Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda canim benimde hesabima göre bugüne kadar ,ayda yaklasik 3 bucuk 4 arasi kilo vermisim..ama simdi izin var ekimde acilen zayiflamaliyim ya beni bir telas aldi ki sormayin...bendeniz bugün llahana salatasi yaninda iki hurma,yarim bardak portakal suyu vitamin acisindan ve yarim domates ,kk peynir ve üc zeytin yedim doydumda ama sonrasinda cayin yaninda 300 kalorinlik pasta ve bir tane balli bisküvi yedim..ama lahana yedigim icin o az kalori ee bunlarda 500 olsa 200 salata olsa 700 toplam iyi bana göre..arkadaslar söyle bir hafta salata yiycem ama sizi de dinliyerek yaninda bir iki kasik pisen yemeklerden alicam...haa süzme yogurt yesem iyimi?onda kaloriolayi nasil bir söyleseniz?

kizlar izin icin bir kac kiyafet hazirladim cantaya simdiden,,taa eskiden almis oldugum bulislerim vardi ama 48 beden ucuz bulmustúm aldim kenarda dursun belki zayiflarim diyerekten ,,olmuyorlardi cünki icine bile giremiyordum,117 küsür kilodaykenguclubacismile,simdi baktim oldu hatta bol bilr geliyorlar biraz amanin ben bir sevindim sormayin,,aslinda kemarlaride vardi ama bendeniz yarim dünya oldugum icin kemer takmaya cesaret edemiyorum aslinda cok hosuma gidiyor kalcadan kemer ahhh ahhhakannehir,neyse güzzellerim giydim ben bu bulisleri annecigime gösteriyorum demezmi banamuzlarin ne iri erkek gibi diye,,ayy moral sifir bende yani bilyiorum öyle oldugumu ama söyleme be güzel annecigim sinir oldum anlicaginiz..hergün yaptigim dua 5 ile 10 kilo vermek tr.gidincege kadar...

Canım 90 kilosun ve 48 beden mi giyiyorsun akannehir ben 120 kiloyum 46 bedene bile girebiliyorum sempatiksalakcinni orda beden kalıpları küçük herhalde türkiyeye geldiğinde 44 bile rahatlıkla olur sana ve daha çok mutlu olursun hihoyyyt

bozma moralini bak simdiye kadar neler basardin insallah verirsin bi on kilo daha insallah canim benimopuyorumnanaktan

almanyayi bilmem ama hollanda da kaliplar daha buyuk tryede 50 ancak oluyor bana burda ust 48 alt 44-46 giyorum ben

hadi ya gercektenmi tombulkelebegim,yani ben tr.de daha büyük bedenler alirim diyordum öyle saniyordum yyani..peki tr.de nerden aliyorsunuz sizler kiyafetlerinizi yani kilolular icin yer mi var nasil oluyor?

ya benim yarin misafirlerim gelicek yemege belki yani sabah belli olucak ,böyle güzel pratik tatli,pasta tarifi verebilen olabilirmi bana..lezzetli olan bir tarif??

hadi ya gercektenmi tombulkelebegim,yani ben tr.de daha büyük bedenler alirim diyordum öyle saniyordum yyani..peki tr.de nerden aliyorsunuz sizler kiyafetlerinizi yani kilolular icin yer mi var nasil oluyor?

maralca canim sen nerelisin?gecen yil gitigimde hic sIkinti cekmedim baya yerler vardi kiyafet alabilecegim ankarada bir cok yerde cok guzel kyafetler var bizler icin.ben kirsehirliyim orda bile buldum guzel seyler:lepi:

Valla canım erzurumda öyle BB satan mağazalar yok küçük bir dükkan var 2 hanım işletiyor İstanbuldan Next,zara gibi markaların ürünlerini getiriyorlar hem çok kaliteli hemde ucuz oluyor ben ordan alıyorum herşeyimi birde internette güzel birşey bulursam gittigidiyordan alıyorum. Ama büyük şehirlerde varmış BB mağazaları.

benimde hayalim su trkyeye zayif gidebilmek insallah nasip olmadi bir turlude valla kabus oluyor izin oncesi benim icin birde gitigim yerde herkes masallah manken gibi bir sisiko ben kaliyorum aaah ahh

ha iste sorun orda,bizdede herkes zayif ve kilolulara acayip laf ediyorlar ..ben 2002 yilinda gitmistim 92 kilodan 72 ye düsmüstüm o kiloyla gitmistimordada 66 ya düstüm iyidi yani ama genede kilolusun biraz az ver diyorlardi...sonra bir cenaze icin 2008 de gittik bir haftaligina ,100 kilo olarak gittim,herkes nasil bakyiordu o acili günümde bile farkindaydim..simdi en azindan 85 olsam yine bir derece olucak..beni genelde zayif görmüslerdi yani balik etinde diyeyim suna..bir cenazedeki zamanda 100 kilo olarak görmüslerdi...bu sismanlaik varya hastalik gibi geliyor artik herkese ya..kabus gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…