canım açılmıyo ya başkasına gönderince kabul etmiyor ben sana sitesini vereyim ordan indir diycem ama başka site vermek yasak galiba
ben kendi sitesinde indirilecek cd.bulamadım.
hadi yaa,,bendeki sansa bakarmisin...hmm neyse neyapalim simdilik böyle olsun sagol tatlim ugrastin ..kizlar ben cikiyorum müsadenizle gec olmus baya..hepinizi öppp..allah a emanet olun...
kiz ne karistiriyorsun simdi oruclu olmadigimisositososito,,iyi hadi öyle yapayim bari,sabah tartilayim sana ögleden sonra bildiriim insallah...
orjinal sitesi oldugu için indirmek için koymazlar ablacıgım korsan indiriyoruz malesef
iyi geceleerr mafoldumben
Tatlım istediğin saatde bildir emi...
Korsan yayına hayır......:roflol: :roflol:
kızlar 2 zeynebin arasındasınız..dilek tutun
kızlar 2 zeynebin arasındasınız..dilek tutun
ben yatıyorum bayanlar herkese iyi geceler yarına inşallah kilo vermiş bi şekilde dönerim hiç ümitli değilim ama mafoldumbenhaydin sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan
Evettt,hemen tutuyorum....tuttum...:)))
aminn..kadir gecesi 100 rekatlık bir namaz var.ben her sene kılarım..çok faydası var..Yenacığım bende çıkıyorum..malum benimkini biraz ihmal ettim..hadi iyi geceler...yarın yeni birgün.hayırlı cumalarii.
De yüüü :1shok: Boyun 172 ve 59 kilo olmak istiyorsun akannehir Benm de 172;ama seninki kadar ilginç ve şaşırtıcı hedefim yok altmışları ucundan görsem kafi boshayallersmile1.72 boyum canım ya o 59 u değiştircektim ben 62 olaraktan onu ilk başlarda koymuştum sonra dedim o kadar zayıflayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?