Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o karartı iki kişi heralde yardım için duruolar ama adamla kadın ona bakmıo olabilirmi ?
O karartılar adamla kadından baya uzakta,sanmam ki çizen onlara yardım için çizdi..Adamla kadın birbirlerinin derdine deva olacak zati baksalar birbirlerine,öle 3 ve 4üncüye gerek yok da sempatiksalakcinni

O karartılar adamla kadından baya uzakta,sanmam ki çizen onlara yardım için çizdi..Adamla kadın birbirlerinin derdine deva olacak zati baksalar birbirlerine,öle 3 ve 4üncüye gerek yok da sempatiksalakcinni

birbirlerine bakmayanlara örnek olsunlar die çizmiştir belki
mutlu bi çifttir o karartı

yarından sonra deneyeyim artık kabarmayı falan ne derece önlüyo canım
Dediğim gibi sihirli değil;ama uygulanabilir basit bi yöntem..Tam olarak ne derece bilemem;ama eskisinden iyi oldu saçlarım ballı şampuandan sonra onu diyebilirim bayanssulusmile

yok zaten bir kere tıklıyorum kızlar. ben mesaj yazarken sağ üstte lacivert büyük A var(editörü değiştir) orayı tıklayıp mesaj yazıyorum ondandır, o daha rahatıma geliyo benim.
Her yiğidin bi yoğurt yiyişi var ne diyem sempatiksalakcinni

bence şöylede olabilir o resmin anlamı;

orda ben tartışan bir çift görüyorum, kadında arkada saç var, erkektede kolunda saat var, ordan anlıyorum mesela, ve birbirlerine ellerini kaldırmışlar, tartışıyolar yani.
sol üstteki iki kişide, orada da bir çift var ama pek mutlu değiller ve aralarıda baya bi açık olan bir çift.

yani bu resmin mesajı şu olabilir; eşler tartışmaktan oldukça uzak durmalı, ne kadar uzak dururlarsa okadar birbirlerine yakın olurlar ve o kadar mutlu olurlar...

Huuu!! Gittiniz mi yyaaw??CADIARZU Buarada meruseCAN yine yoksun kaç gündür??Nerdesin?? Siyahbeyaz,lunaazul,zeynep apla??

Yok yavruum tartışmıyorlar sen net göremediğinden öyle algılıyorsun..Resmin mesajı olmasa da senin mesajın da kabul görür hee aklinialirimsmile Gökten üç elma düşer,biz de onu üç ara öğün yaparız kaydirigubbakcemile3

evet bende katılıyorum 3ara öğüne:roflol::roflol:

bir resimde bile ara öğünde olsa yiyecek bişey buluyoz biz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…