valla moralim bozuldu,,bugün lahana corbasi diyetine basladim bakalim bir hafta yapabilirsem yapicagim..biktim bu kolardan ya..ama bugün gine biri dedi kiz sen kilo vermisin iyi olmusun böyle ,neydi önceden öyle dedi..eh biraz sevindim tabi ama cok kilom var yahu,ver ver bitmiyor..birde kizlar ben 26 27 kilo verdim ama sadece birbucuk beden kücüldüm,aslinda daha fazla olmasi gerekmezmiydi?
valla moralim bozuldu,,bugün lahana corbasi diyetine basladim bakalim bir hafta yapabilirsem yapicagim..biktim bu kolardan ya..ama bugün gine biri dedi kiz sen kilo vermisin iyi olmusun böyle ,neydi önceden öyle dedi..eh biraz sevindim tabi ama cok kilom var yahu,ver ver bitmiyor..birde kizlar ben 26 27 kilo verdim ama sadece birbucuk beden kücüldüm,aslinda daha fazla olmasi gerekmezmiydi?
Almamışsındır
aldıysan bile kilo bildirimine kadar gider inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
spor yapıyomusun peki canım ?
27 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin maşallah kutluyorum seni az değil 27 kilo
valla meyveden bişey çıkmaz diye tıkıyorum meyveyi sonra pişman oluyorum
inş gider o zmana kadar kilo bildirimini kaç yapıyoruz ki
yok canim sadece haftanin 3-4 günü yürüyorum bir saat..valla nasil verdim colayi biraktim tamamiyle.yemek desen cok cok az yedim ya ben sagliksiz zayifladim aslinda..ama ilk lahana corbasiyla basladim bana ugurlumu geldi yoksa vucüdumami uydu anlamadim..6 ay 7 ay da verdim canim...
yok canim sadece haftanin 3-4 günü yürüyorum bir saat..valla nasil verdim colayi biraktim tamamiyle.yemek desen cok cok az yedim ya ben sagliksiz zayifladim aslinda..ama ilk lahana corbasiyla basladim bana ugurlumu geldi yoksa vucüdumami uydu anlamadim..6 ay 7 ay da verdim canim...
kilo bildirimi yarın akşama kadar devam ediyor benim bildiğim...
oruçlu isen iftar öncesi tartıl, değilsen sabah....
yoksa şok şok şok.....akannehir
bende kendime diyorum acaba sağlıksızmı veriyorum kiloları diye :S
ekmek kola şeker çikolata yağlı kızartma pasta kek çörek börek yok 2 aydır ağzıma sürmedim
meyve çorba yoğurt arada bir et salata sebze yiyorum hepsinden azar azar
ya bundan yaklasik 8 sene evvel 92 den 66 ya kadar düstüm .ama deli gibi spor yapiyordum gece gündüz,4 ayin icinde 66 göstermisti baskül ve 40 beden giyiniyordum..ben 72 kiloya kadar iyi gözüküyorum daha sonrasinda basliyor kilolar kendini belli etmeye sergilemeye..boyum 1.65 felan onun icin diyorum sana bu boyla sen manken olusrsun 59 la..sen rahat 75 kiloda fistik gibi olursun canim..
ya bundan yaklasik 8 sene evvel 92 den 66 ya kadar düstüm .ama deli gibi spor yapiyordum gece gündüz,4 ayin icinde 66 göstermisti baskül ve 40 beden giyiniyordum..ben 72 kiloya kadar iyi gözüküyorum daha sonrasinda basliyor kilolar kendini belli etmeye sergilemeye..boyum 1.65 felan onun icin diyorum sana bu boyla sen manken olusrsun 59 la..sen rahat 75 kiloda fistik gibi olursun canim..
süper canim demekki iraden kuvvetli...ama ben arada cikolata kaciriyorum ne yalan söyleyeyim..cok seviyorum cikolatayi be..ah ah simdi ekimde tr.izine gidicez nasipse ,orda pasta cesitleri dolu cikolatali ,bogcalar börekler simitler tr.bambaska ben ne yapicam? kara kara birde bunu düsünür oldum
oruçlu olucam inş. iftardan önce tartılayım o zamn
çok tşkkür ederim :)
evet bir bucuk beden az bencede...sizler netür sporlar yapiyorsunuz?
burdayiz burda..yenacigim yarin aksam yazabilirmiyiz kilomuzu kaca kadar zamnimiz var ya? ben ozaman birdaha tartilayim aksam da öyle bildireyimİyi geceler hanımlar...
Hala düzelmemiş sitedeki sorun...böylede zor oluyor ya..KArşında kimseyi göremeyince...
evet bir bucuk beden az bencede...sizler netür sporlar yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?