Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dünki menüm...
İFTAR
hurma
çorba,salata,kepekli spagetti,kuru kayısı kompostosu ( şekersiz )

SAHUR
tb ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost,zeytin,çay

Günaydın kızlarrrr,a.s.

Bademim kolay gelsin canım, ütü hem de perde zor iş bayanssulusmile

Tombulkelebeğim canım barışmanıza çok sevindim. Ben bu aralar pek geçmişi okumadan yazdım hiç farketmemişim durumunu, bugün gördüm hepsini, ama çok sevindimhihoyyyt

Kızlar ben bir kilo aldım maalesef ya Ramzan'da çok düzensiz oldum ben niye böyle bilmem...:çok üzgünüm:bilmiyorumkismile

sağolasınn olumunekankayizsmile Ben bugün tartılacaktım oruçlu değilim hazır kaç kiloyum net öğrenem dedim ama :umursamaz: Sabah uyanır uyanmaz 3 bardka su içince tartıya çıkmadım tabi sempatiksalakcinni İnşallah yarın yüzümü güldüren bi sonuç çıkar hani en azından ağlamayayım eyvahedigeldismile

kızlar yarın ender saraç ı kaçımayın bi çorba tarifi vericekmiş hızlı kilo vermek isteyenler kaçırmayın dedi hihoyyyt opuyorumnanaktan

ayyy ben de korkuyorum canım yaa ama çizelgemdeki rakamın üstünü görmesem yetecek bana da sanırım..kilo almaktan iyidir sabit kalayım hiç olmazsa:Saruboceq:

kızlar yarın ender saraç ı kaçımayın bi çorba tarifi vericekmiş hızlı kilo vermek isteyenler kaçırmayın dedi hihoyyyt opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım..yarın denk gelirse izlemeye çalışırım ama ben genelde değişik yiyecekler içecekler yeyip,içince diyet psikolojisine girdiğimi farkettim yediklerimi azaltırsam ve her şeyden yersem (bunu başarmak çok zor ama) çok iyi oluyor

Hoşgeldin,özlettin kendini..Nasıl minik??iyidir inşallah...

sağol canım kız iyi çok şükür 2. 5 yaş sendromuna gidi sıpa mızmız uğraşıyoruz işte

çok zor tadilat işi hadi güle güle oturun ev yenilenmiş baya

tebrikler hihoyyyt

çok sevindim haklı adam gece uykusuz kalmak çok zor gündüz uykusu geceniin yerini tutmaz umarım kısa zamanda herşey yoluna girer çantandanda o aburcuburları çıkar klava:

750 ml ne kadar oluyo canım :)
yararı varmı ki?

paulonun simyacı kitabına baslıyım bitiriyim onuda okiyim şu an empatiyi okuyorum çok az kaldı :)

öpüldüünopuyorumnanaktan

iki kitapta süperdir tavsiye edeerim

dünki menüm...
İFTAR
hurma
çorba,salata,kepekli spagetti,kuru kayısı kompostosu ( şekersiz )

SAHUR
tb ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost,zeytin,çay

çok iyi tebrikler menün güzel ama iftardan sonra meyve yokmu?

hangi kanalda saat kaçta?

star da sanırm 3 gibi falan başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…