teşekkür ederim...opuyorumnanaktanValla arkadaşım ben de bu uğurda uğraş verenlerdenim, hala doğal tarhana ve bahçe domatesi yemeye çalışanlardanım. Pek çok otu da bilirim. Pişirebilirim de. Ancak yazıların okunmasına gelince ben de bazen bişiyler paylaşıyorum, günaydın diyorum mesela bi cevap veren çıkmıyor, ama okunuyor, aldırma.
ben de zun sürdir yoktum..tatil,bozuk pc falan...eve lptop geldikçe giriyorum merak etme emek boşa gitmez emin ol herkes okuyodur....a.s.
gerçekten fark etmiş tebrikler..... :lepi: :lepi:
yeni gelen arkdşlara hoşgeldiniiiz...a.s.a.s.a.s.
Meyra geçmiş olsun kediciğine
selam
ya kızlar canım çok sıkkın:çok üzgünüm:
bizim kedimiz var, 3gün önce yavrulamıştı. sanki karnında bi şişlik var gibiydi, sanki 1yavru karnında kalmış gibi.
anneme söyledim bişey yoktur dedi, pek galeye almadı. ben veterineri aradım anlattığına göre acil bir durum yok ama sen yinede yarın sabah getir demişti, annem galeye almayınca bende pek galeye almamıştım.
45dakika önce falan birden hasta gibi oldu, halsizleşti, susar gibi ağzını açıyo, titriyo, acaba karnında yavru falan vardıda zehirlendimi? ölecekmi? ona çok üzülüyorumsenağlamasenağlamasenağlama
hemen annemle babam götürdüler veterinere, haber bekliyorum bende şimdisenağlama
moralim bozuuuksenağlamasenağlamasenağlama
teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim seferan...uzun zamandır yoksun canım...bir günaydına bile cevap veren olmayınca yazmak gelmiyor insanın içindenlmaz:
ben yazdıklarımı bulamıyorum ben daha yenıyım de goren varsa benım yazıdklarımı yardımcı olabılır mı belkkı bulurda ogrenırım:)sagol cimcime. simdi belimi zorlamak istemiyorum, kendime biraz zaman taniyip dinleniyorum, bir kac gun sonra ben de yuruyuse basliycam insallah tekrardan. kaydirigubbakcemile2
yalniz bu arada, hareket cok etkiliyormus. gecen persembeden beri hareketsiz kalinca, kilomu bu gun olctum. 93'e inmisim. ben 92 olurum diye dusunmustum ama iste hareketsizlik. sadece 500 gr vermisim. neyse saglikli olalim da, acelemiz yok.
yine de iyi, hemen kilo cizelgemi update edeyim. hihoyyyt
sagol cimcime. simdi belimi zorlamak istemiyorum, kendime biraz zaman taniyip dinleniyorum, bir kac gun sonra ben de yuruyuse basliycam insallah tekrardan. kaydirigubbakcemile2
yalniz bu arada, hareket cok etkiliyormus. gecen persembeden beri hareketsiz kalinca, kilomu bu gun olctum. 93'e inmisim. ben 92 olurum diye dusunmustum ama iste hareketsizlik. sadece 500 gr vermisim. neyse saglikli olalim da, acelemiz yok.
yine de iyi, hemen kilo cizelgemi update edeyim. hihoyyyt
Meyra geçmiş olsun kediciğine
Canım inşallahhh kediciğinin birşeyi yoktur güzel haberlerini bekliyoruz :teselli:
canım geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur kediciğinin
umarım iyidir kedicik çok üzüldüm tatlım merakla
Tatlım sen benim yeni saç rengimi görmek istiyordun facebooka eklediğim profil resimlerinde aşkımla olan bütün resimlerde yeni saç rengim var ordan bakabilirsin yerimseniben
meyracım çok sevindim tatlişkom miniklerin fotolarınıda bekliyoruz
bu arada kızlar bende bu akşamdan beri diyet miyet kalmadı maalesef:1no2:
akşam yemeğinde kızartma gitti, tahinli tatlı gitti.. şimdide kola gidiyo:roflol:sempatiksalakcinni
yarın sabahtan başlarım artık tekrar, kaldığı yerden devam ederim daha doğrusu.
ama kızartmayı, tatlıyı, kolayı nasıl özlemişim öyle yaa, akşam diyeti tamamen bozup yiyinca farkettimcokacimcoook
pismanlik varmi peki? bak ben iki catal pilav aldim caktirmadan pismanlik duyuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?