merhaba, 107 kiloyum. bunları artık vermek istiyorum ve umarım başarılı olurum. hepinize sevgiler...
Hoşgördükk!!İyiyim çok şükür,odamı taşıyorum daha geniş bi odayı zapt ettim delikafadulden Sen nassın meruseCAN?? olumunekankayizsmile
herkeze iyi geceler beni hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır giremedim önce bilgisayar bozuldu ve tamir ettiremedik sonra memlekete gittik gelince bilgisayarı yeniledik birkaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitecek gibi değil
herkeze slm hepinizi çok özledim.
bu arada 2 kilo almıştım 1 kilosunu verdim. şimdi 87.4 kiloyum
iyiyki çok almamışım çünkü sınava hazırlanırken kızımı 11 de uyutup gece 3-4 e kadar çalışıyordum uykum açılsın diye yemek yedim resmen deliler gibi boğazımnı tutamadım malesef.
beni tekrar aranıza alımısınız
merhaba, 107 kiloyum. bunları artık vermek istiyorum ve umarım başarılı olurum. hepinize sevgiler...
Sağolasın Zeynep apla,oda için şöyle bi emelim var yata yata kullancam :lepi: Eylülü bekleyinn boshayallersmilevalla hakettin.oruç oruç o kadar temizlik..güle güle kullan..
zaten hem aramızdasın..sadece küçük bir mola vermiştin..hoş geldinn
Hoşgeldiniz a.s. Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
sahurda 2 dilim tuzsuz kepek ekmeği yedim boğazımda durdu ma acıktım sanırım açlık hissi yokta şey midem bulanıyor biraz hatta baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?