Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir ay sonra ne var..??? evlilik falanmı..??

Aslında bir ayda az ve sık beslenerek,spor yaparak 5-6 kilo verirsin...Sen hiç birşey yemediğin için meton iyice yavaşlayacak...

yok canim öyle degil ama akrabalar felan beni zayif görsün istiyorum!!
:kedi: söyle okumustum bir yerde:bazen cok yigcekmissin bir kac günlügüne daha sorasinda bunu baya bir indircekmisin yemeni yani,ozaman vücüt cok cabuk yanit veriyormus ve metopilizma iyi calisiyormus...ben bu elma diyetine baslamadan evvel masallah iyi yedim sayilir eh ramazan dolayisiyla da götürdüm anliycan,simdi az yigiyorum iki üc gün ,bir kac gün sonra yine basliycam gene biraz daha fazla yemeye...ayy uzun oldu ama anlatabilmisimdir umarim ne demek istedigimi:1rolleyes: ama itiraf edeyim acliktan ölüyoooruuummm....

kızlar bugün yine dişçideydim 3 tane kaplama söküldü 3 dişin de kanal tedavisine ihtiyacı var dedi..kanal tedavilerine başladı ve daha sonra yeni kaplamalar yapılacak dedi..buara dişler için maddi açıdan çöktüm bunun yanında çektiğim acılar...şuan 3 dişim de açık geçici az bir dolgu yapıldı dişler küçücük zaten ((

Ah yavriim yyaaw,sen daha kurtulamadın mı şu diş işinden..Allah acil şifa versin :Saruboceq:

Yine izleriz çıtır YENAm..Ben birini o kaa seveceğim,hiç düşünmeden onunla kaçacak kaa seveceğim de o beni yok yere terk edip aldatacak,bana öyle büyük hayal kırıklığı yaşatacak daa bakışlarını yemişimm :umursamaz:
sevgi neydi?
coşkun akan dere, sonbahar rüzgarı ile ürperen yapraklar, cama vurup dağılan yağmur damlaları, bir yürek çarpıntısı...
sonunda coşkun akan dereler durulur, yapraklar kurur dökülür, yağmurlar diner, güneş çıkardı...

sevgi neydi?
sahip çıkan dost, sıcak insan eli, insan emeği, iyilikti sevgi...
sevgi emekti..."

Son düzenleme:
Son sahneyi bir daha izledim de Asya'nın bakışları vurdu yüreğimi mafoldumben Ben olsam ne yapardımm bilmiyorumkismile

Selam kızlar, iyi akşamlar ancak gelebildim. gözlerim bozuldu, gittim göz doktoruna ve gözlüğümü de aldım kuaföre gittim azcık saçlarımın kırıklarını aldırdım. Yeni saçlarım ve gözlüğümle geldim aranıza. Bademim nabersiniz?

selam canım, aynı anda geldik galiba topiğekaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım..
saçlarınıda güle güle kullan canım...bayanssulusmile

iyiyiz yavriimm!! Sen de iyisin okuduğum kaderiynen sıhhatler olsunn kaydirigubbakcemile3 Saçların için sempatiksalakcinni

iyiyiz yavriimm!! Sen de iyisin okuduğum kaderiynen sıhhatler olsunn kaydirigubbakcemile3 Saçların için sempatiksalakcinni

Sağol canım bana tuhaf bişiyler oldu ama anlamadım nedir? avulcular geldi para istemeye kapıya parayı verdim hürül hürül ağladım. Bu da nesi diyorum kendime cevabı yok...senağlama

Sağol canım bana tuhaf bişiyler oldu ama anlamadım nedir? avulcular geldi para istemeye kapıya parayı verdim hürül hürül ağladım. Bu da nesi diyorum kendime cevabı yok...senağlama

birikimin son damlası oldu belkide o parayı verişinCADIARZU patladın ağladın belkide....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…