Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir de neden her satırında renk ve biçim kodları var senin mesajlarındaCADIARZU Bir kere tıklasana onları yeter yerimseniben

Ben de şeyi bilmiyorum ya sen biliyorsan öğretirmisinnn ??? Diyelim benim yazdığım birşeye 3-4 kişi yanıt verdi onları 1 msjda toplayıp aynı anda hepsine yanıt vermeyi bilmiyorum hepsine ayrı ayrı yazmam gerekiyor da onu bilemedim ben :1no2:

Yaa ben bu kimler konuda görememe işine çok gıcık oldum yyaaw Çok üzgünüm çoook

Evet ya bende de aynı sorun var yağmurgözlü de yazmıştı demekki genel bir problem ama kim düzeltecekse çabuk düzeltsin bence ççünkü 3-4 gündür böyle :çok üzgünüm:

"Alıntı yap"ın yanında "MQ" var ya oraya tıklıyorsun cevap yazmak istediğin mesajlar için,en son kalan mesajda da "alıntı yap"ı tıklıyorsun öyle toplanıyor mesajlar olumunekankayizsmile Ben de yapamıyordum onu,sonradan tesadüfen öğrendim sempatiksalakcinni

cepten çek

CADIARZU
1.Ben de şampuanıma bal katıyorum,750 ml şampuana 2 tatlı kaşığı
2. Paulo coelho'nun Veronika ölmek istiyor kitabını öneririm,zevkle okumuştum :lepi:
3.takibindeyim :1ninca:sempatiksalakcinni

750 ml ne kadar oluyo canım :)
yararı varmı ki?

paulonun simyacı kitabına baslıyım bitiriyim onuda okiyim şu an empatiyi okuyorum çok az kaldı :)

öpüldüünopuyorumnanaktan

naneli şeker kafa yapıyorsa ben de yiyeyimmmm bol bolll zira güzel kafaya ihtiyacım var bu ara kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

şuanki halimi hiç tavsiye etmem ama canım:umursamaz:

galiba mideme dokundu, şimdi bir mide ilacı içicem, benim midem öyle hassastırki hemen etkileniverir zatenakannehir

ayy bi spor yapıyorum bir haftadır hergün 5 mil iftardan sonraları sahurdan sonrada 1 mil :)
yarın ip atlamayada başlıycam hergün 1 saat

Ya çok oluyorum ama ben birşey daha merak ediyorum senin bu avatarının anlamını ??? Facede de vardı galiba baktım baktım ama anlayamadım :uhm:
Çok olur musun yaaw,ben özlemişim zati +90a mesaj yazmayı seve seve yazıyorum opuyorumnanaktan Resmin manası da kadın da erkek de yalnız ve birbirlerine muhtaçlar,birileri ellerinden tutsun istiyorlar;ama başları önlerinde,kimseyi görmüyorlar..Bakmadıkları için de yalnızlar ve bakmadıkları sürece de yalnız kalacaklar.. Tee arka kısımda iki karaltı var onların manasını tam olarak çözemesim ve adamın kolundaki saatin kaydirigubbakcemile3

o karartı iki kişi heralde yardım için duruolar ama adamla kadın ona bakmıo olabilirmi ?

:bbo:

750 ml ne kadar oluyo canım :)
yararı varmı ki?

paulonun simyacı kitabına baslıyım bitiriyim onuda okiyim şu an empatiyi okuyorum çok az kaldı :)

öpüldüünopuyorumnanaktan
Saçlar için daha önce de dediğim gibi ısırgan otu birebir :lepi: Parlatıyor,besliyor,kepeklenme ve dökülmeyi engelliyor,tavsiye ettim ediyorum a.s 750 ml büyük boy olanlardan işte,etkisiibilmiyorumkismile sihir gibi önlemiyor elektriklenmeyi;ama etkili diyebilirm yerimseniben

yarından sonra deneyeyim artık kabarmayı falan ne derece önlüyo canım

ayy bi spor yapıyorum bir haftadır hergün 5 mil iftardan sonraları sahurdan sonrada 1 mil :)
yarın ip atlamayada başlıycam hergün 1 saat
Maşallah yavriimm Allah bozmasın:Saruboceq: Takıldığım konu her gün 1 saat ip nasıl atlıcan CADIARZU İnsan sıkılır yahu hadi Leslie de carcar ;Leslie idare ediyor kaydirigubbakcemile3

yok zaten bir kere tıklıyorum kızlar. ben mesaj yazarken sağ üstte lacivert büyük A var(editörü değiştir) orayı tıklayıp mesaj yazıyorum ondandır, o daha rahatıma geliyo benim.

Maşallah yavriimm Allah bozmasın:Saruboceq: Takıldığım konu her gün 1 saat ip nasıl atlıcan CADIARZU İnsan sıkılır yahu hadi Leslie de carcar ;Leslie idare ediyor kaydirigubbakcemile3

yarım saat öğleden önce yarım saat öğleden sonra atlarım yada 15 dk aralıklarla :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…