kızlar ben yatmalıyım, çok uykum geldi,
hepinize iyi gecelerrr...
eveeeettttt geliyor aşkımmmm sositososito
ama vahim durumdayım ya aşkım yarın en geç 9 da burda olur fon çektirmem lazım kaş,bııyık almış başını gitmiş offf napcam sabah sabah ya :1no2: adam beni ayda bir kere görüyor en azından güzel görsün istiyorum ne giyeceğimi de bilmiyorum offff mafoldumben
eveeeettttt geliyor aşkımmmm sositososito
ama vahim durumdayım ya aşkım yarın en geç 9 da burda olur fon çektirmem lazım kaş,bııyık almış başını gitmiş offf napcam sabah sabah ya :1no2: adam beni ayda bir kere görüyor en azından güzel görsün istiyorum ne giyeceğimi de bilmiyorum offff mafoldumben
seni bugün uyku da tutmaz heyecandan.:) ne güzel bi duygu.
eveettt yaaa keşke ben de öyle bir duygu fırtınası olsaydım şimdi :Saruboceq:
bende.ama maalesef hayatımı mahveden adamın aptal sevgilisiyle muattap olmak zorunda kaldıgım için sinirden uyku tutmuo beni.Çok üzgünüm çoook
oooooff offffffffff zeynep ablacığım yaaa sen daha bir dertlisin kıyamam ben sana..nolur üzülme nolur :Saruboceq: ama çekilesi bir dert değil Allah sabır versin ne denebilir ki..bazen sabrımız denenirmiş ya senin de öyle olabilir
oooooff offffffffff zeynep ablacığım yaaa sen daha bir dertlisin kıyamam ben sana..nolur üzülme nolur :Saruboceq: ama çekilesi bir dert değil Allah sabır versin ne denebilir ki..bazen sabrımız denenirmiş ya senin de öyle olabilir
Hoşbulduk siyahbeyazımmkızlar bugün badem de hiç görünmedi haberi olan var mı? badem nerelerdesin canım??
Hoşgeldin çitos olumunekankayizsmileKızlar bana da yer var mı burada?
Daha önce de uğramıştım ama çok düzenli olamamıştı.Uuzun zamandır sizleri uzaktan takip ediyorum.Hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ve beni gaza getirdiniz!
33 yaşındayım,21 aylık bi oğlum var,95 kilo ile hamile kaldım şu an 107 yim sanırım.15 gündür tartılmıyorum çünkü.Çok büyük hedeflerım yok şu an ilk hedefim 95 kiloyu görmek.
merhabaalarrrr ben henüz forumda yeniyim araniza benide alirsaniz sevinirim.. cogunuz ablalarim oluyorsunuz :) ben henüz 18 yasindayim 110 kiloyum 1,73 - 1,75 boyundayim..kücüklügümden beri tombis biriyim ama bu son 4-5 senedir kardesimi kaybettim bir cok ailevi sorunlar yasadim.. stresti falan birde üstüne hormon sorunu cikti kilo aldikca aldim 4 ayin icinde birden 30 kilo aldim..
her seyi denedim veremiyorum kilo falan artik iyice pskolojim bozuldu gitmedigim doktor kalmadine yapacam bilmiyorum.. nerdeyse 1000e yakin sayfa okudum bu baslikta, demekki basaran basariyor.. :) basaranlari tebrik ederim. insallah en kisa zamanda bende verebilirim kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?