pismanlik varmi peki? bak ben iki catal pilav aldim caktirmadan pismanlik duyuyorum :)
Ben ramazan başladıktan bu yana rejimi falan unuttum :tomato: ama işin kötü tarafı pişmanlıkta duymuyorum ben :sinifsinif:
69 kiloluk halim
63.800 kg
69 kg halim
63.800kg
cok fark yok ama azcik belli ,belim cok zor gidiyor
off baharim yakeske birakmasaydim
ben ramazandan bu yana bak 3kg verdim
basla artik kb ye bekleme niye bekliyosun sebep ne? cook güzelsin Bahar
yemin ederim sana bu kg lar yakismiyo bana yakismadigi gibi
çok teşekkür ederim hepinize canlarım...
şükürki iyi, artık gülümseyebilirim galiba, bugün oldukça üzüntümden yıpranmama karşın=))
hiçbirşeyi yok demiş veteriner, herşeyi normalmiş, kalbini bile dinlemişler. dışarı çıkmıştı sıcak geçmiş olabilir demiş. birde yiyecekten zehirlenme olduğunu hiç zannetmiyorum ama yinede her ihtimale karşı zehirlenme için bir iğne vuruyum diyip, iğne vurmuş. vitamin vermiş birde, kendisinede yavrularınada iyi gelir bunu kullanın diye. böyle işte Allah a şükürki bişeyi yokmuş... şimdi eskiye göre daha iyi, henüz daha tam toparlamış sayılmasada.
ben biraz kendimi toplayım biraz uzanıpta, hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın...
bi ara yavrularımızın kedimizin fotosunu koyarım sizlere, görürsünüz sizde bebişlerimizi:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
görüşürüz
:kedi:
Saat 1 oldu ben hala uyumadım neden??? sevgilimden birtanecik olsun msj beklediğimden ama atmayacak belli daha fazla uyanık kalıpta kendimi daha fazla üzmeme gerek yok. Adamın hayatı uyumak yemek yemek ve çalışmaktan ibaret ve son 3 gündür bana ayıracak vakti yok ilgisiz... Canımı sıkmayacağımmmmmmmmmm !!! Sevdiği kadar sevilir !
Böyle durumlarda yiyecek şeyler sıkıntıma ortak oluyor ama birşey yemeyeceğim uyuyup unutacağım...
aa hiç kimse yok.nerde bu millet
burdayım ablacın nasılsın?
Günaydın Kızlar
Yenayı göremiyorum 2-3 gündür biryeremi gitti acep :S
yena bursa16 nasılsınız
yena girmedin kaç gündür merak ettik seni inşallah önemli birşey yoktur
Kiloların yüzünden sevgilinin senden ayrılması çok üzücü :gitme: bundan 5 yıl önce sevgilim olmak için deli divane olan bir çocuk vardı hayır istemiyorum dediiğimde karşıma geçti bana '' şişman yaratık '' dedi o sözü hiç unutamadım.
Ama ben şuan 120 kiloyum ve sevgilim kilolarımla alakalı tek kötü birşey söylemiyor. Sevmek bedenen olacak birşey değil ruhani birşey.
Ben kararlıyım pes etmek yok 1 sene de sürse devam edecek ve bu kilolar gidecek Allahın izniyle umarım sende en kısa sürede istediğin kiloya ulaşır ve seni sen olduğun için sevecek biriyle karşılaşırsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?