Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın bildirim günü:sinifsinif:

bakalım yarın kaç çıkıcameyvahedigeldismile çok merak ediyoruuuum, kilo aldıysam üzülürüm yaaa:çok üzgünüm:

sözün bittiği yerdeyim..böyle durumlarda kelimeler de kifayetsiz..15 gün evvel gelinim de geldiğinde bir ara baktım içerde ağlıyordu..benden gizlemeye çalıştı..özel değilse öğrenebilirmiyim dedim..annesini hatırlamış.2 sene evvel kanserden kaybetmişti.biz tanışamadık..kucağıma alıp saçını okşarken ağlaması içimi yaktı..en iyi ilaç zaman galiba..

Neler oldu ben de çözemedim;ama dün sahurda ve bu akşam iftarda anladığım kadarıyla toparladım durumu :lepi: Allah bozmasın :Saruboceq: Spora dönüş şimdilik çok zor zaten gündüzleri gram takatim olmuyor,akşamları da ev işleriyle feci yoruluyorum..Bildiğin amele oldum yahu mafoldumben Eveett yetmişleri gördüm,Allah'ım 60ı da görem,ucundan çok değil :Saruboceq: boshayallersmile

senin ne işin var manisada??? ben olsam gitmem manisaya falan evlenmeden.....

canım ya sonradan düşündümde, yukardaki yazımda uslubum biraz sert olupta seni kırdıysam çok özür dilerim, affet beni:1no2: niyetim iyiydi.
inan samimiyetimden, nasıl kızdığımda kardeşime sinirleniyorsam sanada öyle davrandım, olduğum gibi oldum yani.
biraz kızdım manisaya gitmene, eğer tek falan gidiceksen, bence ne işin var halada kızıyorum
ama sonunda hayat senin canım, kararda, benimkisi sadece tavsiye...

kizlar hani elma diyetini uyguluyordumya,,,bugün 3.günüm bitiyor,yarinda uyguliycam sonra birakicam,cünki yorgun düsüyorum korktum kendimden yaniimafoldumben,bakalim yarin 4.gün olucak nasipse kiloma bakicam vede yenacigima bildircem,bukadar izdirap a kilo vermis olsam bari...

allah kavuştursun..ramazan bitimi BEYZUS'la karbonhidratdiyetine başlayacağız..takıl istersennnnnnn

yavrucuğum hem oruç hem diyet.bence bir an önce bırakk..önce sağlık

Ben dün avukatlık bürosunda tutamadım kendimi, bazen de absürd yerlerde oluyor bu krizler. Zaman alıştırıyor gibi yapıyor ama gittikçe büyüyen özlem daha çok koyuyor ama naparsın...

hayırlı olsun yeni görüntünn..

selam kimse yok mu

Ben dün avukatlık bürosunda tutamadım kendimi, bazen de absürd yerlerde oluyor bu krizler. Zaman alıştırıyor gibi yapıyor ama gittikçe büyüyen özlem daha çok koyuyor ama naparsın...

Eşim... Allah razı olsun ondançok dert çekti benimle şu bir sene içinde...

hayırlı olsun yeni görüntünn..

Çok teşekkür ederim Zeynep ablacım, saç kestirince kafam rahatladı...

selam kimse yok mu

Selam canım nasılsın?

Bugün iftarda 4-5 kaşık patates salatası yedim bol salatalı az patetesli kısmından,sonra 3 saat falan sonra 4-5 lokma yedim alisalkisalkis Allah'ım inşallah böyle devam ederim inşallah..
Siyahbeyazz nassın??

Bugün iftarda 4-5 kaşık patates salatası yedim bol salatalı az patetesli kısmından,sonra 3 saat falan sonra 4-5 lokma yedim alisalkisalkis Allah'ım inşallah böyle devam ederim inşallah..
Siyahbeyazz nassın??

antibiyotik sonraları daha iyi oluyorum canım teşekkür ederim olumunekankayizsmile dişçim çok ağrın olacak zaten de ağrı kesici ve antibiyotiklere rağmen dayanamayacağın şiddette olursa gece gündüz demeden ara dişe tekrar ilaç koymam gerekebilir dedi ( bu durumda yarın da oruç tutmaya korkuyorum 15 saat boyunca ilaç içemeyeceğim ama iş yerinde de olacağım orada oruçlu olmasam da bir şey yiyip içemem ki :uhm:

Ne dişmiş sendeki yahukafamçokkarıştı Niye bir şey yiyip içemeyesin ki ilaç içmen gerekse yersin yyaaw bilmiyorumkismile

Ne dişmiş sendeki yahukafamçokkarıştı Niye bir şey yiyip içemeyesin ki ilaç içmen gerekse yersin yyaaw bilmiyorumkismile

sorma canım dişçi tarafından ellenmemiş dişim yok gibi maalesef genetik de işte ( dişlerim hep dolgu,kaplama,kanal tedavisi...ooof offf dişçiler de öyle diyor hep genç yaşta hepsini kaybetmişsin diye..oysa çok dikkat ederim fırçalama zamanında dişçiye gitme ama resmen dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…