ha iste sorun orda,bizdede herkes zayif ve kilolulara acayip laf ediyorlar ..ben 2002 yilinda gitmistim 92 kilodan 72 ye düsmüstüm o kiloyla gitmistimordada 66 ya düstüm iyidi yani ama genede kilolusun biraz az ver diyorlardi...sonra bir cenaze icin 2008 de gittik bir haftaligina ,100 kilo olarak gittim,herkes nasil bakyiordu o acili günümde bile farkindaydim..simdi en azindan 85 olsam yine bir derece olucak..beni genelde zayif görmüslerdi yani balik etinde diyeyim suna..bir cenazedeki zamanda 100 kilo olarak görmüslerdi...bu sismanlaik varya hastalik gibi geliyor artik herkese ya..kabus gibi..
merusecigim sen aslen nerelisin?
maralca canim sen nerelisin?gecen yil gitigimde hic sIkinti cekmedim baya yerler vardi kiyafet alabilecegim ankarada bir cok yerde cok guzel kyafetler var bizler icin.ben kirsehirliyim orda bile buldum guzel seyler:lepi:
Ben daha fazla dayanamayacağım İyi geceler hatunlar
Hoşgördükk!!İyiyim çok şükür,odamı taşıyorum daha geniş bi odayı zapt ettim delikafadulden Sen nassın meruseCAN?? olumunekankayizsmilebademcan hosgeldin nasilsin?
Neşet baba'yı da çok seviyorsun,anladık?? yerimsenibenkirsehirliyim canim neset babanin diyarindan yanibayanssulusmile
Neşet baba'yı da çok seviyorsun,anladık?? yerimseniben
geçmiş olsun..benimde tedaviye başlamam lazım..yalnız bu ara herkeste bir diş problemi var..
blackandwhitem canim gecmis olsun.insallah bu son olurda kurtulursun agrilardan canim arkadasim!
bugun daha iyim canim sagol dun yine tum gun migren oldurdu beni.yeni odan hayirli olsun.evet neset babanin turkulerini cok severim hepside cok anlamli yani bence.
herkeze iyi geceler beni hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır giremedim önce bilgisayar bozuldu ve tamir ettiremedik sonra memlekete gittik gelince bilgisayarı yeniledik birkaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitecek gibi değil
herkeze slm hepinizi çok özledim.
bu arada 2 kilo almıştım 1 kilosunu verdim. şimdi 87.4 kiloyum
iyiyki çok almamışım çünkü sınava hazırlanırken kızımı 11 de uyutup gece 3-4 e kadar çalışıyordum uykum açılsın diye yemek yedim resmen deliler gibi boğazımnı tutamadım malesef.
beni tekrar aranıza alımısınız
şu aralar herkes aa ne kadar zayıflamışın diolar cok sevindirik oluyorum yaaama daha yıgınla kilolar bekliyo beni (
citirlar ben cikiyorum benimki yinne krizlere girdi bagimlimisin diye basladi en iyisi adamcazi daha fazla kizdirmamak:)iyi geceler hepinize
biz istanbuldayiz canim....bulurum diyorsun yani öylemi rhatlikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?