Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok çok geçmiş olsun,inşallah önemli bir şeyin yoktur olumunekankayizsmileŞimdi nasılsın??

kızlar midem bulanıyo benim ya umarım 1 hafta idare edebilirim acile gitmeyi hiç istemiyorum 1 hafta içinde sonuçlanır ya ondan yani

Canım sen yine de acile bir git doktorlar en mantıklı çözümü sunarlar sana 1 hafta mide bulantısı çekilmez ki belki mühim birşeydir.Olmadı pazartesi hastaneye git

şu aralar herkes aa ne kadar zayıflamışın diolar cok sevindirik oluyorum yaa ama daha yıgınla kilolar bekliyo beni (

şu aralar herkes aa ne kadar zayıflamışın diolar cok sevindirik oluyorum yaa ama daha yıgınla kilolar bekliyo beni (

Çok sevindim canım senin adına insanı çok motive eden sözler bunlar Ayrıca yığınla kilon falan kalmamış sen onları da en kısa sürede eritirsin kilo dediğin nedir ki bugün var yarın yok yerimseniben sıkma canını giden kiloların keyfini çıkar :lepi:

gecmis olsun güzelim ya,aman dikkat et kendine en önemlisi saglik iste..

kizlar ben diyeti bir iki günlügüne bozdum ,ve yedim bugün dondurmamida ,cikolatamida,yemegimide,chipsimide,,ama yarin hemen basliycam yine,,diyorum ki ,bir hafta aksamlari meyve ve lahana salatasi hem seviyorum salatayi...........

merhaba.iyiyim canım.misafirler yeni gitti.pc onlara lazımmış.yeni elime geçti.bebde hemen sizlere koştum..
bugün pazar vardı.bayağı y oruldum..

kızlar kışa hazırlık yapıyormusunuz..ben bu sene millete özendim..biber falan kurutuyorum..oo yağmur gözlü de gelmiş..sen tatilde değilmiydin..oğlumuz nasıl?

kızlar kışa hazırlık yapıyormusunuz..ben bu sene millete özendim..biber falan kurutuyorum..oo yağmur gözlü de gelmiş..sen tatilde değilmiydin..oğlumuz nasıl?

döndüm zeynep ablacım buraya yazmıştım ama gözünüzden kaçtı sanırım...oğluşum iyi vanda asker...turkbayragiturkbayragibugün akşam üstü aradı...görüştük...çarşı iznine çıkmış...soğuklar başlamış kışlık yün içlik falan istiyor...nöbette üşüyormuş kıyamam kuzuma...senağlamasenağlamasenağlama

lunazul maralca selmlar..neyse konuşacak kişi var.çoğunlukla kimse olmadığı zaman açabiliyorum..

ayy ne güzel.biz buralarda öyle kurutma felan yapmiyoruz...ama cok lezzetli oluyor onlar ..ellerine saglik..zeynepcigim sen kac yasindasin ?abla diyorlardi sana sanirim bundan sordum

senle benim kilolar hemen hemen ayniymis..nasil okadar sistik ya,simdi düsünüyorumda offf..bugün carsiya gittim kiyafet almaya malüm ekimde izine gidicem nasipse,,aman hic bulamadim ya bulduklarimda sanki daha sisko gösterdi beni..annem diyor ki :yirmi küsür kilo verdin ama hala siskosun ,,ee anne dedim ne sandin önceden tam dünyadim simdi yarim düynya oldum ama hala dünyayim,,ahh bir kurtulsak bu kilodan ah:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…