Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz ne karistiriyorsun simdi oruclu olmadigimisositososito,,iyi hadi öyle yapayim bari,sabah tartilayim sana ögleden sonra bildiriim insallah...

Tatlım istediğin saatde bildir emi...

orjinal sitesi oldugu için indirmek için koymazlar ablacıgım korsan indiriyoruz malesef

Korsan yayına hayır......:roflol: :roflol:

ben yatıyorum bayanlar herkese iyi geceler yarına inşallah kilo vermiş bi şekilde dönerim hiç ümitli değilim ama mafoldumben haydin sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan

ben yatıyorum bayanlar herkese iyi geceler yarına inşallah kilo vermiş bi şekilde dönerim hiç ümitli değilim ama mafoldumben haydin sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan

iyi geceler..bende gideceğim..ikide bir bağlantı kopuyor..birde özel mesaj yazamıyorum.600 saniyede bir yazarsınız diyor.daha hiç yazmadan..

aminn..kadir gecesi 100 rekatlık bir namaz var.ben her sene kılarım..çok faydası var..Yenacığım bende çıkıyorum..malum benimkini biraz ihmal ettim..hadi iyi geceler...yarın yeni birgün.hayırlı cumalarii.

canım, sanada hayırlı cumalar...

aaaaaa herkes gitmişş:1shok: ben blog uğraşımı bırakıp gelene kadaaaaar, herkes gitmiş:1no2:

3gündür çok geç yatıyorum yaaa=(( yine pcyi bırakıp bu gecede yatamadım yaaa......alsanaalsanasmile(bi bana, bide yine bana)
sonra gündüz sarhoş gibi oluyom çok geç yatıncasempatiksalakcinni
neyse...

kızlar birde bizim kediciklerin fotolarını koyarım demiştim, ogün mani çıktı koyamadım, şimdi koyuyumkaydirigubbakcemile3

bakalım nasıl bulacaksınız bizim kedicikleri?=))

fotolardan sonra bende çıkarım canlarım.
görüşürüüüz, sizi çok seviyorum...opuyorumnanaktan

BUNLARDA BEBİŞLERİMİZ=) DAHA 1HAFTALIKLAR, DAHA ÇOK KÜÇÜKLER, O YÜZDEN BİRAZ FARE GİBİLER=)))
ÜÇÜDE ERKEK:ecrin_bebek:
ABLALARI YER ONLARIŞeniz
KEDİ HASTASI======> MEYRA

BURDADA KARINLARINI DOYURUYO MİNİKLER:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
FOTOLAR BU KADAR KIZLAR=))

günaydın kızlar... kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta 82 bu hafta 80.9
70 dk cık eliptik bisiklet

1.72 boyum canım ya o 59 u değiştircektim ben 62 olaraktan onu ilk başlarda koymuştum sonra dedim o kadar zayıflayamam
De yüüü :1shok: Boyun 172 ve 59 kilo olmak istiyorsun akannehir Benm de 172;ama seninki kadar ilginç ve şaşırtıcı hedefim yok altmışları ucundan görsem kafi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…