oruçluyken gaza geliyorum ya
ramazan bana çok yaradı yoksa hayatta veremezdim ben kiloları
yenacigim huu deminde sordum,,yarin aksama kadar kaca kadar zaminimiz var kilomuzu bildirmeye? hani diyorum baskülde belki daha az cikarim o vakite kadar..guclubacismile
Canım iftardan önce tartılıp bildirirsin...Lİsteyi iftardan sonra yayınlıyorum..ramazan nedeniyle böyle oldu...
nasil indircem ya
lesiyi nasil indircem ,ücretlimiydi bu
oruç olmanında faydası vardır
ama sen azimle spora devam ettiğin için vücudun alıştı ve yorgunluk hissetmiyorsun
ben spor yaparken hiç bir yerim ağrımıyordu
ama şimdi sırtım otururken bile çok ağrıyor
özelden attım :)
tr.de saat kacda aciliyordu iftar,bizim burasi farklida..sen bana saat yaz canim ..kaca kadar bildireyim
Umarım düzelir sorun bir an önce hakkaten havaya yazıyomuşum gibi oluyor..
KEyfin nasıl,serinledimi sizin oralarda..??
:)))) Beklerim ben seni,rahat ol..:)))
O zaman bugün bildirdiğin kiloyu siliyorum...Ayrıca sen regl değilmisin oruç tutmadığın için yarın sabah aç karnına tartılman daha iyi olur kanımca..yerimseniben
oruç olmanında faydası vardır
ama sen azimle spora devam ettiğin için vücudun alıştı ve yorgunluk hissetmiyorsun
ben spor yaparken hiç bir yerim ağrımıyordu
ama şimdi sırtım otururken bile çok ağrıyor
iyide birsey gelmedi bana:bbo:
bi dk canım ayarlıyorum hemen
kiz ne karistiriyorsun simdi oruclu olmadigimisositososito,,iyi hadi öyle yapayim bari,sabah tartilayim sana ögleden sonra bildiriim insallah...
özelden aldim canim ..ama acilmiyor sanirim sabah yaparim artik ..cok tskler canim ya ...zeynep ben buraya tiklayinca ne cikicak karsima ,tam oalrak adim adim anlasan ne yapicagimi zahmet olmazsa tabii ,yalnis birsey yapmak istemiyorum be gülüm..
özelden attım :)
canım açılmıyo ya başkasına gönderince kabul etmiyor ben sana sitesini vereyim ordan indir diycem ama başka site vermek yasak galiba
ne olur bana da özelden at adaşım..ben indirdim ama çalışmadı.leslienin facebook taki sitesine yazıpp ingilizce parçaladım..Badem13 beni yakaladı.kk ye gel yardım edeyim dedi.ama onun dediği gibi yazınca free download linki çıkmıyor..halbuki amerikalı çıtırları kafayaalıp yükleyecektimmm:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?