Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ne güzel.biz buralarda öyle kurutma felan yapmiyoruz...ama cok lezzetli oluyor onlar ..ellerine saglik..zeynepcigim sen kac yasindasin ?abla diyorlardi sana sanirim bundan sordum

zeynep957 yani 1957 doğumluyum..53 yaşıma girdim..bende gizleme yok.baknickime bike yazdım..:umursamaz:

Günaydddııınnnn...

İyi olmaya çalışıyoruz canım opuyorumnanaktan

Regliden sonra bugün ilk orucum kala kala 10 gün kaldı şu bitki çaylarımı içip bitireyim belki etki ederde 10 günde 2 kilocuk verebilirim aklinialirimsmile
Aşkım son geldiğinde sordum kilo almışım gıdığım çıkmış dimi dedim yooo ilk geldiğimden daha zayıf gördüm seni dedi acaba kilo vermiyoruz da inceliyormuyuz :uhm: bu kadar yiyipte inceldiğini düşünebilen bir ben varım herhalde sempatiksalakcinni
Hiçbirşey yapmadan zayıflamayı bekleyen de bir benim zaten kaydirigubbakcemile3

kizlar diyorum ki, bir hafta lahana havuc salatasi yigeyim .ekstradan meyve arada ne dersiniz? bana akil verin lütfen.

Sadece salataylamı iftar yapacaksın bilmiyorumkismile ben önermiyorum şekerim sağlıksız şekilde zayıflarsın kasların erir lmaz:
Açıkçası zayıflamak için acelesi olmayanlar zayıflamalarını zamana yaysınlar ayda 2 kilo veriyorsanız o kilolar tamamıyla uzaklaşıyordur bünyeden ve yağdır ama ayda verilen 10 kilonun ne kadarı yağdır bilemem :1no2: acelesi olmayan zamana yaysın ve hayat biçimi haline getirsin rejim halini olumunekankayizsmile ben o şekilde yapacağım ayda 4 kilo versem bana gani gani yeter 1 senede dilediğim kiloya ulaşırım hem de kendimi zorlamadan psikolojimi ve sağlığımı bozmadan yerimseniben zamanı olan zamana yaysın derim :lepi:

Bir zamanlar resmini eklediğim ve 60 kilo veren bir bey vardı şimdi 65 kilo vermiş durumda o bana taş devri diyetini önerdi hemen hemen KH diyetine benziyor ama taş devrinde doğal olan yağlarıda alabiliyorsunuz tereyağı gibi ... ben de duyunca şaşırdım acayip geldi ama ben KH diyeti yapacağım ona karar kıldım.

sağolasın canım ama işte insan incecik olmak istiyor.20 küsür daha var vermem gereken ama 1 ay sonra yiğenlerimin sünnet düğünleri var ona kadar bi 75 falan olsam hiç fena olmıycak :)

insan seviniyor ,,ama al benden de okadar ya,coookkk veerilcek kilolar var

seviniyor hemde nasıl zemuszemus kız senin ne yıgınla kilon var 27 kilo vermişin kolaymı

çok haklısın canım önemli olan kalıcı kilo vermek zaten tek bi besinle diyet olmaz kilo verirsin ama 2 katını geri alırsın kilo verelim ama son derece sağlıklı bi şekilde ve kalıcı olarak verelim

kizlar diyorum ki, bir hafta lahana havuc salatasi yigeyim .ekstradan meyve arada ne dersiniz? bana akil verin lütfen.

iftarda salatanın yanında 2 çeşit daha yemek ekle yada ne biliyim bütün yemklerden ye ama 3-4 kaşık falan kendini kontrol etmeye çalış sadece salata yemek çok sağlıksız vücudun yeterince beslenemez

Taş devri diyeti ne yahubilmiyorumkismile

Taş devri diyeti ne yahubilmiyorumkismile

ben de ilk kez bu çocuktan duydum işte kendisi yapıyormuş et,balık,tavuk,çiğ sebze ve tereyağı yeniliyomuş doyana kaadar...
3 aydır kilo veremeyen bir kız bununla 4 günde 1.5 kilo vermiş bilmiyorumkismile bana göndermişti bir liste ama ben anlamadım açıkçası.

evet canım bende yazını okuyunca farkettim aynı kiloda olduğumuzu...ben kortizon tedavisinden şiştim bu kadar...birde lanet hipotiroid var...metabolizmam çok yavaş tiroid yüzünden...ve aşırı ödem var vücudumda...canım ne kadar zayıflasakta beynimiz şişman hala ondan öyle hissediyoruz..
geçen hafta pazarda bir elbise beğendim...ben hala 50 beden ve üstüne bakıyorum..pazarcı kadın napıyosun dedi onlar sana büyük gelir...48 beden verdi eve geldim giydim bol bile geldi sayılır..:))))))

yagmur gözlü allah kavustursun oglusuna..asker annesi olmakda ayricalik ama bence gurur verici bir sey..

Aminnnnnn canım...turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
sahurda 2 dilimi tost yağsız salça ve peynir bol karabiberle 3 dilim ekmek yedim biride tostu yaparken yutuverdim

iftar kızartma vardı köz salata elma sirkeli bide uzun pide 2 dilim şeklinde ince ince kestiğim pidelerin içine salata koydum ki harika ötesi oldu kaşıklada aldım yani kızartma nayn hihihi süperim ben ya burun kıvırdım kızartmaya pideyi özlemişim falan dedim şişirmesin yemeyim falan dedim böyle yani pilavda vardı ondanda yemedim salatada normal salataya koyduğumuz yağ vardı 1 kaşık kadar yağda almış oldum ama en zararsızı olan zeytinyağıydı

allahıma çok şükür hafif ağrıyla orucumu tuttum bugün ama bütün gün mutfakta canım çıktı kızartma yap bulaşıklar sosunu hazırla pazara gittik neyseki arabayla dönünce de kızartma az gelmiş bida kızartma yapıldı köz yapıldı öldüm öldüm bide sahura kadan ders yapaciim arada sizlerede bakarım canlarım hadi gelin artık demicem çünkü bugün goncalarınız da evde

bu arada sahurda derya baykala takıldım biri vardı dediği lafa çok güldüm gece gece

" koca zaten iyi bişey olsaydı adına gonca derlerdi "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…