Dediğim gibi sihirli değil;ama uygulanabilir basit bi yöntem..Tam olarak ne derece bilemem;ama eskisinden iyi oldu saçlarım ballı şampuandan sonra onu diyebilirim bayanssulusmile
Almış kaa oldun sağolasın olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
12.06.89 zemuszemussen kaçsın canım?
Isırgan ve papatyayı 10-15 dk kaynat saçına dök,paptya sarartsın diye yaptığım için 30-45 dk güneşte bekle sonra saçında dursun o su..Ertesi gün bi daa :lepi:sağolasın gülüm denemekten bişey kaybetmem yaama bu blendaxın ballı sampuanı var uygulamıştım onu bi kere farkettirio gerçekten
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Isırgan ve papatyayı 10-15 dk kaynat saçına dök,paptya sarartsın diye yaptığım için 30-45 dk güneşte bekle sonra saçında dursun o su..Ertesi gün bi daa :lepi:
İyi geceleRR,Allah rahatlı versin zemuszemuskızlar ben yatıyım artık, baya geç oldu.
öpüyorum hepinizi, iyi geceler hepinize...opuyorumnanaktan
Dene dene a.s %100 çalışıyor sempatiksalakcinnisağolasın çidosum deniycem tavsiyelerini
Yok yyaaw,sadece ısırganı kaynatıp saçını onla ıslatabilirsin hiç zahmetli değil..Sabah kahvaltıdan sonra bulaşıkları yıkarken koyuyorum ocağa mutfağı toplayana kaa kaynıyor,evi toplayınca saçıma döküyorum tamamdır :lepi:ama zahmetli yaa
İyi geceler hatun kişiler...
Kim varsa el sallasın..:))))))
Yok yemedim sadece 1 tane browni yedim mafoldumben çok mutsuzummm çok sevmişim çok mafoldumben
Hee buarada yazayım içimde kalmasın sempatiksalakcinniBugün uzuuun bir aradan sonra kot baktım kendime..Genelde kot aldığım mağazaya girdim ve en zon mayısta girdiğimde adam 38 beden kot getirmişti,üzerime olduğuna şükredip almıştım o zaman :umursamaz: Şimdi beğendiğim modeli gösterdim adam bana 32 beden vermiş zemuszemus Tabi 32 beden kot olmadı;ama 33ü zorladım girebildim kaydirigubbakcemile3 Tabi o kaa dar giremeyeceğim için 34 bedennen idare ettim bayanssulusmile İnşallah ramazandan sonra sıkı diyet ve spor ayarlarımı geri yükleyeceğim ve de 32 bedene gireceğim :Saruboceq:
CADIARZU
1.Ben de şampuanıma bal katıyorum,750 ml şampuana 2 tatlı kaşığı
2. Paulo coelho'nun Veronika ölmek istiyor kitabını öneririm,zevkle okumuştum :lepi:
3.takibindeyim :1ninca:sempatiksalakcinni
Yok yyaaw,sadece ısırganı kaynatıp saçını onla ıslatabilirsin hiç zahmetli değil..Sabah kahvaltıdan sonra bulaşıkları yıkarken koyuyorum ocağa mutfağı toplayana kaa kaynıyor,evi toplayınca saçıma döküyorum tamamdır :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?