Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evettt gitsin kilolar, yağdan yağdan ohhhhzemuszemus:lepi:

kelebekim kelebekim,Ne kaa üzmüş seni sevgilin böyle klava: Kendini tut ve üzmemeye çalış çok zor olur muhtemelen;ama bunlar geçecek inşallah ve geçtiğinde sadece kendini üzdüğünle kalacaksın..Senden sıkılmış olduğunu sanmıyorum zira daha 4-5 gün önce kaç saatlik yoldan gelip seni görmedi mi yavriim a.s Çok canım acıyor demişsin yyaa ppüüff :sinifsinif: İnşallah şimdiye çoktan düzelmiştir :Saruboceq:

Hoşgelmişsinarifeebe vereliniortak Tam da doğru yere geldin zira konumuz cillop gibin olmak isteyen çıtırlarnan dolu :lepi:

ramazanda hepten dağıldı zaten burası insan rejim yapmayınca girip yorum yapma gereksinimi de duymuyor demekki
Ramazan evet diyetleri sekteye uğrattı okuduğum ve de yaşadığım kadarıyla,ppüüff benneyaptımki Neyse bir ay müsade bünyeye şu 10 gün bi geçsin :lepi: Bomba gibi gelcek +90 :lepi::lepi: hadi hobaa :teytey:

görünmezmişim gibi davranılsada...yazılarım okunmasada...ben yinede paylaşıma devam ediyorum...
yağmurgözlü lmaz: ne demek görünmezmişim gibi davranılsa bile..Alınganlık etme kuzum olumunekankayizsmile Paylaşımların için ellerine,emeğine sağlık yerimseniben Hee buarada ben ayran,limonata,salça,tarhana falan yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3

hadiiii:teytey::teytey::teytey:

En zayıf olduğum zaman CADIARZU Doğduğumda 1.300 grammışım sonra basmışlar vitamini basmışlar vitamini hep tombul tombul dolaşmışım :kedi: Fashion tv mi zilion sen hayalcimm,insan onlara bakınca çıldırır,kafayı yer öenrmiyorum lmaz: Hem ruh sağlığına yazık yyaaw;bi onlara bakcan döncen kendine bakcann akannehir

OOoo yazdan güze geçiş dönemi alınganlığıı mı kızlar bu böyle CADIARZU maşallah konumuza 4217 sayfa mesaj nerden geldi,sohbet gani gani..yerimseniben

Eveett uzun zamandır giremiyorum :1no2: Ama döndüm opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım beniiimŞenizŞeniz

neden giremiyordun??

topiğimizin neşesi, sesi hoşgeldinŞenizolumunekankayizsmile
bak bunu mutlaka tıkla, aşağıda;
http://fizy.com/#s/1k5lqm

bazı yerleri uymasada olsuuun:roflol: hoşgeldin gülüüüümopuyorumnanaktan

ben yazdıklarımı bulamıyorum ben daha yenıyım de goren varsa benım yazıdklarımı yardımcı olabılır mı belkkı bulurda ogrenırım:)
SlmlaRR yeni çıtır miyo opuyorumnanaktanSayfanın başında forum takip kısmından yazdığım mesajlara tıkla bulursun yazdığın tüm mesajları olumunekankayizsmile

yağmurgözlü maşallah sen diyetine devam ediyorsun okuduğum kaderiynen Hazır sofraya oturmak her kadının hayali ah ah ne de zevkli boshayallersmile Ben de göremiyorum kim konuda kim değil,siteden kaynaklanan bi durum kanımca;ama can sıkıcı yyaaw..Göremiyorum kim vaa ona göre laf atıodum ben bilmiyorumkismile Çiğdem bunu hiç beğenmedi :umursamaz:

Yyaaw evden ustalar çıktı çok şükür :Saruboceq: Biz başladık mesaiyesil süpür boya badan,iş yapıyorumm guclubacismile Bir de ağabeyciimin bilgisayarı bozulmuş el koyuyor arada giremedim benneyaptımki Sizi de çok özlemişimm yyaaw opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Şiir de süpermiş alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun
Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun.
Nassın bakalım,çevrimiçi seni yakaladım vallha bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Hee buarada yazayım içimde kalmasın sempatiksalakcinniBugün uzuuun bir aradan sonra kot baktım kendime..Genelde kot aldığım mağazaya girdim ve en zon mayısta girdiğimde adam 38 beden kot getirmişti,üzerime olduğuna şükredip almıştım o zaman :umursamaz: Şimdi beğendiğim modeli gösterdim adam bana 32 beden vermiş zemuszemus Tabi 32 beden kot olmadı;ama 33ü zorladım girebildim kaydirigubbakcemile3 Tabi o kaa dar giremeyeceğim için 34 bedennen idare ettim bayanssulusmile İnşallah ramazandan sonra sıkı diyet ve spor ayarlarımı geri yükleyeceğim ve de 32 bedene gireceğim :Saruboceq:

bravo yawrum. normal giyside kaç beden giyiyon?

tebrikler çiğdoşum yavas yavas hedefe varıyosun
afyonun neresindensin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…