Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pismanlik varmi peki? bak ben iki catal pilav aldim caktirmadan pismanlik duyuyorum :)

hayır yok canım, yok denecek kadar az yani:smiley-cool:
çünkü; 1aydır(1ay oldu galiba) diyetle çok haşır neşirim, çabalıyorum hep, bu kadar fire verebilirim diye düşündüğüm için=)

ama sen pişman ol biraz canım, çünkü 1kaşık 2kaşık azıcık ondan azıcık bundan diyince ipin ucunu kaçırmaya yol açılıyo, çünkü alışkanlık halina gelip artıyo bence..
en azından ben kendim senin gibi yaptığımda biraz pişman oluyorum mutlaka canım...a.s

Ben ramazan başladıktan bu yana rejimi falan unuttum :tomato: ama işin kötü tarafı pişmanlıkta duymuyorum ben :sinifsinif:

eğer kararlıysan kilo vermekte ve azmedeceğim kilo vereceğim diyorsan; senede 1ay diyetini bozmuşsun çok değil bence canım.. toparlarsın Ramazandan sonra.....

merhaba canlarim...bu ramazan beni mahf etti ya,yigiyorum yani bana göre yigiyorum cünkü ben biraz fazla yesem dahi hemen kilo alabilen bir bünyeye sahibim..ama bugün regl olmusum kizlar,,yarin lahana corbasina baslamak istiyorum bir hafta boyunca,salatasini basaramadim ramazandan dolayi ama simdi oruc tutmiycam reglimden dolayi firsat bu firsat iste..basarmaliyim ya ...bu kilolari vereyim birdaha almiycam asla ya,,yeter valla canim cikti su 27 kiloyu vermeye..ama cogu aa maralcigim sen zayiflamisin diyorlar,seviniyorum tabii bendeniz...gecen kiyafet aldim kizlar bir iki tane fena durmadi üstümde ah bir on kilo en azindan versem baya bir iyi gözükcem aslinda..ah bir versem su on kiloyu...ben mesela karsi bir cinse bakamiyorum bile sismanligimdan cekiniyorum,herseyden mahrum oluyoruz üzerimkzde bu kilolar var oldukca ya..

off baharim ya keske birakmasaydim
ben ramazandan bu yana bak 3kg verdim
basla artik kb ye bekleme niye bekliyosun sebep ne? cook güzelsin Bahar

yemin ederim sana bu kg lar yakismiyo bana yakismadigi gibi

Neyi neden beklediğimi ben de bilmiyorum :2: ama olmuyor deniyorum ramazanda k-flex yiyim dedim ama olmadı. Benim sorunum yemek değil zaten 1 çorbayla doyuyorum ama tatlıdan vazgeçemiyorum bir türlü mafoldumben ama ramazandan sonra Allahın izniyle en güzel şekilde sporda rejim de yapacağım opuyorumnanaktan

of ya çok rahatladım.bir an için kötü şeyler aklıma gelmişti.geçmiş olsun.anne abana da saygılar.ilgilenip veterinere götürdükleri için..

Saat 1 oldu ben hala uyumadım neden??? sevgilimden birtanecik olsun msj beklediğimden ama atmayacak belli daha fazla uyanık kalıpta kendimi daha fazla üzmeme gerek yok. Adamın hayatı uyumak yemek yemek ve çalışmaktan ibaret ve son 3 gündür bana ayıracak vakti yok ilgisiz... Canımı sıkmayacağımmmmmmmmmm !!! Sevdiği kadar sevilir !
Böyle durumlarda yiyecek şeyler sıkıntıma ortak oluyor ama birşey yemeyeceğim uyuyup unutacağım...

sıkma canını erkekler işte al birini vur ötekine hepsi aynı incelik nerde??

Kızlar noolmuş size böyle...
Herkes üzgün,alıngan, birde şişko..

Ben geldim, depresyondaydım.. sayılı günler işte, bitti döndüm yine... sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

En güzeli ve doğrusu yayabilmek ama kahretsinki yapamıyoruz...

Ben senden çok umutluyum bayramdan sonra bekliyorum seni heyecanla...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…