Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözün aydınn kelebekimm!! olumunekankayizsmile

Veeee ben artık diyette değilim,yani en azından hiç diyetteymiş gibi yemiyorumm mafoldumben Ne bulursam ağzıma tıkıyorum eyvahedigeldismile PPÜÜFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teşekkürler kızlar ...

Tatvan üzerinden geliyormuş Allah yolunu açık etsin inşallahhh... Ben de uyuyayım artık yarın güzel bir gün beni bekler =)

İyi geceleeerrrr....

ayyy zeynepler karıştı canım desene çok pardon zeynepçiğim :kedi:
güzellik de yakışıklılık da gelip geçici şeyler bitanem..maalesef ki insanlar dış görünüş ile yargılamayı öğrenmişler onu da marifet sayıyorlar yaaa...takma tatlım bu sözlerin hiç birini sen bunlar gelip geçici şeyler ama huy değişmiyor..can çıkmadıkça huy çıkmıyor maalesef ( erkeğin güzeli çirkini olmaz deseydin keşke o çocuğa ben de sinir oldum ama bayanların güzeli çirkini var da kumar değil mi..evlenirken 50li kilolarda çıtır olan bir bayan doğumdan sonra kilolu kalamaz mı?? hayatta herşey olabilir..

Teşekkürler kızlar ...

Tatvan üzerinden geliyormuş Allah yolunu açık etsin inşallahhh... Ben de uyuyayım artık yarın güzel bir gün beni bekler =)

İyi geceleeerrrr....

iyi geceler canım..yarın için de şimdiden iyi eğlenceler dilerim aşkınla çok iyi vakit geçirirsin umarım..tadını çıkar tatlım opuyorumnanaktan

üzülme bademcim ben de öyleyim maalesef ramazanın etkisi olabilir gibi
Neyse burda ah u vah edeceğime gidip Leslie yapayım en azından yarım saat,5 mil yapmayı ne çok isterdim ama gözüm yemiyor hiç ya da işte yemiyor bi taraflarımm kaydirigubbakcemile3 Ramazan nefis terbiyesi için var yyaaw bize ne oluyooo böyle :umursamaz::sinifsinif:

Beyzuş abla ben de ekledim seni faceden opuyorumnanaktan bahar ben
Teşekkürler Bahar.Bayıldım sana ve Çiğdem e ve Aslı ya....Çok güzelsiniz hanımlar.Allah bahtınızı da güzel yazsın inşallah.Allahım topik güzel kaynıyor.Ne mutlu bize... Maaşallah.....Tebrik ediyorum.Daha iyilerini gör inşallah.... Olmaz olurmu...Hoş geldin....
şuan o kilolardan kurtulmak için öyle hırsıyımki anlatamam ama ramazanın çıkmasını bekliyorum
Sana ve hırsına ve de azmine hayranım...Bravo....
BEYZUS'um demin YURDUSUM'la konuştuk tel'den,
Selam söyledi..Bayılıyorum onun enerjisine yaa...UZaktan bile hissediyorum o elektiriği..:))) Bıcır bıcır maşallah..
Allah bozmasın inşallah.Tamda dediğin gibi enerji dolu bir güzellik.
BEYZUS'um facebooktan bana msj yazmışsın, bende özledim sıcak sohbetleri, inşallah yakında bende katılırım sizlere, çok çok opuyorumnanaktan
Ay aşkım gelmişşşşş.Hoş geldin canım.En kısa zamanda gel emi.
Topiğe bir anne daha lazım.Şimdilik Zeynepciğim ve ben varız.Üçüncü için senin mutlaka gelmen lazım canım..
Pislik işte.....Boşver sen ona....Sanki tüm yakışıklı,saçlı başlılar dünyanın en iyi kocası ve babası...pöfffff.Böyle düşünenleri şiddetle kınıyorum.....
bugün daha iyiyimm.sizlerle olupta iyi olmamak mümkünmü?bir rüzgar estii.biraz sarsıldım..ama şimdi çok iyiyim.yeniden hazırım..yaşamak denen olguya

İşte benim Zeynebim bu....Hoşgeldin bebeğiiiim.Tatlım,aşkım,sevgilim.

Canım benim hepinizi özledim inanın buna, en kısa zamanda görüşürüz inşallah.Emeklilik nasıl gidiyor, tavsiye edeceğin bir şey mi?opuyorumnanaktan

BEYZUS'um Alanya'ya tatile gittik 10 gün kaldım doyasıya eğlendim valla, facee de resimlerime bakarsın güzellik.

Az önce baktım tatlım....Harika bir tatil olduğu resimlerden belli.Çok sevindim.....

Emekliliğim harika gidiyor.Arkadaşlarımı özlüyorum ama ölmüyorum yani...Laf aramızda.

İşi hiç mi hiç özlemiyorum.......

Sabahları yürüyüşe çıktığımda servislere binen insanları görünce çok üzülüyorum...

Son 11 yıl 3 saatim yollarda servis içinde geçti.Neyini arayacağım...İstediğim zaman

istediğimi yapıyorum.....Senen dolunca ayrıl gitsin.Senin evlatlar zaten zamanını doldurur.

Baktın boş kaldın eşine sararsın.Ben öyle yapıyorum...Teeeeeee 15 sene önceki ufak bir

olayın hesabını soruyorum.Al sana en az 1 saatlik mevzu.Tabiki 55 dakika ben konuşuyorum..Bilmem söylemeye gerek varmı.

tebrikler tatlim,,senin mutllugunu bende resmen yasadim simdi,,devam böyle hepberaber daha cok kilolar vericez insallah....

canlarim benim bes gündür tuvalette cikamama derdim var,hic cikamadim..ne yapicagimi bilemiyorum ?! kaysilari tüketiyorum su iciyorum faydasi yok ne yapayim?

bu benden tüm topiğime hediyemdir.Can Yücelden,,
ANLADIM::
Bunca zamandır bana anlatmaya çalıştığını
KENDİMİ BULDUĞUMDA ANLADIM..
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış
Kendi yolumu çizdiğimde Anladım
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat
Okuyarak dinleyerek değil
BİLDİKLERİNİ bana neden anlatmadığını Anladım.
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış
AŞK peşinden neden yalınayak koştuğunu ANLADIM..
ACI doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden
Neden HİÇ ağlamadığını anladım.
AĞLAYANI GÜLDÜREBİLMEK,AĞLAYANLA AĞLAMAKTAN DAHA DEĞERLİYMİŞ,,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde ANLADIM::
Fakat hakedermiş sevilen,onun için dökülen gözyaşlarını
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terkettiğinde ANLADIM::
YALAN söylememek değil,gerçeği gizlememekmiş MARİFET
YÜREĞİNİ elime koyduğunda ANLADIM..
Sana ihtiyacım var,GEL diyebilmekmiş,güçlü OLMAK
Sana GİT dediğimde anladım...
BİRİ sana GİT dediğinde KALMAK istiyorum demekmiş güçlü olmak,
GİT dediğinde GİTTİĞİMDE ANLADIM::
Sana sevgim şımarık bir çoçukmuş
Her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan
BÜYÜYÜP bana sımsıkı sarıldığında ANLADIM.
ÖZÜR dilemek değil,AFFET beni diye haykırmak istemekmiş pişman olmak
Gerçekten pişman olduğum da ANLADIM.
Ve ''GURUR,
GURUR kaybedenlerin acizlerin maskesiymiş,
sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış
yüreğinde sevgi bulduğumda anladım.
Ölürcesine isteyen beklemez,sadece umut edermiş birgün affedilmeyi
BENİ AFFETMENİ.ölürcesine istediğimde ANLADIM::
BİR insanı herhangi biri kırabilir ama
bir tek en sevdiği ACITABİLİRMİŞ
Çok acıttığında ANLADIM::
SEVGİ emekmiş...
EMEKSE VAZGEÇMEYECEK KADAR AMA
ÖZGÜR BIRAKACAK KADAR SEVMEKMİŞ::
ANLADIMM...
benden sizlere benim hayat felsefwm lan bu şiir hatıra lsun..
beni yalnız bırakmayan dstlarım....
.
....

Baharcım ben çok severim taze fındığı,bir oturuşta yarım kilo yeme kapasitesine sahibim....:umursamaz:

Canım benim o senin kendi enerjinden de kaynaklanıyor, iyi ki sizleri tanımışım, iyi ki varsınız. opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım,düzelemedinmi daha..??

Demek sevgilin manisalı,ben 6 yıl orda çalıştım,eşimle orda tanıştık..Manisa özel bir yer benim için...
O zaman evlenrisen manisa'yamı geliyorsun demektir..:)))

bende.ama maalesef hayatımı mahveden adamın aptal sevgilisiyle muattap olmak zorunda kaldıgım için sinirden uyku tutmuo beni.Çok üzgünüm çoook

bak ne güzel demişsin aptal diye,güzel canını sıkmana gerek varmı..

İnan dış görünüşün hiçmi hiç önemi yok..Önemli olan ruhunun güzelliği...

Hoşbulduk siyahbeyazımm Dün modem bozulmuş,ancak şimdiye değiştirebildikk alkisalkisalkis Tüm gün yapcak hiçbir şey bulamadımm

nasılsın tatlım ,bittimi işler..?

bugün daha iyiyimm.sizlerle olupta iyi olmamak mümkünmü?bir rüzgar estii.biraz sarsıldım..ama şimdi çok iyiyim.yeniden hazırım..yaşamak denen olguya

Ahahahaha güldürdün beni,Sahi BEYZUS bu adamlar neden az konuşurlar..
Özellikle tartışmalarda..bazen deli gibi kavga etmek isterim yok banamısın demiyor..
Ha bire konuyu değişirir beni alttan alır...alsanaalsanasmile

Yeni evliyken ne güzel otdan moktan sebeblerden tartışırdık..:roflol:

İyi olmana çok ama çok sevindim...

Ayrıca Can baba işte, ne güzel yazmış..Paylaşımın için çok teşekkür ederim....a.s.

Son düzenleme:

Cesaret ister anam....karşımızda konuşmaya...Mitralyöz gibiyimdir valla susturamaz...
Ancak haksız olduğumda susarım;konuşmam gerektiğindede Türkan Şoray sesiyle konuşurum.Adamın gülesi gelir....Tabii tartışma biter....
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrr gençlikteki kavgaları istemiyorum....O zaman utancımdan ve saygımdan cevap veremezdim.Şimdi saygı gitti mi...Hayır ama saygılı saygılı bağırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…