Cesaret ister anam....karşımızda konuşmaya...Mitralyöz gibiyimdir valla susturamaz...
Ancak haksız olduğumda susarım;konuşmam gerektiğindede Türkan Şoray sesiyle konuşurum.Adamın gülesi gelir....Tabii tartışma biter....
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrr gençlikteki kavgaları istemiyorum....O zaman utancımdan ve saygımdan cevap veremezdim.Şimdi saygı gitti mi...Hayır ama saygılı saygılı bağırıyorum.
mitralyöz haaa...:)))))) BEYZUS bir gün olurda buluşursak lütfen türkan şoray sesiyle konuş benimle..:))))))
Ama ben özlüyorum ya gençlikteki kavgaları...ekşın oluyordu,adrenalin falan..:jeyyar: :roflol: :roflol:
Bir gün duyarsın canım.Aynen çocuklar olmayacak bir şey isterken takındıkları ses tonunu kullanıyorum...
canlarim benim bes gündür tuvalette cikamama derdim var,hic cikamadim..ne yapicagimi bilemiyorum ?! kaysilari tüketiyorum su iciyorum faydasi yok ne yapayim?
Adalet Cimcöz seslendirmesi olanla mı
Onu beceremem...Ses olarak bezemiyor tabiii.Tarz olarak....
Hani ''' ben hiç kimseyi sevemedim...Ta ki seni tanıyana kadar.Ben fakir bir genç kız olarak sana çok uzağım biliyorum ama seni çok seviyorum Ferittttt Feritttt....Hıçkırık hıçkırık...'''' gibi canım...
BEYZUS nasıl gidiyor sağlıklı beslenme,??ben toparlanamadım henüz...Üstüne birde malum dönem girince,hepten saçmaladım...
Hoşgeldin canım...
hş geldim.benim O ya birşeyler ldu.tuş setleşmiş yazmıyorrr.
ben de knuşmanıza katılayım.eskiden ben eşimim karşısında konuşamazdım..şimdi ben konuşuyorum..ama iyileşsin ve eşit şartlarda kavga edelim.istiyorum..
iyi geceler ,,rüyanda kesin Türkan Şorayı göreceksin..
Boşver kavgayı Zeynebim...Sonuçta gene biz üzülüyoruz.......
Şimdi ne diyorsun bayramdan sonra başlayalım mı karbonhidrat diyetine...
Önceden yazmıştım görmüşsündür 20 kilo vermiştim o diyetle...
Yalnız kolesterol ve ürik asit seviyesinin normal olması lazım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?