Geçmiş olsun a.s.Benm de sırtım çok fena,türlü şekillere giriyorum;ama bilgisayarımı bırakmıyorum.. :umursamaz: Bırakamam zinhar günahtır sırnaşık şeyofff yaa belimi üşütmüşüm heralde, belim ağrıyo:2:
off oturamıyorum ağrıdan:çok üzgünüm: biraz uzansam iyi olacak ama pcyi bırakıp uzanmak istemiyorummmm:umursamaz:
Yenacım burda 3 tane ayrı sinema var üniversite ve caddedekinde fiyatlar en son 5 TL di ama oralara 2 senedir gitmiyorum. AVM içinde cinebonus var süper sinema salonları yaptılar oraya gidiyorum sürekli Öğrenci 7 TL Sivil 8 TL. Batıda büyük şehirlerde sinema biletleri 20 TL ye kadar çıkıyormuş oralarda sinemaya gitmekte zor valla bilmiyorumkismile Biz benim ısrarımla Büyükler diye bir filme gittik fragmanını izlemiştim komedidir güleriz diye ama çok sıkıcıydı saçmaydı. Ama başka bir filmin fragmanını gördüm o filme kesin gidicem adını hatırlamıyorum 3 eylülde sinemalarda diyordu. Aşkım yok ama yalnız giderim :)))
Valla ben de aşkımın hakkını ödeyemem Urfadaki işi sırf Erzuruma da uğrayabilmek için kabul etti 3 gündür yollarda yavrum çok yorulmuş kıyamam ben ona. O benim hayallerimin aşkı opuyorumnanaktan Allah ayırmaz mutluluğumuzu daim eder inşalllaaahhhh ve hayırlısıysa kısmetim odur da evleniriz umarım opuyorumnanaktan Allah kısmet ederse 1 Ekimde de ben manisaya gideceğim.
Allahhh olmayan herkesin karşısına gönlüne göre en iyisini verir inşallaaahhhh :Saruboceq:
Geçmiş olsun a.s.Benm de sırtım çok fena,türlü şekillere giriyorum;ama bilgisayarımı bırakmıyorum.. :umursamaz: Bırakamam zinhar günahtır sırnaşık şey
iyi akşamlar kızlar ben geldim.geçmişi bir okuyayım neler var neler yok.
Maziye bir bakıver, neler neler bıraktık...sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
kızlar bugün yine dişçideydim 3 tane kaplama söküldü 3 dişin de kanal tedavisine ihtiyacı var dedi..kanal tedavilerine başladı ve daha sonra yeni kaplamalar yapılacak dedi..buara dişler için maddi açıdan çöktüm bunun yanında çektiğim acılar...şuan 3 dişim de açık geçici az bir dolgu yapıldı dişler küçücük zaten((
:):) oof of.bu ara pek bir keyifsizim yahu.ama güldüm valla şöyle bir bakında.devam edicem daha bakmaya.
tekrar çok geçmiş olsun canım...
iyi akşamlar kızlar ben geldim.geçmişi bir okuyayım neler var neler yok.
ben biraz uzanmaya gidiyorum kızlar, malum belim beni yendi inattaaklinialirimsmile
Ah yavriim yyaaw,sen daha kurtulamadın mı şu diş işinden..Allah acil şifa versin :Saruboceq:
tekrar çok geçmiş olsun canım...
Selam kızlar, iyi akşamlar ancak gelebildim. gözlerim bozuldu, gittim göz doktoruna ve gözlüğümü de aldım kuaföre gittim azcık saçlarımın kırıklarını aldırdım. Yeni saçlarım ve gözlüğümle geldim aranıza. Bademim nabersiniz?
Haklısın canım ama annemde kendini kaybetti sinir ilaçları alıyor hiç olmayan hastalıkları çıktı geldi. Kolesterol, şeker, tansiyon hepsi birdan bir de menapozu var ki sorma... Kendini toparlayamadıkça o her gün ona bakıp içim kan ağlıyor. Eşim çok şükür çok iyidir. Annemi ayakta tutmaya çalışıyor üzüntümü gördüğü için... İŞte böyle ama insanda birikiyor. Babamın ölümünden sonra ne garip insanlar gördüm anlatamam. Sanki cam fanusta yaşıyordum biri geldi o fanusa bi çekiçle vurdu gibi oldu. Bazen kaldıramıyorum herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?