Sadece salataylamı iftar yapacaksın bilmiyorumkismile ben önermiyorum şekerim sağlıksız şekilde zayıflarsın kasların erirlmaz:
Açıkçası zayıflamak için acelesi olmayanlar zayıflamalarını zamana yaysınlar ayda 2 kilo veriyorsanız o kilolar tamamıyla uzaklaşıyordur bünyeden ve yağdır ama ayda verilen 10 kilonun ne kadarı yağdır bilemem :1no2: acelesi olmayan zamana yaysın ve hayat biçimi haline getirsin rejim halini olumunekankayizsmile ben o şekilde yapacağım ayda 4 kilo versem bana gani gani yeter 1 senede dilediğim kiloya ulaşırım hem de kendimi zorlamadan psikolojimi ve sağlığımı bozmadan yerimseniben zamanı olan zamana yaysın derim :lepi:
ben kimim??
kizlar izin icin bir kac kiyafet hazirladim cantaya simdiden,,taa eskiden almis oldugum bulislerim vardi ama 48 beden ucuz bulmustúm aldim kenarda dursun belki zayiflarim diyerekten ,,olmuyorlardi cünki icine bile giremiyordum,117 küsür kilodaykenguclubacismile,simdi baktim oldu hatta bol bilr geliyorlar biraz amanin ben bir sevindim sormayin,,aslinda kemarlaride vardi ama bendeniz yarim dünya oldugum icin kemer takmaya cesaret edemiyorum aslinda cok hosuma gidiyor kalcadan kemer ahhh ahhhakannehir,neyse güzzellerim giydim ben bu bulisleri annecigime gösteriyorum demezmi banamuzlarin ne iri erkek gibi diye,,ayy moral sifir bende yani bilyiorum öyle oldugumu ama söyleme be güzel annecigim sinir oldum anlicaginiz..hergün yaptigim dua 5 ile 10 kilo vermek tr.gidincege kadar...
kizlar izin icin bir kac kiyafet hazirladim cantaya simdiden,,taa eskiden almis oldugum bulislerim vardi ama 48 beden ucuz bulmustúm aldim kenarda dursun belki zayiflarim diyerekten ,,olmuyorlardi cünki icine bile giremiyordum,117 küsür kilodaykenguclubacismile,simdi baktim oldu hatta bol bilr geliyorlar biraz amanin ben bir sevindim sormayin,,aslinda kemarlaride vardi ama bendeniz yarim dünya oldugum icin kemer takmaya cesaret edemiyorum aslinda cok hosuma gidiyor kalcadan kemer ahhh ahhhakannehir,neyse güzzellerim giydim ben bu bulisleri annecigime gösteriyorum demezmi banamuzlarin ne iri erkek gibi diye,,ayy moral sifir bende yani bilyiorum öyle oldugumu ama söyleme be güzel annecigim sinir oldum anlicaginiz..hergün yaptigim dua 5 ile 10 kilo vermek tr.gidincege kadar...
günaydın kızlar dün yine dişçi günümdü hiç giremedim buraya..
Canım 90 kilosun ve 48 beden mi giyiyorsun akannehir ben 120 kiloyum 46 bedene bile girebiliyorum sempatiksalakcinni orda beden kalıpları küçük herhalde türkiyeye geldiğinde 44 bile rahatlıkla olur sana ve daha çok mutlu olursun hihoyyyt
bozma moralini bak simdiye kadar neler basardin insallah verirsin bi on kilo daha insallah canim benimopuyorumnanaktan
Canım 90 kilosun ve 48 beden mi giyiyorsun akannehir ben 120 kiloyum 46 bedene bile girebiliyorum sempatiksalakcinni orda beden kalıpları küçük herhalde türkiyeye geldiğinde 44 bile rahatlıkla olur sana ve daha çok mutlu olursun hihoyyyt
ayy aminn canim insallah ya,,hep beraber..
hadi ya gercektenmi tombulkelebegim,yani ben tr.de daha büyük bedenler alirim diyordum öyle saniyordum yyani..peki tr.de nerden aliyorsunuz sizler kiyafetlerinizi yani kilolular icin yer mi var nasil oluyor?
hadi ya gercektenmi tombulkelebegim,yani ben tr.de daha büyük bedenler alirim diyordum öyle saniyordum yyani..peki tr.de nerden aliyorsunuz sizler kiyafetlerinizi yani kilolular icin yer mi var nasil oluyor?
geçmiş olsun..benimde tedaviye başlamam lazım..yalnız bu ara herkeste bir diş problemi var..
benimde hayalim su trkyeye zayif gidebilmek insallah nasip olmadi bir turlude valla kabus oluyor izin oncesi benim icin birde gitigim yerde herkes masallah manken gibi bir sisiko ben kaliyorum aaah ahh
kimseler yokk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?