Günaydın Hatunlar
Aşkım öğleden sonra 1 gibi burda olacakmış bende onun verdiği rahatlıkla kös kös oturuyorum daha erken saçlarımı yıkayıp kuaföre gideceğim. Ramazan ramazan erzurumda napcaksak burda ramazanda oruç tutmayanları dövüyorlar ben regliyim tutmuyorum aşkımın oruç tutma gibi bir alışkanlığı yok ( bu beni çok üzüyor ) avmnin terasında mal mal oturcaz demektiryada sinema yaparız o daha mantıklı geldi en azından beraber bir paylaşımımız olur. Kaşlarıımı ve bıyıklarımı kendim aldım genelde kendim alırım zaten. Fön çektikmi tamamdır ama hala ne giyeceğimi bilmiyorum.
Zeynep ablacım aşkım beni en doğal halimle gördü zaten ne hallerde gördü yavrum benimo hallerimi gördükten sonra hala seni alcam diyorsa harbiden seviyor demekki
Slm kızlar
yeni geldim eve ayh çok yorgunum sabahtan beri dışarıdayız 2.30 gibi geldi aşkım sinemaya gittik film çok saçmaydı verdiğimiz parayada zamana da yazık oldu valla... :umursamaz:
Veeee yarın akşama kadar da burdaaaaa sositososito hihoyyyt yanımdayken yanımda olduğuna inanamıyorum yaaa aşkım şimdi benden 200 metre uzakta bir otelde bu şehirde :asigim: opuyorumnanaktan
Çok yorgunum geçmişi okuyayım hemen yatacağım iyi geceler hatunlar.
merhaba kızlar...ben geldim...opuyorumnanaktan
sağol canım birşey çıkmadı çok şükür çok korktum ama.))
Slm kızlar
yeni geldim eve ayh çok yorgunum sabahtan beri dışarıdayız 2.30 gibi geldi aşkım sinemaya gittik film çok saçmaydı verdiğimiz parayada zamana da yazık oldu valla... :umursamaz:
Veeee yarın akşama kadar da burdaaaaa sositososito hihoyyyt yanımdayken yanımda olduğuna inanamıyorum yaaa aşkım şimdi benden 200 metre uzakta bir otelde bu şehirde :asigim: opuyorumnanaktan
Çok yorgunum geçmişi okuyayım hemen yatacağım iyi geceler hatunlar.
maralca ben nrw denim canim krefeld sen??
kizlar bana kizicaksiniz biliyorum ama itiraf edicem,,,iki gündür elma diyeti yapiyorum,dün iftarda sadece bir yesil elma yedim birde bir iki kurabiye,ve yesil cay,bir litre su.. sahurda ise bir yogurt...bugünse gene bir elma ,yesil cay ,bir bucuk litre su ve iki kurabiye..annem cok kizdi bana:ramazanda ne yapiyorsun böyle hasta olucaksin diye...ama bir aya kadar kilo vermeliyim acilen
Hem oruç tutuyorsun hemde elma dieti,çok yanlış,çok sağlıksız..
Peki o kurabiyeler nooluyor...?? :)))
kendim yapmistim sorma ya okadar güzelde olmuslarkisempatiksalakcinni,bir iki götürüverdim iste ne yaparsin...offf canim sagliksiz biliyorum ama bir ayim kaldi ne yapayim? en azindan 85 felan olsam diyorum aslinda bu bile cok ama gene bir derece...
zeynepçim selam,nasıl geçti günün..??
Baharcım orda sinema biletleri ne kadar,birde hangi filme gittiniz..?
Yavuklun sık sık geliyor,hemde otel odalarında kalıyor...Sana gerçekten derin duygular besliyor demekki..
Ne güzel yaa...
Çok helecanlı..
Hoşgeldin canım,nasıl geçti iznin..??
.[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Yenacım burda 3 tane ayrı sinema var üniversite ve caddedekinde fiyatlar en son 5 TL di ama oralara 2 senedir gitmiyorum. AVM içinde cinebonus var süper sinema salonları yaptılar oraya gidiyorum sürekli Öğrenci 7 TL Sivil 8 TL. Batıda büyük şehirlerde sinema biletleri 20 TL ye kadar çıkıyormuş oralarda sinemaya gitmekte zor valla bilmiyorumkismile Biz benim ısrarımla Büyükler diye bir filme gittik fragmanını izlemiştim komedidir güleriz diye ama çok sıkıcıydı saçmaydı. Ama başka bir filmin fragmanını gördüm o filme kesin gidicem adını hatırlamıyorum 3 eylülde sinemalarda diyordu. Aşkım yok ama yalnız giderim :)))
Valla ben de aşkımın hakkını ödeyemem Urfadaki işi sırf Erzuruma da uğrayabilmek için kabul etti 3 gündür yollarda yavrum çok yorulmuş kıyamam ben ona. O benim hayallerimin aşkı opuyorumnanaktan Allah ayırmaz mutluluğumuzu daim eder inşalllaaahhhh ve hayırlısıysa kısmetim odur da evleniriz umarım opuyorumnanaktan Allah kısmet ederse 1 Ekimde de ben manisaya gideceğim.
Allahhh olmayan herkesin karşısına gönlüne göre en iyisini verir inşallaaahhhh :Saruboceq:
hoşbuldum yenacım.....tatilim çok güzel geçti misss gibi karadeniz havası aldım..ciğerlerim bayram etti...sebze meyve bahçeden herşey organik doğal...bayılırım zaten bahçeden sebze toplamaya fasülye,domates, biber,salatalık,patlıcan,kabak,ne bulduysam getirdim dolaba stok yaptım...:)))))))
anneme babama yardım ettim...fındık topladım..oruçlu zamana geldi bu sene fındık biraz zor oldu ama çok şükür bitti... köye gittiğimde yemek yapma işi bana aittir...aşçıbaşı yani..:)))))) yaptıklarından sen yedinmi diye soracak olursan...evde dikkat ettim yemedim ama iftar davetlerinde helede senede bir kere gördüğüm akrabalar olunca yemekleri tatmadan olmadı tabiki...ama kaldığım yerden devam bırakmak yok..zemuszemuszemuszemuszemuszemus.
Ohhhh ne güzel..Dopping almışsın yani..:)
Şimdi ne lezzetlidir sebzeler,bende bayılırım walla sebzeye..birde sizin orda barbunya çok sanırım diimi..Yeğenim geldiğinde arada getirir..tabii olmazsa olmazı misir uni..:)))))
Bu arada maşallah iyi kilo vermişsin..bende sana yetişiyorum biliyorumusun..
Eğer ramazandan sonra toparlanıp kilo vermeye başlamazsam,alıp başımı gidicem topicten buralardan..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?