Allah razı olsun...
RABBİM TÜM DUALARINI KABULETSİN İNŞALLAH....
Sende artık benim dualarımdasın......
merhaba kızlar...ben geldim...opuyorumnanaktan
Bilmiyorum canım ya babamı özledim herhalde 9 ay oldu babamı kaybedeli, ben hiç alışamadım ama... Onunla olduğum günleri hatırladım ağlarken sonra sanırım burnumun direği sızladı ondan ağladım.
Neler oldu ben de çözemedim;ama dün sahurda ve bu akşam iftarda anladığım kadarıyla toparladım durumu :lepi: Allah bozmasın :Saruboceq: Spora dönüş şimdilik çok zor zaten gündüzleri gram takatim olmuyor,akşamları da ev işleriyle feci yoruluyorum..Bildiğin amele oldum yahu mafoldumben Eveett yetmişleri gördüm,Allah'ım 60ı da görem,ucundan çok değil :Saruboceq: boshayallersmiletam amanın herkes gidiyor mu diyordum kiii kimler varmış kimler. :)
badem baktım da iştahım açıldı falan.ne oluyooo.ben çok kaçırınca yada spor yapmayınca beni gaza getiren sendin.hayırdır ne oluyor şimdi.lmaz:
bak ne güzel kilo verdin.70 leri de gördün.bütün emeklerin boşa gitsin istemiyorsann hemen bu ruh halinden çık tatlım.yerimseniben
Yenacım burda 3 tane ayrı sinema var üniversite ve caddedekinde fiyatlar en son 5 TL di ama oralara 2 senedir gitmiyorum. AVM içinde cinebonus var süper sinema salonları yaptılar oraya gidiyorum sürekli Öğrenci 7 TL Sivil 8 TL. Batıda büyük şehirlerde sinema biletleri 20 TL ye kadar çıkıyormuş oralarda sinemaya gitmekte zor valla bilmiyorumkismile Biz benim ısrarımla Büyükler diye bir filme gittik fragmanını izlemiştim komedidir güleriz diye ama çok sıkıcıydı saçmaydı. Ama başka bir filmin fragmanını gördüm o filme kesin gidicem adını hatırlamıyorum 3 eylülde sinemalarda diyordu. Aşkım yok ama yalnız giderim :)))
Valla ben de aşkımın hakkını ödeyemem Urfadaki işi sırf Erzuruma da uğrayabilmek için kabul etti 3 gündür yollarda yavrum çok yorulmuş kıyamam ben ona. O benim hayallerimin aşkı opuyorumnanaktan Allah ayırmaz mutluluğumuzu daim eder inşalllaaahhhh ve hayırlısıysa kısmetim odur da evleniriz umarım opuyorumnanaktan Allah kısmet ederse 1 Ekimde de ben manisaya gideceğim.
Allahhh olmayan herkesin karşısına gönlüne göre en iyisini verir inşallaaahhhh :Saruboceq:
senin ne işin var manisada??? ben olsam gitmem manisaya falan evlenmeden.....
bu arada ben yarın bu saatlerde ancak internete bakabilirim.kilo bildirimimi yapayım şimdiden.
92.4 bugun itibariyle 1.5 kg vermiş bulunmaktayım bu hafta.sositososito
Şimdi geldim eve akşam 8 otobüsüyle gitti aşkım mafoldumben bidaha ne zaman gelir belli değil kışın işleride az kazancıda az bu kadar sık gelemeyecek :sinifsinif: ben şimdiden özledim yaaa mafoldumben bugün de sinemaya gittik A takımı diye bir film eskiden dizisini izlediğimiz A takımının çakmasını yapmışlar hiçbirşeye benzememiş alsanaalsanasmile yine boşuna zaman kaybı :sinifsinif:
Sabah bir parça börek yemiştim akşamda burgerkingden 6lı tenders yedim sempatiksalakcinni 6 tane küçücük tavuk parçası yani sempatiksalakcinni bende rejim falan kalmadı ramazanın bitmesine kaç gün var ki bilmiyorumkismile zayıflamam lazımlmaz: şimdilik 120 kilocukum sadece kaydirigubbakcemile
kizlar hani elma diyetini uyguluyordumya,,,bugün 3.günüm bitiyor,yarinda uyguliycam sonra birakicam,cünki yorgun düsüyorum korktum kendimden yaniimafoldumben,bakalim yarin 4.gün olucak nasipse kiloma bakicam vede yenacigima bildircem,bukadar izdirap a kilo vermis olsam bari...
selam kimse yok mu
sözün bittiği yerdeyim..böyle durumlarda kelimeler de kifayetsiz..15 gün evvel gelinim de geldiğinde bir ara baktım içerde ağlıyordu..benden gizlemeye çalıştı..özel değilse öğrenebilirmiyim dedim..annesini hatırlamış.2 sene evvel kanserden kaybetmişti.biz tanışamadık..kucağıma alıp saçını okşarken ağlaması içimi yaktı..en iyi ilaç zaman galiba..
bazan hayat kendini hissettirir.sana düşen yaşamayaa devam etmeye çalışmak...annen için eşin ve de kendin için...her zaman başarıryormuyuz?bazan dibe vurduğumuz d a oluyor.ama en güzeli burda ki gibi birileri elini uzatıyor ve seni çekip alıyor..yada senin eşin gibi sırtını dayaman için hazır da bekliyor...
hayırlı olsun yeni görüntünn..
selam kimse yok mu
sözün bittiği yerdeyim..böyle durumlarda kelimeler de kifayetsiz..15 gün evvel gelinim de geldiğinde bir ara baktım içerde ağlıyordu..benden gizlemeye çalıştı..özel değilse öğrenebilirmiyim dedim..annesini hatırlamış.2 sene evvel kanserden kaybetmişti.biz tanışamadık..kucağıma alıp saçını okşarken ağlaması içimi yaktı..en iyi ilaç zaman galiba..
bazan hayat kendini hissettirir.sana düşen yaşamayaa devam etmeye çalışmak...annen için eşin ve de kendin için...her zaman başarıryormuyuz?bazan dibe vurduğumuz d a oluyor.ama en güzeli burda ki gibi birileri elini uzatıyor ve seni çekip alıyor..yada senin eşin gibi sırtını dayaman için hazır da bekliyor...
hayırlı olsun yeni görüntünn..
selam kimse yok mu
Bugün iftarda 4-5 kaşık patates salatası yedim bol salatalı az patetesli kısmından,sonra 3 saat falan sonra 4-5 lokma yedim alisalkisalkis Allah'ım inşallah böyle devam ederim inşallah..
Siyahbeyazz nassın??
Ne dişmiş sendeki yahukafamçokkarıştı Niye bir şey yiyip içemeyesin ki ilaç içmen gerekse yersin yyaaw bilmiyorumkismileantibiyotik sonraları daha iyi oluyorum canım teşekkür ederim olumunekankayizsmile dişçim çok ağrın olacak zaten de ağrı kesici ve antibiyotiklere rağmen dayanamayacağın şiddette olursa gece gündüz demeden ara dişe tekrar ilaç koymam gerekebilir dedi( bu durumda yarın da oruç tutmaya korkuyorum 15 saat boyunca ilaç içemeyeceğim ama iş yerinde de olacağım orada oruçlu olmasam da bir şey yiyip içemem ki :uhm:
Ne dişmiş sendeki yahukafamçokkarıştı Niye bir şey yiyip içemeyesin ki ilaç içmen gerekse yersin yyaaw bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?