Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cok teskler...ben oraya tiklayinca walk at home.walk slim-fas start-3 fast mils yaziyor üsste kocaman siyah..altindada bir kac tane yesil alti cizgili yazilar burayami tikliycam?kirmizi yok

yenacigim selamlar bu arada kilomu yazayim sana tatlim,91.2 olmuusum...belkide regldendir insallah gider daha sonra.

canim cok teskler...ben oraya tiklayinca walk at home.walk slim-fas start-3 fast mils yaziyor üsste kocaman siyah..altindada bir kac tane yesil alti cizgili yazilar burayami tikliycam?kirmizi yok

Sayfanın altına doğru in,canım o fast mil zor baya kafamçokkarıştı aşağıdrala 3 mil i olkverdirici tempolu yürüyüş var onun altındaki yeşil linke tıklıcan yerimseniben

tamam gördüm orayi kirmizi yaziyi ok canim,simdi onun asagisindaki o yesil alti cizgili yazililari indiriyorum didmi basladim indirmeye hepsinimi indircem? sonra free ye nastim

Sayfanın altına doğru in,canım o fast mil zor baya kafamçokkarıştı aşağıdrala 3 mil i olkverdirici tempolu yürüyüş var onun altındaki yeşil linke tıklıcan yerimseniben

tikladim canim...sonrada free yazana tikladim simdi doluyor.dolunca ne yapiyorum

akannehir 15gk kist ne demek yyaa allah korumuş hakkaten..geçmiş nuslo a.s.

evet bademcim tam 15 kg...o zamanlar benim kg 130 larda.....göbek var otobüste durakta orda burda herkes hamile sanıyor beni....ben kilodan diyorum...midem için gittiğim dr ultrason istedide o zaman ortaya çıktı...ultrasonu çeken dr sen hiç hayatında dr gitmedinmi dedi bana...hiç sevmem hastane ortamını hele SSK hast hiç çekilmiyor..:umursamaz:

tamam gördüm orayi kirmizi yaziyi ok canim,simdi onun asagisindaki o yesil alti cizgili yazililari indiriyorum didmi basladim indirmeye hepsinimi indircem? sonra free ye nastim
evet hepsini indircen 3 parçaydı sanırım zaten..Şimdi ilk link inince ikinci için 15 dk beklemen gereka.s

ben de hiç sevmem hastaneyi,ama bir raharsızlığım oldu mu da giderim hemen sağlık bu başka şeye benzemez lmaz: yani hastaneyi sevmemekle beraber kendimi severim bayanssulusmile neme gerek ciddi bir şey çıkar falan allah korusun..seinn durumun da tekrar ederse sana da gitmeni öneririm yerimseniben

Günaydın kızlarrrr

Bugün yine dişçiye gideciğim için oruç tutmuyorum ve kilomu bildiriyorum

Başlangıç : 94
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta :88.1
Giden : 400 gr kaydirigubbakcemile3

Hiç beklemiyordum ama en azından gitmiş diyerek 400 gr cıkda olsa sevindim yerimseniben

ayrıca Yenacım spor yapmıyorum :kedi:

Ya bu kilolar neden bende gıdım gıdım gidiyor :umursamaz:

sunu becerebilirsem lesiyi yürüycem simdi evde ohh,yok olmazsa bendeniz biraz beceriksiz oldugumdan:kedi:,,cikicam yürüycem bir saat temiz havada..kizlar peki orucla araniz nasil bakayim?baya gec aciliyor bu sene,valla bizim almanyada burda 8.20 de aciliyor simdi sanirim sizden cok daha gec aciyoruz haksizzzzzlikkkk buopuyorumnanaktan

herkese hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan

benim kilomda bu hafta aynı, yerimde sayıyorum bende bu hafta:hulya:=)
bu hafta kilom: 89kg
spor ise: 0

dişçide Allah yardımcın olsun canım..sporsuz 400 dr bile çok güzel tebrik ederim alkisalkisalkis ben 100 dr verebilmişim 62.9 çıktım

Ayyy ciddimisin,Allah korumuş canım...git o zaman sen doktora,bizide bildilendir lütfen...

yenacigim selamlar bu arada kilomu yazayim sana tatlim,91.2 olmuusum...belkide regldendir insallah gider daha sonra.

[FONT="Comic Sans MS"]
Dünden beri 300gr. gitmiş...
[/FONT]

KIZLAR BENDE 1 KİLO VERMİŞİM ama regli olduğum için oruçlu değildim ondan galiba:teytey:

Düzenli katılımda bulunup,listede olmak istiyorsan kaç kiloda olduğunu yazarmısın canım...

ayrıca Yenacım spor yapmıyorum :kedi:

Ya bu kilolar neden bende gıdım gıdım gidiyor :umursamaz:

Geçmiş olsun...

slm yenacığım. kilolarını ne yaptın diye bir bakayım dedim. inşallah 80 lere dayanmışındır:Saruboceq:

slm yenacığım. kilolarını ne yaptın diye bir bakayım dedim. inşallah 80 lere dayanmışındır:Saruboceq:

Doracım nasılsın,döndünmü tatilden..?? Seni ergen topiğinde göremiyorum artık..

Kilo durumum tek kelimeyle berbat..Değil 80 yine 100lere dayandım maalesef..mafoldumben

Utancımdan kilo cetvelimide siildim..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…