Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta aoruçluydum yena o yüzden 114 çıkmıştım aslında 115ti kilom ama bugün 115.5 ancak gelebildim 119 lardan hafta başı 119 çıkmıştım ama demekki kilo değilmiş şişlikmiş yoksa 4 kilo gidermiydi

kızlaar bu arada aklıma gelmişken bugün ender saraç ı sakın kaçırmayın dün sölemiştim sanırm ama gene söliyim görmeyen olduysa bi çorba tarifi vericekmiş mutlaka seyredin onu

Dün ben de izledim Ender Saraçı hızlı kilo vermek isteyenler şeyetsin diyordu dün kaya tuzu lazımmı ne dedi malzemelerini saydı yani ben de yazdım ama kaya tuzu koyduğum şeyi nasıl içerim bilemedim. İzleyemezsekkk sen izleyip malzemeleri bizimle paylaşırmısın Billlurcummm olumunekankayizsmile bu arada avatarındaki resim sana ait galiba o kadar küçük olmasına rağmen güzelliğinnnn etkileyici a.s.
Facebookun varsa hepiciğimizi ekleyebilirsin titan zinciri kurduk zaten facede kaydirigubbakcemile3

Günaydın Hatunlar

Ben tartılmaya korkuyorum açıkçası ... Dün gece 1 de 1 parça pide ve 2 parça kaşar yedim yarım kasede fırın sütlaç ( ben yaptım diye demiyorum muhteşem olmuştu) Ama sabah rahatsızlandım yine bağırsaklarımdan niyette etmemiştim orucumu bozdum su içtim. Şimdi ne zaman tartılacağıma karar veremiyorum oruç değilim ama yine de iftara kadar birşey yemem iftardan öncemi tartılsam ama arada su içerim bilemiyorum ...

Selam hanımlar

eşim uzunca bi süre evdeydi diyete dikkat edemedim hatta abarttım bile denebilir

89 olmuşum tekrarlmaz:lmaz::bbo:

o kadar ugraş gerisin geri al Allahım ya

eşim gitti büyük ihtimallede uzunca bir sürede gelemeyecek sanırım bende aldıgım kiloları veririm inşallah offf offffffff

kızlar ben geçen hafta regldim...pazartesi bitti orucuma başlamıştım...ama dün akşam tekrar regl oldum...bu neden oldu şimdi yaa....doktora mı gitsem acaba..??kötü bişey olabilirmi kafam karıştı benim.kötü bişey olmasından korkuyorum...

Canım son zamanlarda yaşadığın strese bağlı olabilir...

OĞlanın askerliği falan..

bekle bakalım noolucak,olmazsa gidersin doktora...

Bana ölüm gelir jinekoloğa gitmek,o yüzden böyle söylüyorum,karar senin tabii..yerimseniben.

baharcım sen meşhur olmadınmı daha..?

benim oyumla 116 oyun oldu,iyi bişeymi.?

Daha olamamışım kaydirigubbakcemile3 ben de unutmuşum bu siteyi uzun zamandır bakmıyormuşum az önce internnet birşey ararken karşıma çıktı aklıma geldi girdim baktım herşey aynı :1shok: ne zaman sonuçlanacak Allah bilir kaydirigubbakcemile3 ben de oylıyım oylıyım gitsin naniknanik kaydirigubbakcemile3

Sen hergün hatırlat oylayalım...Getirelim o güzel gözleri bir yerlere...:lepi:

yanlız ünlü neyin olduğunda bu topiği ve bu şişkoları sakın unutma,yoksa seni fena deşifre ederim..kaydirigubbakcemile3

Birde bir sürü menejerin olucak bunuda unutma...:roflol:

ahhh yenacım banada çok zor gelir jinekolog muayenesi...onun için bir kaç yıl önce mecbur kalıp dr gittiğimde acil ameliyata alınmıştım...sol yumurtalığımda 15 kg bir kisti habersiz taşımışım yıllarca...nerdeyse patlamak üzereymiş ve patlasaymış ciddi sağlık sorunu yaratabilirmiş...koma hali gibi..Allah korumuş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akannehir 15gk kist ne demek yyaa allah korumuş hakkaten..geçmiş nuslo a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…