Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spor yapıyomusun peki canım ?
27 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin maşallah kutluyorum seni az değil 27 kilo

spor yapmıyormusun canım?

verdiğin kiloya göre bedenin az küçülmüş gibi geldi...

boyun kaç peki?

spor yapıyomusun peki canım ?
27 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin maşallah kutluyorum seni az değil 27 kilo

yok canim sadece haftanin 3-4 günü yürüyorum bir saat..valla nasil verdim colayi biraktim tamamiyle.yemek desen cok cok az yedim ya ben sagliksiz zayifladim aslinda..ama ilk lahana corbasiyla basladim bana ugurlumu geldi yoksa vucüdumami uydu anlamadim..6 ay 7 ay da verdim canim...

valla meyveden bişey çıkmaz diye tıkıyorum meyveyi sonra pişman oluyorum
inş gider o zmana kadar kilo bildirimini kaç yapıyoruz ki

kilo bildirimi yarın akşama kadar devam ediyor benim bildiğim...

oruçlu isen iftar öncesi tartıl, değilsen sabah....

yoksa şok şok şok.....akannehir

bende kendime diyorum acaba sağlıksızmı veriyorum kiloları diye :S
ekmek kola şeker çikolata yağlı kızartma pasta kek çörek börek yok 2 aydır ağzıma sürmedim

meyve çorba yoğurt arada bir et salata sebze yiyorum hepsinden azar azar

ya bundan yaklasik 8 sene evvel 92 den 66 ya kadar düstüm .ama deli gibi spor yapiyordum gece gündüz,4 ayin icinde 66 göstermisti baskül ve 40 beden giyiniyordum..ben 72 kiloya kadar iyi gözüküyorum daha sonrasinda basliyor kilolar kendini belli etmeye sergilemeye..boyum 1.65 felan onun icin diyorum sana bu boyla sen manken olusrsun 59 la..sen rahat 75 kiloda fistik gibi olursun canim..

canım benim ben bu konularda aman aman bilgili biri değilim....

ama sen çok az yedim, lahana diyeti falan diyorsun yaaa

benim aklıma farklı şeyler geliyor

verilen 27 kilo çok müthiş bir azmin eseri ama

yaptığın diyet şekli yanlışsa ve yağ yerine kastan gittiyse ( umarım öyle değildir)

ama verdiğin 27 kiloya karşılık 1,5 beden küçülmek bana çok az geldi...

süper canim demekki iraden kuvvetli...ama ben arada cikolata kaciriyorum ne yalan söyleyeyim.. cok seviyorum cikolatayi be..ah ah simdi ekimde tr.izine gidicez nasipse ,orda pasta cesitleri dolu cikolatali ,bogcalar börekler simitler tr.bambaska ben ne yapicam? kara kara birde bunu düsünür oldum

dediğin gibi hem diyet hem sporla çok harika olursun kilo vermesen bile çok farkettiriyor spor vücudun şekle giriyor en azından bence sen spora ağırlık ver birazda yoğun değilsen vaktin varsa tabi.inş canım 70 lere inince diyeti bırakıcam zaten yürüyüşe fln başlıycam sağlıklı beslenicem öyle öyle yavaş yavaş eksilirim inş.

Canım benim...

sen çok hızlı kilo veriyorsun bana kalırsa ama bu kiloları korumak mesele....

ve çok hızlı şok diyetlerle kilo verildiği zaman

kiloların geri dönüşü bir o kadar kolay olur deniyor...

bence sporunu artırıp yeme düzenini daha düzenli ve kalorisi daha fazla olan ama

daha kalıcı kilo vermeni sağlayacak bir şekle döndürmelisin

regl olunca bende baklavaları kaçırıyordum
ama fazla değil 1 tanecik yiyodum oda tatmin ediyodu beni fazlasıyla
sende ye ama hepsinden azar azar
kilo almazsın inş yersende sporla telafi et

İyi geceler hanımlar...

Hala düzelmemiş sitedeki sorun...böylede zor oluyor ya..KArşında kimseyi göremeyince...

evet bir bucuk beden az bencede...sizler netür sporlar yapiyorsunuz?

hergün leslie yapıyorum sahurdan sonraları 1 mil-21 dk akşam iftardan sonrada 5 mil-68 dk yapıyorum ama bugün bütün gün temizlik yapınca yorgunluktan bu akşam sadece 1 mil-21 dk yapabildim

İyi geceler hanımlar...

Hala düzelmemiş sitedeki sorun...böylede zor oluyor ya..KArşında kimseyi göremeyince...
burdayiz burda..yenacigim yarin aksam yazabilirmiyiz kilomuzu kaca kadar zamnimiz var ya? ben ozaman birdaha tartilayim aksam da öyle bildireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…