Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kesinlikle seni kendine kaptırcak kitaplar bulman lazım empati olasılıksız bilim kurguya yakın yani daha çok empati sayısalcıysan bence böyle kitaplar oku canım

ya kizlar bu nicklerimizin ynainda yesil yada baska renkte yuvarlak isaretler var ne anlama geliyor bunlar??? birde kizlar ya baskülde tam bir kilo fazla gösteriyorum ama dün regl oldum bundan olabilirmi?

ya icerde kim var kim yok anlasilmiyor,öncden icerde olanlarin nickleri yazardi en alt kösede solda simdi yok..bu sekilde anlayamiyorum icerde twkmiyim yoksa birileri varmi diye.

ya kizlar bu nicklerimizin ynainda yesil yada baska renkte yuvarlak isaretler var ne anlama geliyor bunlar??? birde kizlar ya baskülde tam bir kilo fazla gösteriyorum ama dün regl oldum bundan olabilirmi?

yeşil yuvarlak varsa o kişi su anda sitede ama sarı yuvarlaksa siteden çıkmış suan yok die anlama gelio maralcıgım

1.72 boyum canım ya o 59 u değiştircektim ben 62 olaraktan onu ilk başlarda koymuştum sonra dedim o kadar zayıflayamam

merhaba kızlar

seninle boyumuz aynı fakat hedef kilolar farklı

umarım herkes istediği kiloya ulaşır

bu hafta kilo verme konusunda benimde umudum yok

kendimde bir şişkinlik hissediyorum

artı işten geldikten sonra ik parça pide yedim kendime hakim olamadım:kedi:

1.72 boyum canım ya o 59 u değiştircektim ben 62 olaraktan onu ilk başlarda koymuştum sonra dedim o kadar zayıflayamam

hmm manken olmaya niyetlisin anlasilan,boyun süper 72 de 75 de bile süper olursun bence..bende dünden beri regliyim baskülde baktim bugün bir kilo fazla gösteriyor bundan olabilir dimi?

hedef kiloyu değiştircem yarın 62 yapıcam bu hafta kilo aldıysam çok üzülürüm ya

valla moralim bozuldu,,bugün lahana corbasi diyetine basladim bakalim bir hafta yapabilirsem yapicagim..biktim bu kolardan ya..ama bugün gine biri dedi kiz sen kilo vermisin iyi olmusun böyle ,neydi önceden öyle dedi..eh biraz sevindim tabi ama cok kilom var yahu,ver ver bitmiyor..birde kizlar ben 26 27 kilo verdim ama sadece birbucuk beden kücüldüm,aslinda daha fazla olmasi gerekmezmiydi?

hmm manken olmaya niyetlisin anlasilan,boyun süper 72 de 75 de bile süper olursun bence..bende dünden beri regliyim baskülde baktim bugün bir kilo fazla gösteriyor bundan olabilir dimi?

ne zamndır kilolu olunca özledim zayıflıgı ah keske manken gibi olabilsem evet herkes öyle diyo 70 leri görsen manken gibi olursun zaten diyede bakalım bi 70leri görebilecekmiyiz
reglmişin canım fazlada takma kafana haftaya çıkartırsın acısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…