin içinopuyorumnanaktan

sositososito uzun bir aradan sonra nete girdim sonunda.of ya bu ara saçma bir vardiya vermişler.geliyorum yemek yiyorum spor yapıyorum yatıyorum yarım saat oturup.çok sinir bozucu.

hayır tombulkelebekçimm nickim öylesine oldu diyebilirm değişik şekillerde almayı denedim ama hep kullanılıyor uyarısı aldım..ingilizce çalıştığım bir ara idi öylesine blackandwhite yazdım hem kayahanın şarkısını da çok seviyorum :)) sonra blackandwhite kaldı..ayrıca benim memlketim de manisaaaaaaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…