Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

offf yaa belimi üşütmüşüm heralde, belim ağrıyo:2:
off oturamıyorum ağrıdan:çok üzgünüm: biraz uzansam iyi olacak ama pcyi bırakıp uzanmak istemiyorummmm:umursamaz:
Geçmiş olsun a.s.Benm de sırtım çok fena,türlü şekillere giriyorum;ama bilgisayarımı bırakmıyorum.. :umursamaz: Bırakamam zinhar günahtır sırnaşık şey

senin ne işin var manisada??? ben olsam gitmem manisaya falan evlenmeden.....

tombulkelebekim çoookk mutlu oldum canım.umarım Allah mutlulugunuzu daim eder.
kızlar nasılsınız.
Beyzus sana çok güldüm ya.:) saygılı saygılı bağırmak süpermiş.kaydirigubbakcemile3

ben ugrayamıyorum kızlar buralara bu hafta yaa.deli olucam.cinnet geçirecem.iş güç sıkıntılar üst üste.iyice sıkıldım.senağlama

tekrar çok geçmiş olsun canım...

tam amanın herkes gidiyor mu diyordum kiii kimler varmış kimler. :)
badem baktım da iştahım açıldı falan.ne oluyooo.ben çok kaçırınca yada spor yapmayınca beni gaza getiren sendin.hayırdır ne oluyor şimdi.lmaz:
bak ne güzel kilo verdin.70 leri de gördün.bütün emeklerin boşa gitsin istemiyorsann hemen bu ruh halinden çık tatlım.yerimseniben

bu arada ben yarın bu saatlerde ancak internete bakabilirim.kilo bildirimimi yapayım şimdiden.
92.4 bugun itibariyle 1.5 kg vermiş bulunmaktayım bu hafta.sositososito

Şimdi geldim eve akşam 8 otobüsüyle gitti aşkım mafoldumben bidaha ne zaman gelir belli değil kışın işleride az kazancıda az bu kadar sık gelemeyecek :sinifsinif: ben şimdiden özledim yaaa mafoldumben bugün de sinemaya gittik A takımı diye bir film eskiden dizisini izlediğimiz A takımının çakmasını yapmışlar hiçbirşeye benzememiş alsanaalsanasmile yine boşuna zaman kaybı :sinifsinif:

Sabah bir parça börek yemiştim akşamda burgerkingden 6lı tenders yedim sempatiksalakcinni 6 tane küçücük tavuk parçası yani sempatiksalakcinni bende rejim falan kalmadı ramazanın bitmesine kaç gün var ki bilmiyorumkismile zayıflamam lazım lmaz: şimdilik 120 kilocukum sadece kaydirigubbakcemile

bazan hayat kendini hissettirir.sana düşen yaşamayaa devam etmeye çalışmak...annen için eşin ve de kendin için...her zaman başarıryormuyuz?bazan dibe vurduğumuz d a oluyor.ama en güzeli burda ki gibi birileri elini uzatıyor ve seni çekip alıyor..yada senin eşin gibi sırtını dayaman için hazır da bekliyor...

selamlaaar ben geldimŞeniz

belimede sıcak tutma korsesi taktım, şuan daha iyi, biraz uzandımda.
belimi üşüttüğüm vakitlerde, bu korseyi takmam belimin iyileşmesini hızlandırıyor, 1günde geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…