Hoşbuldum,nasılsın.??
Nasılsın bademcim,bittimi işleriniz..??
Nermin bezmen hangi kitapları??Sır'ı okudum ben de cinsellik derslerine yardımcı roman olabülülö kanımca sempatiksalakcinniBen bu sıralar Nermin Bezmen'e taktım...deli gibi kitaplarını okuyorum...Meğer ne akıcı kalemi varmış,okadar önyargıyla okumaya başladımki onu..ama mest etti beni özellikle bir kaç kitabı şiddetle tavsiye ederim...
Nermin bezmen hangi kitapları??Sır'ı okudum ben de cinsellik derslerine yardımcı roman olabülülö kanımca sempatiksalakcinni
Ben de tek sır'ı okudum :kedi: Senin okuduklarında yok mu cinsellik fisfisfis Şansıma yyaaw
Ahahaha bak ben onu okumadım...O yüzden çok merak ediyorum deermişim..laelaelaelaelae
Ama yorumların çoğunda fazla cinsellik olduğu yönünde...Bazı yazarlar özellikle çok kullanırlar cinselliği,örneğin Ahmet Altan
MEngene göçmenleri,kurt seyt murka,auroranın incileri,kırk kırık küp henüz bitmedi okuyorum..
Bu arada kurt seyt'e aşık oldum,eşim duymasın,yada duyarsa duysun naapim..:1closedeyes: :roflol:
teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ?bayanssulusmile
Walla zeynepçim ben boş vakitlerimi şişmanlayarak geçiriyorum,tek umudum bayram sonrası...
sen güzel kilo veriyorsun tebrik ederim..
Ben de tek sır'ı okudum :kedi: Senin okuduklarında yok mu cinsellik fisfisfis Şansıma yyaaw
"Her gün yenen bir tatlı kaşığı kırmızı biber metabolizmayı %23 oranında hızlandırıyormuş" Öyle okumuştum yerimseniben Yoğurt da yağ yakmaya yardımcı ayrıca ben tadını çok seviyorum cacık yapıp yapıp yiyorum,öneririm :lepi:çiğdem canım geçenlerde yoğurt ve kırmızı biber birlikte çok yararlıymış sen biliomusun bunu bugün yesem diyorum faydalarını fln bliomsn?
sağolasın canım bi ara gaz geldi o hızla verdim ama kilo vermem durdu galiba şu aralar fazla kaçırıyorum spora yükleniyorum eyvahedigeldismile
sen kaç kilosun canım?
naif?? :jeyyar:
Cinsellik değilde,daha naif şeyler var..
"Her gün yenen bir tatlı kaşığı kırmızı biber metabolizmayı %23 oranında hızlandırıyormuş" Öyle okumuştum yerimseniben Yoğurt da yağ yakmaya yardımcı ayrıca ben tadını çok seviyorum cacık yapıp yapıp yiyorum,öneririm :lepi:
Ben gider..Annem gidiyor babam geliyor yat artık diye ppüüff Çok üzgünüm çoook
İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan
"Her gün yenen bir tatlı kaşığı kırmızı biber metabolizmayı %23 oranında hızlandırıyormuş" Öyle okumuştum yerimseniben Yoğurt da yağ yakmaya yardımcı ayrıca ben tadını çok seviyorum cacık yapıp yapıp yiyorum,öneririm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?