Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu sıralar Nermin Bezmen'e taktım...deli gibi kitaplarını okuyorum...Meğer ne akıcı kalemi varmış,okadar önyargıyla okumaya başladımki onu..ama mest etti beni özellikle bir kaç kitabı şiddetle tavsiye ederim...

Nasılsın bademcim,bittimi işleriniz..??

Çok bunalım bir kitap..Ama Paulo amca sonuçta, okunması şart..[/QUOTE]

Sağolasın çıtır YENAm iyiyim,işler de bitti sayılır çok çok az bişi kaldı ki mühim değil guclubacismile Hayat felsefemi değiştirdi yahu benm o,bunalımdan çıkardı beni,değilse çiğdem ölmek istiyordu yani kafamçokkarıştı

Nermin bezmen hangi kitapları??Sır'ı okudum ben de cinsellik derslerine yardımcı roman olabülülö kanımca sempatiksalakcinni

Nermin bezmen hangi kitapları??Sır'ı okudum ben de cinsellik derslerine yardımcı roman olabülülö kanımca sempatiksalakcinni

Ahahaha bak ben onu okumadım...O yüzden çok merak ediyorum deermişim..laelaelaelaelae

Ama yorumların çoğunda fazla cinsellik olduğu yönünde...Bazı yazarlar özellikle çok kullanırlar cinselliği,örneğin Ahmet Altan

MEngene göçmenleri,kurt seyt murka,auroranın incileri,kırk kırık küp henüz bitmedi okuyorum..

Bu arada kurt seyt'e aşık oldum,eşim duymasın,yada duyarsa duysun naapim..:1closedeyes: :roflol:

Son düzenleme:
çiğdem canım geçenlerde yoğurt ve kırmızı biber birlikte çok yararlıymış sen biliomusun bunu bugün yesem diyorum faydalarını fln bliomsn?

Ben de tek sır'ı okudum :kedi: Senin okuduklarında yok mu cinsellik fisfisfis Şansıma yyaaw

teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ?bayanssulusmile

Walla zeynepçim ben boş vakitlerimi şişmanlayarak geçiriyorum,tek umudum bayram sonrası...
sen güzel kilo veriyorsun tebrik ederim..

Walla zeynepçim ben boş vakitlerimi şişmanlayarak geçiriyorum,tek umudum bayram sonrası...
sen güzel kilo veriyorsun tebrik ederim..

sağolasın canım bi ara gaz geldi o hızla verdim ama kilo vermem durdu galiba şu aralar fazla kaçırıyorum spora yükleniyorum eyvahedigeldismile

sen kaç kilosun canım?

çiğdem canım geçenlerde yoğurt ve kırmızı biber birlikte çok yararlıymış sen biliomusun bunu bugün yesem diyorum faydalarını fln bliomsn?
"Her gün yenen bir tatlı kaşığı kırmızı biber metabolizmayı %23 oranında hızlandırıyormuş" Öyle okumuştum yerimseniben Yoğurt da yağ yakmaya yardımcı ayrıca ben tadını çok seviyorum cacık yapıp yapıp yiyorum,öneririm :lepi:

sağolasın canım bi ara gaz geldi o hızla verdim ama kilo vermem durdu galiba şu aralar fazla kaçırıyorum spora yükleniyorum eyvahedigeldismile

sen kaç kilosun canım?

97 kiloyum...
Sporu hiiç bırakma lütfen,yemene dikkat etmesen bile sıkılaşır ve kilo almazsın...

İki tatlı kaşığı yiyerek süreci hızlandırmam lazım benim...delikafadulden

Zeynep957 girerdi bu saatlerde,neden yok acaba..CADIARZU.

Ben gider..Annem gidiyor babam geliyor yat artık diye ppüüff Çok üzgünüm çoook
İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

bugün sahurda yiyim o zman çok teşekkür ederiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…