başlayalım kankam..anasını satim..vay be oğlum görmesin..benden alışık değil böyle şeylere..yalnız kollestrol 420 ürik asit baktırmadım..
bu hafta gidip ölçtüreyim..
HoşbulduMM vallah olumunekankayizsmileBademciğimde geldi....İyi geceler canım...Hoş geldin sahur sohbetine...
SlmlaRR gece kuşu ablacıklarımm!!
Bakıyorum Türk filmlerine dalınmış..Ben de bugün net olmayınca film izliyim dedim ve elim "selvi boylum al yazmalım"a kaydı onu izledim..'sevgi neydi??'
gençlerin jorgonunu kullanınca gençleşirmiyiz
şimdi bu rejimde karbonhidrat almıyacağız değilmi?
k- şaban?SEvgi EMEk miş..Emekse vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş.
Asya kimi seçtii.?en doğru olanı..oğlunun baba dediğini..
off ya bu türk filmleri insanda akıl bırakmıyor.en iyisi
NEN var kuzumlu olanlar..değilmi ?
Valla her yolu denemek lazım....Konuşma tarzınıda katarsak havamız tam süper olur...Ahh Zeynebim yıllar geçti gitti...Bebek gibi konuşsak fayda yok ta benimki züğürt tesellisi ve birazda espri....
Karbonhidratı sınırlı alacağız canım.....Günlük karbonhidrat seviyesi yanlış hatırlamıyorsam 40 puan da tutulacak.50 puan alırsan kilo sabit kalıyor;50 nin altı zayıflatıyor...
Ben yaptığım zamanlar şu şekilde yapıyordum....
Sabah klasik kahvaltımız..
1 dilim ekmek
peynir,domates,salatalıkibiber
Öğlen
Izgara yada haşlama et(tavuk) istediğim kadar
Yağsız salata (istediğim kadar
Akşam
Öğlenin aynısı...
Bu durumda 40 puanı tamamlamıyorsun bile.Kalan puanlarıda ara öğünlerde meyva veya ayran olarak kullanıyordum...
HER GÜN EN AZ 1 SAAT YÜRÜYORDUM...
SONUÇ: 20 KİLO.
Komşular merak etmişti hastalandımmı yoksa diyetmi diye.Diyet olduğunu öğrenince oh rahatladık hastasın zannettik çok zayıfladın.Üzülürsün diye soramıyoruz demeişlerdi...
Ahhhh ahh nerde o günler....
Valla her yolu denemek lazım....Konuşma tarzınıda katarsak havamız tam süper olur...Ahh Zeynebim yıllar geçti gitti...Bebek gibi konuşsak fayda yok ta benimki züğürt tesellisi ve birazda espri....
Karbonhidratı sınırlı alacağız canım.....Günlük karbonhidrat seviyesi yanlış hatırlamıyorsam 40 puan da tutulacak.50 puan alırsan kilo sabit kalıyor;50 nin altı zayıflatıyor...
Ben yaptığım zamanlar şu şekilde yapıyordum....
Sabah klasik kahvaltımız..
1 dilim ekmek
peynir,domates,salatalıkibiber
Öğlen
Izgara yada haşlama et(tavuk) istediğim kadar
Yağsız salata (istediğim kadar
Akşam
Öğlenin aynısı...
Bu durumda 40 puanı tamamlamıyorsun bile.Kalan puanlarıda ara öğünlerde meyva veya ayran olarak kullanıyordum...
HER GÜN EN AZ 1 SAAT YÜRÜYORDUM...
SONUÇ: 20 KİLO.
Komşular merak etmişti hastalandımmı yoksa diyetmi diye.Diyet olduğunu öğrenince oh rahatladık hastasın zannettik çok zayıfladın.Üzülürsün diye soramıyoruz demeişlerdi...
Ahhhh ahh nerde o günler....
Çok iyi olur canım....Motivasyonumuz artar...İkimiz aynı kiloyu verirmiyiz diyorsan veremeyiz.Farklı bünyeler farklı cevap verir...Aynı 20 kiloyu verirmiyiz diyorsan VERİRİZ BACIIIIIIMMM VERİRİZ.KİM TUTAR BİZİ......evet bademim hoş geldin..
Beyzusum şimdi başladığımızda bir gece evvel ne yiyeceğimize karar verip aynı şeyleri uygulasak.bakalım aynı kilo verilecekmi?
Karbonhidrata bende bayılırııııımmmmm;ama beni tok tutan tek reçete karbonhidrat diyeti....Konuda bir kh diyetidir gidiyor..Bense an itibariyle bile karbonhidratın dibine vuruyorum mafoldumben
SEvgi EMEk miş..Emekse vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş.
Asya kimi seçtii.?en doğru olanı..oğlunun baba dediğini..
off ya bu türk filmleri insanda akıl bırakmıyor.en iyisi
NEN var kuzumlu olanlar..değilmi ?
Kimnen görüşüyorsunuz bu saatte kuzum,niçuunnn giz dolu konuşuyorsunuz böyle?? İyi geceler de bizi kahve içmeye davet etmeyecek misiniz?? sempatiksalakcinniBEYZUS;BAdem.sizlere iyi geceler..benim bu saatlerde buluştuğum biri var fazla bekletmeyeyim..yarın görüşmek üzere..
ben bugünkü yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeye göre sevmek gitmesine izin vermekmiş..şimdi onun için iyileşmesi için e lazımsa yapıyorum..mutluluğu nerde bulacaksa oraya gitsin..iyileşsin ve gitsin..
Kimnen görüşüyorsunuz bu saatte kuzum,niçuunnn giz dolu konuşuyorsunuz böyle?? İyi geceler de bizi kahve içmeye davet etmeyecek misiniz?? sempatiksalakcinni
Allah kabul olunanlarda etsin zeynep aplaa :Saruboceq:canım benim..beni yaratanla her gece bu saatte buluşur sohbet ederim..birde hergün yaptığım bayagı uzun bir dua listem var..bir kısmı namazdan önce..bir kısmı sonra..ve bunlar benim en mutlu olduğum saatler..şimdi gerçek sevdiğimle buluşmak için hazırlanmam lazım..bak benim diğer adım da duacı..sizi de listeye ekledimm..iyi geceler
tüm hayırlı dualarınız kabul görsün..geç kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?