Googleye "sende zayıfla leslie" yaz
Çıkan ilk linki tıkla ve ordaki açıklamayı okumayı unutma yerimseniben
İlk başlayan bünyeler için en iyisi 2 ve ya 3 mil:lepi: Bahsettiğim videolar sayfanın biraz aşağısında oraya in..
Kırmızıyla 1-2 ve 3 milllik yürüyüşler yazan kısmımdan istediğini indirmeye başla..
Videonun açılması için videonun bütün partlarını indirmen gerek..Mesela 2 milin altındaki 3 partı da indirmen gerek yerimseniben
Rapidde üyeliğin yoksa free dowlandı tıkla,ordan inmeye başlar..
İndirdiğin her part arasında 15 dk beklemen gerek..
3 partı da indirdiğinde herhangi birisinin üzerine sağ tıkla ve "buraya çıkart"ı tıkla vvee Leslie emrine amade kaydirigubbakcemile2 İnşallah anlatabilmişimdir ve indirebilirsin sempatiksalakcinni
sonraasııı Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
canim cok teskler...ben oraya tiklayinca walk at home.walk slim-fas start-3 fast mils yaziyor üsste kocaman siyah..altindada bir kac tane yesil alti cizgili yazilar burayami tikliycam?kirmizi yok
Sayfanın altına doğru in,canım o fast mil zor baya kafamçokkarıştı aşağıdrala 3 mil i olkverdirici tempolu yürüyüş var onun altındaki yeşil linke tıklıcan yerimseniben
akannehir 15gk kist ne demek yyaa allah korumuş hakkaten..geçmiş nuslo a.s.
evet hepsini indircen 3 parçaydı sanırım zaten..Şimdi ilk link inince ikinci için 15 dk beklemen gereka.stamam gördüm orayi kirmizi yaziyi ok canim,simdi onun asagisindaki o yesil alti cizgili yazililari indiriyorum didmi basladim indirmeye hepsinimi indircem? sonra free ye nastim
evet hepsini indircen 3 parçaydı sanırım zaten..Şimdi ilk link inince ikinci için 15 dk beklemen gereka.s
ben de hiç sevmem hastaneyi,ama bir raharsızlığım oldu mu da giderim hemen sağlık bu başka şeye benzemezevet bademcim tam 15 kg...o zamanlar benim kg 130 larda.....göbek var otobüste durakta orda burda herkes hamile sanıyor beni....ben kilodan diyorum...midem için gittiğim dr ultrason istedide o zaman ortaya çıktı...ultrasonu çeken dr sen hiç hayatında dr gitmedinmi dedi bana...hiç sevmem hastane ortamını hele SSK hast hiç çekilmiyor..:umursamaz:
teve onu tıkla yavriim a.sdoldu canim ilki,,simdi kocaman bir mavi renkte oklu isaretli dowland yaziyor onudami tiklamaliyim
Günaydın kızlarrrr
Bugün yine dişçiye gideciğim için oruç tutmuyorum ve kilomu bildiriyorum
Başlangıç : 94
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta :88.1
Giden : 400 gr kaydirigubbakcemile3
Hiç beklemiyordum ama en azından gitmiş diyerek 400 gr cıkda olsa sevindim yerimseniben
Günaydın kızlarrrr
Bugün yine dişçiye gideciğim için oruç tutmuyorum ve kilomu bildiriyorum
Başlangıç : 94
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta :88.1
Giden : 400 gr kaydirigubbakcemile3
Hiç beklemiyordum ama en azından gitmiş diyerek 400 gr cıkda olsa sevindim yerimseniben
ahhh yenacım banada çok zor gelir jinekolog muayenesi...onun için bir kaç yıl önce mecbur kalıp dr gittiğimde acil ameliyata alınmıştım...sol yumurtalığımda 15 kg bir kisti habersiz taşımışım yıllarca...nerdeyse patlamak üzereymiş ve patlasaymış ciddi sağlık sorunu yaratabilirmiş...koma hali gibi..Allah korumuş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yenacigim selamlar bu arada kilomu yazayim sana tatlim,91.2 olmuusum...belkide regldendir insallah gider daha sonra.
KIZLAR BENDE 1 KİLO VERMİŞİM ama regli olduğum için oruçlu değildim ondan galiba:teytey:
ayrıca Yenacım spor yapmıyorum :kedi:
Ya bu kilolar neden bende gıdım gıdım gidiyor :umursamaz:
slm yenacığım. kilolarını ne yaptın diye bir bakayım dedim. inşallah 80 lere dayanmışındır:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?