Bir ay sonra ne var..??? evlilik falanmı..??
Aslında bir ayda az ve sık beslenerek,spor yaparak 5-6 kilo verirsin...Sen hiç birşey yemediğin için meton iyice yavaşlayacak...
merhaba hatunlar.uzun zamandır ugrayamadım buralara.nasılsınız ne var ne yoka.s.
Ah yavriim yyaaw,sen daha kurtulamadın mı şu diş işinden..Allah acil şifa versin :Saruboceq:kızlar bugün yine dişçideydim 3 tane kaplama söküldü 3 dişin de kanal tedavisine ihtiyacı var dedi..kanal tedavilerine başladı ve daha sonra yeni kaplamalar yapılacak dedi..buara dişler için maddi açıdan çöktüm bunun yanında çektiğim acılar...şuan 3 dişim de açık geçici az bir dolgu yapıldı dişler küçücük zaten((
Yine izleriz çıtır YENAm..Ben birini o kaa seveceğim,hiç düşünmeden onunla kaçacak kaa seveceğim de o beni yok yere terk edip aldatacak,bana öyle büyük hayal kırıklığı yaşatacak daa bakışlarını yemişimm :umursamaz:Bademcim selvi boylum al yazmalım ı izlemişsin...haber verseydin ya birlikte izlerdik...Bin defa izlediğim filmlerden biridir..Her seferinde ilk defa izliyormuşum gibi ağlarım hatta ağlayacağım sahne gelmeden başlarım ağlamaya..:)))
Peki sen asya olsaydın kimi seçerdin..??
Ben İlyas'ı seçerdim heralde..:kedi:Yani o bakışlara kim tav olmaz yaaa...sırnaşık şey :roflol:
Selam kızlar, iyi akşamlar ancak gelebildim. gözlerim bozuldu, gittim göz doktoruna ve gözlüğümü de aldım kuaföre gittim azcık saçlarımın kırıklarını aldırdım. Yeni saçlarım ve gözlüğümle geldim aranıza. Bademim nabersiniz?
AslmlaRR!! Zaman geçsin diye bekliyorum şahsen boshayallersmile Suuu,suuu,suu!!selam kızlarben geldim.
napıyosunuz? opuyorumnanaktannasılsınız?
iyiyiz yavriimm!! Sen de iyisin okuduğum kaderiynen sıhhatler olsunn kaydirigubbakcemile3 Saçların için sempatiksalakcinniSelam kızlar, iyi akşamlar ancak gelebildim. gözlerim bozuldu, gittim göz doktoruna ve gözlüğümü de aldım kuaföre gittim azcık saçlarımın kırıklarını aldırdım. Yeni saçlarım ve gözlüğümle geldim aranıza. Bademim nabersiniz?
iyiyiz yavriimm!! Sen de iyisin okuduğum kaderiynen sıhhatler olsunn kaydirigubbakcemile3 Saçların için sempatiksalakcinni
AslmlaRR!! Zaman geçsin diye bekliyorum şahsen boshayallersmile Suuu,suuu,suu!!
Sağol canım bana tuhaf bişiyler oldu ama anlamadım nedir? avulcular geldi para istemeye kapıya parayı verdim hürül hürül ağladım. Bu da nesi diyorum kendime cevabı yok...senağlama
olumunekankayizsmile Ahh yavriimm olumunekankayizsmileSağol canım bana tuhaf bişiyler oldu ama anlamadım nedir? avulcular geldi para istemeye kapıya parayı verdim hürül hürül ağladım. Bu da nesi diyorum kendime cevabı yok...senağlama
a.sa.s Az kaldı,bugün az yicem,bugün az yicem,BUGÜN AZ YİCEMM eyvahedigeldismileayyy canım benim....
az kaldı ama bak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?