Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohhhh mis gibi,bayılırım temizlik sonrası kokan eve...ben yapamıyorum maalesef derin temizlik..Taşınma işimizden dolayı..

Canım çok geçmiş olsun...

Zalimi,muazzam fark var..Maşallah daş gibi hatun olmuşsun..:)).

Birde zuzu, sizinde bayağı fark ediliyor kilo verişiniz..hatlar daha bir belirginleşmiş, daha bir oyulmuş bel kısımları..:)))

Islıklar eşliğinde, tebrik ediyorum ikinizi.....alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Canım çok geçmiş olsun...

saol yenacımm...

yokluğunu farkedenlerden biride benim canımşutarafagitti

beyzuşta yok zaten.

eski sayfaları bu ara pek okuyamadım, belki yazmıştır bilmiyorum, ama bademde yok bu aralar, bademsiz topik çok sessiz oluyoboshayallersmile

günaydın topic....
dünki menüm...
İFTAR
çorba,kepekli spagetti,cacık

SAHUR
tb ekmek,salatalık,domates,zeytin,çay,

azcık krem peynir sürdüm ekmeğime bu cısssss oldu biliyorum ama üst katta kardeşimdeydim sahurda sağolsun gelinimiz hazırlamış telefon etti gel bizde sofra hazır diye...laf aramızda hazır sofraya gitmek pek hoşuma gittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa arkadaşlar aşağıda kimseyi göremiyorum neden acaba kk sorunmu var??? bendemi ??

GÜNAYDIN KIZLAR
kaydirigubbakcemile5GÜNÜMÜZ AYDIN KİLOLARIMIZ YOK OLSUN
Günaydınnnnnnn Aminnnnnn inş:Saruboceq:
katılıyorum canım zalimi süper görünüyor...darısı başımıza inş:Saruboceq:

Ohhhh mis gibi,bayılırım temizlik sonrası kokan eve...ben yapamıyorum maalesef derin temizlik..Taşınma işimizden dolayı..

canım üzerimden büyük bir yük kalktı...sürekli aklımdaydı..birazda takıntılımıyım neyim...kaydirigubbakcemile3darısı başına canım..Allah kolaylık versin..opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR
günaydın amiiiiiiiiiiin tüm topic adına opuyorumnanaktan
aslında sorun bizde tatlım sahura kadar oturup sabah ezanıyla yatan varmı bnm gibi bilmiyorum ama ben kalkamıyorum annemler yağmura kalkmışlar bende kurutmalık biberleri kurtarmaya kalktım ama bakalım ıslanmış kurtlanmazsa fırına attık kurudu kötükedihüso

çok teşekkürler şeker tatlıları hakettim 10 ay boyunca bu anı bekledim zayıf olcam tatlı yicem falan diyordum ohh bee sonunda bayram geldi haftaya yarın tabiri caizsekafamçokkarıştıbayramlıklarımda hazır ohh dert yok tasa yok ama ne var hastalancam sanırsam yarısında tutamamış olcam dün sinyaller başladı ilacını içtim umarım keser bir süreliğinesempatiksalakcinni

Slm kızlar

Duygusal bunalım içindeyim hayallerim çökme noktasına geldi sevgilim her geçen gün uzaklaşıyor benden ve daha sert bir usluple konuşuyor benimle. Çok mutsuzum. birsürü aburcubur alıp çantama istifledim acımı onlardan çıkaracağım yine. Hiçbir mutluluk sonsuz değilmiş.

O abur cuburlar da sonsuz mutluluğun sırrını söylemeyecek ama sana belki ileride onları yediğin için daha da mutsuz olacaksın...Onları çıkar çantandan, inan onlarda sana iyilik yapmayacaklar...kötükedihüso

Evet canım ya aynen katılıyorum :Yenasız ve Bademsiz çok sessiziz :1no2:

GÜNAYDIN KIZLAR

teşekkürler kuzua.s.

Zalimicim canım bayıldım fotolara, aynen devam bencede. Başarının sonuçları bunlar...

baharcım sevgiline kızgınlığının acısını vücudundan çıkarma...bence şimdilik sakin olmayı dene... öncelikle bi problem varsa bunun ne olduğunu anlamaya çalış ve sevgilinle bunu konuşmaya çalış. hayatta her anımız önemli. yarın zayıf olma isteğin bugün ve şu an yapacaklarından geçiyo. ne demiş ünlü filozof Carnivale ÖZGÜRLÜK ONUN BEDELİNİ HER GÜN ÖDEYENİNDİR. sen de şu an bir şey yap ve o çantana istiflediklerini midenden uzak tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…