hergün leslie yapıyorum sahurdan sonraları 1 mil-21 dk akşam iftardan sonrada 5 mil-68 dk yapıyorum ama bugün bütün gün temizlik yapınca yorgunluktan bu akşam sadece 1 mil-21 dk yapabildim
İyi geceler hanımlar...
Hala düzelmemiş sitedeki sorun...böylede zor oluyor ya..KArşında kimseyi göremeyince...
buradaki bir kaç arkadaş leslie sansone ile yürüyüş yapıyor
benim gibi yerde yatıp yuvarlarıp hareket yapmayı sevmiyorsan tam senlik o zaman
ve süper ter attıran bir program...
yürüyorsun yani dimi?
amanin hic sevmiyorum hemde..delikafadulden
evet yürüyorum hergün.leslie çok faydalı oluyor zayıfladıkça hiç bir yerim sarkmıyor özellikle kollarım fln düzelmeye başladı basenlerin sıklaştı selülit sıfır zemuszemus
o kadını bulduguma sükrediyorum kaydirigubbakcemile2
ya kızlar daha yeni başladım diyete ama bugün biraz fazla aç kaldım işin ucu kaçıyodu
hoşgeldin canım..yarın denk gelirse izlemeye çalışırım ama ben genelde değişik yiyecekler içecekler yeyip,içince diyet psikolojisine girdiğimi farkettim yediklerimi azaltırsam ve her şeyden yersem (bunu başarmak çok zor ama) çok iyi oluyor
ya kizlar bu nicklerimizin ynainda yesil yada baska renkte yuvarlak isaretler var ne anlama geliyor bunlar??? birde kizlar ya baskülde tam bir kilo fazla gösteriyorum ama dün regl oldum bundan olabilirmi?
valla moralim bozuldu,,bugün lahana corbasi diyetine basladim bakalim bir hafta yapabilirsem yapicagim..biktim bu kolardan ya..ama bugün gine biri dedi kiz sen kilo vermisin iyi olmusun böyle ,neydi önceden öyle dedi..eh biraz sevindim tabi ama cok kilom var yahu,ver ver bitmiyor..birde kizlar ben 26 27 kilo verdim ama sadece birbucuk beden kücüldüm,aslinda daha fazla olmasi gerekmezmiydi?
İyi geceler hanımlar...
Hala düzelmemiş sitedeki sorun...böylede zor oluyor ya..KArşında kimseyi göremeyince...
o zaman internetten leslie nin programlarını indir ve yürümeye başla
gerçekten çok yararlı
bu arada beni leslie ile tanıştıran canımmm, çok tatlı arkadaşım Badem'e teşekkür ederim a.s.
evet yürüyorum hergün.leslie çok faydalı oluyor zayıfladıkça hiç bir yerim sarkmıyor özellikle kollarım fln düzelmeye başladı basenlerin sıklaştı selülit sıfır zemuszemus
kilo vermesem inceliyorum leslieyle
iyide canim ben zaten haftanin 4 günü felan disarda bir saat yürüyorum orta tempoda...baska ne yapmaliyim acaba spor olarak
hoşgeldin yena, nasılsın ?
canım yürüyorsunda leslie de sadece yürümüyosun karın kol basen hareketleri yapıyosun dene derim ben
kiz yürümenin kollaradami faydasi oluyor ?
ama senin maşallahın var
oruç olmana rağmen hele spora devam etmek büyük başarı...
benideniz tembel luna :kedi:
ramazanda hiççççççç yapmadım ne spor ne yürüyüş
tabi bunun karşılığı olarak sadece 1 kilo verdim...:kedi:
iyi geceler YENA ve iyi geceler im varsa..ya bu çok kötü oldu..ağız tadıyla dedikodu yapamıyacağız..şimdi ben seni görmüyorum..hakkında bişe yazsam anında sobeleceğim..kafamçokkarıştı
oruçluyken gaza geliyorum ya
ramazan bana çok yaradı yoksa hayatta veremezdim ben kiloları
Sağol zeynepçim iyiyim..havalar serinledi gibi burda bu beni dahada iyi yapıyor...ÇÜnkü sıcaklar bu yıl mahfetti beni..
Evet leslie çok faydalı,kaç mile olanı yapıyorsun sen..?
ben çok sıkılıyorum ondan, ama kesin yapmam gerek düzenli,çünkü kollarım acaip bıngıl bınngıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?