canım çok sağol...çok bunalmıştım sürekli kiloma takılı yaşamaktan...bi süre kiloyla ilgili hiçbişey yapmadım..düşünmedimde...sonra bir tanıdık vasıtasıyla bir dr buldum..1,5 aydır gidiyorum..11 kilo verdim..52 beden dar olıuyodu şimdi 46 bedene rahat rahat giriyorum.çok şükür Rabbime...ramazan yüzündenşu an durdu ama en azından almıyorum o da bişeydir dimi...sen ve bütün topik hatunları umarım en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı..
ayy kızz senin şu avatarı görünce sinilerim çok bozuluyosempatiksalakcinni
en çok çıplak kadın olduğundan....
sonrada kilolu kadın olduğundanakannehir
merhabalar bayanlar....
bugün çok mutluyum...3 kilo daha gitmiş...105 ile başladım ramazana gecen pazartesi 103 idi bu pazartesi yani dün tekrar tartıldım....100...toplam 13 günde 5 kilo verdim...bu tamamen sizlerin sayesinde oldu...hergün sizi okuyorum...ve bu yolda yalnız olmadığımı hissediyorum....bana çok destek oluyosunuz...sizleri seviyorum....
Kızlar bana da yer var mı burada?
Daha önce de uğramıştım ama çok düzenli olamamıştı.Uuzun zamandır sizleri uzaktan takip ediyorum.Hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ve beni gaza getirdiniz!
33 yaşındayım,21 aylık bi oğlum var,95 kilo ile hamile kaldım şu an 107 yim sanırım.15 gündür tartılmıyorum çünkü.Çok büyük hedeflerım yok şu an ilk hedefim 95 kiloyu görmek.
kızlar bugün badem de hiç görünmedi haberi olan var mı? badem nerelerdesin canım??
evet tombulkelebekim avatar seçimlerim hiç olmazsa giyinik olsa tatlım?? :1rolleyes:
The Gossip o bilmiyorumkismile ama ama ama ben bu kadına hayranım kilolarına rağmen madonna gibi giyiniyor şişman kadınlarında gayet rahat olabileceğini gösteriyor kendisiyle ve kilolarıyla barışık ben kadını sevdiğim için ekledim sempatiksalakcinni daha giyinik bir resmini bulmaya çalışırım :sinifsinif:
tombulkelebekimm hoşgeldin canım nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsınnnnn ??? opuyorumnanaktan
aşkımdan haber bekliyorum birazdan belli olacak Erzuruma gelip gelmeyeceği umarım gelebilir opuyorumnanaktan onu düşünüyorum. +90 topicinde kilodan başka herşeyi konuşuyorum bende yahu kaydirigubbakcemile3
Karbinhidrat diyetine adapte oluyorum ramazaandan sonra tüm hızımla ona başlayacağım inşallah bana mantıklı geldi sevgilime de mantıklı geldi 1 günde 1 kilo veren bile oluyormuş başlayabilirim inşallaaahhhh guclubacismile
İyiyim canım sen nasılsınnnnn ??? opuyorumnanaktan
aşkımdan haber bekliyorum birazdan belli olacak Erzuruma gelip gelmeyeceği umarım gelebilir opuyorumnanaktan onu düşünüyorum. +90 topicinde kilodan başka herşeyi konuşuyorum bende yahu kaydirigubbakcemile3
Karbinhidrat diyetine adapte oluyorum ramazaandan sonra tüm hızımla ona başlayacağım inşallah bana mantıklı geldi sevgilime de mantıklı geldi 1 günde 1 kilo veren bile oluyormuş başlayabilirim inşallaaahhhh guclubacismile
sevgilin nereli canım? tabi bi sakıncası yoksa.
Canım sevgilimin babası kayserili annesi ordulu ama kendisi manisada doğmuş büyümüş manisada yaşıyor bugün urfada işlerini halledebilirse yarın sabah burda olacak yani inşallahhh ondan haber bekliyorum aklinialirimsmile
siyahbeyazcım ramazanda rejim yalan oldu valla bilmiyorumkismile
sen de beşiktaşlımısın bu nick onun için mi ??? opuyorumnanaktan
Canım sevgilimin babası kayserili annesi ordulu ama kendisi manisada doğmuş büyümüş manisada yaşıyor bugün urfada işlerini halledebilirse yarın sabah burda olacak yani inşallahhh ondan haber bekliyorum aklinialirimsmile
sositososito uzun bir aradan sonra nete girdim sonunda.of ya bu ara saçma bir vardiya vermişler.geliyorum yemek yiyorum spor yapıyorum yatıyorum yarım saat oturup.çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?