BURDADA KARINLARINI DOYURUYO MİNİKLER:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
FOTOLAR BU KADAR KIZLAR=))
BUNLARDA BEBİŞLERİMİZ=) DAHA 1HAFTALIKLAR, DAHA ÇOK KÜÇÜKLER, O YÜZDEN BİRAZ FARE GİBİLER=)))
ÜÇÜDE ERKEK:ecrin_bebek:
ABLALARI YER ONLARIŞeniz
KEDİ HASTASI======> MEYRA
Googleye "sende zayıfla leslie" yazlesiyi nasil indircem ,ücretlimiydi bu
o zaman internetten leslie nin programlarını indir ve yürümeye başla
gerçekten çok yararlı
bu arada beni leslie ile tanıştıran canımmm, çok tatlı arkadaşım Badem'e teşekkür ederim a.s.
Leslie,Leslie,Leslie mafoldumbenmafoldumben 3 haftadır sadece 2 kez yaptım başka yok :1no2: Çok çok ayıp banabademe bende minnettarım kilotakibi ve leslieyle tanıştırdı benide :)
Leslie,Leslie,Leslie mafoldumbenmafoldumben 3 haftadır sadece 2 kez yaptım başka yok :1no2: Çok çok ayıp banaklava: klava: Maşallah ZzZzeynep sen ne güzel yapıyorsun,Allah daim etsin Ben de en kısa zamanda başlasam çok süper olacak..bilmiyorumkismile
günaydın kıslaaaarrr
Günaydın Billurcum...
teşekkür ederim cnm...iftardan sonra meyveye yer kalmıyor...ben çay tiryakisi olduğum için çay içmeyi tercih ediyorum...yerimsenibençok iyi tebrikler menün güzel ama iftardan sonra meyve yokmu?
takip ediyorum. çok sıkı gidiyorsun..
günaydın canım =)
kızlaaar ben çok suçlu hissediorum kendimi yaaaaaaa :sinifsinif::sinifsinif: 1.5 haftadır hem sporum salladığım yetmiomuş ve hiç kilo veremediğimde yetmiomuş gibi akşam annem börek yaptı ve been yeter ama yaaaaaaaaaaaaaaaa diye böreğe bodoslama daldım :kedi: gecenin bi vakti börek yediğim yetmiomuş gibi bide koca 4 dilim yedim :sinifsinif: yedikten sonra çok mutluydum yediysem yedim yaa aman bee die geziodum ohaoldumsmile ama sabah uyandığımda kendime geldim ve suçlu kediler gibiyim eyvahedigeldismile oooooofff
günaydın kıslaaaarrr
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Olan olmuş arkadaşım. Bunun cezası bayram dönüşü iki kat spor ve iki kat diyettir. Aynı cezaya ben de katılıyorum seninle tek değilsin merak etme alsanaalsanasmile ahahaaaa bunu çok seviyorum ya çantaları süper vuruyolar Billurcum biz de böyle yapalım.hihoyyyt
günaydınnnnnnnn
Hayalciim 2 ay parçaladım resmen kendimi,ne yeme ne spor taviz vermedim desem yeridir..Şimdi yaptıklarım nesi,yazık değil mi o kaa emeğime :mymeka: Hem kendimi şimdi toparlamazsam bayramdan sonra toparlayacağımın garantisi var mı ki eyvahedigeldismileYa Bademim sorma ya Ramazan'da yaşadığım düzensizlik beni bitirdi yeniden bir kilo almama neden oldu. Ama yapılacak bişey yok. Bayramdan sonra son gaz diyete devam Bademcim kendini suçlama bu bozulmalar bende de oldu.
İçinde nasıl bir cadoloz var senin böyle sevdiği ifadeye bak kaydirigubbakcemile3Olan olmuş arkadaşım. Bunun cezası bayram dönüşü iki kat spor ve iki kat diyettir. Aynı cezaya ben de katılıyorum seninle tek değilsin merak etme alsanaalsanasmile ahahaaaa bunu çok seviyorum ya çantaları süper vuruyolar Billurcum biz de böyle yapalım.hihoyyyt
Hayalciim 2 ay parçaladım resmen kendimi,ne yeme ne spor taviz vermedim desem yeridir..Şimdi yaptıklarım nesi,yazık değil mi o kaa emeğime :mymeka: Hem kendimi şimdi toparlamazsam bayramdan sonra toparlayacağımın garantisi var mı ki eyvahedigeldismilelmaz: Bugünden tezi yok başlıyorum,orucu bahane edip arkasına sığındı nefsim iyice :1no2:
İçinde nasıl bir cadoloz var senin böyle sevdiği ifadeye bak kaydirigubbakcemile3
kızlaar bu arada aklıma gelmişken bugün ender saraç ı sakın kaçırmayın dün sölemiştim sanırm ama gene söliyim görmeyen olduysa bi çorba tarifi vericekmiş mutlaka seyredin onu
teşekkürler canımstar da sanırm 3 gibi falan başlıyo
kayıp sembolleri bende okumadım diğerleri süper bende alıyımkitap okumana çok sevindim.üçüde okuyup beğendiğim kitaplar arasında.emparinin yazarının bir kitabı daha var.olasılıksızkık gibi bir şeydi.çok ilginç.paulo'nun zahiri,11 dakika,puedra ırmağının kıyısında oturup ağladım.şimdi kayıp sembolleri aldım.
spor yaparsan daha fazla sıkılaşırsın ağırlık hareketkeri lazımvalla moralim bozuldu,,bugün lahana corbasi diyetine basladim bakalim bir hafta yapabilirsem yapicagim..biktim bu kolardan ya..ama bugün gine biri dedi kiz sen kilo vermisin iyi olmusun böyle ,neydi önceden öyle dedi..eh biraz sevindim tabi ama cok kilom var yahu,ver ver bitmiyor..birde kizlar ben 26 27 kilo verdim ama sadece birbucuk beden kücüldüm,aslinda daha fazla olmasi gerekmezmiydi?
çok tatlılar
BURDADA KARINLARINI DOYURUYO MİNİKLER:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
FOTOLAR BU KADAR KIZLAR=))
teşekkür ederim cnm...iftardan sonra meyveye yer kalmıyor...ben çay tiryakisi olduğum için çay içmeyi tercih ediyorum...yerimseniben
yesen keşke
sağol ablacım teşekkür ederim...olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?