ayy ne güzel.biz buralarda öyle kurutma felan yapmiyoruz...ama cok lezzetli oluyor onlar ..ellerine saglik..zeynepcigim sen kac yasindasin ?abla diyorlardi sana sanirim bundan sordum
künefe
hafif
akannehirakannehir
kiz hafif dedilmaz:,,hic gülecegim yoktu sende künefe diyorsun ,allah iyiligini versinkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar dün yine dişçi günümdü hiç giremedim buraya..
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun?
günaydın kızlar dün yine dişçi günümdü hiç giremedim buraya..
kizlar diyorum ki, bir hafta lahana havuc salatasi yigeyim .ekstradan meyve arada ne dersiniz? bana akil verin lütfen.
Çok sevindim canım senin adına insanı çok motive eden sözler bunlar Ayrıca yığınla kilon falan kalmamış sen onları da en kısa sürede eritirsin kilo dediğin nedir ki bugün var yarın yok yerimseniben sıkma canını giden kiloların keyfini çıkar :lepi:
insan seviniyor ,,ama al benden de okadar ya,coookkk veerilcek kilolar var
merhaba canim ya gecmis olsun ,su dis sorunu bende var cok agridi bir kac gün sicak soguk deyince sizliyor aslinda dsciye gitmeliyim ama ama iste ihmalcilik diyelim...
Sadece salataylamı iftar yapacaksın bilmiyorumkismile ben önermiyorum şekerim sağlıksız şekilde zayıflarsın kasların erirlmaz:
Açıkçası zayıflamak için acelesi olmayanlar zayıflamalarını zamana yaysınlar ayda 2 kilo veriyorsanız o kilolar tamamıyla uzaklaşıyordur bünyeden ve yağdır ama ayda verilen 10 kilonun ne kadarı yağdır bilemem :1no2: acelesi olmayan zamana yaysın ve hayat biçimi haline getirsin rejim halini olumunekankayizsmile ben o şekilde yapacağım ayda 4 kilo versem bana gani gani yeter 1 senede dilediğim kiloya ulaşırım hem de kendimi zorlamadan psikolojimi ve sağlığımı bozmadan yerimseniben zamanı olan zamana yaysın derim :lepi:
kizlar diyorum ki, bir hafta lahana havuc salatasi yigeyim .ekstradan meyve arada ne dersiniz? bana akil verin lütfen.
Taş devri diyeti ne yahubilmiyorumkismileBir zamanlar resmini eklediğim ve 60 kilo veren bir bey vardı şimdi 65 kilo vermiş durumda o bana taş devri diyetini önerdi hemen hemen KH diyetine benziyor ama taş devrinde doğal olan yağlarıda alabiliyorsunuz tereyağı gibi ... ben de duyunca şaşırdım acayip geldi ama ben KH diyeti yapacağım ona karar kıldım.
Taş devri diyeti ne yahubilmiyorumkismile
evet canım bende yazını okuyunca farkettim aynı kiloda olduğumuzu...ben kortizon tedavisinden şiştim bu kadar...birde lanet hipotiroid var...metabolizmam çok yavaş tiroid yüzünden...ve aşırı ödem var vücudumda...canım ne kadar zayıflasakta beynimiz şişman hala ondan öyle hissediyoruz..senle benim kilolar hemen hemen ayniymis..nasil okadar sistik ya,simdi düsünüyorumda offf..bugün carsiya gittim kiyafet almaya malüm ekimde izine gidicem nasipse,,aman hic bulamadim ya bulduklarimda sanki daha sisko gösterdi beni..annem diyor ki :yirmi küsür kilo verdin ama hala siskosun ,,ee anne dedim ne sandin önceden tam dünyadim simdi yarim düynya oldum ama hala dünyayim,,ahh bir kurtulsak bu kilodan ah:1rolleyes:
yagmur gözlü allah kavustursun oglusuna..asker annesi olmakda ayricalik ama bence gurur verici bir sey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?