Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrrrr a.s.
Meyracım bende kedi ve köpek hastasıyım. Bi tane var annemin evinde ama yıllardır çok akıllı olduğu kadar çok da vahşidir kendisi. Ama ben bunlara bayıldım yaaa çok tatlılar onları yemeden nasıl duruyum. Çoktan yoğurup haşadını çıkarmıştım hepsinin ayrı ayrı.

BUNLARDA BEBİŞLERİMİZ=) DAHA 1HAFTALIKLAR, DAHA ÇOK KÜÇÜKLER, O YÜZDEN BİRAZ FARE GİBİLER=)))
ÜÇÜDE ERKEK:ecrin_bebek:
ABLALARI YER ONLARIŞeniz
KEDİ HASTASI======> MEYRA

lesiyi nasil indircem ,ücretlimiydi bu
Googleye "sende zayıfla leslie" yaz
Çıkan ilk linki tıkla ve ordaki açıklamayı okumayı unutma yerimseniben
İlk başlayan bünyeler için en iyisi 2 ve ya 3 mil:lepi: Bahsettiğim videolar sayfanın biraz aşağısında oraya in..
Kırmızıyla 1-2 ve 3 milllik yürüyüşler yazan kısmımdan istediğini indirmeye başla..
Videonun açılması için videonun bütün partlarını indirmen gerek..Mesela 2 milin altındaki 3 partı da indirmen gerek yerimseniben
Rapidde üyeliğin yoksa free dowlandı tıkla,ordan inmeye başlar..
İndirdiğin her part arasında 15 dk beklemen gerek..
3 partı da indirdiğinde herhangi birisinin üzerine sağ tıkla ve "buraya çıkart"ı tıkla vvee Leslie emrine amade kaydirigubbakcemile2 İnşallah anlatabilmişimdir ve indirebilirsin sempatiksalakcinni
sonraasııı Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

o zaman internetten leslie nin programlarını indir ve yürümeye başla

gerçekten çok yararlı

bu arada beni leslie ile tanıştıran canımmm, çok tatlı arkadaşım Badem'e teşekkür ederim a.s.

bademe bende minnettarım kilotakibi ve leslieyle tanıştırdı benide :)
Leslie,Leslie,Leslie mafoldumbenmafoldumben 3 haftadır sadece 2 kez yaptım başka yok :1no2: Çok çok ayıp bana klava:klava: Maşallah ZzZzeynep sen ne güzel yapıyorsun,Allah daim etsin Ben de en kısa zamanda başlasam çok süper olacak..bilmiyorumkismile

Ya Bademim sorma ya Ramazan'da yaşadığım düzensizlik beni bitirdi yeniden bir kilo almama neden oldu. Ama yapılacak bişey yok. Bayramdan sonra son gaz diyete devam Bademcim kendini suçlama bu bozulmalar bende de oldu.

Günaydın Billurcum...

günaydın canım =)
kızlaaar ben çok suçlu hissediorum kendimi yaaaaaaa :sinifsinif::sinifsinif: 1.5 haftadır hem sporum salladığım yetmiomuş ve hiç kilo veremediğimde yetmiomuş gibi akşam annem börek yaptı ve been yeter ama yaaaaaaaaaaaaaaaa diye böreğe bodoslama daldım :kedi: gecenin bi vakti börek yediğim yetmiomuş gibi bide koca 4 dilim yedim :sinifsinif: yedikten sonra çok mutluydum yediysem yedim yaa aman bee die geziodum ohaoldumsmile ama sabah uyandığımda kendime geldim ve suçlu kediler gibiyim eyvahedigeldismile oooooofff

Olan olmuş arkadaşım. Bunun cezası bayram dönüşü iki kat spor ve iki kat diyettir. Aynı cezaya ben de katılıyorum seninle tek değilsin merak etme alsanaalsanasmile ahahaaaa bunu çok seviyorum ya çantaları süper vuruyolar Billurcum biz de böyle yapalım.hihoyyyt

ahahahaaa tamam canım alsanaalsanasmile sevdim bunu :roflol:

günaydınnnnnnnn

günaydın canım

Ya Bademim sorma ya Ramazan'da yaşadığım düzensizlik beni bitirdi yeniden bir kilo almama neden oldu. Ama yapılacak bişey yok. Bayramdan sonra son gaz diyete devam Bademcim kendini suçlama bu bozulmalar bende de oldu.
Hayalciim 2 ay parçaladım resmen kendimi,ne yeme ne spor taviz vermedim desem yeridir..Şimdi yaptıklarım nesi,yazık değil mi o kaa emeğime :mymeka: Hem kendimi şimdi toparlamazsam bayramdan sonra toparlayacağımın garantisi var mı ki eyvahedigeldismilelmaz: Bugünden tezi yok başlıyorum,orucu bahane edip arkasına sığındı nefsim iyice :1no2:

İçinde nasıl bir cadoloz var senin böyle sevdiği ifadeye bak kaydirigubbakcemile3

kızlaar bu arada aklıma gelmişken bugün ender saraç ı sakın kaçırmayın dün sölemiştim sanırm ama gene söliyim görmeyen olduysa bi çorba tarifi vericekmiş mutlaka seyredin onu

hayırlı cumalar arkadaşlar..

yenam bu hafta kilom aynı...monti kaçamağı asla affetmiyor bir çatal ondan bir kaşık bundan derken sonuç ortada oysaki her hafta ne güzel gidiyordu kilolar... bayramdan sonraya kaldı artık yapacak bişey yok...

başlangıç......117,1
geçen hafta.....102,4
bu hafta..........102,4
hedef............90
giden.............0..((((

yenacım seçil siteye girememiş....SEÇİL ve GÜLSER in kilolarını aynı geçecekmişsin....:)))

Bademcim valla ben ne oruçluyken ne de orucu bozunca imkanı yok spor yapamam, çöküp kalıyorum.

İçinde nasıl bir cadoloz var senin böyle sevdiği ifadeye bak kaydirigubbakcemile3

Hahahahaaaaaa valla ne bileyim böyle çantayı vurunca kafa bi geri gidiyo ya çok komik yaaa alsanaalsanasmile

kızlaar bu arada aklıma gelmişken bugün ender saraç ı sakın kaçırmayın dün sölemiştim sanırm ama gene söliyim görmeyen olduysa bi çorba tarifi vericekmiş mutlaka seyredin onu

Valla canım dışarıda olacağım, o saate kadar İnşallah gelirim. İlk kez açılan yeni İzmir metromuzu deneyeceğim. Heyecanlıyım hihoyyyt

star da sanırm 3 gibi falan başlıyo
teşekkürler canım
kayıp sembolleri bende okumadım diğerleri süper bende alıyım

spor yaparsan daha fazla sıkılaşırsın ağırlık hareketkeri lazım

BURDADA KARINLARINI DOYURUYO MİNİKLER:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
FOTOLAR BU KADAR KIZLAR=))
çok tatlılar
teşekkür ederim cnm...iftardan sonra meyveye yer kalmıyor...ben çay tiryakisi olduğum için çay içmeyi tercih ediyorum...yerimseniben
yesen keşke

sağol ablacım teşekkür ederim...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…