Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim canım saç için paylaştığın bilgi için opuyorumnanaktan ben ilk defa ruşeymin diye birşey duydum :1shok: ama araştıracağım çok teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

ben birkaç ay önce alıp kullandım..ama bir fark olmadı.(250 gram)belki süreklilik gerekir..herşeyi heves edip alıyorum.sanki mucize olacakk.sonra bıkıyorum..biraz maymun iştahlıyım..

benim beynimde 1 gün başlıyorum 3 gün verdiğim kararı unutuyorum nefsim bana hakim oluyor hep böyle oldu bakalım bu sefer olmayacak

bende aynı şeyleri hissettim..94 kilo 70 olmalı.........:kedi:

ben o büyük beden mağazalara servet döktüm kızlar. ama artık çok şükür istediğim markaya gidip çekinmeden kıyafet bakıyorum. bir mağazada çalışan dangalağın biri burda size göre kıyafet bulunmaz demişti bana...

ya bazıları çok aptal oluyo gerçekten :S banada kaç kere demişti size olmaz die bide şöyle bi bakıyo öyle dio ama ben çok sinirlenirdim kötükedihüso
birisiiside erkek reyonundan pantolon göstermişti bana çok bozulmuştum

merhaba canım. hatırlıyoruz tabi ki merak etme.

:lepi:

aslında şikayet edicen böylelerini. müşteri kaybettirir. çok sinir ya.

fotoloru koydum faceye tanıdıklarım görebilir sadece tanımadığım kkdan kişiler olduğu için gizledim söylerseniz sizede açabilirim fotoları (derya zalimi)

aslında şikayet edicen böylelerini. müşteri kaybettirir. çok sinir ya.

allaha hamd olsun yavaş yavaş giysen ne olck bakışlarından kurtuluyorum zemuszemus
zayıfladıgımdan beri alışverişe çıkmadım gerçi ama 2 haftaya çıkarım artık
ya ben kaç beden oldugumu nasıl öğrenebilirim ki?

günaydınnnnn ....
üç günlük bir tatilden sonra bu gün işe gelmek bayağı zor oldu....((((( ben bu üç günlük tatili bayram temizliğimi yaparak değerlendirdim...dip köşe temizledim....camları duvarları sildim..tüllerimi yıkadım....mutfak banyo fayanslarını sildim....ohhhhh evim mis gibi oldu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…