Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah razı olsun...
RABBİM TÜM DUALARINI KABULETSİN İNŞALLAH....
Sende artık benim dualarımdasın......

Demek sevgilin manisalı,ben 6 yıl orda çalıştım,eşimle orda tanıştık..Manisa özel bir yer benim için...
O zaman evlenrisen manisa'yamı geliyorsun demektir..:)))

Allah kısmet eder evlenirsek Manisaya gelin gideceğim Yenacım o zaman yakınımda yamacımda olan bütün KK hatunlarıyla birebir tanışma ve evimde misafir etme imkanı bulurum opuyorumnanaktan ama benim evlenmeme en az 2 sene var boshayallersmile 2012 gelini olacağım büyük bir ihtimalle :kedi:

Günaydın Hatunlar

Aşkım öğleden sonra 1 gibi burda olacakmış bende onun verdiği rahatlıkla kös kös oturuyorum daha erken saçlarımı yıkayıp kuaföre gideceğim. Ramazan ramazan erzurumda napcaksak burda ramazanda oruç tutmayanları dövüyorlar ben regliyim tutmuyorum aşkımın oruç tutma gibi bir alışkanlığı yok ( bu beni çok üzüyor ) avmnin terasında mal mal oturcaz demektir yada sinema yaparız o daha mantıklı geldi en azından beraber bir paylaşımımız olur. Kaşlarıımı ve bıyıklarımı kendim aldım genelde kendim alırım zaten. Fön çektikmi tamamdır ama hala ne giyeceğimi bilmiyorum.

Zeynep ablacım aşkım beni en doğal halimle gördü zaten ne hallerde gördü yavrum benim o hallerimi gördükten sonra hala seni alcam diyorsa harbiden seviyor demekki

günaydin hafif balik etli hatunLar ben dünümü hic ya$amami$ sayiyorum
sabah 1 kahve 3 4 bisküvi ufak ama
1 parmak cukulata
aksam 1bucuk karniyarik 2parca tavuk 1bucuk sütlac
ama napiym ya regl döneminde zor oluyo yememek
regl bitsin yine son gaz devam
bekle beni 70ler geliyorum :)

günaydin hafif balik etli hatunLar ben dünümü hic ya$amami$ sayiyorum
sabah 1 kahve 3 4 bisküvi ufak ama
1 parmak cukulata
aksam 1bucuk karniyarik 2parca tavuk 1bucuk sütlac
ama napiym ya regl döneminde zor oluyo yememek
regl bitsin yine son gaz devam
bekle beni 70ler geliyorum

dünki menüm....

İFTAR
hurma
zyağlı taze fasülye,ayran,salata

ARA
elma,erik

SAHUR
tb ekmekten tost,yeşilzeytin,salatalık,çay

bol su,çay

günaydınlar herkeze
iki gündür oruç tutuyorum artık çok şükür öksürüğüm geçmedi ama dün gayet güzeldi ama bugün şimdiden yandım su diyee kızıma kan tahlili yaptırdım çarşıya indim 1 yaşında olması gerekiyormuş inşallah önemli bişey çıkmaz .çarşıda dolaşırken yandım sıcaklardan..

cuma günü icin özel mesajmi aticaz yoksa buraya kilomuzu yazsak yeterlimi canlarim? ben bir kere özel mesaj aticaktim basarili olamadim da...bilmiyorumkismile

insallah canim,,herseyin hayirlisi,,birsey cikmaz canim gönlünü ferah tut sen..

Kizlar selam nabersiniz??

ben 4 gündür oruc tutmuyorum, malum günümdeyim.

Bide Kantarim bozuldu, yenisinde hala alamadim, höff hep beni bulur dermisimsempatiksalakcinni

hepinizi kocaman öptümopuyorumnanaktan

hayirli iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…