İyiyim perde ütülüyorum,oturup sohbet etceenize gelip yardım etsenize yahu sempatiksalakcinni sırnaşık şeygünaydın bademcim nasılsın?biz lunaazul ile oturduk, sohbet ediyoruz
İyiyim perde ütülüyorum,oturup sohbet etceenize gelip yardım etsenize yahu sempatiksalakcinni sırnaşık şey
lunaazul :sinifsinif:kolay gelsin canım iş yerindeyiz sana da yakınız aslında zemuszemus ama lunaazul oruçlu hiç çekemem diyor
sağolasınn olumunekankayizsmile Ben bugün tartılacaktım oruçlu değilim hazır kaç kiloyum net öğrenem dedim ama :umursamaz: Sabah uyanır uyanmaz 3 bardka su içince tartıya çıkmadım tabi sempatiksalakcinni İnşallah yarın yüzümü güldüren bi sonuç çıkar hani en azından ağlamayayım eyvahedigeldismileGünaydın kızlarrrr,a.s.
Bademim kolay gelsin canım, ütü hem de perde zor iş bayanssulusmile
Tombulkelebeğim canım barışmanıza çok sevindim. Ben bu aralar pek geçmişi okumadan yazdım hiç farketmemişim durumunu, bugün gördüm hepsini, ama çok sevindimhihoyyyt
Kızlar ben bir kilo aldım maalesef ya Ramzan'da çok düzensiz oldum ben niye böyle bilmem...:çok üzgünüm:bilmiyorumkismile
aaa gerçekten yarın cuma değil mi eyvahedigeldismile bu hafta o kadar çok yedim ki inşallahhhh çizelgemdeki rakamın üstüne çıkmamışımdır :1no2: yarın akşam 6 olur mu ki yaaa merak ettim şimdi aklıma düştü :çok üzgünüm:
kızlar yarın ender saraç ı kaçımayın bi çorba tarifi vericekmiş hızlı kilo vermek isteyenler kaçırmayın dedi hihoyyyt opuyorumnanaktan
Hoşgeldin,özlettin kendini..Nasıl minik??iyidir inşallah...
Yyaaw evden ustalar çıktı çok şükür :Saruboceq: Biz başladık mesaiyesil süpür boya badan,iş yapıyorumm guclubacismile Bir de ağabeyciimin bilgisayarı bozulmuş el koyuyor arada giremedim benneyaptımki Sizi de çok özlemişimm yyaaw opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Şiir de süpermiş alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun
Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun.
Nassın bakalım,çevrimiçi seni yakaladım vallha bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Hee buarada yazayım içimde kalmasın sempatiksalakcinniBugün uzuuun bir aradan sonra kot baktım kendime..Genelde kot aldığım mağazaya girdim ve en zon mayısta girdiğimde adam 38 beden kot getirmişti,üzerime olduğuna şükredip almıştım o zaman :umursamaz: Şimdi beğendiğim modeli gösterdim adam bana 32 beden vermiş zemuszemus Tabi 32 beden kot olmadı;ama 33ü zorladım girebildim kaydirigubbakcemile3 Tabi o kaa dar giremeyeceğim için 34 bedennen idare ettim bayanssulusmile İnşallah ramazandan sonra sıkı diyet ve spor ayarlarımı geri yükleyeceğim ve de 32 bedene gireceğim :Saruboceq:
Merak edenler için paylaşayım aşkım akşam 9 gibi uyandı. Konuştuk hatalı olduğunu kabul etti, yaz boyunca sürekli ve aralıksız çalışmanın artık bünyesini zorladığını belirtti ve eski haline döndü güzel cümleler kurabiliyor umarım bu şekilde devam eder ve birdaha mutsuzluk yaşamam. Ben de karşımdakinden hiçbir tepki alamayınca fazla kurdum kendi kendime galiba ama daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarının etkisinden olsa gerek verdiğim aşırı tepki. Şimdilik buzlar eriyor gibi.
Teşekkür ederim ilgilenip derdime derman arayan herkese...
750 ml ne kadar oluyo canım :)
yararı varmı ki?
paulonun simyacı kitabına baslıyım bitiriyim onuda okiyimşu an empatiyi okuyorum çok az kaldı :)
öpüldüünopuyorumnanaktan
dünki menüm...
İFTAR
hurma
çorba,salata,kepekli spagetti,kuru kayısı kompostosu ( şekersiz )
SAHUR
tb ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost,zeytin,çay
kızlar yarın ender saraç ı kaçımayın bi çorba tarifi vericekmiş hızlı kilo vermek isteyenler kaçırmayın dedi hihoyyyt opuyorumnanaktan
a.s Sadece ben varım konuda naniknanikbademcimmmm artık eskisi gibi online olan kişiler aşağıda görünüyor canımmm :lepi:
sağol canım kız iyi çok şükür 2. 5 yaş sendromuna gidi sıpa mızmız uğraşıyoruz işte
çok zor tadilat işi hadi güle güle oturun ev yenilenmiş baya
tebrikler hihoyyyt
çok sevindim haklı adam gece uykusuz kalmak çok zor gündüz uykusu geceniin yerini tutmaz umarım kısa zamanda herşey yoluna girer çantandanda o aburcuburları çıkarklava:
iki kitapta süperdir tavsiye edeerim
çok iyi tebrikler menün güzel ama iftardan sonra meyve yokmu?
hangi kanalda saat kaçta?
hoşgeldin canım..yarın denk gelirse izlemeye çalışırım ama ben genelde değişik yiyecekler içecekler yeyip,içince diyet psikolojisine girdiğimi farkettim yediklerimi azaltırsam ve her şeyden yersem (bunu başarmak çok zor ama) çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?