ya kizlar bu nicklerimizin ynainda yesil yada baska renkte yuvarlak isaretler var ne anlama geliyor bunlar??? birde kizlar ya baskülde tam bir kilo fazla gösteriyorum ama dün regl oldum bundan olabilirmi?
yeşil yuvarlak varsa o kişi su anda sitede ama sarı yuvarlaksa siteden çıkmış suan yok die anlama gelio maralcıgım
evet eskiden vardı o ama şimdi bende göremiyorum kaldırılmış galiba.
senin boyun kac canim? baya bir kiloaya düsmek istiyorsun 59
1.72 boyum canım ya o 59 u değiştircektim ben 62 olaraktan onu ilk başlarda koymuştum sonra dedim o kadar zayıflayamam
1.72 boyum canım ya o 59 u değiştircektim ben 62 olaraktan onu ilk başlarda koymuştum sonra dedim o kadar zayıflayamam
merhaba kızlar
seninle boyumuz aynı fakat hedef kilolar farklı
umarım herkes istediği kiloya ulaşır
bu hafta kilo verme konusunda benimde umudum yok
kendimde bir şişkinlik hissediyorum
artı işten geldikten sonra ik parça pide yedim kendime hakim olamadım:kedi:
hmm manken olmaya niyetlisin anlasilan,boyun süper 72 de 75 de bile süper olursun bence..bende dünden beri regliyim baskülde baktim bugün bir kilo fazla gösteriyor bundan olabilir dimi?
hmm manken olmaya niyetlisin anlasilan,boyun süper 72 de 75 de bile süper olursun bence..bende dünden beri regliyim baskülde baktim bugün bir kilo fazla gösteriyor bundan olabilir dimi?
hedef kiloyu değiştircem yarın 62 yapıcam bu hafta kilo aldıysam çok üzülürüm ya
Iyi geceler
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?