Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim seferan...uzun zamandır yoksun canım...bir günaydına bile cevap veren olmayınca yazmak gelmiyor insanın içindenlmaz:

selam

ya kızlar canım çok sıkkın:çok üzgünüm:
bizim kedimiz var, 3gün önce yavrulamıştı. sanki karnında bi şişlik var gibiydi, sanki 1yavru karnında kalmış gibi.
anneme söyledim bişey yoktur dedi, pek galeye almadı. ben veterineri aradım anlattığına göre acil bir durum yok ama sen yinede yarın sabah getir demişti, annem galeye almayınca bende pek galeye almamıştım.
45dakika önce falan birden hasta gibi oldu, halsizleşti, susar gibi ağzını açıyo, titriyo, acaba karnında yavru falan vardıda zehirlendimi? ölecekmi? ona çok üzülüyorumsenağlamasenağlamasenağlama

hemen annemle babam götürdüler veterinere, haber bekliyorum bende şimdisenağlama
moralim bozuuuksenağlamasenağlamasenağlama

inşaallah hayırlısı ile ölmez kedimiz senağlama

ben size yine yazarım ne olduğunu, iyiki varsınız içim rahatladı biraz size yazınca...

hatta ölmez hatta karnında 1yavru varsa canlıdır oda doğar gelirde 4 yavrusu olur=((

Meyra geçmiş olsun kediciğine

Merhaba siz eskimisiniz yoksa yenimisiniz bilemedim 2-3 gündür görüyorum burada kilonuzu ve boyunuzu merak ettim açıkçası sempatiksalakcinni

Azmetmenin ve pes etmemenin sırrı gerçekten istemek ve psikolojik olarak kendinizi hazırlamak doktor olduğunuz yazıyor psikolojini olayını daha iyi anlarsınız bilmiyorumkismile kilo verme isteğinizi zamana yayın ve yeme alışkanlığınızı değiştirin hergün tatlı yiyorsanız onu ayda 1 kereye düşürün ödül olarak görün yerimseniben
Ben bundan 7 yıl önce 3 ayda 30 kilo verdiğimde ayda 1 günü kendime ödül günü koymuştum ve o günün gelmesi için gün sayıyordum ve onu ödül olarak gördüğünüz için de yerken hiç vicdan azabı duymuyorsunuz hakettiğinizi düşünerek yiyorsunuz. Ben 120 kiloyum en az 40 kilo vermeyi planlıyorum ve üzmüyorum kendimi sıkmıyorum da zamana yaydım öyle yada böyle gidecek bu kilolar hihoyyyt

Canım inşallahhh kediciğinin birşeyi yoktur güzel haberlerini bekliyoruz :teselli:

teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim seferan...uzun zamandır yoksun canım...bir günaydına bile cevap veren olmayınca yazmak gelmiyor insanın içindenlmaz:

Haklısın yağmurgözlü yaklaşık 3 aydır yazıyorum buraya hiçbir günaydınıma günaydınla yanıt alamadım. Ben senin bütün paylaşımlarını menülerini okuyorum hatta monti diyetini sen yapıyorsun diye gittim inceledim ama bana zor geldi biraz KH yapmaya karar verdim. Oğlun Vanda asker İnşallah çabuk geçer zaman sizin için ve teskere aldığı günü hep beraber görürüz.

ben yazdıklarımı bulamıyorum ben daha yenıyım de goren varsa benım yazıdklarımı yardımcı olabılır mı belkkı bulurda ogrenırım:)

ya benım msj neden gorunmuyo

Meyra geçmiş olsun kediciğine

Canım inşallahhh kediciğinin birşeyi yoktur güzel haberlerini bekliyoruz :teselli:

canım geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur kediciğinin

umarım iyidir kedicik çok üzüldüm tatlım merakla

çok teşekkür ederim hepinize canlarım...
şükürki iyi, artık gülümseyebilirim galiba, bugün oldukça üzüntümden yıpranmama karşın=))

hiçbirşeyi yok demiş veteriner, herşeyi normalmiş, kalbini bile dinlemişler. dışarı çıkmıştı sıcak geçmiş olabilir demiş. birde yiyecekten zehirlenme olduğunu hiç zannetmiyorum ama yinede her ihtimale karşı zehirlenme için bir iğne vuruyum diyip, iğne vurmuş. vitamin vermiş birde, kendisinede yavrularınada iyi gelir bunu kullanın diye. böyle işte Allah a şükürki bişeyi yokmuş... şimdi eskiye göre daha iyi, henüz daha tam toparlamış sayılmasada.

ben biraz kendimi toplayım biraz uzanıpta, hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın...
bi ara yavrularımızın kedimizin fotosunu koyarım sizlere, görürsünüz sizde bebişlerimizi:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

görüşürüz

Tatlım sen benim yeni saç rengimi görmek istiyordun facebooka eklediğim profil resimlerinde aşkımla olan bütün resimlerde yeni saç rengim var ordan bakabilirsin yerimseniben

Gördüm canım çok güzel olmuş. Maşallah o güzel gözlerini daha da ortaya çıkarmış.Allah nazarlardan saklasın

meyracım çok sevindim tatlişkom miniklerin fotolarınıda bekliyoruz

opuyorumnanaktan

bu gece koyucam canım fotolarını=)
babamlar dışardalar şimdi annemle, onlar gelince halledicem.
yavrular aynı dalmaçyalılar gibiler. beyazlar ve üzerlerindede siyah siyah küçük yuvarlaklar var, dalmaçyalılarda olduğu gibi.:ecrin_bebek:

bu arada kızlar bende bu akşamdan beri diyet miyet kalmadı maalesef:1no2:

akşam yemeğinde kızartma gitti, tahinli tatlı gitti.. şimdide kola gidiyo:roflol:sempatiksalakcinni

yarın sabahtan başlarım artık tekrar, kaldığı yerden devam ederim daha doğrusu.

ama kızartmayı, tatlıyı, kolayı nasıl özlemişim öyle yaa, akşam diyeti tamamen bozup yiyinca farkettimcokacimcoook

pismanlik varmi peki? bak ben iki catal pilav aldim caktirmadan pismanlik duyuyorum :)

off baharim ya keske birakmasaydim
ben ramazandan bu yana bak 3kg verdim
basla artik kb ye bekleme niye bekliyosun sebep ne? cook güzelsin Bahar

yemin ederim sana bu kg lar yakismiyo bana yakismadigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…