Sağolasın teyzem opuyorumnanaktan Tişörtte falan Lye geçtim,etek 44,işte kotta da 34 sositososito Foto yüklemeyi istiyorum,hem kendim de bakarım nasıl görünüyorum;ama :1no2: Yok makine yyaaw ppüüff benneyaptımkibravo yawrum. normal giyside kaç beden giyiyon?
SlmlaRR yeni çıtır miyo opuyorumnanaktanSayfanın başında forum takip kısmından yazdığım mesajlara tıkla bulursun yazdığın tüm mesajları olumunekankayizsmile
Ben aylardır dert yanıyorum duymadın mı yyaaw,evde tadilat vardı ;çatı,pencere kapı vb vs değişti,iki oda ekledik eve sığamayıp,mutfağı tümden yeniledik falan..Üç aydır kaplumbağagillerden olduğuna kanaat getirdiğimiz ustacıklarımızla meşgulüz..amin amiin :) bayram temizliğimi yaptınız
Ben aylardır dert yanıyorum duymadın mı yyaaw,evde tadilat vardı ;çatı,pencere kapı vb vs değişti,iki oda ekledik eve sığamayıp,mutfağı tümden yeniledik falan..Üç aydır kaplumbağagillerden olduğuna kanaat getirdiğimiz ustacıklarımızla meşgulüz..Nereliyim onu da mesajnan yazıverdşm özeline yerimseniben
Benm de çok işime yarıyor açıkcası,konuya girince direkt ordan yazdığım son mesajı tıklıyorum devamından okuyup geliyorum sositososito Hoşbulduk opuyorumnanaktan Ben de +90sız eksiğim yyaaw,ne diyete ne spora şevklenebiliyorum kafamçokkarıştı Sen nasılsın,aradı mı sevgiliciğin?? CADIARZUValla bu bilgi çok faydalı oldu benim için hiç görmemişim forum takibi falan ama çok işime yarayacak teşekkürler opuyorumnanaktan
Hoşgeldinnnn gerçekten sensiz eksik buralar olumunekankayizsmile
Acuk öle oldu,sağolasın kaydirigubbakcemile5 Senin günlüğe de bakem bakalım şakkıdıooo siz evi tümden yenilemişiniz ya hayırlı olsun diyelim o zman :)bittigi içinde geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile5
Merak edenler için paylaşayım aşkım akşam 9 gibi uyandı. Konuştuk hatalı olduğunu kabul etti, yaz boyunca sürekli ve aralıksız çalışmanın artık bünyesini zorladığını belirtti ve eski haline döndü güzel cümleler kurabiliyor umarım bu şekilde devam eder ve birdaha mutsuzluk yaşamam. Ben de karşımdakinden hiçbir tepki alamayınca fazla kurdum kendi kendime galiba ama daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarının etkisinden olsa gerek verdiğim aşırı tepki. Şimdilik buzlar eriyor gibi.
Teşekkür ederim ilgilenip derdime derman arayan herkese...
Acuk öle oldu,sağolasın kaydirigubbakcemile5 Senin günlüğe de bakem bakalım şakkıdı
:lepi:Merak edenler için paylaşayım aşkım akşam 9 gibi uyandı. Konuştuk hatalı olduğunu kabul etti, yaz boyunca sürekli ve aralıksız çalışmanın artık bünyesini zorladığını belirtti ve eski haline döndü güzel cümleler kurabiliyor umarım bu şekilde devam eder ve birdaha mutsuzluk yaşamam. Ben de karşımdakinden hiçbir tepki alamayınca fazla kurdum kendi kendime galiba ama daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarının etkisinden olsa gerek verdiğim aşırı tepki. Şimdilik buzlar eriyor gibi.
Merak edenler için paylaşayım aşkım akşam 9 gibi uyandı. Konuştuk hatalı olduğunu kabul etti, yaz boyunca sürekli ve aralıksız çalışmanın artık bünyesini zorladığını belirtti ve eski haline döndü güzel cümleler kurabiliyor umarım bu şekilde devam eder ve birdaha mutsuzluk yaşamam. Ben de karşımdakinden hiçbir tepki alamayınca fazla kurdum kendi kendime galiba ama daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarının etkisinden olsa gerek verdiğim aşırı tepki. Şimdilik buzlar eriyor gibi.
Benm de çok işime yarıyor açıkcası,konuya girince direkt ordan yazdığım son mesajı tıklıyorum devamından okuyup geliyorum sositososito Hoşbulduk opuyorumnanaktan Ben de +90sız eksiğim yyaaw,ne diyete ne spora şevklenebiliyorum kafamçokkarıştı Sen nasılsın,aradı mı sevgiliciğin?? CADIARZU
CADIARZUgünlüğe zaman ayıramıyorum ne zamndır kilotakibine girmeyince orayada bakamıyorum hiç bakma en iyisi
Yyaaw evden ustalar çıktı çok şükür :Saruboceq: Biz başladık mesaiyesil süpür boya badan,iş yapıyorumm guclubacismile Bir de ağabeyciimin bilgisayarı bozulmuş el koyuyor arada giremedim benneyaptımki Sizi de çok özlemişimm yyaaw opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Şiir de süpermiş alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun
Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun.
Nassın bakalım,çevrimiçi seni yakaladım vallha bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
hadi canım yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz işin, çok az kaldı...
az daha sabretaklinialirimsmile=)
iyiyim şükür, sen nasılsın canımcım?şakkıdı
aman benimde kafam şuan niyeyse tabiri caizse salak gibi oldu yaasempatiksalakcinni
uçuyorum sanki havalarda kendimi öyle hissediyorum:sm_confused:
naneli şeker yiyorum öğlenden beri, az önce bile yedim, keskin naneli aromalı hemde, belki o yapmıştırsempatiksalakcinni
Benden de al o kaa,o diyet yapan eski çiğdem yok mafoldumben Ne bulursam götürüyorum..15 gün öncesine göre çok fazla;ama Allah'tan 2,5 ay öncesine göre az yiyorum :Saruboceq: KH diyetini okumuştum;ama yapmayı düşünmüyorum :umursamaz: Yani aslında eski düzenime dönebilsem hani en azından akşam yemeklerinde ekmek yemesem,3 ana 3 ara öğünlü beslensem,8-9dan sonra bişi yemesem ve en önemlisi sporumu yapsam tamamdır CADIARZU Öyle puan hesapla,proteine yüklen falan uğraşmak gereksiz bence yerimseniben Hem o kaa basit olsa yani işte 50 puanı topla şu kaa gitsin falan diyetisyenler o kaa basit olanı seçer ve önerirdi değil mi fisfisfisİyiyimmmm :asigim: evet aradı problemleri çözdük gibi gibi hihoyyyt
Ama sorun şu ben rejimi falan harbiden sallamıyorum profiteroller,yaşpastalar havada uçuşuyor eski yemek yememe düzenime geri döndüm yemek yok pasta,börek,cola :tomato: ramazandan sonraya çok daha fazla adapte olmalıyımmmmmmm :sinifsinif:
Sen KH diyetini okudunmu yapmayı düşünüyormusun bilmiyorumkismile
Sağolasın ben de iyiyim,annemle sevgi kelebekleri gibi dolaşıyoruz evde bayanssulusmile Ev bitti yyaa sırnaşık şey Nane kafa mı yapıyormuş yyaaw ilahi meyra kaydirigubbakcemile3 Senin kafayı bulasın varmış,naneli şekeri mana etme şimdi naniknanik Bir de neden her satırında renk ve biçim kodları var senin mesajlarındaCADIARZU Bir kere tıklasana onları yeter yerimsenibenhadi canım yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz işin, çok az kaldı...
az daha sabretaklinialirimsmile=)
iyiyim şükür, sen nasılsın canımcım?şakkıdı
aman benimde kafam şuan niyeyse tabiri caizse salak gibi oldu yaasempatiksalakcinni
uçuyorum sanki havalarda kendimi öyle hissediyorum:sm_confused:
naneli şeker yiyorum öğlenden beri, az önce bile yedim, keskin naneli aromalı hemde, belki o yapmıştırsempatiksalakcinni
Bir de neden her satırında renk ve biçim kodları var senin mesajlarındaCADIARZU Bir kere tıklasana onları yeter yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?