Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

acaba neden böyle yapıyor olabilirki sevgilin canım?
bir fikrin varmı? varsa istersen söyle bizlere, belki bir faydamız dokunur sana...

bence, bir erkek sevgiliyken evlilikten kaçıyorsa yada evliliğe giden zamanı uzatmaya çalışıyor, bahaneler öne sürüyorsa; orada temkinli yaklaşmakta fayda var derim ben...

İyiyim şekerim, sen nasılsın. Hayırdır dışarıda ne işin var?

ay canım kusura bakma istemeden geç yazmak zorunda kaldım cevabı.
iyiyim Allah a şükür canım, saol.
annemle alışverişe gidicezde, markete.
bugün indirim varmış markette, bende kozmetikte, kremlerde falan indirim varsa diye gidiyim bi bakıyım dedim. belki işime yarayan, uygun fiyata bişeyler çıkarsempatiksalakcinni

süper bi sözzz:lepi::lepi:

yazdım bi kenara bu sözü...

çok teşekkürler bu sözü yazdığın için canıma.s.a.s.a.s.Şeniz

süper bi sözzz:lepi::lepi:

yazdım bi kenara bu sözü...

çok teşekkürler bu sözü yazdığın için canıma.s.a.s.a.s.Şeniz

bi şi değil tatlım ben de bu sözü duyduğum gün bi kenara not etmiştim ve zaman zaman da hem kendime hem de arkadaşlarıma hatırlatıyorum.

Çalışıyor yaklaşık 3 gündür sürekli çalışıyor. Akşam 5e kadar uyuyor kalkıyor 8 gibi birdaha uyuyor gece 11-12 gibi kalkıp işe gidiyor gece 4-5 gibi eve dönüyor uyuyor sabah 8 gibi kalkıp işe gidiyor sonra öğleyin 11 gibi eve dönüyor ve yine uyuyor. Arada bir de yemek yiyor. Bırak aramasını 24 saat içinde bana msj bile yazmıyor ben aradığım da da uyuyor oluyor ve hiç uyumadım bırak beni uykum var uyuyacağım diyor ve telefonu suratıma kapatıyor. Benim sevdiğim adam nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. Önceden de çalışıyordu ama bana mutlaka zaman ayırırdı. Ben de bugün msj yazdım. Bana ayıracak vaktin yoksa beni hayatından çıkar dedim sonra da kapattım telefonu ve elimden geldiği kadar uzatacağım süreyi açmayacağım telefonu. Belki değerimi anlar diyorum ama bana ne kadar değer verdiğini de gördüm bugün ki sözlerinde. Neyse çok uzattım ama anlatabileceğim kimse yok ve sürekli içim içimi yiyor çok ağladım sonra uyumuşum şimdi uyandım ve sakin olmaya çalışıyorum. Dünyanın sonu değil ya kısmet !!!

kizzz kurban olsun o sana bence sen cok deger verdin ona haketmedigi kadar belki
asil o senin icin deli divane oLmali böyle güzel hanim hanim kizi kacirmamak icin
cantana tikdigin mamalarida cikar nolursun yeme. DEGMEZ bir erkek icin okadan kalori almak.

canım sıkma canını yaa boşver, ne olduğunu bilemiyorum tabi yada sana ne söyledi bugün? ama şunu sölicem 1. si üzülme 2. si bazen insanların böyle zamanları olur karşısındakilere bişeyler söylerken onları kırıp kırmayacağını farketmezler o da öyle günler yaşıyodur belki, belki bi sıkıntısı vardır ne biliyim morali bozuktur belki.. bende senin gibiyim :) böyle olduğu zamanlarda sinirlenirim asarım keserim hemen aslında çok yanlış çünkü üstüne bu şekilde gidince olay daha çıkmaza sürükleniyor. ben mesela artk böyle zmanlarda onu kendi haline bırakmayı öğrendim konuşmaya çalış konuşmuyosa da üstüne gitme bi kaç gün snr nasılsa o konuşucaktır. dün ne kadar mutluydun bana anlatırken kıyamam sana ağlama yaa sakın üzme kendini, benimle ilgilenmio vs diye kendini yeme bi anlık bişey için de kestirip atma. düşündüğün gibi olmadığından eminim bence kızgınlık anıyla kararlar verme arıycaktır seni hatta arıyodur belki de? :))

Yok yemedim sadece 1 tane browni yedim mafoldumben çok mutsuzummm çok sevmişim çok mafoldumben

Yok aramamış canım ben dayanamadım açtım telefonumu aramamış o aramayınca ben arayım konuşmaya çalışayım belki sıkıntısını anlatır dedim 5 kere aradım sonuna kadar çaldı ama açmadı normalde uyusa bile 1 kere aradığımda meşgule alır o beni arardı. Sıkıldı galiba benden mafoldumben bilmiyorum konuşma gereği duymuyor çok mutsuzum çok canım acıyor mafoldumben

uyuyodur belki? sana kızıp sessize almıştır belki aklı başına gelsin benim popomda sinekler uçuşurken demiştir belki? bunlar böle çünkü sen ağlarsın üzülürsün ama onlar... rahat adamlar genlerinde var bozukluk hep diorum ben :) ağlama ama sen de yaaaaaaaaaa kıyamam boşver nolur gerçekten üzüldüğüne değmez! hem düşündüğün gibi olsa bile bu dünyanın sonu değil, sölemesi kolay diceksin... zor evt biliorum ama.. offf ağlamaaaaaaaaa seni üzen canını yakan ve bunu bildiği halde yapan birisi için değer mi o göz yaşları? değen bi adamsa zaten yapmaz bunu! bekle bi iki gün biliyorum çok zor geçicek senin için dayanamıycaksın ama gene de aramazsa seni üzülme diyemem mümkün deil bu çünkü ama sakın ağlama. senin canın daha kıymetli ve o gözyaşlarının her biri çok değerli bunları sakın unutma...

Oh oh çok güzel, bulabildin mi bari ucuz bişeyler?

baharım ya kaç gündür girmiom direk senin yazını gördüm.ne olurr üzülme.çok çok çok iyi anlıyorum seni.zor.ama belki bu ara sorunları vardır.bırak.sakın nolur üstüne gitme.eminim anlar hatasını. anlamazsa da emin ol belki aşk konusunda en acı şeyleri yaşayan burda benimdir.insan herşeye alışıyor.ama herşeye.asla olmaz dediğin şeyler bile sana o kadar normal gelioki artık.geride kalan güzellikleri rüya gibi hatırlıosun hiç yaşamamış gibi.umarım böyle olmazsınız ama oldu ki tahminlerin doğru kendini sakın hırpalama.hiç bişey vazgeçilmez değil senden değerli hiç dğeil.

Oh oh çok güzel, bulabildin mi bari ucuz bişeyler?

ay canım bende daha yeni girdim akşam olarak=)

maalesef alamadım canım:umursamaz:

benim bugün gittiğim marketin aynısından, bizim burada nerdeyse her semtte sube olarak var ve indirim olduğu zaman, hepsi aynı üründe, aynı indirimi, aynı vakitte yaparlar. yakın bi arkadaşım benden farklı bi semtte oturuyo, o demişti bana gündüz, bugün indirim var hatta yarı yarıya bazı ürünlerde diye, bende ne hayallerlen gitmiştin dermişimboshayallersmile=) (çünkü bazen süper indirimler oluyo orada.)

birde gittim baktımki hiç indirim falan yok, o sadece arkadaşımın oraya özel galiba, heralde bazen subeye özel olarakta indirim yapıyolar demek:sm_confused:

sağlık olsun değilmi canım?=)

kelebekiiiiim neredesin??=( online olda bişeyler yaz bize artık hadi???
üzme kendini bu kadar yaaa....
ne oldu ne bitti bu vakte kadar, anlat hadiii gelde?????
belkide olumsuz hiç birşey yok, geçici birşeydir belki.....
ama yinede ruh halini çok iyi anlıyorum senin canııım:çok üzgünüm:

Tabi canım ya, boşver, sağlıklar, huzurlar yedinde olsun da gerisini boşver...

Evet canım ya aynen katılıyorum :Yenasız ve Bademsiz çok sessiziz :1no2:
Eveett uzun zamandır giremiyorum :1no2: Ama döndüm opuyorumnanaktan

arkdaşlar biberiye otunu deneyen var mı hiç zayıflamaya yardımcı oluyor deniliyor
Ben yaklaşık bir ay içtim,tadını sevdim ve zayıflamaya yardımcı olmasının yanında daha önemlisi yağ yakımına yardımcı oluyor deniliyor inşallah öledir zira kilolar gitsin ve de yağdan gitsin değil mi ama guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…