bir arkadaşımın demesi şu şekilde çidoşum
midenin ne kadar kısmında kanama oluşunca mide asiti bu kanı pıhtılaştırarak bir kütle haline getirir
kendisi gastroloji bölümünde çalıştığı için hemen gel salı günü dedi
acile gel dedi oradada iyi bakılmıyor gerçek doktoru olmuyor
birşey varsa zaten geçmez o güne
endeskopi isteriz hemen bir bakılsın ülserin bile habercisi olabilir dedi
ama zannetmem o kadar ciddi bişi olsun
şu aralar herkes aa ne kadar zayıflamışın diolar cok sevindirik oluyorum yaaama daha yıgınla kilolar bekliyo beni (
şu aralar herkes aa ne kadar zayıflamışın diolar cok sevindirik oluyorum yaaama daha yıgınla kilolar bekliyo beni (
slmlar kızlar sabah aşırı bir karın mide ağrısıyla uyandım çok fenaydım ölüyorum zannediyorum bir yandan buz gibiyim bir yandan terler boşalıyor üstümden allahtan dün niyetlenmedim başım ağrıyor sabah geçmiş olursa niyetlenirim didim ama işte daha kötüsü geldi başıma soda içtim acıcık 1-2 yudum olmadı kusayım belki çok doldurdum mideyi dedim keşke kusmasaydım bir nebze olsun ağrı gitti ama daha kötü bir şeyle karşılaştım midemden et parçaları çıktı iğrendim resmen neden olabilirki pazartesi doktora gitcem ama sinrsel ve stresten olduğunun farkındayım annemede olmuştu bir sinir faciası sonrasında neyse kızlar böyle işte
Künefe...:icecream:lülülülülülü:kedi:
Haftanın 1. yağmurgözlü..:lepi: :hooray: a.s.
Haftanın 2.Blackandwhıte..:lepi: :hooray: a.s.
Haftanın 3.leri Derin ve Lunaazul.:lepi: :hooray: :teytey:
kızlar kışa hazırlık yapıyormusunuz..ben bu sene millete özendim..biber falan kurutuyorum..oo yağmur gözlü de gelmiş..sen tatilde değilmiydin..oğlumuz nasıl?
lunazul maralca selmlar..neyse konuşacak kişi var.çoğunlukla kimse olmadığı zaman açabiliyorum..
döndüm zeynep ablacım buraya yazmıştım ama gözünüzden kaçtı sanırım...oğluşum iyi vanda asker...turkbayragiturkbayragibugün akşam üstü aradı...görüştük...çarşı iznine çıkmış...soğuklar başlamış kışlık yün içlik falan istiyor...nöbette üşüyormuş kıyamam kuzuma...senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?