O karartılar adamla kadından baya uzakta,sanmam ki çizen onlara yardım için çizdi..Adamla kadın birbirlerinin derdine deva olacak zati baksalar birbirlerine,öle 3 ve 4üncüye gerek yok da sempatiksalakcinnio karartı iki kişi heralde yardım için duruolar ama adamla kadın ona bakmıo olabilirmi ?
Benm hiç foto makinem olmadı mafoldumben
O karartılar adamla kadından baya uzakta,sanmam ki çizen onlara yardım için çizdi..Adamla kadın birbirlerinin derdine deva olacak zati baksalar birbirlerine,öle 3 ve 4üncüye gerek yok da sempatiksalakcinni
Dediğim gibi sihirli değil;ama uygulanabilir basit bi yöntem..Tam olarak ne derece bilemem;ama eskisinden iyi oldu saçlarım ballı şampuandan sonra onu diyebilirim bayanssulusmileyarından sonra deneyeyim artık kabarmayı falan ne derece önlüyo canım
Almış kaa oldun sağolasın olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanağlama cidoşum ben sana alırım bidenem olumunekankayizsmile
sırnaşık şey Olasıı,zira bi tabloda ancak bi mutsuzluğa yer var,ona bile yok yyaa salaklıklarına yansınlarbirbirlerine bakmayanlara örnek olsunlar die çizmiştir belki
mutlu bi çifttir o karartı
Her yiğidin bi yoğurt yiyişi var ne diyem sempatiksalakcinniyok zaten bir kere tıklıyorum kızlar. ben mesaj yazarken sağ üstte lacivert büyük A var(editörü değiştir) orayı tıklayıp mesaj yazıyorum ondandır, o daha rahatıma geliyo benim.
O karartılar adamla kadından baya uzakta,sanmam ki çizen onlara yardım için çizdi..Adamla kadın birbirlerinin derdine deva olacak zati baksalar birbirlerine,öle 3 ve 4üncüye gerek yok da sempatiksalakcinni
bence şöylede olabilir o resmin anlamı;
orda ben tartışan bir çift görüyorum, kadında arkada saç var, erkektede kolunda saat var, ordan anlıyorum mesela, ve birbirlerine ellerini kaldırmışlar, tartışıyolar yani.
sol üstteki iki kişide, orada da bir çift var ama pek mutlu değiller ve aralarıda baya bi açık olan bir çift.
yani bu resmin mesajı şu olabilir; eşler tartışmaktan oldukça uzak durmalı, ne kadar uzak dururlarsa okadar birbirlerine yakın olurlar ve o kadar mutlu olurlar...
Yok yavruum tartışmıyorlar sen net göremediğinden öyle algılıyorsun..Resmin mesajı olmasa da senin mesajın da kabul görür hee aklinialirimsmile Gökten üç elma düşer,biz de onu üç ara öğün yaparız kaydirigubbakcemile3
Diyette olmak böyle bir şey yeğen :jeyyar: Buarada senin yaş kaçfisfisfisevet bende katılıyorum 3ara öğüne:roflol::roflol:
bir resimde bile ara öğünde olsa yiyecek bişey buluyoz biz yaaa
mafoldumben
zalimi zalimi ne oluyy yyaaw,neen hüzünlenion bilmiyorumkismileama su gibi benim şarkıııııııııım mafoldumben
hüzünlendim şimdi ya çok seviyorum bu şarkıyı
Diyette olmak böyle bir şey yeğen :jeyyar: Buarada senin yaş kaçfisfisfis
Eyvallah ablaa buyrunnnnnnnnn25 oldum canım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?