Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

en ideali bu..seni her şeyinle sevmelii.allah mutluluğunu daim etsin..kaş ve diğer tüy sorunlarının kökünden epilosyonla halletme yoluna gidebilirsin..ben gençliğimde yaptırmıştım..şimdi çok rahatım..ama biraz tuzlu..

Slm kızlar

yeni geldim eve ayh çok yorgunum sabahtan beri dışarıdayız 2.30 gibi geldi aşkım sinemaya gittik film çok saçmaydı verdiğimiz parayada zamana da yazık oldu valla... :umursamaz:

Veeee yarın akşama kadar da burdaaaaa sositososito hihoyyyt yanımdayken yanımda olduğuna inanamıyorum yaaa aşkım şimdi benden 200 metre uzakta bir otelde bu şehirde :asigim: opuyorumnanaktan

Çok yorgunum geçmişi okuyayım hemen yatacağım iyi geceler hatunlar.

gözün aydın..ve de iyi geceler.

merhaba kızlar...ben geldim...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım,nasıl geçti iznin..??

sağol canım birşey çıkmadı çok şükür çok korktum ama.))

canım ne tahlili yaptırdınız..?

Baharcım orda sinema biletleri ne kadar,birde hangi filme gittiniz..?

Yavuklun sık sık geliyor,hemde otel odalarında kalıyor...Sana gerçekten derin duygular besliyor demekki..
Ne güzel yaa...
Çok helecanlı..

Bademcim selvi boylum al yazmalım ı izlemişsin...haber verseydin ya birlikte izlerdik...Bin defa izlediğim filmlerden biridir..Her seferinde ilk defa izliyormuşum gibi ağlarım hatta ağlayacağım sahne gelmeden başlarım ağlamaya..:)))

Peki sen asya olsaydın kimi seçerdin..??

Ben İlyas'ı seçerdim heralde..:kedi:Yani o bakışlara kim tav olmaz yaaa...sırnaşık şey :roflol:

zeynepçim selam,nasıl geçti günün..??

maralca ben nrw denim canim krefeld sen??

ben hamburg danim canim...gurbetci olmak kolay degil.tr.burnumda tütüyor ah ah...ya ama tr.deki hatunlarimiz cok zayif sinir oluyorum valla,ben yanlarinda tabiri cahizse dana gibi kaliyorumsositososito...neyse bir aya kadar on kilo versem gene iyi olurum heralde...

kizlar bana kizicaksiniz biliyorum ama itiraf edicem,,,iki gündür elma diyeti yapiyorum,dün iftarda sadece bir yesil elma yedim birde bir iki kurabiye,ve yesil cay,bir litre su.. sahurda ise bir yogurt...bugünse gene bir elma ,yesil cay ,bir bucuk litre su ve iki kurabiye..annem cok kizdi bana:ramazanda ne yapiyorsun böyle hasta olucaksin diye...ama bir aya kadar kilo vermeliyim acilen

Hem oruç tutuyorsun hemde elma dieti,çok yanlış,çok sağlıksız..
Peki o kurabiyeler nooluyor...?? :)))

Hem oruç tutuyorsun hemde elma dieti,çok yanlış,çok sağlıksız..
Peki o kurabiyeler nooluyor...?? :)))

kendim yapmistim sorma ya okadar güzelde olmuslarkisempatiksalakcinni,bir iki götürüverdim iste ne yaparsin...offf canim sagliksiz biliyorum ama bir ayim kaldi ne yapayim? en azindan 85 felan olsam diyorum aslinda bu bile cok ama gene bir derece...

Bir ay sonra ne var..??? evlilik falanmı..??

Aslında bir ayda az ve sık beslenerek,spor yaparak 5-6 kilo verirsin...Sen hiç birşey yemediğin için meton iyice yavaşlayacak...

zeynepçim selam,nasıl geçti günün..??

yorucu...geline aldığım tefal fritöz ve dijiccok 'u kargoya götürdüm.bayağı ağırdı.o sıcakta mahvoldum.biraz da market derken 1 saat hızlı tempo yürüdüm..ya sen ne yaptın.bir ara girdim ama eşimin tuvalet olayı bayağı oyaladı.şimdi girdiğimde kimse yok..

Son düzenleme:

Baharcım orda sinema biletleri ne kadar,birde hangi filme gittiniz..?

Yavuklun sık sık geliyor,hemde otel odalarında kalıyor...Sana gerçekten derin duygular besliyor demekki..
Ne güzel yaa...
Çok helecanlı..

Yenacım burda 3 tane ayrı sinema var üniversite ve caddedekinde fiyatlar en son 5 TL di ama oralara 2 senedir gitmiyorum. AVM içinde cinebonus var süper sinema salonları yaptılar oraya gidiyorum sürekli Öğrenci 7 TL Sivil 8 TL. Batıda büyük şehirlerde sinema biletleri 20 TL ye kadar çıkıyormuş oralarda sinemaya gitmekte zor valla bilmiyorumkismile Biz benim ısrarımla Büyükler diye bir filme gittik fragmanını izlemiştim komedidir güleriz diye ama çok sıkıcıydı saçmaydı. Ama başka bir filmin fragmanını gördüm o filme kesin gidicem adını hatırlamıyorum 3 eylülde sinemalarda diyordu. Aşkım yok ama yalnız giderim :)))

Valla ben de aşkımın hakkını ödeyemem Urfadaki işi sırf Erzuruma da uğrayabilmek için kabul etti 3 gündür yollarda yavrum çok yorulmuş kıyamam ben ona. O benim hayallerimin aşkı opuyorumnanaktan Allah ayırmaz mutluluğumuzu daim eder inşalllaaahhhh ve hayırlısıysa kısmetim odur da evleniriz umarım opuyorumnanaktan Allah kısmet ederse 1 Ekimde de ben manisaya gideceğim.

Allahhh olmayan herkesin karşısına gönlüne göre en iyisini verir inşallaaahhhh :Saruboceq:

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım,nasıl geçti iznin..??

.[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

hoşbuldum yenacım.....tatilim çok güzel geçti misss gibi karadeniz havası aldım..ciğerlerim bayram etti...sebze meyve bahçeden herşey organik doğal...bayılırım zaten bahçeden sebze toplamaya fasülye,domates, biber,salatalık,patlıcan,kabak,ne bulduysam getirdim dolaba stok yaptım...:)))))))
anneme babama yardım ettim...fındık topladım..oruçlu zamana geldi bu sene fındık biraz zor oldu ama çok şükür bitti... köye gittiğimde yemek yapma işi bana aittir...aşçıbaşı yani..:)))))) yaptıklarından sen yedinmi diye soracak olursan...evde dikkat ettim yemedim ama iftar davetlerinde helede senede bir kere gördüğüm akrabalar olunca yemekleri tatmadan olmadı tabiki...ama kaldığım yerden devam bırakmak yok..zemuszemuszemuszemuszemuszemus.

Aman tahtalara vur nazar değimesin..

Evet burda sinema aşırı pahallı..Bizde evde sinema ortamı yaratmaya çalışıyoruz,:))))tabii onun zevki ayrı oluyor...:)

Ohhhh ne güzel..Dopping almışsın yani..:)

Şimdi ne lezzetlidir sebzeler,bende bayılırım walla sebzeye..birde sizin orda barbunya çok sanırım diimi..Yeğenim geldiğinde arada getirir..tabii olmazsa olmazı misir uni..:)))))

Bu arada maşallah iyi kilo vermişsin..bende sana yetişiyorum biliyorumusun..

Eğer ramazandan sonra toparlanıp kilo vermeye başlamazsam,alıp başımı gidicem topicten buralardan..senağlama

yenacım nasıl güzeldi anlatamam...nasıl temiz hava sabah erkenden öyle dinç ve dinlenmiş uyanıyorki insan bunu buraya döndüğümde daha iyi anladım...sanki üzerimde yük var elim kolum kalkmıyor...sabahları yorgun uyanıyorum...kafam kalkmıyor yastıktan...(((((( orda nasıl hafif hissediyordum kendimi sahura kalkmamıza rağmen erkenden uyanıyordum..
annemin bahçede daha çıkmamıştı barbunya olunca gönderir bize sağolsun..mısır unu olmassa olmaz bizde ama biz tarla ekmediğimiz için hazır alıyoruz değirmenden...balık mısır unsuz pişmez bizde...birde annem soğanlı mısır ekmeği yaparrr offff o nasıl bir lezzettir anlatılmaz yenir.....:)))))))
kilo vermeme gelince bende bir ara buralardan çekip gitmeyi çok düşündüm...ama topicten izinli olduğum dönemlerde baktımki ipin ucu dahada kaçıyor en iyisi burda kalmak dedim...
birde canım bana monti diyeti çok iyi geldi......:enbuyukkk:bakalım yarın tartıda yüzüm gülecekmibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…