Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar nasilsiniz?
kac gundur yazamadim simdide hemen yazip cikicam oluyorum kac gundur yatak dosek yatiyorum cok hastalamisim bu defa cok kotu gripmi artik neyse agrimadik yerim yok kafamida tutamiyorum.
buarada hepinizi cok ozledim insallah allah sifami verirse iyilesip donerim araniza hepinizi opuyorum.aeo

canımm seni anlayabiliyorum....... bu kilo işi berbat bir şey ama inan sağlıktanda kötü değil. sağlığın yerinde olsun önce önemli olan bu..... sana tavsiyem yediğinin yarısını ye birazda aktif ol. kendiliğinden gidiyor kilolar. ama kafanda stres yapma. stres dahada kilo aldırıyor. deneye deneye bunu keşfettim:)
tatilden ramazanın ilk günü dönüş yaptık..... erğenler topiğine daha bu gün yazmak kısmet oldu.Şeniz

KIZLAAAAAAAAAR DETOKS ÇORBASININ TARİFİNİ UCU UCUNA YAKALAYIP ALDIM :lepi: size vermem için ne teklif ediceksiniz bana?? :roflol::roflol:

Kızzzlllaaarrr

Şimdi geldim eve tartıldım hihoyyyt Kilomu bildiriyorum aklinialirimsmile

Geçen hafta 120.3
Bugün 119.3 :lepi: :dance: :teytey: :sm_cool:

Haftalık Sporum 180 dakika yürüyüş,5 dakika kondisyon bisikleti. bilmiyorumkismile

Hahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senden korkulur vallaaaa ben zayıflarım sen çıkar ben bu kızın 120 kiloluk halini bilirim dersin karizma yerlebir olur :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3

Ben burayı unutmam Allah sağlık verdiği sürece gireceğim zayıflayıp çıtır olsam da zemuszemus

İyi beleş beleş birsürü menajer bulmuş olurum kendime kaydirigubbakcemile3 cimrimiyim neyim naniknanik sırnaşık şey

temamdır şekercim gördüm kbl ettm =) aslı die biri eklemişte beni sanırım o, o aslı deil başka aslı
veeeeee ayrıca da tebrik ediyorum seniiiiii alkisalkisalkis:lepi: harikasın

temamdır şekercim gördüm kbl ettm =) aslı die biri eklemişte beni sanırım o, o aslı deil başka aslı
veeeeee ayrıca da tebrik ediyorum seniiiiii alkisalkisalkis:lepi: harikasın
cherry-pie o aslı,ve de ben çiğdem yerimseniben ekledim seni aklinialirimsmile

geçmiş olsun meruseCAN a.s. Ahall şifanı versin en acilinden yavriimolumunekankayizsmile

cherry-pie o aslı,ve de ben çiğdem yerimseniben ekledim seni aklinialirimsmile

tamam canım =)))
kızlar yaa ben iyi ki buraya üye olmuşum kaç gündür valla moralim düzeldi evde oturmaktan ve bu kilolar yüzünden iyice kendi kabuğuma çekilmiştim ve sevgilime sardırmıştım sanki dünyayı kurtaran adammış gibi davranıyodum ona ve tabi bu durum onun popsunu kaldırmıştı :roflol: sürekli onla ilgilenio arıyodum... bi kaç gündür yani buraya üye olduğumdan beri onu fazla sallamamaya başladım çünkü ruh halim deişti sizlerle birlikte, artık hiç durmadan saat başı deli gibi onu aramıyorum ve tabi o olayın ne olduğunu bilmediği için şaşkın bi halde kendi arayıp iyi misin sen? nie aramıyosun beni falan demeye başladı sırnaşık şey ehhh artık birazda o arasın beni yeter yaw lülülülülülü
hepinize teşekkür ederiim artık eskisi gibi mutsuz deilim çok seviyorum siziiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :))))

tatlım bana diosun ama sende çok güzel bi kızsın resimlerine baktım şimdi gerçekten çok güzelsin zayıfladığında sanırm tam bi afet olursun :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Erkekler sayısalı tutturayım ilk iş karıyı boşuyacam derler ya ben de zayıflıyım ilk iş herifi boşuyacam kaydirigubbakcemile3 canımı sıkıyor lmaz: alsanaalsanasmile

Teşekkür ederim tatlım o senin güzel görüşün olumunekankayizsmile

O köpecikten ben de istiyorum golden dimi türü ohaoldumsmile evlenince alacağız aşkımla ben golden istiyorum o da golden sürekli oyun ister biz doberman alalım diyor öğrenciyken evinde beslemiş dobermanı :sinifsinif: ben o köpeği görsem yolumu değiştiririm ya :umursamaz:

Sizin mi o köpek yavruları olur ve satmak isterseniz haberim olsun sempatiksalakcinni

Benim dişim ağırıyor yine geçen ağıran dişim ağrı kesici içtim ama banamısın demedi :2:

Canım biz de seni seviyoruz, bu arada kızlar başım da çok ağrıyor bugünçok yol yaptım ve İzmir'imizin yeni açılan metrosunu denedim. Bayıldım. Artık İzmir'in her yerine metro ile gidebilirim. Yaşasın :) Bu arada Billurcum bende ekledim seni :)hihoyyyt

kilo bildirimi yapıyorum
gecen hafta 82.6
bu hafta 82.0
toplam giden 600 gr

spor bildirimi
360 dk-toplamda 21 mile

evet kuzum golden, doğru sölemiş sürekli ilgi istiyo oyun istemediği zamanlarda sürekli beni sevin diye bize pati falan atıyo sırnaşık şey eğer gene de ilgilenmezsen küsüp küçük emrah moduna gidiyo kaydirigubbakcemile3
resimlerde gördün mü bilmiorum benimki büyük 4.5 yaşında şimdi, o küçük olan başkasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…