Ben yaklaşık bir ay içtim,tadını sevdim ve zayıflamaya yardımcı olmasının yanında daha önemlisi yağ yakımına yardımcı oluyor deniliyor inşallah öledir zira kilolar gitsin ve de yağdan gitsin değil mi ama guclubacismile
kelebekim kelebekim,Ne kaa üzmüş seni sevgilin böyleYok aramamış canım ben dayanamadım açtım telefonumu aramamış o aramayınca ben arayım konuşmaya çalışayım belki sıkıntısını anlatır dedim 5 kere aradım sonuna kadar çaldı ama açmadı normalde uyusa bile 1 kere aradığımda meşgule alır o beni arardı. Sıkıldı galiba benden mafoldumben bilmiyorum konuşma gereği duymuyor çok mutsuzum çok canım acıyor mafoldumben
Hoşgelmişsinarifeebe vereliniortak Tam da doğru yere geldin zira konumuz cillop gibin olmak isteyen çıtırlarnan dolu :lepi:slm arkadaşlar bu yaz tatile gittim cillop gibi kadınların arasında varil gibi dolaştım karar verdim seneye onların yanında bende ciilop gibi olmak istiyorum benide yanınıza alın bu arada kilom113:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ramazan evet diyetleri sekteye uğrattı okuduğum ve de yaşadığım kadarıyla,ppüüff benneyaptımki Neyse bir ay müsade bünyeye şu 10 gün bi geçsin :lepi: Bomba gibi gelcek +90 :lepi::lepi: hadi hobaa :teytey:ramazanda hepten dağıldı zaten burası insan rejim yapmayınca girip yorum yapma gereksinimi de duymuyor demekki
yağmurgözlü
görünmezmişim gibi davranılsada...yazılarım okunmasada...ben yinede paylaşıma devam ediyorum...
Ramazan evet diyetleri sekteye uğrattı okuduğum ve de yaşadığım kadarıyla,ppüüff benneyaptımki Neyse bir ay müsade bünyeye şu 10 gün bi geçsin :lepi: Bomba gibi gelcek +90 :lepi::lepi: hadi hobaa :teytey:
En zayıf olduğum zaman CADIARZU Doğduğumda 1.300 grammışım sonra basmışlar vitamini basmışlar vitamini hep tombul tombul dolaşmışım :kedi: Fashion tv mi zilion sen hayalcimm,insan onlara bakınca çıldırır,kafayı yer öenrmiyorumBilgisayarın arka planına en zayıf olduğun resmi- ki yıllar öncesi de olsa- koy ve her bilgisayarı açtığında ona bak, ya da bilgisayarın yoksa evde göz önünde bir yere koy da bak. Bi de arada fashion tv yi izle. Tamam onlar da çok zayıf ama imrenmiyor değil insan :)
OOoo yazdan güze geçiş dönemi alınganlığıı mı kızlar bu böyle CADIARZUHaklısın yağmurgözlü yaklaşık 3 aydır yazıyorum buraya hiçbir günaydınıma günaydınla yanıt alamadım. Ben senin bütün paylaşımlarını menülerini okuyorum hatta monti diyetini sen yapıyorsun diye gittim inceledim ama bana zor geldi biraz KH yapmaya karar verdim. Oğlun Vanda asker İnşallah çabuk geçer zaman sizin için ve teskere aldığı günü hep beraber görürüz.
Eveett uzun zamandır giremiyorum :1no2: Ama döndüm opuyorumnanaktan
SlmlaRR yeni çıtır miyo opuyorumnanaktanSayfanın başında forum takip kısmından yazdığım mesajlara tıkla bulursun yazdığın tüm mesajları olumunekankayizsmileben yazdıklarımı bulamıyorum ben daha yenıyım de goren varsa benım yazıdklarımı yardımcı olabılır mı belkkı bulurda ogrenırım:)
yağmurgözlü maşallah sen diyetine devam ediyorsun okuduğum kaderiynengünaydın topic....
dünki menüm...
İFTAR
çorba,kepekli spagetti,cacık
SAHUR
tb ekmek,salatalık,domates,zeytin,çay,
azcık krem peynir sürdüm ekmeğime bu cısssss oldu biliyorum ama üst katta kardeşimdeydim sahurda sağolsun gelinimiz hazırlamış telefon etti gel bizde sofra hazır diye...laf aramızda hazır sofraya gitmek pek hoşuma gittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa arkadaşlar aşağıda kimseyi göremiyorum neden acaba kk sorunmu var??? bendemi ??
Yyaaw evden ustalar çıktı çok şükür :Saruboceq: Biz başladık mesaiyesil süpür boya badan,iş yapıyorumm guclubacismile Bir de ağabeyciimin bilgisayarı bozulmuş el koyuyor arada giremedim benneyaptımki Sizi de çok özlemişimm yyaaw opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Şiir de süpermiş alkisalkisalkisalkisalkisalkishoşgeldin canım beniiimŞenizŞeniz
neden giremiyordun??
topiğimizin neşesi, sesi hoşgeldinŞenizolumunekankayizsmile
bak bunu mutlaka tıkla, aşağıda;
http://fizy.com/#s/1k5lqm
bazı yerleri uymasada olsuuun:roflol: hoşgeldin gülüüüümopuyorumnanaktan
AleykümselamlaRR!! olumunekankayizsmile Nassındır?? aklinialirimsmileselam kzlaaarr :hulya:
AleykümselamlaRR!! olumunekankayizsmile Nassındır?? aklinialirimsmile
Hee buarada yazayım içimde kalmasın sempatiksalakcinniBugün uzuuun bir aradan sonra kot baktım kendime..Genelde kot aldığım mağazaya girdim ve en zon mayısta girdiğimde adam 38 beden kot getirmişti,üzerime olduğuna şükredip almıştım o zaman :umursamaz: Şimdi beğendiğim modeli gösterdim adam bana 32 beden vermiş zemuszemus Tabi 32 beden kot olmadı;ama 33ü zorladım girebildim kaydirigubbakcemile3 Tabi o kaa dar giremeyeceğim için 34 bedennen idare ettim bayanssulusmile İnşallah ramazandan sonra sıkı diyet ve spor ayarlarımı geri yükleyeceğim ve de 32 bedene gireceğim :Saruboceq:
Ev işleri bitti sayılır,bugün kot olayını anlattım yaniii iyiyim,çok iyiyim Allah'ım bozmasıniyilik canım sen nasılsın:icecream:
Hee buarada yazayım içimde kalmasın sempatiksalakcinniBugün uzuuun bir aradan sonra kot baktım kendime..Genelde kot aldığım mağazaya girdim ve en zon mayısta girdiğimde adam 38 beden kot getirmişti,üzerime olduğuna şükredip almıştım o zaman :umursamaz: Şimdi beğendiğim modeli gösterdim adam bana 32 beden vermiş zemuszemus Tabi 32 beden kot olmadı;ama 33ü zorladım girebildim kaydirigubbakcemile3 Tabi o kaa dar giremeyeceğim için 34 bedennen idare ettim bayanssulusmile İnşallah ramazandan sonra sıkı diyet ve spor ayarlarımı geri yükleyeceğim ve de 32 bedene gireceğim :Saruboceq:
Ev işleri bitti sayılır,bugün kot olayını anlattım yaniii iyiyim,çok iyiyim Allah'ım bozmasınve de cümle +90 ahalisini mutlu etsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?