97 kiloyum...
Sporu hiiç bırakma lütfen,yemene dikkat etmesen bile sıkılaşır ve kilo almazsın...
diyette yapıyorum sporla birlikte vücudum şekle giriyor ama kilo kaybım yok galiba 2 gün önce 81.5 görünüodum tartıda ama bugün 82.5 görünce şok oldum :S bütün motivasyon yerle bir oldu tabi :S ama tartı çok farklı farklı tartıyo galiba bozuk tamda güvenemiyorum
Yediklerinle alakalı olmuş olabailir yada wc sorunun varsa,oda etkiliyor...
Eğer yemene dikkat ediyorsan kesinlikle kilo almamışsındır..Moralini bozma o yüzden...
yenacıgım ben çıkıyorum görüşmek üzere opuyorumnanaktan
bademcim ramazan boyunca diyetime dikkat etmeye çalıştım ama iftar davetleri işi bozdu...bunada şükür eskiden ramazanda kilo alırdım..monti diyeti sayesinde almayı bırak kilo verdim...çok mutluyum ama bilmiyorumkismilebu hafta verdiğimi sanmıyorum..akşam tartıya çıkınca belli olcak..yağmurgözlü maşallah sen diyetine devam ediyorsun okuduğum kaderiynenHazır sofraya oturmak her kadının hayali ah ah ne de zevkli boshayallersmile Ben de göremiyorum kim konuda kim değil,siteden kaynaklanan bi durum kanımca;ama can sıkıcı yyaaw..Göremiyorum kim vaa ona göre laf atıodum ben bilmiyorumkismile Çiğdem bunu hiç beğenmedi :umursamaz:
OOoo yazdan güze geçiş dönemi alınganlığıı mı kızlar bu böyle CADIARZUmaşallah konumuza 4217 sayfa mesaj nerden geldi,sohbet gani gani..yerimseniben
teşekkür ederim canım...kaydirigubbakcemile3yağmurgözlülmaz: ne demek görünmezmişim gibi davranılsa bile..Alınganlık etme kuzum olumunekankayizsmile Paylaşımların için ellerine,emeğine sağlık yerimseniben Hee buarada ben ayran,limonata,salça,tarhana falan yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3
Çalışıyor yaklaşık 3 gündür sürekli çalışıyor. Akşam 5e kadar uyuyor kalkıyor 8 gibi birdaha uyuyor gece 11-12 gibi kalkıp işe gidiyor gece 4-5 gibi eve dönüyor uyuyor sabah 8 gibi kalkıp işe gidiyor sonra öğleyin 11 gibi eve dönüyor ve yine uyuyor. Arada bir de yemek yiyor. Bırak aramasını 24 saat içinde bana msj bile yazmıyor ben aradığım da da uyuyor oluyor ve hiç uyumadım bırak beni uykum var uyuyacağım diyor ve telefonu suratıma kapatıyor. Benim sevdiğim adam nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. Önceden de çalışıyordu ama bana mutlaka zaman ayırırdı. Ben de bugün msj yazdım. Bana ayıracak vaktin yoksa beni hayatından çıkar dedim sonra da kapattım telefonu ve elimden geldiği kadar uzatacağım süreyi açmayacağım telefonu. Belki değerimi anlar diyorum ama bana ne kadar değer verdiğini de gördüm bugün ki sözlerinde. Neyse çok uzattım ama anlatabileceğim kimse yok ve sürekli içim içimi yiyor çok ağladım sonra uyumuşum şimdi uyandım ve sakin olmaya çalışıyorum. Dünyanın sonu değil ya kısmet !!!
Merak edenler için paylaşayım aşkım akşam 9 gibi uyandı. Konuştuk hatalı olduğunu kabul etti, yaz boyunca sürekli ve aralıksız çalışmanın artık bünyesini zorladığını belirtti ve eski haline döndü güzel cümleler kurabiliyor umarım bu şekilde devam eder ve birdaha mutsuzluk yaşamam. Ben de karşımdakinden hiçbir tepki alamayınca fazla kurdum kendi kendime galiba ama daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarının etkisinden olsa gerek verdiğim aşırı tepki. Şimdilik buzlar eriyor gibi.
Teşekkür ederim ilgilenip derdime derman arayan herkese...
Kadın olmanın dayanılmaz keyfi ...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:
günaydın fıstıklar......
günaydııııınnn
herkese günaydıııınnnnn kıslaar opuyorumnanaktan
GünaydınlaRR!!günaydın fıstıklar......
Ben de ilk başladığım zamanlarki gibi devam etmediğim için bedbaht;ama daha öncesindeki gibi yemediğim için mesudum sempatiksalakcinni Monti,KH,taş devri bilmem ne çok karışık geliyor bana:uhm: Hiç bulaşmak karışmak istemiyorum..Bugün perşembe değil mi,yarın da cuma haliyle kafamçokkarıştı Acep benm fazlalıklar ne alemde bilmiyorumkismile İnşallah kilo almamış olurum :Saruboceq::Saruboceq:bademcim ramazan boyunca diyetime dikkat etmeye çalıştım ama iftar davetleri işi bozdu...bunada şükür eskiden ramazanda kilo alırdım..monti diyeti sayesinde almayı bırak kilo verdim...çok mutluyum ama bilmiyorumkismilebu hafta verdiğimi sanmıyorum..akşam tartıya çıkınca belli olcak..
teşekkür ederim canım...kaydirigubbakcemile3
Günaydınnnnnn Kızlaaarrr
Karbonhidart diyetikızlar bu MONTİ ve KH diyeti nedir bana da söyler misiniz? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?