Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

4 günlük menüm....

CUMA ( iftara davetliydim )

çorba,islim kebap,salata,1 dilim karpuz

SAHUR
tb ekmek,salatalık,peynir,zeytin,çay

CUMARTESİ ( iftara davetliydim )

İFTAR
hurma
çorba,salata,etli bezelye,
çayın yanında 2 sigara böreği,1 çatal revani...(

SAHUR
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay

PAZAR
hurma
çorba,ton balıklı salata

ARA
erik,armut

SAHUR
tb ekmek,yumurtasız menemen,peynir,çay

PAZARTESİ ( YİNE DAVETTEYDİM )
İFTAR
hurma
çorba,etli nohut,1 tane baget,1 çatal börek
çayın yanında 1 çatal sütlü tatlı

bol su,yeşilçay,soda

ahhhhhh ahhhhh deşme yaramı pregantım mafoldumben ben neler çekiyorum Erzurumlu olanlar kusura bakmasın ama Erzurumda kadınların boy ortalaması 1.55 kilo ortalaması 45-50 bu kadınlar arasında ben dev gibi kalıyorum gerçekten abartmıyorum bildiğiniz devvv :gitme: mağazalarda bırakın 48-50 bedeni 44 bedeni bulmak bile mucize :sinifsinif: bana da çok denmiştir burda size göre birşey yok diye mafoldumben insanın gururu kırılıyor :1no2: Onun için ben artık o BB beden aldığım dükkandan başka bir mağazaya gitmiyorum :1no2:
Dün annesiyle yanımdan geçen 5-6 yaşlarındaki bir kız annesine dönüp aaaa çok şişman dedi senağlama sürekli duyduğum şeyler bunlar ama o küçük kız ilk defa bir şişman gördü galiba çok üzüldüm çok :gitme:

aslında şikayet edicen böylelerini. müşteri kaybettirir. çok sinir ya.

Benim kuzenim de çok kilolu bir insandı pregantcım, çok kilo verdi 65 kiloya düştü ve gittiğim her mağazada bana daha önceden size göre bir şey yok diyen tezgahtarların hepsini kafama yazdığım için onları çıldırtacak derecede üst baş değiştiriyor ve sonra beğendiğim şeyler olsa bile sırf gıcıklığına almadan çıkıyordum ve bunu her hafta yapıyordum demişti. Çok gülmüştüm ama gerçekten o şahıslara böyle bir şey lazım...klava:

Aman canım ya ben hayatım boyunca kilolu bir insan olarak neler duymadım neler... Bi de bizde genetik anne ve baba sülalesi olduğu gibi kilolu tek bir zayıfımız yok...Şaşılacak şey:1shok:İnsan zamna zaman bunlardan yoruluyor ama tüm bu yaşadıklarımıza inat kilo vermemiz lazım arkadaşım.

selam kızlar haftasonu kaçamağından sonra toparlanmaya çalışıyorum dün tartıdaki rakam çok korkuttu beni şok oldum yani ne yediğim bu kadarda fazla çıktım.....115 kiloydum dün tartıda 119 gördüm hala şoktayım pazar günü iftara davetliydik restoranta deniz kıyısında çok güzel bir ortamdı demekki azcık ondan azcık bundan fazla kaçırdım ama nasıl olabilir 4 kilo başıma ağrılar girdi çok kötüyüm iki gündür bıktım ben bu kilolardan artık hergün kilo yüzünden mutsuz oluyorum

beni anlatmışsınız arkadaşlar her mağazaya gittiğimde size göre yok demezlermi birde benim eşimde çok zayıf neredeyse adamın iki katıyım 70 kilo eşim yarım kadar ....birde çitlembik kızım var kadına bak kızına bak diyorlar yemiyor ne yapayım ..hele ilk doğum yaptığımda 130 kiloydum kızımda iki kilo kucağımda senden bumu çıktı diye gülmüşlerdi..

seni o kadar iyi anlıyorum ki .ok kötü bir duygu gerçekten :çok üzgünüm: çoçuklar teyze falan diyo insanın zoruna gidiyo ne teyzesi ben daha kaç yaşındayım ki diyosun... mağazaya giriosun bişeyler bakmak istiyosun size göre bişey yok diyolar köskös geri çıkıyosun... bende 1.5 yıl önce 105 kiloydum aynaya bile bakmk istemiodum erk ark ım bile benden ayrılmıştı bu yüzden kabus gibiydi :çok üzgünüm: çok üzülmüştüm bu yüzden benden ayrılması çok zoruma gitmişti onu çok seviyodum çünkü sonra çok hırs yaptım ve 8 9 ay gibi bi sürede 15 kilo vermeyi başardım :) ama hiçte kolay olmamıştı tabi.. snr sağlık prb yüzünden yaklaşık 4 ay spor yapamadım ve yatmk zorunda kaldım ve tabi geri 6 kilo aldım. 1 aydır gene rejimdeyim 6 kiloyu verdim :teytey: hedefim 20 kilo öncelikle umarım başarırım.. eminim ki sende başarabilrsin asla yılma vazgeçme off olmuyo işte deme sakın. zafer sonunda bizim olcak :dance:

Kiloların yüzünden sevgilinin senden ayrılması çok üzücü :gitme: bundan 5 yıl önce sevgilim olmak için deli divane olan bir çocuk vardı hayır istemiyorum dediiğimde karşıma geçti bana '' şişman yaratık '' dedi o sözü hiç unutamadım.
Ama ben şuan 120 kiloyum ve sevgilim kilolarımla alakalı tek kötü birşey söylemiyor. Sevmek bedenen olacak birşey değil ruhani birşey.
Ben kararlıyım pes etmek yok 1 sene de sürse devam edecek ve bu kilolar gidecek Allahın izniyle umarım sende en kısa sürede istediğin kiloya ulaşır ve seni sen olduğun için sevecek biriyle karşılaşırsın opuyorumnanaktan

GDO’lu diyet tarifleri

Haliyle panik halindesiniz... “Nasıl anlarız? Genetiği değiştirilmiş organizma yemekten nasıl kurtuluruz?” filan.
Şöyle...
Annaneniz öpülesi elleri parçalanırcasına, ovalaya ovalaya tarhana yaparken, siz, “Aman annane be, boş versene” deyip, marketten hazır çorba alıyordunuz ya... Annane rahmetli oldu ve siz, o tarhananın tarifini annaneden alıp, bir kenara yazmadınız ya... İşte o nedenle, siz, genetiği değiştirilmiş organizma yemekten kurtulamazsınız maalesef.
*
Ne verirlerse...
Onu yiyeceksiniz.
*
Kız evlat yetiştiriyorsunuz, en iyi okullara gönderiyorsunuz... Piyano çalıyor, İngilizce konuşuyor, Grammy alanları tek tek biliyor. Bilmeli... Ama alt tarafı limon, şeker ve su kullanıp, limonata yapmasını bilmiyor! Yoğurdu çırpıp, ayran yapamıyor, ayran... İşte o nedenle, kızınız, genetiği değiştirilmiş meşrubat içmeye mahkûm maalesef... Torunlarınız da.
*
Zahmet edip sütlaç yapmadığınız için, kek yapmaya üşendiğiniz için... İçinde ne olduğunu bilmediğiniz gofretleri, mısır patlaklarını kemiriyor sizin oğlan! Hamur tutmayı, şöyle mis gibi ıspanaklı bi börek yapıp, çantasına koymayı bilmediğiniz için, hamburger bağımlısı oldu. Tahin-pekmezi “köylü işi”, vıcık vıcık yağ fışkıran kremaları “modernite” sandığınız için, daha 10 yaşında ayıya döndü, yuvarlana yuvarlana yürüyor, tıkanıyor, merdiven çıkamıyor.
*
Size zor geliyor ama, zor mu evde yoğurt yapmak? İstanbul’un güneşi müsait değil, anlarım, zor mudur İzmir’de, Antalya’da, Adana’da evde salça yapmak?
Şikâyet edip duruyorsun, içine katkı maddesi konuyor, zorla beyazlatılıyor diye... İster tam buğday unundan, ister çavdardan, hakikaten zor mudur evde ekmek yapmak? Bütün ailen kabız... Tonla para verip, abuk sabuk ambalajlı-meyveli saçmalıklardan medet umacağına, niye öğrenmiyorsun kabak tatlısı yapmayı?
*
Güya, çoluğunu çocuğunu düşünüyorsun, taze taze yesinler diye, pazara gidiyorsun... Eğri büğrü biberlere, doğal olduğu için tuttuğunda ezilen domateslere ağız burun kıvırıyorsun, hormonlu, tornadan çıkmış gibilerini alıyorsun... Ne işe yaradı senin pazara gitmen?
*
Kocanız da, bu satırları okuyup, size akıl verecek şimdi... Söyleyin ona, ukalalık etmesin, götürün aktara, hatmi çiçeğiyle zencefili birbirinden ayırt etsin, ondan sonra konuşsun!
*
Enginar, börülce, radika, cibes pişirmekten haberin yok; gazetelerin tiraj almak için kıçından uydurduğu kıçımın uzmanlarından fıldır fıldır brokoli tarifleri öğreniyorsun... Brüksel lahanası yiyerek mi AB’ye gireceğini sanıyorsun?
*
Çin’den bal getiriyorlar mesela... Taaa Arjantin’den, Meksika’dan bal getiriyorlar. Neymiş efendim, içinde genetiği değiştirilmiş organizma olabilirmiş falan... İçinde tavuk ibiği, maymun kulağı olmadığına şükredin! Ben iddia ediyorum... Kaşla göz arasında frankeştayn ürünlere kapıları açan arkadaşlarla, Amerikan çiftçilerinin avukatı profesörlerimiz, sırf karakovan balına sahip çıksa, Şemdinli’de, Pervari’de terör bile azalır, terör bile.
*
Uzatmayayım.

Mutfak genetiğimizi kaybettik biz.
*
Elin adamı, mısırdan, soyadan, domatesten önce beynimizin DNA’sını değiştirdi!
*
Hurrraaa diye köyden kente göçerken, dışarda tıkınmayı şehirleşme zannettik. Ambalajlı ürün tüketmeyi, zenginleşme zannettik.
*
Dolayısıyla, ya kafayı değiştirip, özümüze döneceğiz... Ya da ne verirlerse onu yiyeceğiz.

görünmezmişim gibi davranılsada...yazılarım okunmasada...ben yinede paylaşıma devam ediyorum...

inanamıyorum insanlar bazen gerçekten çok acımasız olabiliyorlar neyseki şanslısın şuanda hayatında seni gerçekten olduğun gibi seven biri olduğu için senin adına çok sevindim gerçekten :) benim erk ark ıma gelince benden bu yüzden ayrılmadığını beni çok sevdiğini söleyip onu affetmemi istemişti hernekadar kiloyla ilgili olmadığını sölese de insan hissediyo bazı şeyleri.. o zamnlar benden zayıftı tabi ama şimdi felaket kilo almış bi halde ve artık gıcık etmek için ben ona takılıyorum intikammm :))) kötü bi intikam ama beni zamanında çok ağlatmıştı acısını çıkartıyorum şimdi :)

Valla arkadaşım ben de bu uğurda uğraş verenlerdenim, hala doğal tarhana ve bahçe domatesi yemeye çalışanlardanım. Pek çok otu da bilirim. Pişirebilirim de. Ancak yazıların okunmasına gelince ben de bazen bişiyler paylaşıyorum, günaydın diyorum mesela bi cevap veren çıkmıyor, ama okunuyor, aldırma.

ben de zun sürdir yoktum..tatil,bozuk pc falan...eve lptop geldikçe giriyorum merak etme emek boşa gitmez emin ol herkes okuyodur....a.s.
gerçekten fark etmiş tebrikler..... :lepi: :lepi:
yeni gelen arkdşlara hoşgeldiniiiz...a.s.a.s.a.s.

Merhaba kızlar!

Kıyafetlerden mağazalardan konuşmuşsunuz.Zayıflar her şeyin en güzelini ucuz ucuz alırken b,z uyduruk penyelere dünya kadar para döküyoruz.Valla çok zoruma gidiyor.

Bi de geçenlerde avm de gezerken büyük beden mağazasına girdim bişi bulamadım herşey anne kıyafeti gibiydi.Çıkınca eşim dedi ki;hepsini,herşeyin en güzelini alacak durumun var,zevkli de hatunsun ama zayıflamıyorsun üzülüyorum senin için dedi.çok üzüldüm.Bir kaç gün motive oldum sonra yine unuttum yemeye devam ettim.

Bu azim,hıırs ve iradenin devamliliğini nasıl sağlıycaz kızlar?

Bilgisayarın arka planına en zayıf olduğun resmi- ki yıllar öncesi de olsa- koy ve her bilgisayarı açtığında ona bak, ya da bilgisayarın yoksa evde göz önünde bir yere koy da bak. Bi de arada fashion tv yi izle. Tamam onlar da çok zayıf ama imrenmiyor değil insan :)

gerçekten herşey anne kıyafetleri gibi haklısın. açıkçası kendi adıma bu hırs ve azmin devamlılığını sağlamak zor oluyor :) yani 2 hafta azmediyorum 3. hafta mutlaka ve mutlaka bozuyorum 2 3 gün snr hadiiiiiiii bidaha :)) biraz dayanabilsen başarırsın aslında ilk günler zor geliyo ama sonra alışmaya başlarsın. biraz kilo vermeye başlayınca ve aynada kendine baktığında aradaki farkı görünce bi mutluluk geliyo insana isteyince oluyo işte bak diyosun insanların sana olan ilgileri düşüncelerinin değiştiğini farkediyosun ailenin bile... o zamn daha çok azmetmeye başlarsın. kendini tahrik etmek için hergün mesela moda dergilerine bak... beğendiğin bişeyler olucaktır, neden ben giyemiyorum bunu? bende bunu giymek ve böyle görünmek istiyorum diyip kendini gaza getirebilrsin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…