günaydınnnnn ....
üç günlük bir tatilden sonra bu gün işe gelmek bayağı zor oldu....((((( ben bu üç günlük tatili bayram temizliğimi yaparak değerlendirdim...dip köşe temizledim....camları duvarları sildim..tüllerimi yıkadım....mutfak banyo fayanslarını sildim....ohhhhh evim mis gibi oldu zemuszemus
inşaallah hayırlısı ile ölmez kedimiz senağlama
ben size yine yazarım ne olduğunu, iyiki varsınız içim rahatladı biraz size yazınca...
hatta ölmez hatta karnında 1yavru varsa canlıdır oda doğar gelirde 4 yavrusu olur=((
arkdaşlar biberiye otunu deneyen var mı hiç zayıflamaya yardımcı oluyor deniliyor
valla kızlar süper olmuşşunuz tebrikleralkisalkisalkis
Alıntı:
:kedi:
of ya çok rahatladım.bir an için kötü şeyler aklıma gelmişti.geçmiş olsun.anne abana da saygılar.ilgilenip veterinere götürdükleri için..
buralardayız yarın işe gideceğim yatmam lazım iyi geceler arkadaşlarakannehir
Canım çok geçmiş olsun...
Günaydınnnnnnn Aminnnnnn inş:Saruboceq:GÜNAYDIN KIZLAR
kaydirigubbakcemile5GÜNÜMÜZ AYDIN KİLOLARIMIZ YOK OLSUN
katılıyorum canım zalimi süper görünüyor...darısı başımıza inş:Saruboceq:Zalimi,muazzam fark var..Maşallah daş gibi hatun olmuşsun..:)).
Birde zuzu, sizinde bayağı fark ediliyor kilo verişiniz..hatlar daha bir belirginleşmiş, daha bir oyulmuş bel kısımları..:)))
Islıklar eşliğinde, tebrik ediyorum ikinizi.....alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Ohhhh mis gibi,bayılırım temizlik sonrası kokan eve...ben yapamıyorum maalesef derin temizlik..Taşınma işimizden dolayı..
günaydın amiiiiiiiiiiin tüm topic adına opuyorumnanaktanGÜNAYDIN KIZLAR
aslında sorun bizde tatlım sahura kadar oturup sabah ezanıyla yatan varmı bnm gibi bilmiyorum ama ben kalkamıyorum annemler yağmura kalkmışlar bende kurutmalık biberleri kurtarmaya kalktım ama bakalım ıslanmış kurtlanmazsa fırına attık kurudu kötükedihüsogünaydın topic....
dünki menüm...
İFTAR
çorba,kepekli spagetti,cacık
SAHUR
tb ekmek,salatalık,domates,zeytin,çay,
azcık krem peynir sürdüm ekmeğime bu cısssss oldu biliyorum ama üst katta kardeşimdeydim sahurda sağolsun gelinimiz hazırlamış telefon etti gel bizde sofra hazır diye...laf aramızda hazır sofraya gitmek pek hoşuma gittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa arkadaşlar aşağıda kimseyi göremiyorum neden acaba kk sorunmu var??? bendemi ??
Günaydınnnnnnn Aminnnnnn inş:Saruboceq:
katılıyorum canım zalimi süper görünüyor...darısı başımıza inş:Saruboceq:
canım üzerimden büyük bir yük kalktı...sürekli aklımdaydı..birazda takıntılımıyım neyim...kaydirigubbakcemile3darısı başına canım..Allah kolaylık versin..opuyorumnanaktan
teşekkürler kuzua.s.YENA kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Zalimi,muazzam fark var..Maşallah daş gibi hatun olmuşsun..:)).
ÖPüyorum sizi şap şup..:))
Baharcım avatarın çok güzelmiş..
Slm kızlar
Duygusal bunalım içindeyim hayallerim çökme noktasına geldi sevgilim her geçen gün uzaklaşıyor benden ve daha sert bir usluple konuşuyor benimle. Çok mutsuzum. birsürü aburcubur alıp çantama istifledim acımı onlardan çıkaracağım yine. Hiçbir mutluluk sonsuz değilmiş.
saol yenacımm...
yokluğunu farkedenlerden biride benim canımşutarafagitti
beyzuşta yok zaten.
eski sayfaları bu ara pek okuyamadım, belki yazmıştır bilmiyorum, ama bademde yok bu aralar, bademsiz topik çok sessiz oluyoboshayallersmile
GÜNAYDIN KIZLAR
teşekkürler kuzua.s.
Slm kızlar
Duygusal bunalım içindeyim hayallerim çökme noktasına geldi sevgilim her geçen gün uzaklaşıyor benden ve daha sert bir usluple konuşuyor benimle. Çok mutsuzum. birsürü aburcubur alıp çantama istifledim acımı onlardan çıkaracağım yine. Hiçbir mutluluk sonsuz değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?