Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeeettttt geliyor aşkımmmm sositososito

ama vahim durumdayım ya aşkım yarın en geç 9 da burda olur fon çektirmem lazım kaş,bııyık almış başını gitmiş offf napcam sabah sabah ya :1no2: adam beni ayda bir kere görüyor en azından güzel görsün istiyorum ne giyeceğimi de bilmiyorum offff mafoldumben

süpeerrr :lepi: çok sevindim senin adına tatlım...
aman ne güzel sevgilin geliyor ya tüm hazırlıkları seve seve yaparsın artık dert etme hiç bir şeyi..fıstık gibi olursun zaten

süperrr cnm benim ya.harika bişi bu.opuyorumnanaktan
hazırlanırsın ya boşver.sen sevgilin gelio ona bak.sevdiceğini görcen ne gzel.

bende.ama maalesef hayatımı mahveden adamın aptal sevgilisiyle muattap olmak zorunda kaldıgım için sinirden uyku tutmuo beni.Çok üzgünüm çoook

oooooff offffffffff zeynep ablacığım yaaa sen daha bir dertlisin kıyamam ben sana..nolur üzülme nolur :Saruboceq: ama çekilesi bir dert değil Allah sabır versin ne denebilir ki..bazen sabrımız denenirmiş ya senin de öyle olabilir

kaydirigubbakcemile3 kız o zeynep abla değil bu başka zeynep kaydirigubbakcemile3

Valla her durumda uyuyabilen bir yapıya sahibim ama aşkımda benim gibi geçen buraya geldiği ilk gün akşam 5te gitti oteline uyudu kaydirigubbakcemile3 çok uyumluyuz çoookkkkk kaydirigubbakcemile3 :asigim:

Bugün biraz canım sıkıldı bundan 3-5 yıl önce benden hoşlanan bir çocuk vardı yakın bir arkadaşımdı aşkımla benim resmimi görmüş bula bula bunumu buldun dedi bana mafoldumben kel ve göbekli sana da bu yakışır dedi mafoldumben ben aşkımı çok seviyorum ne kel ne de göbekli olması beni mutsuz etmiyor ben onun insanlığını kalbini sevdim ama o çocuğun sevgilime öyle kötü cümleler kurması beni çok üzdü benim aşkım dünyanın en iyi adamı opuyorumnanaktan kıskanıyo pislik Çok üzgünüm çoook

sanırım öyle.bugünüme şükür.başım dik en azından.

Hoşgeldin çitos olumunekankayizsmile

Hoşgeldin Zehraolumunekankayizsmile Başın sağolsun,Kardeşinin mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq: Başaran başarıyor evet,biz de başaracağızz..Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

İyi geceler şekerler!

Hoşgeldiniz dileklerinize teşekkür ederim tekrar hoşbuldum!

Zayıflamam lazım ama motşvasyonum sıfırın altında.cİddi bir desteğe ihtiyacım var.

Tombulkelebek gözünaydın sevgilin geliyormuş.Ne heyecanlı tadını çıkart bugünlerin!zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…