750 ml ne kadar oluyo canım :)
yararı varmı ki?
paulonun simyacı kitabına baslıyım bitiriyim onuda okiyimşu an empatiyi okuyorum çok az kaldı :)
öpüldüünopuyorumnanaktan
dünki menüm...
İFTAR
hurma
çorba,salata,kepekli spagetti,kuru kayısı kompostosu ( şekersiz )
SAHUR
tb ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost,zeytin,çay
Karbonhidart diyeti
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html
montignac diyeti
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html yerimseniben
Ama ne yapayım canım yaaa ütü yapmayı pek sevdiğim söylenmez özelliklede tüller ve oruçlu iken akannehirlunaazul :sinifsinif:
kitap okumana çok sevindim.üçüde okuyup beğendiğim kitaplar arasında.emparinin yazarının bir kitabı daha var.olasılıksızkık gibi bir şeydi.çok ilginç.paulo'nun zahiri,11 dakika,puedra ırmağının kıyısında oturup ağladım.şimdi kayıp sembolleri aldım.
canımmm bu hafta ben de çizelgedeki rakamın bile üstünü göreceğimi düşünüyorum..ben de geçen hafta verdim ya birkaç hafta durağan kalırım gibi
verirsin inşallah canım....:Saruboceq:
ben ummuyorum ama inşallah bende veririm ....:Saruboceq:
Not: neden aşağıya gelmedin sen bakayım alsanaalsanasmile
ingilizce kelime yazmaya devam ettik..sonra da sürekli tel gelip durdu yaniii ofisi bırakamadım
öyle olsun bakalım :dilcikar:
gördünmü 1 saat rötar yedik , iftarı orada yapmak zorunda kaldım kafamçokkarıştı
evet canımm yaaa..açılışı rötarla yaptık bakalım
şans yaaa
aman Ahmet'in yemeğine ortak oldum bende ( gerçi banada getirmiş ama ) benim orada yemek yeme niyetim yoktu
böyle olunca mecburen orada yedim azıcık cokacimcoook
5 dk da ne yenirse artık
bilmiyorum meyracim
adminlere sor onlar yardimci olurlar
kitap okumana çok sevindim.üçüde okuyup beğendiğim kitaplar arasında.emparinin yazarının bir kitabı daha var.olasılıksızkık gibi bir şeydi.çok ilginç.paulo'nun zahiri,11 dakika,puedra ırmağının kıyısında oturup ağladım.şimdi kayıp sembolleri aldım.
Şu kitap okuma olayına bir ben heveslenemiyorum galibakendimi bildim bileli sevmem kitap okumayı zaten sayılıdır okuduğum kitaplar en son davincinin şifresini ve melekler şeytanları okumuştum bir hevesle ama sonra kaçtı hevesss... Ablam edebiyatçı olduğu için bir kütüphanede olmayacak kadar çok roman var evde ama hiç içimden gelmiyor kitap okumak. Sayısalcıyım ben napammm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?