Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

birikimin son damlası oldu belkide o parayı verişinCADIARZU patladın ağladın belkide....

Bilmiyorum canım ya babamı özledim herhalde 9 ay oldu babamı kaybedeli, ben hiç alışamadım ama... Onunla olduğum günleri hatırladım ağlarken sonra sanırım burnumun direği sızladı ondan ağladım.

annen hayattamı canım? hayattaysa birliktemi yaşıyorsunuz?

Ben şimdi gidip iftara ne var ne yok bakemm..Buarada şimdi tartıldım,geçen cuma tartıldığım saatte yani aşağı yukarı vee tartı 80.1 dedi :çok üzgünüm: Yüzümde çıkan sivilcelerden anladığım kadarıyla adetim yakın ve 2 gündür kabızım;ama yine de 2,5 aydır her hafta kilo vermeye alışan bünyem için yıkıcı bir sonuç oldu bu + 300 :çok üzgünüm: Yarına ve diğer haftaya bu açığı kapatmam lazım,onun için de az yemem çok hareket etmem..İnşallah inşallah şu kabus gibi geçen haftayı dün kapatmışımdır :Saruboceq:

Ben evliyim canım annem hayatta ve alt katımızda yaşıyor onun da altında ananem oturuyor, aile apartmanıyız yani ..

oo süper aile apartmanı...
bak canım en azından anneciğin hayatta ve seninle, bu senin için çok büyük bir nimet değilmi canım?
evli olmanda güzel, eşin var sana destek olan...

oo süper aile apartmanı...
bak canım en azından anneciğin hayatta ve seninle, bu senin için çok büyük bir nimet değilmi canım?
evli olmanda güzel, eşin var sana destek olan...

Haklısın canım ama annemde kendini kaybetti sinir ilaçları alıyor hiç olmayan hastalıkları çıktı geldi. Kolesterol, şeker, tansiyon hepsi birdan bir de menapozu var ki sorma... Kendini toparlayamadıkça o her gün ona bakıp içim kan ağlıyor. Eşim çok şükür çok iyidir. Annemi ayakta tutmaya çalışıyor üzüntümü gördüğü için... İŞte böyle ama insanda birikiyor. Babamın ölümünden sonra ne garip insanlar gördüm anlatamam. Sanki cam fanusta yaşıyordum biri geldi o fanusa bi çekiçle vurdu gibi oldu. Bazen kaldıramıyorum herhalde...

anlıyorum canım seni...
olsun hastada olsa annen yanında canım, ve sana çokça destek olan bir eşin var...
"Allah kulunun taşıyamayacaği yükü, kulunun üzerine yüklemezmiş." bu sözü hep hatırla canım, zor zamanlarda çook güç veriyor bu sözü hatırlamak...
unutma dünya hep gündüz yada hep gece değil,
her gecenin bir aydınlık sabahı var....
öpüyorum seni canım.
ezan okunduda sofraya gitmeliyim, görüşürüz

Desteğin için teşekkür eerim Meyracım iyi geldi, sizlere de iyi iftarlar maalesef ben hastayım, eşimde nöbette...

"türkan şoray sesi" süper fikir:roflol::roflol:
bende denicem

Nihaha saygılı bağırma alkisalkisalkis sırnaşık şeysırnaşık şey

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

offf yaa belimi üşütmüşüm heralde, belim ağrıyo:2:
off oturamıyorum ağrıdan:çok üzgünüm: biraz uzansam iyi olacak ama pcyi bırakıp uzanmak istemiyorummmm:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…