Doracım nasılsın,döndünmü tatilden..?? Seni ergen topiğinde göremiyorum artık..
Kilo durumum tek kelimeyle berbat..Değil 80 yine 100lere dayandım maalesef..mafoldumben
Utancımdan kilo cetvelimide siildim..bilmiyorumkismile
kızlaaaar aslı hanginiiiz :))))
tatlım teşekkür ederim evet bnm resmim :kedi:
eklerim tabi dün sinirlenip erk ark ıma kapatmıştımaçıyım şimdi, ama nasıl bulcam sizi? billur atalay sen ekle beni
Sen hergün hatırlat oylayalım...Getirelim o güzel gözleri bir yerlere...:lepi:
yanlız ünlü neyin olduğunda bu topiği ve bu şişkoları sakın unutma,yoksa seni fena deşifre ederim..kaydirigubbakcemile3
Birde bir sürü menejerin olucak bunuda unutma...:roflol:
Canım faceden ekledim seni Bahar ben yerimseniben
cherry-pie o aslı,ve de ben çiğdem yerimseniben ekledim seni aklinialirimsmiletemamdır şekercim gördüm kbl ettm =) aslı die biri eklemişte beni sanırım o, o aslı deil başka aslı
veeeeee ayrıca da tebrik ediyorum seniiiiii alkisalkisalkis:lepi: harikasın
geçmiş olsun meruseCAN a.s. Ahall şifanı versin en acilinden yavriimolumunekankayizsmileselam kizlar nasilsiniz?
kac gundur yazamadim simdide hemen yazip cikicam oluyorum kac gundur yatak dosek yatiyorum cok hastalamisim bu defa cok kotu gripmi artik neyse agrimadik yerim yok kafamida tutamiyorum.
buarada hepinizi cok ozledim insallah allah sifami verirse iyilesip donerim araniza hepinizi opuyorum.aeo
cherry-pie o aslı,ve de ben çiğdem yerimseniben ekledim seni aklinialirimsmile
tatlım bana diosun ama sende çok güzel bi kızsın resimlerine baktım şimdi gerçekten çok güzelsinzayıfladığında sanırm tam bi afet olursun :))))
tamam canım =)))
kızlar yaa ben iyi ki buraya üye olmuşum kaç gündür valla moralim düzeldi evde oturmaktan ve bu kilolar yüzünden iyice kendi kabuğuma çekilmiştim ve sevgilime sardırmıştım sanki dünyayı kurtaran adammış gibi davranıyodum onave tabi bu durum onun popsunu kaldırmıştı :roflol: sürekli onla ilgilenio arıyodum... bi kaç gündür yani buraya üye olduğumdan beri onu fazla sallamamaya başladım çünkü ruh halim deişti sizlerle birlikte, artık hiç durmadan saat başı deli gibi onu aramıyorum ve tabi o olayın ne olduğunu bilmediği için şaşkın bi halde kendi arayıp iyi misin sen? nie aramıyosun beni falan demeye başladı sırnaşık şey ehhh artık birazda o arasın beni yeter yaw lülülülülülü
hepinize teşekkür ederiim artık eskisi gibi mutsuz deilim çok seviyorum siziiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Erkekler sayısalı tutturayım ilk iş karıyı boşuyacam derler ya ben de zayıflıyım ilk iş herifi boşuyacam kaydirigubbakcemile3 canımı sıkıyorlmaz: alsanaalsanasmile
Teşekkür ederim tatlım o senin güzel görüşün olumunekankayizsmile
O köpecikten ben de istiyorum golden dimi türü ohaoldumsmile evlenince alacağız aşkımla ben golden istiyorum o da golden sürekli oyun ister biz doberman alalım diyor öğrenciyken evinde beslemiş dobermanı :sinifsinif: ben o köpeği görsem yolumu değiştiririm ya :umursamaz:
Sizin mi o köpek yavruları olur ve satmak isterseniz haberim olsun sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?