Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dediğim gibi sihirli değil;ama uygulanabilir basit bi yöntem..Tam olarak ne derece bilemem;ama eskisinden iyi oldu saçlarım ballı şampuandan sonra onu diyebilirim bayanssulusmile

sağolasın gülüm denemekten bişey kaybetmem ya ama bu blendaxın ballı sampuanı var uygulamıştım onu bi kere farkettirio gerçekten

Almış kaa oldun sağolasın olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

sağolasın gülüm denemekten bişey kaybetmem ya ama bu blendaxın ballı sampuanı var uygulamıştım onu bi kere farkettirio gerçekten

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Isırgan ve papatyayı 10-15 dk kaynat saçına dök,paptya sarartsın diye yaptığım için 30-45 dk güneşte bekle sonra saçında dursun o su..Ertesi gün bi daa :lepi:

kızlar ben yatıyım artık, baya geç oldu.
öpüyorum hepinizi, iyi geceler hepinize...opuyorumnanaktan

Kadın olmanın dayanılmaz keyfi ...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
1)Sigaradan sararmis biyiklarimiz yok. :umursamaz:
2) Arabamizin yolda patlayan lastigini degistirmeyi bilmesek de olur.
5) Pantolon giymek bizim icin fizyolojik olarak en az etek kadar rahattir.sositososito
6) Kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gücü ile dogru orantili olarak degerlendirilmiyor. naniknanik
7) Tuvalette sadece tavana degil, sagimiza solumuza herhangi bir ölçme biçme endisesi duymaksizin bakinabiliriz. kaydirigubbakcemile3
8- "Gerçek mi, rol mü yapiyor?" delikafaduldennaniknanik
9) "Damsiz Girilmez" bize bir sey ifade etmiyor... delikafadulden
10) Kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden önce çikmasi ya da bir aracin bizi sollamasi hiç birsey demek degildir. :jeyyar:
11) Istedigimiz her yerde ve her kosulda aglayabiliriz. Çok üzgünüm çoookmafoldumben
12) Bedensel hareketlerimiz vücudumuzdaki olasi kaslari belirginlestirecek diye bir zorunlulugumuz yok... :jeyyar:
13) Vücudumuzda kas olacak diye bir zorunlulugumuz da yok hatta.. vereliniortak:1no2:
14) Kas gücü gerektirecek isleri zevkle yapacak birileri her zaman vardir kaydirigubbakcemile3
15) Dügme, sökük vs. dikmek özel bir beceri gerektirmiyor. sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
16) Dünya yerle bir olsa önce kadinlar ve çocuklar! :lepi::lepi:
17) "Yoktan var edilen" yapay bedenlerimize tapinacak bir karsi cins varken , kozmetik ürünleri ve estetik cerrahinin olanaklarindan sonuna kadar yararlaniyoruz naniknanik
18) Asik oluyoruz... korkmadan. :asigim:
19) Biraz göbek sevimli mi durur? ... hadi ordan!! siz hic kalçalarimdaki yaglar beni çekici gösteriyor diyen bir kadin ya da yaglar beni çekici gösteriyor diyen bir kadin gördünüz mü? Asla dis görünüsümüzle ilgili yalan telkinlerle kendimizi kandirmaya çalismayiz Rejim gerekiyorsa rejim Allah Allah!!! hihoyyytkaydirigubbakcemile2senağlamamafoldumben
20) Tecavüze ugradigimizda cinsel tercihimizi degistirmek zorunda degiliz akannehir
21) Duygusal saçmaliklar adina kredi sahibiyiz... çiçek ve çikolata istiyoruzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
22) Evde, banyoda, kil- tüy dökmeyiz... kaydirigubbakcemile3
23) Dokundugumuz bedenin herhangi bir kismindan silikonlar fiskirma korkusu duymayiz genelde tabi!!! delikafadulden
24) Sünnet olmuyoruz... naniknanik
25) Meslek grubunda "ev kadini" diye kebap bir seçenek var...alkisalkisalkisaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
26) Birinden hoslansak da "ilk adim atma kabusu"ndan muafiz...a.s.
27) Evet, gelinlik 200.- $, smokin ise 100.-$.. ve her ikisini de sevgili damat ödüyor... :teytey:
28) "3 dubleden sonra feciii sarhos olurum" diyebiliriz rahatlikla... sositososito
29) "Çirkin" kadin yoktur. bayanssulusmile
30) 50 yasindan önce hiçbir erkege seks için para ödemek zorunda degiliz kaydirigubbakcemile3:kedi:
31) 31 sayisida sadece digerleri gibi bir sayi...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
32) Kisa boy mu? E topuklu ayakkabilar ne güne duruyor ki? kaydirigubbakcemile3
33) Yasimiz ne olursa olsun bir uçan balon tasiyabilir, pamuk helva ve elma sekeri de yiyebiliriz cokacimcoooksüprizzzzz
34) Her sabah tras olmak zorunda degiliz.:lepi:
35) Bir gece hos bir rüya görsek ertesi sabah pijamamizi kirliye atmamiz gerekmez. kaydirigubbakcemile3
36) Genellikle istedigimizi almamiz için söylememiz yeterlidir.... bilmiyorumkismile
37) Bazen istemedigimizi söyleyerek de aliriz. :2:
38) Blue-jean'lerimizin muhtelif kisimlari diger taraflarina göre dengesiz biçimde durmaz-beyazlamaz... ya da sararmaz... :2:sempatiksalakcinni
39) Kizdigimizda birbirimizin anneleri, kizkardesleri, ebeleri, dayilari ya da sülalesine dair cinsel taleplerimiz olmaz Çok üzgünüm çoook:mymeka:
40) Ayakta kalmak(?) için 1,5 porsiyon kaymakli künefe yememiz gerekmiyor.. :icecream:
41) Bebeklik albümlerimiz sirtüstü çirilçiplak resimlerimizle dolu degil olumunekankayizsmile
42) "Hadi amcalara göster.." seklinde rezil bir çocukluk animiz da hiç olmayacak
43) Uçan tekmelerle birbirimizin agzini yüzünü kirdigimiz sporlar yapmiyoruz:lepi:
44) Fiziksel güç iddiamiz yok ama ,grip olunca da ölümcül bir hastaliga yakalanmis gibi iptal olmuyoruz... alkisalkisalkis
45) Silah... hiç iki kizin silahla oynarken birbirini vurdugunu duydunuz mu? CADIARZU
46) Horlamiyoruz.... lmaz:
47) Az bildigimiz bir seyi çok anlatabiliriz.:kedi:
48) Birbirimize, beklenmedik yikici sonuçlar dogurabilecek, essek sakalari yapma adetimiz yoktur aklinialirimsmile
49) Canimizin çektigi yemegi pisirir, herkese yedirebiliriz. cokacimcoook:icecream:
50) Kerizi parasindan ayirmada Allah vergisi bir yetenegimiz vardir.:roflol::roflol:

İyi geceler hatun kişiler...

Kim varsa el sallasın..:))))))

ama zahmetli yaa
Yok yyaaw,sadece ısırganı kaynatıp saçını onla ıslatabilirsin hiç zahmetli değil..Sabah kahvaltıdan sonra bulaşıkları yıkarken koyuyorum ocağa mutfağı toplayana kaa kaynıyor,evi toplayınca saçıma döküyorum tamamdır :lepi:

Yok yemedim sadece 1 tane browni yedim mafoldumben çok mutsuzummm çok sevmişim çok mafoldumben

browni, mmmmmmmmmmmmmm...:))))
nescafe eşliğinde favorimdir..:)))

Wooooowwww..

CADIARZU
1.Ben de şampuanıma bal katıyorum,750 ml şampuana 2 tatlı kaşığı
2. Paulo coelho'nun Veronika ölmek istiyor kitabını öneririm,zevkle okumuştum :lepi:
3.takibindeyim :1ninca:sempatiksalakcinni

Çok bunalım bir kitap..Ama Paulo amca sonuçta, okunması şart..

üşenmez isem deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…