Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilgisayarın başında uyumuşum resmen mirmirmirmir
Size ii geceleRR ahali,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

merhaba, 107 kiloyum. bunları artık vermek istiyorum ve umarım başarılı olurum. hepinize sevgiler...

Hoşgeldiniz a.s. Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Slm kızlar

İftara daha çok var yaaa acayip baş ve göz ağrısı çekiyorum sabah kursa gittim öğlen 2 gibi uyudum 2 saat kadar uyumuşum ama göz ağrısıyla uyandım. Bugün zaman geçmiyor sanki ((

BAHAR SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN İLGİMİ ÇEKTİ

RUŞEYMM İLE ZAYIFLAMA
Zayıflamak isteyenlerin, öncelikle beyaz ekmekten vazgeçmesi gerektiğini, önemle vurgulayan Ömer coşkun,ruşeym ile da zayıflanabileceğini açıkladı. bunun için, beyaz ekmek yeke yerine, yemeklerden önce
1 yemek kaşığpı ruşeym yenilmesi gerektiğini söyledi.
Ayrıca, günde 1 tatlı kaşığı ruşeymetüketmek, hem kabızlığı, hem de saç dökülmesini önlemek açısından çok önemli olduğunu belirtti. Çünkü, ruşeymin işçersinde, hem demir, hem de çinko mevcuttur. bu da, saç dökülmelerini, büyük ölçüde önler.
RUŞEYMİN KULLANIMI :
Ruşeym, soğuk süt veya yoğurt ile karıştırılabiliyor, taze ya da kuru meyveye ilave edilerek zenginleştirilebiliyor. Çorba, salata gibi yiyeceklerin üzerine serpilerek kullanılabiliyor. Yemek pişirirken baharat yerine vitamin olarak kullanabilecek bu ürün, aynı zamanda dünya mutfağındaki çeşitli yemek tarifleri için tercih ediliyor

RUŞEYMİN FAYDALARI;
AFRODİZYAK: Ruşeym Doğal afrodizyak özelliğine sahip. Yakın zamanda ruşeymden vitamin tabletleri üretimi de planlanıyor.
YAŞLILIĞI GECİKTİRİCİ: E vitamininin yaşlılığı geciktirici özelliği ve vücutta hücre zarının dayanıklılığını sağlaması dolayısıyla bağışıklık sistemini destekleyerek kanserin önlenmesinde önemli rol oynar. Ruşeym ise E vitami deposu.
KALBE YARAR: Ruşeymin koroner kalp hastalığı riskini azaltması, pıhtı azaltıcı etkisiyle kanın akıcılığına, diyabetli hastalarda damar tıkanıklarının önlenmesine yardımcı olabileceği belirtiliyor.
SİNİRE BİREBİR: Ruşeymin sinir sistemi hastalıklarında olumlu etki gösterdiği, gözde katarakt oluşumunu geciktirdiği biliniyor.
GÜZELLİK İÇİN: Doğanın bu altın sırrı güzelliğe de güzellik katıyor. Özellikle de cilt kırışıklıkları için birebir. Hem kırışmayı önlüyor, hem de azaltıyor.
KISIRLIK: Buğdayın embriyosu olarak nitelenen Ruşeym, kısırlık tedavisinde etkin olarak kullanılıyor.
RUŞEYM NERDE SATILIR? Bitki ve bitkisel ürün satan aktarlarda temin edebilirsiniz.
RUŞEYMİN FİYATI : 250 Gr ruşeymin fiyatı 8 TL 50 Kuruştur.
RUŞEYMİN ZARARLARI :Çölyak hastaları ve lifli yiyecekler açısından yasaklı kişiler yememelidir.

sahurda 2 dilim tuzsuz kepek ekmeği yedim boğazımda durdu ma acıktım sanırım açlık hissi yokta şey midem bulanıyor biraz hatta baya

sahurda 2 dilim tuzsuz kepek ekmeği yedim boğazımda durdu ma acıktım sanırım açlık hissi yokta şey midem bulanıyor biraz hatta baya

Teşekkür ederim canım saç için paylaştığın bilgi için opuyorumnanaktan ben ilk defa ruşeymin diye birşey duydum :1shok: ama araştıracağım çok teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

ruşeymi zayıflamak için düşünüyordum ama pek faydası olacağını da düşünemiyorum aktarlarda satılıyor umarım faydalı olur bende demir eksikliğinden kullancam

ramazanda sudan sonra canım en çok nescafe istiyor..iftardan sonra ikinci kupa nescafem meruse geliyor aklıma nescafeyi içerken de :1hug:

slm arkadaşlar bu yaz tatile gittim cillop gibi kadınların arasında varil gibi dolaştım karar verdim seneye onların yanında bende ciilop gibi olmak istiyorum benide yanınıza alın bu arada kilom113:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ramazanda hepten dağıldı zaten burası insan rejim yapmayınca girip yorum yapma gereksinimi de duymuyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…