Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yürüyorsun yani dimi?

evet yürüyorum hergün.leslie çok faydalı oluyor zayıfladıkça hiç bir yerim sarkmıyor özellikle kollarım fln düzelmeye başladı basenlerin sıklaştı selülit sıfır zemuszemus
o kadını bulduguma sükrediyorum kaydirigubbakcemile2
kilo vermesem inceliyorum leslieyle

iyide canim ben zaten haftanin 4 günü felan disarda bir saat yürüyorum orta tempoda...baska ne yapmaliyim acaba spor olarak

ya kızlar daha yeni başladım diyete ama bugün biraz fazla aç kaldım işin ucu kaçıyodu

Aç kalmaman lazım canım...

Bu arada hoş geldin aramıza..

En gerekli olanı yapıyorsun,bravoo.
herşeyden yemek ama, azar, azar yemek...Keşke bende yapabilsem..

ya kizlar bu nicklerimizin ynainda yesil yada baska renkte yuvarlak isaretler var ne anlama geliyor bunlar??? birde kizlar ya baskülde tam bir kilo fazla gösteriyorum ama dün regl oldum bundan olabilirmi?

regl olduğumda 2-3 kilo fazla çıkıyorum..

Bak ne güzel farkındasın olayın...Yağdan değil kas ve su kaybın olmuş muhtemelen..

hala lahana çorbasından bahsediyorsun...

Bizim gibi çok kilosu olanları çorba falan kurtarmaz maalesef..a.s

İyi geceler hanımlar...

Hala düzelmemiş sitedeki sorun...böylede zor oluyor ya..KArşında kimseyi göremeyince...

iyi geceler YENA ve iyi geceler im varsa..ya bu çok kötü oldu..ağız tadıyla dedikodu yapamıyacağız..şimdi ben seni görmüyorum..hakkında bişe yazsam anında sobeleceğim..kafamçokkarıştı

o zaman internetten leslie nin programlarını indir ve yürümeye başla

gerçekten çok yararlı

bu arada beni leslie ile tanıştıran canımmm, çok tatlı arkadaşım Badem'e teşekkür ederim a.s.

bademe bende minnettarım kilotakibi ve leslieyle tanıştırdı benide :)

ama senin maşallahın var

oruç olmana rağmen hele spora devam etmek büyük başarı...

benideniz tembel luna :kedi:

ramazanda hiççççççç yapmadım ne spor ne yürüyüş

tabi bunun karşılığı olarak sadece 1 kilo verdim...:kedi:

kiz yürümenin kollaradami faydasi oluyor ?

hoşgeldin yena, nasılsın ?

Sağol zeynepçim iyiyim..havalar serinledi gibi burda bu beni dahada iyi yapıyor...ÇÜnkü sıcaklar bu yıl mahfetti beni..

Evet leslie çok faydalı,kaç mile olanı yapıyorsun sen..?
ben çok sıkılıyorum ondan, ama kesin yapmam gerek düzenli,çünkü kollarım acaip bıngıl bınngıl..

oruçluyken gaza geliyorum ya
ramazan bana çok yaradı yoksa hayatta veremezdim ben kiloları

iyi geceler YENA ve iyi geceler im varsa..ya bu çok kötü oldu..ağız tadıyla dedikodu yapamıyacağız..şimdi ben seni görmüyorum..hakkında bişe yazsam anında sobeleceğim..kafamçokkarıştı

Umarım düzelir sorun bir an önce hakkaten havaya yazıyomuşum gibi oluyor..

KEyfin nasıl,serinledimi sizin oralarda..??

yenacigim huu deminde sordum,,yarin aksama kadar kaca kadar zaminimiz var kilomuzu bildirmeye? hani diyorum baskülde belki daha az cikarim o vakite kadar..guclubacismile

sonbara girdik artık bi an önce kış gelsin istiyorum bende kalın kalın giyinelim boshayallersmile

ben iftardan sonra 5 mil sahurdan sonra 1 mil yapıyorum bugün temizlik yaptıgımdan iftardan sonra sadece 1 mil yapabldm sadece bugünlüktü ama diğer günler 5 ve 1 mil yapıyorum
ay sorma lesliden önce benim kollarda öyleydi sarkık sarkık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…