- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Bir de neden her satırında renk ve biçim kodları var senin mesajlarındaCADIARZU Bir kere tıklasana onları yeter yerimseniben
Yaa ben bu kimler konuda görememe işine çok gıcık oldum yyaaw Çok üzgünüm çoook
Yaa ben bu kimler konuda görememe işine çok gıcık oldum yyaaw Çok üzgünüm çoook
"Alıntı yap"ın yanında "MQ" var ya oraya tıklıyorsun cevap yazmak istediğin mesajlar için,en son kalan mesajda da "alıntı yap"ı tıklıyorsun öyle toplanıyor mesajlar olumunekankayizsmile Ben de yapamıyordum onu,sonradan tesadüfen öğrendim sempatiksalakcinniBen de şeyi bilmiyorum ya sen biliyorsan öğretirmisinnn ??? Diyelim benim yazdığım birşeye 3-4 kişi yanıt verdi onları 1 msjda toplayıp aynı anda hepsine yanıt vermeyi bilmiyorum hepsine ayrı ayrı yazmam gerekiyor da onu bilemedim ben :1no2:
selam canım, hoşgeldin=)
Sağolasın teyzem opuyorumnanaktan Tişörtte falan Lye geçtim,etek 44,işte kotta da 34 sositososito Foto yüklemeyi istiyorum,hem kendim de bakarım nasıl görünüyorum;ama :1no2: Yok makine yyaaw ppüüff benneyaptımki
CADIARZU
1.Ben de şampuanıma bal katıyorum,750 ml şampuana 2 tatlı kaşığı
2. Paulo coelho'nun Veronika ölmek istiyor kitabını öneririm,zevkle okumuştum :lepi:
3.takibindeyim :1ninca:sempatiksalakcinni
naneli şeker kafa yapıyorsa ben de yiyeyimmmm bol bolll zira güzel kafaya ihtiyacım var bu ara kaydirigubbakcemile3
Çok olur musun yaaw,ben özlemişim zati +90a mesaj yazmayı seve seve yazıyorum opuyorumnanaktan Resmin manası da kadın da erkek de yalnız ve birbirlerine muhtaçlar,birileri ellerinden tutsun istiyorlar;ama başları önlerinde,kimseyi görmüyorlar..Bakmadıkları için de yalnızlar ve bakmadıkları sürece de yalnız kalacaklar.. Tee arka kısımda iki karaltı var onların manasını tam olarak çözemesim ve adamın kolundaki saatin kaydirigubbakcemile3Ya çok oluyorum ama ben birşey daha merak ediyorum senin bu avatarının anlamını ??? Facede de vardı galiba baktım baktım ama anlayamadım :uhm:
Kameralı değil yyaaw,6 ay öncesine kaa 3310 kullanıyordum ben kaydirigubbakcemile3 Babam yemin etti telefona 100 liradan fazla vermem artık diye aldığı telefonu telef ettik abimle canımız sağolsun aklinialirimsmilecepten çek
Çok olur musun yaaw,ben özlemişim zati +90a mesaj yazmayı seve seve yazıyorum opuyorumnanaktan Resmin manası da kadın da erkek de yalnız ve birbirlerine muhtaçlar,birileri ellerinden tutsun istiyorlar;ama başları önlerinde,kimseyi görmüyorlar..Bakmadıkları için de yalnızlar ve bakmadıkları sürece de yalnız kalacaklar.. Tee arka kısımda iki karaltı var onların manasını tam olarak çözemesim ve adamın kolundaki saatin kaydirigubbakcemile3
Kameralı değil yyaaw,6 ay öncesine kaa 3310 kullanıyordum ben kaydirigubbakcemile3 Babam yemin etti telefona 100 liradan fazla vermem artık diye aldığı telefonu telef ettik abimle canımız sağolsun aklinialirimsmile
Çok olur musun yaaw,ben özlemişim zati +90a mesaj yazmayı seve seve yazıyorum opuyorumnanaktan Resmin manası da kadın da erkek de yalnız ve birbirlerine muhtaçlar,birileri ellerinden tutsun istiyorlar;ama başları önlerinde,kimseyi görmüyorlar..Bakmadıkları için de yalnızlar ve bakmadıkları sürece de yalnız kalacaklar.. Tee arka kısımda iki karaltı var onların manasını tam olarak çözemesim ve adamın kolundaki saatin kaydirigubbakcemile3
Saçlar için daha önce de dediğim gibi ısırgan otu birebir :lepi: Parlatıyor,besliyor,kepeklenme ve dökülmeyi engelliyor,tavsiye ettim ediyorum a.s 750 ml büyük boy olanlardan işte,etkisiibilmiyorumkismile sihir gibi önlemiyor elektriklenmeyi;ama etkili diyebilirm yerimseniben750 ml ne kadar oluyo canım :)
yararı varmı ki?
paulonun simyacı kitabına baslıyım bitiriyim onuda okiyimşu an empatiyi okuyorum çok az kaldı :)
öpüldüünopuyorumnanaktan
Saçlar için daha önce de dediğim gibi ısırgan otu birebir :lepi: Parlatıyor,besliyor,kepeklenme ve dökülmeyi engelliyor,tavsiye ettim ediyorum a.s 750 ml büyük boy olanlardan işte,etkisiibilmiyorumkismile sihir gibi önlemiyor elektriklenmeyi;ama etkili diyebilirm yerimseniben
ayy bi spor yapıyorum bir haftadır hergün 5 mil iftardan sonraları sahurdan sonrada 1 mil :)
yarın ip atlamayada başlıycam hergün 1 saat
Sağolasın ben de iyiyim,annemle sevgi kelebekleri gibi dolaşıyoruz evde bayanssulusmile Ev bitti yyaa sırnaşık şey Nane kafa mı yapıyormuş yyaaw ilahi meyra kaydirigubbakcemile3 Senin kafayı bulasın varmış,naneli şekeri mana etme şimdi naniknanik Bir de neden her satırında renk ve biçim kodları var senin mesajlarındaCADIARZU Bir kere tıklasana onları yeter yerimseniben
Benm hiç foto makinem olmadı mafoldumbenmakinene noldu kiii ?
Maşallah yavriimm Allah bozmasın:Saruboceq: Takıldığım konu her gün 1 saat ip nasıl atlıcan CADIARZU İnsan sıkılır yahu hadi Leslie de carcar ;Leslie idare ediyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?