Gözün aydınn kelebekimm!! olumunekankayizsmileeveeeettttt geliyor aşkımmmm sositososito
ama vahim durumdayım ya aşkım yarın en geç 9 da burda olur fon çektirmem lazım kaş,bııyık almış başını gitmiş offf napcam sabah sabah ya :1no2: adam beni ayda bir kere görüyor en azından güzel görsün istiyorum ne giyeceğimi de bilmiyorum offff mafoldumben
Teşekkürler kızlar ...
Tatvan üzerinden geliyormuş Allah yolunu açık etsin inşallahhh... Ben de uyuyayım artık yarın güzel bir gün beni bekler =)
İyi geceleeerrrr....
Neyse burda ah u vah edeceğime gidip Leslie yapayım en azından yarım saat,5 mil yapmayı ne çok isterdim ama gözüm yemiyor hiç ya da işte yemiyor bi taraflarımm kaydirigubbakcemile3 Ramazan nefis terbiyesi için var yyaaw bize ne oluyooo böyle :umursamaz::sinifsinif:üzülme bademcim ben de öyleyim maalesef ramazanın etkisi olabilir gibi
Gözün aydınn kelebekimm!! olumunekankayizsmile
Teşekkürler Bahar.Bayıldım sana ve Çiğdem e ve Aslı ya....Çok güzelsiniz hanımlar.Allah bahtınızı da güzel yazsın inşallah.Allahım topik güzel kaynıyor.Ne mutlu bize...Beyzuş abla ben de ekledim seni faceden opuyorumnanaktan bahar ben
Maaşallah.....Tebrik ediyorum.Daha iyilerini gör inşallah....merhabalar bayanlar....
bugün çok mutluyum...3 kilo daha gitmiş...105 ile başladım ramazana gecen pazartesi 103 idi bu pazartesi yani dün tekrar tartıldım....100...toplam 13 günde 5 kilo verdim...bu tamamen sizlerin sayesinde oldu...hergün sizi okuyorum...ve bu yolda yalnız olmadığımı hissediyorum....bana çok destek oluyosunuz...sizleri seviyorum....
Olmaz olurmu...Hoş geldin....Kızlar bana da yer var mı burada?
Daha önce de uğramıştım ama çok düzenli olamamıştı.Uuzun zamandır sizleri uzaktan takip ediyorum.Hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ve beni gaza getirdiniz!
33 yaşındayım,21 aylık bi oğlum var,95 kilo ile hamile kaldım şu an 107 yim sanırım.15 gündür tartılmıyorum çünkü.Çok büyük hedeflerım yok şu an ilk hedefim 95 kiloyu görmek.
Sana ve hırsına ve de azmine hayranım...Bravo....şuan o kilolardan kurtulmak için öyle hırsıyımki anlatamam ama ramazanın çıkmasını bekliyorum
Allah bozmasın inşallah.Tamda dediğin gibi enerji dolu bir güzellik.BEYZUS'um demin YURDUSUM'la konuştuk tel'den,
Selam söyledi..Bayılıyorum onun enerjisine yaa...UZaktan bile hissediyorum o elektiriği..:))) Bıcır bıcır maşallah..
Ay aşkım gelmişşşşş.Hoş geldin canım.En kısa zamanda gel emi.BEYZUS'um facebooktan bana msj yazmışsın, bende özledim sıcak sohbetleri, inşallah yakında bende katılırım sizlere, çok çok opuyorumnanaktan
Pislik işte.....Boşver sen ona....Sanki tüm yakışıklı,saçlı başlılar dünyanın en iyi kocası ve babası...pöfffff.Böyle düşünenleri şiddetle kınıyorum.....kaydirigubbakcemile3 kız o zeynep abla değilbu başka zeynep kaydirigubbakcemile3
Valla her durumda uyuyabilen bir yapıya sahibim ama aşkımda benim gibi geçen buraya geldiği ilk gün akşam 5te gitti oteline uyudu kaydirigubbakcemile3 çok uyumluyuz çoookkkkk kaydirigubbakcemile3 :asigim:
Bugün biraz canım sıkıldı bundan 3-5 yıl önce benden hoşlanan bir çocuk vardı yakın bir arkadaşımdı aşkımla benim resmimi görmüş bula bula bunumu buldun dedi bana mafoldumben kel ve göbekli sana da bu yakışır dedi mafoldumben ben aşkımı çok seviyorum ne kel ne de göbekli olması beni mutsuz etmiyor ben onun insanlığını kalbini sevdim ama o çocuğun sevgilime öyle kötü cümleler kurması beni çok üzdü benim aşkım dünyanın en iyi adamı opuyorumnanaktan kıskanıyo pislik Çok üzgünüm çoook
bugün daha iyiyimm.sizlerle olupta iyi olmamak mümkünmü?bir rüzgar estii.biraz sarsıldım..ama şimdi çok iyiyim.yeniden hazırım..yaşamak denen olguya
Teşekkürler Bahar.Bayıldım sana ve Çiğdem e ve Aslı ya....Çok güzelsiniz hanımlar.Allah bahtınızı da güzel yazsın inşallah.Allahım topik güzel kaynıyor.Ne mutlu bize...
Maaşallah.....Tebrik ediyorum.Daha iyilerini gör inşallah....
Olmaz olurmu...Hoş geldin....
Sana ve hırsına ve de azmine hayranım...Bravo....
Allah bozmasın inşallah.Tamda dediğin gibi enerji dolu bir güzellik.
Ay aşkım gelmişşşşş.Hoş geldin canım.En kısa zamanda gel emi.
Topiğe bir anne daha lazım.Şimdilik Zeynepciğim ve ben varız.Üçüncü için senin mutlaka gelmen lazım canım..
Pislik işte.....Boşver sen ona....Sanki tüm yakışıklı,saçlı başlılar dünyanın en iyi kocası ve babası...pöfffff.Böyle düşünenleri şiddetle kınıyorum.....
İşte benim Zeynebim bu....Hoşgeldin bebeğiiiim.Tatlım,aşkım,sevgilim.
Sağol canım sanada iyi ve verimli bir hafta diliyorum sana ve hepimize....
Ne tatlıdır şimdi konuşmaları Barışcığın.Tatlı bücürler....
Ablamın 6,5 yaşındaki torunu (benim aşkım biliyorsun) hala L harfinin yerine R koyarak konuşuyor.Babası arada ona Alaaddin,lolipop,Lüleburgaz dedirtip hepimizi güldürüyor.Zorlandığı için daha şirin bir konuşma şekli oluyor.Düşünsene Araaddin abi diyor.
Tüm anneler üzülüyor yavruları yemeyince haklısınız.Kötü bir duygu eminim;ama sağlıklı olsun da gerisi boş.Boylu poslu manken gibi bir kız olur inşallah....Teşekkürler canım....Sende harikasın..Yalnız o resmimde 12 kilo eksiğim....
Çok geçmiş olsun canım...Bu tür kazalar hanımların sıkça başına geliyor.Ben çamaşır suyundan korkar oldum.Kullanınca öksürük nöbeti geçiriyorum.Çok yoğunlaştırdılar çamaşır sularını.İşlevi arttı ama çok tehlikeli oldu.
Gözünaydın canım.....
8 Kiloya gelince ;üzülme bence az kilo değil ki verdiğin.Ya veremeseydin.Buna da şükür.
Ne güzel memleketiniz var Hep görmek istemişimdir.İnşallah gidebilirim.
Arhavili bir arkadaşım var, '''Arhaviyi görmeden yeşil gördüm demeyin'''der.
Merhaba tatlım.
Güllaç hafif tatlı diye çok yemeyesin sakın....Bana kalmaz sonra...Uzat bakayım bir tabak...Kallavi olsun;doldur doldur.....
Benim babamda öyledir canım.'''iyi olmuş devam devam''der hiç yüreklendirmez.Neden böyle söylüyorsun dediğimde de gevşeme;bırakırsın diyeti diye '' cevap verir.Muhtemelen annende bu düşünceyle davrandı......Üzülme sakın...İyi uykular..
Başkasından duymak ve fark edilmesi çok mutlu ediyor insanı.Ne güzel sende bu mutluluğu yaşıyorsun.Devamı gelir;telaş edip şok diyetler falan yapma sakın.Gerçekten insanı yormaktan başka faydası olmuyor.Verdiklerini kısa sürede geri alıyorsun.Hızla giden hızla geliyor.Bence bu güne kadar ne yaptıysan devam et.İnşallah emeline ulaşacaksın.
tsk.ederim canim...
BEYZUS'um Alanya'ya tatile gittik 10 gün kaldım doyasıya eğlendim valla, facee de resimlerime bakarsın güzellik.
merhabalar bayanlar....
bugün çok mutluyum...3 kilo daha gitmiş...105 ile başladım ramazana gecen pazartesi 103 idi bu pazartesi yani dün tekrar tartıldım....100...toplam 13 günde 5 kilo verdim...bu tamamen sizlerin sayesinde oldu...hergün sizi okuyorum...ve bu yolda yalnız olmadığımı hissediyorum....bana çok destek oluyosunuz...sizleri seviyorum....
Tebrik aldım opuyorumnanaktan tebrik aldım opuyorumnanaktan
Valla canım ben fındığı sevmem öyyylleee 40 yıldabir eserse belki 5-10 tane boshayallersmile
artık kendimiz yetiştirdiğimiz için evde bol bol olduğu içinmi bilmiyorum gözüm doymuş fındıktan yana galiba kaydirigubbakcemile3 ama fındığı çocukluktan bu yana sevmem bana ceviz verin fıstık verin yeter kaydirigubbakcemile3
Anlıyorummm facebook olayını keşke bu internet denen şey hiç çıkmasaydı yada farklı boyutlarda olsaydı insanlar robotlaştı bizim çocukluğumuz gece 1lere kadar dışarda saklambaç oynamakla geçti şimdi ki çocuklar pc başından kalkmıyor bilelmaz:
Umarım en kısa sürede görebiliriz seni çok merak ediyorum bilmiyorumkismile aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
Canım benim o senin kendi enerjinden de kaynaklanıyor, iyi ki sizleri tanımışım, iyi ki varsınız. opuyorumnanaktan
çok sağol bitanem şimdi daha iyiyim iftarda dün dolgu olan 3 dişim de çok sızladı üzerinde birşeyler yiyemedim çok kötüydü mafoldumben ama çok şükür şimdi antibiyotiğimi ve ağrı kesicimi içince birşeyim yok..sen de bugün yorulmuşsundur canım işlerin çokmuş..ramazan geçince tam gaz spora başlayacağım ve ben pilates yapıyordum ya..kilo verirken kardiyo sporları yapmalıyız yani tempolu yürüyüş,koşu,yüzme vs.. pilates ise kilo verdikten sonra sıkılaşmak için en etkili şiddetle tavsiye ediyorum biraz kilo veren arkadaşlara :lepi:
Canım sevgilimin babası kayserili annesi ordulu ama kendisi manisada doğmuş büyümüş manisada yaşıyor bugün urfada işlerini halledebilirse yarın sabah burda olacak yani inşallahhh ondan haber bekliyorum aklinialirimsmile
siyahbeyazcım ramazanda rejim yalan oldu valla bilmiyorumkismile
sen de beşiktaşlımısın bu nick onun için mi ??? opuyorumnanaktan
bende.ama maalesef hayatımı mahveden adamın aptal sevgilisiyle muattap olmak zorunda kaldıgım için sinirden uyku tutmuo beni.Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3 kız o zeynep abla değilbu başka zeynep kaydirigubbakcemile3
Valla her durumda uyuyabilen bir yapıya sahibim ama aşkımda benim gibi geçen buraya geldiği ilk gün akşam 5te gitti oteline uyudu kaydirigubbakcemile3 çok uyumluyuz çoookkkkk kaydirigubbakcemile3 :asigim:
Bugün biraz canım sıkıldı bundan 3-5 yıl önce benden hoşlanan bir çocuk vardı yakın bir arkadaşımdı aşkımla benim resmimi görmüş bula bula bunumu buldun dedi bana mafoldumben kel ve göbekli sana da bu yakışır dedi mafoldumben ben aşkımı çok seviyorum ne kel ne de göbekli olması beni mutsuz etmiyor ben onun insanlığını kalbini sevdim ama o çocuğun sevgilime öyle kötü cümleler kurması beni çok üzdü benim aşkım dünyanın en iyi adamı opuyorumnanaktan kıskanıyo pislik Çok üzgünüm çoook
Hoşbulduk siyahbeyazımmDün modem bozulmuş,ancak şimdiye değiştirebildikk alkisalkisalkis Tüm gün yapcak hiçbir şey bulamadımm
bugün daha iyiyimm.sizlerle olupta iyi olmamak mümkünmü?bir rüzgar estii.biraz sarsıldım..ama şimdi çok iyiyim.yeniden hazırım..yaşamak denen olguya
Az önce baktım tatlım....Harika bir tatil olduğu resimlerden belli.Çok sevindim.....
Emekliliğim harika gidiyor.Arkadaşlarımı özlüyorum ama ölmüyorum yani...Laf aramızda.
İşi hiç mi hiç özlemiyorum.......
Sabahları yürüyüşe çıktığımda servislere binen insanları görünce çok üzülüyorum...
Son 11 yıl 3 saatim yollarda servis içinde geçti.Neyini arayacağım...İstediğim zaman
istediğimi yapıyorum.....Senen dolunca ayrıl gitsin.Senin evlatlar zaten zamanını doldurur.
Baktın boş kaldın eşine sararsın.Ben öyle yapıyorum...Teeeeeee 15 sene önceki ufak bir
olayın hesabını soruyorum.Al sana en az 1 saatlik mevzu.Tabiki 55 dakika ben konuşuyorum..Bilmem söylemeye gerek varmı.
bu benden tüm topiğime hediyemdir.Can Yücelden,,
ANLADIM::
Bunca zamandır bana anlatmaya çalıştığını
KENDİMİ BULDUĞUMDA ANLADIM..
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış
Kendi yolumu çizdiğimde Anladım
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat
Okuyarak dinleyerek değil
BİLDİKLERİNİ bana neden anlatmadığını Anladım.
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış
AŞK peşinden neden yalınayak koştuğunu ANLADIM..
ACI doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden
Neden HİÇ ağlamadığını anladım.
AĞLAYANI GÜLDÜREBİLMEK,AĞLAYANLA AĞLAMAKTAN DAHA DEĞERLİYMİŞ,,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde ANLADIM::
Fakat hakedermiş sevilen,onun için dökülen gözyaşlarını
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terkettiğinde ANLADIM::
YALAN söylememek değil,gerçeği gizlememekmiş MARİFET
YÜREĞİNİ elime koyduğunda ANLADIM..
Sana ihtiyacım var,GEL diyebilmekmiş,güçlü OLMAK
Sana GİT dediğimde anladım...
BİRİ sana GİT dediğinde KALMAK istiyorum demekmiş güçlü olmak,
GİT dediğinde GİTTİĞİMDE ANLADIM::
Sana sevgim şımarık bir çoçukmuş
Her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan
BÜYÜYÜP bana sımsıkı sarıldığında ANLADIM.
ÖZÜR dilemek değil,AFFET beni diye haykırmak istemekmiş pişman olmak
Gerçekten pişman olduğum da ANLADIM.
Ve ''GURUR,
GURUR kaybedenlerin acizlerin maskesiymiş,
sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış
yüreğinde sevgi bulduğumda anladım.
Ölürcesine isteyen beklemez,sadece umut edermiş birgün affedilmeyi
BENİ AFFETMENİ.ölürcesine istediğimde ANLADIM::
BİR insanı herhangi biri kırabilir ama
bir tek en sevdiği ACITABİLİRMİŞ
Çok acıttığında ANLADIM::
SEVGİ emekmiş...
EMEKSE VAZGEÇMEYECEK KADAR AMA
ÖZGÜR BIRAKACAK KADAR SEVMEKMİŞ::
ANLADIMM...
benden sizlere benim hayat felsefwm lan bu şiir hatıra lsun..
beni yalnız bırakmayan dstlarım....
.
....
Baharcım ben çok severim taze fındığı,bir oturuşta yarım kilo yeme kapasitesine sahibim....:umursamaz:
opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım,düzelemedinmi daha..??
Demek sevgilin manisalı,ben 6 yıl orda çalıştım,eşimle orda tanıştık..Manisa özel bir yer benim için...
O zaman evlenrisen manisa'yamı geliyorsun demektir..:)))
bak ne güzel demişsin aptal diye,güzel canını sıkmana gerek varmı..
İnan dış görünüşün hiçmi hiç önemi yok..Önemli olan ruhunun güzelliği...
nasılsın tatlım ,bittimi işler..?
Ahahahaha güldürdün beni,Sahi BEYZUS bu adamlar neden az konuşurlar..
Özellikle tartışmalarda..bazen deli gibi kavga etmek isterim yok banamısın demiyor..
Ha bire konuyu değişirir beni alttan alır...alsanaalsanasmile
Yeni evliyken ne güzel otdan moktan sebeblerden tartışırdık..:roflol:
İyi olmana çok ama çok sevindim...
Ayrıca Can baba işte, ne güzel yazmış..Paylaşımın için çok teşekkür ederim....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?