merhaba zeynep
siteyle ilgili sormak istediğim şeyler var. sana sorabilir miyim?
Teşekkür ederim canım saç için paylaştığın bilgi için opuyorumnanaktan ben ilk defa ruşeymin diye birşey duydum :1shok: ama araştıracağım çok teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile
slm arkadaşlar bu yaz tatile gittim cillop gibi kadınların arasında varil gibi dolaştım karar verdim seneye onların yanında bende ciilop gibi olmak istiyorum benide yanınıza alın bu arada kilom113:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
94 gelebilmem için bile benim19 kg vermem lazım yaaaaaaaaaa of sen yine haline şükretbende aynı şeyleri hissettim..94 kilo 70 olmalı.........:kedi:
merhaba kizlar nasilsiniz??
slm arkadaşlar bu yaz tatile gittim cillop gibi kadınların arasında varil gibi dolaştım karar verdim seneye onların yanında bende ciilop gibi olmak istiyorum benide yanınıza alın bu arada kilom113:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ramazanda hepten dağıldı zaten burası insan rejim yapmayınca girip yorum yapma gereksinimi de duymuyor demekki
geçmiş olsun..benimde tedaviye başlamam lazım..yalnız bu ara herkeste bir diş problemi var..
Valla canım erzurumda öyle BB satan mağazalar yok küçük bir dükkan var 2 hanım işletiyor İstanbuldan Next,zara gibi markaların ürünlerini getiriyorlar hem çok kaliteli hemde ucuz oluyor ben ordan alıyorum herşeyimi birde internette güzel birşey bulursam gittigidiyordan alıyorum. Ama büyük şehirlerde varmış BB mağazaları.
ben o büyük beden mağazalara servet döktüm kızlar. ama artık çok şükür istediğim markaya gidip çekinmeden kıyafet bakıyorum. bir mağazada çalışan dangalağın biri burda size göre kıyafet bulunmaz demişti bana...
herkeze iyi geceler beni hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır giremedim önce bilgisayar bozuldu ve tamir ettiremedik sonra memlekete gittik gelince bilgisayarı yeniledik birkaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitecek gibi değil
herkeze slm hepinizi çok özledim.
bu arada 2 kilo almıştım 1 kilosunu verdim. şimdi 87.4 kiloyum
iyiyki çok almamışım çünkü sınava hazırlanırken kızımı 11 de uyutup gece 3-4 e kadar çalışıyordum uykum açılsın diye yemek yedim resmen deliler gibi boğazımnı tutamadım malesef.
beni tekrar aranıza alımısınız
ya bazıları çok aptal oluyo gerçekten :S banada kaç kere demişti size olmaz die bide şöyle bi bakıyo öyle dio ama ben çok sinirlenirdim kötükedihüso
birisiiside erkek reyonundan pantolon göstermişti banaçok bozulmuştum
aslında şikayet edicen böylelerini. müşteri kaybettirir. çok sinir ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?