Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mitralyöz haaa...:)))))) BEYZUS bir gün olurda buluşursak lütfen türkan şoray sesiyle konuş benimle..:))))))

Ama ben özlüyorum ya gençlikteki kavgaları...ekşın oluyordu,adrenalin falan..:jeyyar: :roflol: :roflol:

BEYZUS nasıl gidiyor sağlıklı beslenme,??ben toparlanamadım henüz...Üstüne birde malum dönem girince,hepten saçmaladım...

Sanrırım 97 yi görücem cuma günü..((

Bir gün duyarsın canım.Aynen çocuklar olmayacak bir şey isterken takındıkları ses tonunu kullanıyorum...

Geldim Zeynebim.....
Canım şu anda da biraz karbonhidrat diyeti gibi gidiyorum,et ve tavuk ürünleri tok ve zinde tutuyor.Ayran,yoğurt,peynir gibi besinleri kısatlamıyorumm

Adalet Cimcöz seslendirmesi olanla mı

Onu beceremem...Ses olarak bezemiyor tabiii.Tarz olarak....

Hani ''' ben hiç kimseyi sevemedim...Ta ki seni tanıyana kadar.Ben fakir bir genç kız olarak sana çok uzağım biliyorum ama seni çok seviyorum Ferittttt Feritttt....Hıçkırık hıçkırık...'''' gibi canım...

Yalannnn söylüyorsunnnnn....

Nen var kuzum..:))))

Üzülerek size iyi geceler diliyorum güzel hatunlar...:)))

BEYZUS nasıl gidiyor sağlıklı beslenme,??ben toparlanamadım henüz...Üstüne birde malum dönem girince,hepten saçmaladım...

Fena değil canım...İbre oynamaya başladı...
Sende malum dönemi atlat daha iyi gider...
Ben ilacı bıraktım.Malum dönemde beni bıraktı.El elde baş başta...Çocukluğuma döndüm
.

Boşver kavgayı Zeynebim...Sonuçta gene biz üzülüyoruz.......
Şimdi ne diyorsun bayramdan sonra başlayalım mı karbonhidrat diyetine...
Önceden yazmıştım görmüşsündür 20 kilo vermiştim o diyetle...
Yalnız kolesterol ve ürik asit seviyesinin normal olması lazım.....

başlayalım kankam..anasını satim..vay be oğlum görmesin..benden alışık değil böyle şeylere..yalnız kollestrol 420 ürik asit baktırmadım..
bu hafta gidip ölçtüreyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…