Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vee ağabeyciim bilgisayarıma el koyar..
Ben bu gece giremem sanırım :sinifsinif: Neyse siz çok çok,bol bol tatlı talı edin sohbetinizi ben sonradan katılırım zemuszemus Şimdiden İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

750 ml ne kadar oluyo canım :)
yararı varmı ki?

paulonun simyacı kitabına baslıyım bitiriyim onuda okiyim şu an empatiyi okuyorum çok az kaldı :)

öpüldüünopuyorumnanaktan

kitap okumana çok sevindim.üçüde okuyup beğendiğim kitaplar arasında.emparinin yazarının bir kitabı daha var.olasılıksızkık gibi bir şeydi.çok ilginç.paulo'nun zahiri,11 dakika,puedra ırmağının kıyısında oturup ağladım.şimdi kayıp sembolleri aldım.

linkçi bacı iş başında :sm_cool:

lunaazul :sinifsinif:
Ama ne yapayım canım yaaa ütü yapmayı pek sevdiğim söylenmez özelliklede tüller ve oruçlu iken akannehir

eeeee k.k. nın çıtır hatinları nasılsınız sizleri takip ettim ama yazamadım ( kişisel tembelliğimden sanırım :kedi: )

valla benim kilo olayı bu haftada durağan galiba ,

zaten ben bir hafta verip bir hafta beklemede kalıyorum...

Bu arada grubumuza yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum:teytey:a.s.

Evet olasılıksız ve empati çok ilginç kitaplar ve bende zevkle bir çırpıda okumuştum...

o tür kitapları sevdiğim için bana çok sürükleyici gelmişti.

canımmm bu hafta ben de çizelgedeki rakamın bile üstünü göreceğimi düşünüyorum..ben de geçen hafta verdim ya birkaç hafta durağan kalırım gibi

canımmm bu hafta ben de çizelgedeki rakamın bile üstünü göreceğimi düşünüyorum..ben de geçen hafta verdim ya birkaç hafta durağan kalırım gibi

verirsin inşallah canım....:Saruboceq:

ben ummuyorum ama inşallah bende veririm ....:Saruboceq:

Not: neden aşağıya gelmedin sen bakayım alsanaalsanasmile

kızlar size bişey sorcam?CADIARZU

ben blog eklemek istedim, deneme diye blog yaptım ama şimdi onu silemiyorum, nasıl silicem bileniniz varmı??
bi türlü silemedim=(

evet olasılıksızdı onuda okudum geçen yıl çok sürükleyici bi kitap beni çok şaşırtmıştı sonunda :) paulonun kitaplarıyla yeni yeni tanışıyorum daha ve beğendim okudugum kitabını dediğin kitaplarıda alıp okuyucam inş olumunekankayizsmile

Şu kitap okuma olayına bir ben heveslenemiyorum galiba kendimi bildim bileli sevmem kitap okumayı zaten sayılıdır okuduğum kitaplar en son davincinin şifresini ve melekler şeytanları okumuştum bir hevesle ama sonra kaçtı hevesss... Ablam edebiyatçı olduğu için bir kütüphanede olmayacak kadar çok roman var evde ama hiç içimden gelmiyor kitap okumak. Sayısalcıyım ben napammm ...

Kimsecikler yok galiba ben de sahur için birşeyler atıştırıp uyuyayım bari... İyi geceler hatunlar....

Bu arada TürkBasketbol takımımızı kutluyorum 5 te 5 yaptık kaçırmadan izliyorum bütün maçlarını ... Futboldan daha eğlenceli bence =))) Umarım Şampiyon oluruzzz ..

Kitap okumaya kendini kaptırman lazım, daha doğrusu seni çeken kitapları bulman lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…