Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet gercekten oyle ooohhoo ben 66 kilo en son ne zamandim hatirlamiyorum bile yine enazindan yillardir 80-85i gecmezdim kendimi astim yani son 2-2,5 senedir neyse kurtulucaz insallah

maralca canim sen nerelisin?gecen yil gitigimde hic sIkinti cekmedim baya yerler vardi kiyafet alabilecegim ankarada bir cok yerde cok guzel kyafetler var bizler icin.ben kirsehirliyim orda bile buldum guzel seyler:lepi:

biz istanbuldayiz canim....bulurum diyorsun yani öylemi rhatlikla

ya birde ben varya günde bes alti kez tartiliyorum..diyorum bir hafta tartilmayayim genelde basariziz oluyorum,sizler tartilmadan nasil sabrediyorsunuz..banada ögretin ya

citirlar ben cikiyorum benimki yinne krizlere girdi bagimlimisin diye basladi en iyisi adamcazi daha fazla kizdirmamak:)iyi geceler hepinize

blackandwhitem canim gecmis olsun.insallah bu son olurda kurtulursun agrilardan canim arkadasim!

bitanemm bugece karşılamadık seninle :çok üzgünüm: çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan ama ben de diş problemi sonlanmıyor maalesef sürekli çekiyorum..1 kilolar 2 dişlerden çok çekiyorum mafoldumben

herkeze iyi geceler beni hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır giremedim önce bilgisayar bozuldu ve tamir ettiremedik sonra memlekete gittik gelince bilgisayarı yeniledik birkaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitecek gibi değil
herkeze slm hepinizi çok özledim.

bu arada 2 kilo almıştım 1 kilosunu verdim. şimdi 87.4 kiloyum
iyiyki çok almamışım çünkü sınava hazırlanırken kızımı 11 de uyutup gece 3-4 e kadar çalışıyordum uykum açılsın diye yemek yedim resmen deliler gibi boğazımnı tutamadım malesef.

beni tekrar aranıza alımısınız

zaten hem aramızdasın..sadece küçük bir mola vermiştin..hoş geldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…